Slotenmaker website laten maken

Slotenmaker website laten maken is de eerste stap om jouw onderneming online op te zetten

Contact ons
H sheikzadeh
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een website te beginnen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we je idee om tot een succes!

Door mijn gegevens in te dienen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid . En dat er contact met mij mag worden opgenomen.

Slotenmaker website laten maken

Slotenmaker website laten maken is de eerste stap om jouw onderneming online op te zetten. Maar waar begin je eigenlijk mee? Wat heeft een slotenmaker site nodig? Een slotenmaker moet 24/7 bereikbaar kunnen zijn! Want er zijn veel situaties waarbij je direct een slotenmaker nodig hebt. Bijvoorbeeld als iemand  zichzelf per ongeluk heeft buitengesloten. Of het deurslot is kapot of ontwricht. Of als er is ingebroken in huis. Dus het is heel erg belangrijk dat de website snel laad. Bezoekers moeten gelijk contact kunnen opnemen (Met hun gewenste manier). Dus bellen, mailen,WhatsApp of Messenger!

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

Graag een website

Een website laten maken voor een slotenmaker die door heel Nederland werkzaam is, klinkt nogal als een uitdaging. Voor deze klant was het vooral belangrijk om meerdere service gebieden duidelijk te beschrijven. Zo is de slotenmaker niet alleen maar actief met sloten vervangen, maar is hij ook gespecialiseerd in inbraakpreventie. Omdat hij binnen heel Nederland werkt, werd er voor elke grote stad een eigen pagina aangemaakt waar klanten hulp konden aanvragen.
Je kunt dus begrijpen dat dit geen kleine website is geworden maar een website dat beschikt over een ruime hoeveelheid pagina’s. Ondanks grootte de website hebben wij een professionele en duidelijke website kunnen ontwikkelen. Ook het logo hebben wij voor de klant ontworpen zodat het allemaal 1 geheel zou worden.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Wat komt er op de website te staan?

Op deze website kunnen allerlei dingen worden geplaatst. Denk aan een vragenformulier of een chat systeem. Een knop waarbij jouw klanten je gelijk kunnen bellen is voor jou als slotenmaker erg handig. Deze mogelijkheden zullen wij uiteraard met je bespreken, maar de uiteindelijke keuze ligt bij jou!

De kans is erg groot dat iemand die buitengesloten is via een mobiel op zoek gaat naar een slotenmaker. Wij zorgen ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is en vooral bij mobiel gebruik. De website wordt dus overzichtelijk en snel. Zo kunnen jouw klanten je snel opbellen voor een nieuw slot en zul je een redder in nood zijn!

Uw eigen slotenmaker site beginnen

Epicwebsite heeft jaren ervaring in het ontwerpen van een wordpress websites. En ook jouw website kunnen we voor je ontwerpen. Dus heb je meer informatie nodig, of wil je ons beste aanbod ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Kortingscode website laten maken2022-07-20T08:57:13+00:00
Kortingscode website laten maken