De term bedrijfsfilm trekt meestal niet de aandacht van uw partners en potentiële klanten. Dat is aan het veranderen, want grote merken en kleine bedrijven veranderen hun benadering van de traditionele bedrijfsvideo. Bedrijven proberen steeds vaker manieren te vinden om content te maken die een publiek kan boeien en entertainen. In plaats van alleen iets te verkopen of het bedrijf te promoten. In de huidige omgeving van tweerichtingscommunicatie tussen merken en consumenten zijn bedrijven vertellers geworden en is een video een geweldig hulpmiddel bij het vertellen van verhalen. Bedrijfsfilm laten maken door een professioneel ontwerpbureau? Neem dan contact op.

Promotie video laten maken

Er is geen limiet

Uw video binnen no-time klaar
U heeft 100% ©
Alle benodigde bestanden, alle bestanden worden met de hoogste kwaliteit mogelijk aan u geleverd!

Nooit zo veel voordeel

De voordeligste van allemaal
Video’s voor het MKB en ZZP’ers
Verschillende mogelijkheden, wij willen graag dat u een blije en tevreden klant bent.

U bepaalt ieder aspect

Uw video maken wij samen met u
Voorbeeld voorstellen
Of laat ons uw ideeën omzetten tot een promotie video.

Eigen contactpersoon

Persoonlijke aandacht
100% positieve reacties
Een partner voor altijd, vanaf kwaliteit van onze onderwerpen gaan de handen in elkaar met aandacht voor u!

Epic Website…

Een professionele video nodig?

Een bedrijfsfilm is makkelijk te delen

Websites voor het delen van video’s zoals YouTube, maken het gemakkelijk om uw bedrijfsvideo te delen via een link naar de video of de insluitcode die door de site wordt geboden. Dit maakt het veel waarschijnlijker dat mensen uw geweldige bedrijfsvideo’s zullen delen op hun blog, Facebook-pagina of andere sociale media-account. Dit betekent dat als u een goed bericht met uw video maakt, u kunt verwachten dat de video gedeeld wordt. Na een kleine promotie door uw bedrijf, kunt u anderen het voor u laten promoten!

Wilt u een Logo laten maken of een webwinkel laten maken. Of toch misschien een bedrijfsfilm laten maken? Dan bent u bij Epicwebsite aan het juiste adres. Uw bedrijfsfilm presenteert uw bedrijf, en een goede bedrijfsfilm onderscheid u van uw concurrent. Visueel wordt het ook veel sneller opgenomen tot wel 70% dan wanneer uw publiek het online leest. Wij regelen van A tot Z uw bedrijfsvideo en begeleiden u bij het maken van een creatieve bedrijfsfilm.

Ontwerpen van een Video

Leadgeneratie

Verkooppraatje

Intern en externe communicatiemiddel

U wilt uiteindelijk uw bezoekers informeren en tot actie aanzetten. U bereikt het volgende met een bedrijfsfilm:

  • Leadgeneratie;
  • Merk bewustzijn;
  • Websiteverkeer;
  • Verkooppraatje;
  • Intern en externe communicatiemiddel;
  • Bewustzijn verhogen.

Content in de vorm van teksten zijn erg belangrijk voor uw website en ook voor de vindbaarheid. Een bedrijfsfilm is een geweldige manier om nog meer waarde toe te voegen aan uw website. U kunt op die manier gemakkelijk en snel binnen enkele seconden uw bedrijf presenteren. Neem contact op als u verdere vragen heeft.

Ik wilde al een geruime tijd een animatie video laten maken. Na heel lang twijfelen heb ik toch deze stap gezet. Via Google kwam ik terecht bij Epicwebsite.
Nadat we een goed en duidelijk telefonisch contact hadden gehad, heb ik mijn materiaal opgestuurd zodat ze hier een filmpje van konden maken.
IK ben erg goed geholpen en voor vragen of aanpassingen namen ze dan ook eerst contact met mij op.
Epicwebsite is erg behulpzaam en klant vriendelijk. Zeker een aanrader

Martijn Zegveld

Super blij met de goede service van Epicwebsite. Eerst vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice en daarna via een bel afspraak in contact gekomen met de ontwerper.

Don hardy

Het is alweer mijn 3de webshop en 2de video die ik bij epicwebsite heb laten maken. En iedere keer worden ze beter met hun dienst verlenging en de kwaliteit doet mij versteld staan. Ik raad ze zelf aan bij mijn eigen moeder. Bedankt Natalie en Hossein.

Jan