Speelgoed marktplaats site van epicwebsite
Marktplaats website laten maken

Marktplaats site,Overige

MARKTPLAATS WEBSITE LATEN MAKEN ?

Heb je altijd al je eigen marktplaats website willen laten maken? Epicwebsite heeft een team van professionals klaarstaan die graag voor jou aan de slag gaan. Ons team heeft over de jaren meerdere marktplaats websites mogen realiseren en weten dus wat belangrijk is. Met deze website kan je je kopers en verkopers met elkaar verbinden. Hierdoor kunnen producten die bijvoorbeeld niet meer gebruikt worden, elders een nieuw leven beginnen. De marktplaats website die we voor jou ontwikkelen draagt dus meteen een beetje bij aan het voorkomen van de weggooi mentaliteit.

Ben je geïnteresseerd om met ons aan de slag te gaan? Vraag dan snel, vrijblijvend een offerte aan!

Wist je dat Epicwebsite.nl ook veel ervaring heeft in het maken van websites zoals:
• Dating sites
• Freelancer sites
• Uitzendbureau sites
• Affiliate webshops

Voordelen van Marktplaatsen

Het is goed te weten en erop in spelen wat nou de voordelen en nadelen zijn van dit soort applicaties….

Marktplaatsen bieden een aantal voordelen voor zowel kopers als verkopers:

 • Gemak: Marktplaatsen maken het voor kopers gemakkelijk om een breed scala aan producten en diensten op één plaats te vinden en te vergelijken, waardoor ze tijd en moeite besparen.
 • Verscheidenheid: Marktplaatsen hebben vaak een grotere selectie van producten en diensten dan traditionele fysieke winkels, waardoor kopers uit meer opties kunnen kiezen.
 • Prijsvergelijking: Via marktplaatsen kunnen kopers gemakkelijk prijzen van meerdere verkopers vergelijken, zodat ze de beste deals kunnen vinden. We bouwen vooral in e-commerce marktplaatssites ook deze mogelijkheid standaard in.
 • Grotere bekendheid: Voor verkopers bieden marktplaatsen een platform om een groter publiek te bereiken en hun producten of diensten aan een groter klantenbestand te verkopen.
 • Lage toetredingsdrempels: Marktplaatsen hebben doorgaans lage toegangsdrempels voor verkopers, waardoor het voor particulieren en kleine bedrijven gemakkelijk is om hun producten of diensten online te gaan verkopen.
 • Vertrouwen en veiligheid: Gerenommeerde marktplaatsen hebben vaak maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat transacties veilig en betrouwbaar zijn, wat zowel kopers als verkopers gemoedsrust geeft. Veiligheid is voor ons erg belangrijk en we houden hier tijdens ontwikkelingen van elke project goed rekening mee.

Over het algemeen bieden marktplaatsen een handige en efficiënte manier voor kopers en verkopers om met elkaar in contact te komen en transacties uit te voeren.

Nadelen van Marktplaatsen

Door in kaart te brengen van de bestaande nadelen kan je een beter plan opzetten en jezelf onderscheiden door een oplossing voor de bestaande problemen aan te bieden…

Er zijn ook enkele potentiële nadelen aan het gebruik van marktplaatsen:

 • Concurrentie: Marktplaatsen kunnen zeer concurrerend zijn, vooral voor verkopers. Dit kan het voor sommige verkopers moeilijk maken om zich te onderscheiden en hun producten onder de aandacht van potentiële kopers te brengen. Tip! Werken met voorbedachte pakketten kunnen hier goed helpen.
 • Erg hoge kosten: Veel marktplaatsen vragen hoge prijzen voor het aanbieden van producten of diensten, en sommige vragen ook nog een percentage van de verkoopprijs als commissie. Dit kan in de winst van verkopers snijden. Misschien is dit wel een manier om je marktplaats te onderscheiden.
 • Gebrek aan controle: Verkopers kunnen minder controle hebben over het uiterlijk en de presentatie van hun producten op een marktplaats in vergelijking met een eigen website.
 • Fraude: Hoewel marktplaatsen vaak maatregelen hebben genomen om fraude te voorkomen, kan het nog steeds een probleem zijn voor zowel kopers als verkopers. Kopers kunnen het risico lopen vervalste of gebrekkige producten te kopen, terwijl verkopers het risico lopen dat fraudeurs hen proberen op te lichten. Een mogelijkheid kan zijn, de transactie via de website laten lopen en pas na goedkeuring van de beide partijen uit te betalen!
 • Beperkt maatwerk: Marktplaatsen bieden misschien niet zoveel flexibiliteit of maatwerk als een eigen website, wat een nadeel kan zijn voor verkopers die een unieke merkervaring willen creëren. Tip! Je kunt een op maat gemaakte marktplaats laten maken die deze mogelijkheden aan je gebruikers kan geven.

Hoewel marktplaatsen veel voordelen bieden, is het belangrijk om de mogelijke nadelen zorgvuldig te overwegen voordat je besluit er een te gebruiken.

ONZE WEBSITES ZIJN MODERN EN FUNCTIONEEL

Wij bij Epicwebsite bouwen moderne websites.

Zoals je van Epicwebsite gewend bent, leveren wij de meest professionele designs voor de juiste prijs. Wij bouwen een compleet systeem met een onbeperkt aantal pagina’s of producten. Het CMS (Content management system) waar we mee werken is zeer gebruiksvriendelijk. Jouw website is geheel responsive en past zich dus automatisch aan, aan het apparaat van de gebruiker.

Ben je dus opzoek naar een uniek design dat ook nog eens hoog scoort in klantbeleving en zoekmachines? Bij ons ervaren team dat uitblinkt in maatwerk ben je aan het juiste adres. Start vandaag nog met zorgeloos ondernemen en bouw samen met Epicwebsite jouw droom website/webshop.

Advies nodig! ? Ons team beantwoord graag al jouw vragen over het maken van een marktplaats website. Neem contact met ons op, en wij hopen jou van dienst te kunnen zijn.

Epic Shop…

Eigen marktplaats beginnen?

Ben je van plan om je eigen marktplaats site te beginnen? Neem contact op met Epicwebsite.

Een eigen marktplaats maken dat klinkt voor veel interessant. Maar waarom zou je dit ook echt doen?

Een marktplaats site is eigenlijk niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Iedereen is online actief aan het zoeken naar de juiste producten voor de juiste prijs.

Net als jij en ik maakt iedereen dagelijks wel gebruik van marktplaats sites zoals Vinted, eBay of bol.com. Dus waarom zal jij niet je eigen marktplaats gaan beginnen. Veel mensen lopen met dit idee rond, maar zetten dit idee niet om naar een productieve site. Vaak komt dit doordat ze denken dat er toch al genoeg van zijn, of dat de kosten voor een marktplaats site erg prijzig zijn. Maar dit hoeft helemaal niet. Er is altijd vraag, naar vraag en aanbod sites en de kosten worden bepaald door de functionaliteiten die je in je website wilt laten gebruiken. De kosten heb je dus eigenlijk zelf in de hand.

Marktplaats site bouwen?

Voor je eigen marktplaats website, neem contact op met Epicwebsite.

Een marktplaats site bouwen brengt vele mogelijkheden met zich mee. Zo kan je je eigen concept tot in de puntjes uitwerken tot de marktplaats site die jij voor ogen hebt.

Maar waar dien je nou echt rekening mee te houden bij het maken van een marktplaats-website?

Wat erg belangrijk is:

 • Voor welke doelgroep wil je de website laten maken?
 • Wat is je onderscheidende vermogen?
 • Huisstijl. Het uiterlijk van de marktplaats site, gaan we voor een simpel of juist hyper moderne style? (je wilt natuurlijk opvallen tussen de concurrente vraag en aanbod sites)
 • Verdienmodel. Wil je op basis van abonnement of percentage gaan werken.

Nadat deze punten zijn uitgewerkt en je hebt voor jezelf een duidelijk beeld van hoe je je marktplaats site wilt hebben? Dan is de volgende stap het laten ontwerpen van je marktplaats site. Dit is een spannend moment omdat je nu je idee volledig gaat omzetten in een productieve website. En dit is waar we je natuurlijk goed bij kunnen helpen. Met jaren ervaring en vele applicatie weten we zeker je hierin te begeleiden en verder te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op, er is altijd veel meer mogelijk dan je denkt.

Wat is een goede Marktplaats?

Wat is de criteria voor een goede vraag en aanbod site?

 1. Een simpel, maar professionele website die de go-to bestemming voor het kopen en verkopen van producten of diensten kan worden.
 2. Een platform maakt het gemakkelijk voor gebruikers is om in contact te komen met kopers en verkopers in de omgeving en biedt een gemakkelijke en veilige manier om transacties uit te voeren.
 3. Met een goede vraag en aanbod site kunnen gebruikers gemakkelijk vinden wat ze zoeken tegen de beste prijzen. Of ze nu willen kopen of verkopen, het platform maakt het gemakkelijk om in contact te komen met andere gebruikers en transacties met vertrouwen uit te voeren.

Dat is waar we rekening mee houden met ontwerpen van elke Marktplaats applicatie.

Waarom Epicwebsite?

We helpen met een pixel perfect website die vertrouwen opwekt. We maken unieke websites op maat…

Wil je je eigen marktplaats-website of app? Epic kan helpen! We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van marktplaatsen op maat, afgestemd op je specifieke behoeften en doelstellingen.

Ons team heeft uitgebreide ervaring in het bouwen van allerlei soorten marktplaatsen, van sites voor freelancers tot e-commerce platforms en alles daar tussenin. We werken samen om je visie te begrijpen en een platform te creëren dat aan je behoeften voldoet en resultaten oplevert.

Bij ons kan je een naadloze, intuïtieve gebruikerservaring verwachten die het je gebruikers gemakkelijk maakt om producten en/of diensten te kopen en te verkopen. Wij zorgen voor alles, van ontwerp tot ontwikkeling en ondersteuning, en nazorg. Zodat je jezelf kunt richten op de groei van jouw bedrijf.

Als je klaar bent om je marktplaats naar een hoger niveau te tillen, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.