Project omschrijving

WordPress marktplaats site maken

Complete site waar van A tot Z aan alles gedacht is

epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Beschrijf uw wensen alstublieft zo uitvoerig mogelijk

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

Een wordpress marktplaats site laten maken?

Een complete site waarbij overal aan gedacht is? Uw eigen site waar u de totale controle over heeft, die ook nog eens eenvoudig is aan te passen? Dan heeft Epicwebsite het beste aanbod voor u! Wij hebben over de jaren heen ruime ervaring opgebouwd in het ontwerpen van complete websites en webshops. Eén van onze nieuwste websites is de marktplaatssite, een 100% mobiel vriendelijke en geoptimaliseerde site die dezelfde mogelijkheden biedt als koplopers binnen de e-commerce wereld zoals Marktplaats of Ebay

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
Een wordpress marktplaats site maken

Wat is er inbegrepen bij een wordpress marktplaats site maken?

  • CMS systeem.
  • Betalingsmogelijkheden
  • Een persoonlijk klanten dashboard voor iedere gebruiker
  • Totaal overzicht van de ontvangen betalingen.
  • Lidmaatschap pakketten
  • Automatisch aanvullen & Suggestieve zoekfunctie
  • Ad advertentie & bezoeker statistieken
  • SEO vriendelijk
  • Meerdere taal mogelijkheden
  • 3 verschillende prijsmodellen: vast, percentage, categorie of een mix en match van gratis en betaalde advertenties

Uw ideale WordPress marktplaats site

Met deze WordPress marktplaats site kunnen uw klanten artikelen te koop aanbieden, en wij zorgen ervoor dat dit op een eenvoudige wijze mogelijk wordt gemaakt. Alle tools en functies worden duidelijk weergegeven op de site. Uiteraard bepaalt u wat er op de website komt te staan. Bij het ontwikkelen van de WordPress marktplaats site houden wij rekening met uw ideeën en wensen. Wij focussen ons op uw doelgroep zodat we deze goed kunnen bereiken.

Uw ideale WordPress marktplaats site
Gebruiksvriendelijkheid en SEO

Gebruiksvriendelijkheid en SEO

Wat vind u belangrijk en waar wilt u dat uw klanten gebruik van kunnen maken? Wij vinden gebruiksvriendelijkheid erg belangrijk en zorgen daarom voor een website die eenvoudig te navigeren is, we willen het uw klanten niet te moeilijk maken. Ook zorgen wij ervoor dat de website razendsnel is, zodat de mensen niet zullen afhaken. Het is belangrijk voor uw bedrijf dat uw bedrijf bekendheid opbouwt en naam maakt voor zichzelf. Wij zorgen er daarom meteen voor dat uw website goed terug te vinden is op Google door onze SEO toe te passen.

Een marktplaats site laten maken door Epicwebsite

Dat een marktplaats site niet duizenden euro’s hoeft te kosten, of moeilijk op te zetten is! Dat bewijzen wij iedere keer weer met onze nieuwe sites die wij ontwerpen. Epicwebsite ontwerpt ook sites zoals:

Voor meer informatie over onze diensten, neem gerust contact met ons op via onze contactpagina

Een marktplaats site laten maken door Epicwebsite

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.