WordPress marktplaats site maken

WordPress marktplaats site maken 2017-01-31T14:02:33+00:00

Project Description

wordpress marktplaatssite home pagina fotoEen wordpress marktplaats site laten maken?

Complete site waar van A tot Z aan alles gedacht is?
Uw eigen site waar u de totale controle over heeft?

Super makkelijk zelf alles kunnen aanpassen?

Ontworpen en gebouwd is op een WordPress platform?

Dan heeft Epicwebsite het beste aanbod voor u! Wij hebben over de jaren heen ruime ervaring opgebouwd in het ontwerpen van complete websites en webshops. En een van onze nieuwste websites is de marktplaatssite. Een 100% mobiel vriendelijk en geoptimaliseerde site. Die dezelfde mogelijkheden bied zoals ebay.com, marktplaats.nl.

Wat is er inbegrepen?advertentie plaasten foto

  • CMS systeem.
  • Betalingsmogelijkheden.
  • Een persoonlijk klanten dashboard voor iedere gebruiker.
  • Totaal overzicht van de ontvangen betalingen.
  • Lidmaatschap pakketten
  • Automatisch aanvullen & Suggestie Zoek
  • Ad advertentie & bezoeker statistieken
  • SEO vriendelijk
  • Meerdere taal mogelijkheden
  • 3 verschillende prijsmodellen – vast, percentage, of categorie – of gewoon een mix en match van gratis en betaalde advertenties.
advertentie credit kopen pagina foto

advertentie credit kopen

Dat een marktplaats site niet duizenden euro’s hoeft te kosten, of moeilijk op te zetten is! Dat bewijzen wij iedere keer met een nieuwe site die wij voor u ontwerpen.

Epicwebsite ontwerpt uiteraard ook andere soorten sites, zoals:

Vraag en aanbod site

Datingsite

Veilingsite

Voor meer informatie over onze diensten, neem contact met ons op via:

06-84443234

Leave A Comment

ALGEMENE VOORWAARDEN!

Duidelijkheid voor epicwebsite.nl is een van de belangrijkste punten. Waar we veel van onze aandacht aan geven. Wij willen graag dat alles voor u 100% duidelijk! Wanneer u ons u webshop laten ontwerpen, dan gaat u automatische Akkoord met onze algemene voorwaarden! In onze algemene voorwaardenpagina kunt u volledig overzicht vinden van de totale huisregels licentie overeenkomsten van epicwebsite.nl en wij raden u dan ook om dit volledig door te nemen. Om zo natuurlijk op de hoogte van de regelgeving te zijn.  Gaat u ook akkoord met onze Algemene voorwaarden! Voor u gemakkelijkheid hebben wij hier in ieder geval een paar punten vermeldt: Op onze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van Toepassing. Wij blijven de recht behouden om wijzigingen aan te brengen in onze Algemene Voorwaarden. Wanneer u al uw verplichtingen nakomt en volledig voldoet zoals dat met u is afgesproken en die in Algemene voorwaarden Van epicwebsite.nl zijn vermeld, dan zou u van onze een exclusieve licentie krijgen. Welke u de volledige recht geeft om de ontworpen website of webshop te gebruiken en open te stellen Voor al uw klanten! U mag onze copyright naam alleen verwijderen na schriftelijke toestemming en zonder dat verwijderen van een copyright naam is tegen de Voorwaarden van epicwebsite.nl in een alle tijden Zo vermijden Moeten worden.