De term bedrijfsfilm trekt meestal niet de aandacht van uw partners en potentiële klanten. Dat is aan het veranderen, want grote merken en kleine bedrijven veranderen hun benadering van de traditionele bedrijfsvideo. Bedrijven proberen steeds vaker manieren te vinden om content te maken die een publiek kan boeien en entertainen. In plaats van alleen iets te verkopen of het bedrijf te promoten. In de huidige omgeving van tweerichtingscommunicatie tussen merken en consumenten zijn bedrijven vertellers geworden en is een video een geweldig hulpmiddel bij het vertellen van verhalen. Bedrijfsfilm laten maken door een professioneel ontwerpbureau? Neem dan contact op.

Promotie video laten maken

Er is geen limiet

Uw video binnen no-time klaar
U heeft 100% ©
Alle benodigde bestanden, alle bestanden worden met de hoogste kwaliteit mogelijk aan u geleverd!

Nooit zo veel voordeel

De voordeligste van allemaal
Video’s voor het MKB en ZZP’ers
Verschillende mogelijkheden, wij willen graag dat u een blije en tevreden klant bent.

U bepaalt ieder aspect

Uw video maken wij samen met u
Voorbeeld voorstellen
Of laat ons uw ideeën omzetten tot een promotie video.

Eigen contactpersoon

Persoonlijke aandacht
100% positieve reacties
Een partner voor altijd, vanaf kwaliteit van onze onderwerpen gaan de handen in elkaar met aandacht voor u!

Epic Website…

Een professionele video nodig?

Een bedrijfsfilm is makkelijk te delen

Websites voor het delen van video’s, zoals YouTube, maken het eenvoudig om uw bedrijfsvideo te delen via een link naar de video of de insluitcode die door de site wordt geboden. Dit vergroot de kans dat mensen uw fantastische bedrijfsvideo’s delen op hun blog, Facebook-pagina of andere sociale media-accounts. Dit betekent dat als u een boeiende video maakt, u kunt verwachten dat deze wordt gedeeld. Na een beperkte promotie door uw bedrijf, kunt u anderen het voor u laten verspreiden!”

Wilt u een Logo laten maken  een webwinkel laten maken. Of toch misschien een bedrijfsfilm laten maken? Dan bent u bij Epicwebsite aan het juiste adres. Uw bedrijfsfilm presenteert uw bedrijf, en een goede bedrijfsfilm onderscheid u van uw concurrent. Visueel wordt het ook veel sneller opgenomen tot wel 70% dan wanneer uw publiek het online leest. Wij regelen van A tot Z uw bedrijfsvideo en begeleiden u bij het maken van een creatieve bedrijfsfilm.

Video-ontwerp

Leadgeneratie

VVerkoopargumenten

Intern en externe communicatiemiddel

UU wilt uw bezoekers uiteindelijk informeren en aanzetten tot actie. Met een bedrijfsfilm kunt u het volgende bereiken:

  • Leadgeneratie;
  • Merkbekendheid;
  • Verkeer naar uw website;
  • Verkooppraatje;
  • Intern en externe communicatiemiddel;
  • Verhogen van het bewustzijn.

Tekstuele content is van groot belang voor uw website en de vindbaarheid ervan. Een bedrijfsfilm is een uitstekende manier om extra waarde aan uw website toe te voegen. Hiermee kunt u uw bedrijf in slechts enkele seconden op een eenvoudige en snelle manier presenteren. Neem gerust contact met ons op als u nog verdere vragen heeft.

Ik wilde al een geruime tijd een animatie video laten maken. Na heel lang twijfelen heb ik toch deze stap gezet. Via Google kwam ik terecht bij Epicwebsite.
Nadat we een goed en duidelijk telefonisch contact hadden gehad, heb ik mijn materiaal opgestuurd zodat ze hier een filmpje van konden maken.
IK ben erg goed geholpen en voor vragen of aanpassingen namen ze dan ook eerst contact met mij op.
Epicwebsite is erg behulpzaam en klant vriendelijk. Zeker een aanrader

Martijn Zegveld

Super blij met de goede service van Epicwebsite. Eerst vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice en daarna via een bel afspraak in contact gekomen met de ontwerper.

Don hardy

Het is alweer mijn 3de webshop en 2de video die ik bij epicwebsite heb laten maken. En iedere keer worden ze beter met hun dienst verlenging en de kwaliteit doet mij versteld staan. Ik raad ze zelf aan bij mijn eigen moeder. Bedankt Natalie en Hossein.

Jan