Project omschrijving

Kleding webshop laten maken

Ook een kleding webshop laten maken?

epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

kleding webshop laten maken

Ook een kleding webshop laten maken? Epicwebsite heeft door de jaren heen honderden klanten geholpen met eigen kleding webshop starten. De ervaring die wij hebben opgebouwd in de afgelopen jaren, helpt ons om steeds een betere dienstverlening te verlenen aan onze klanten die graag een goedkope webshop willen laten bouwen. Responsive webshop is het design om uw producten perfect weer te geven op alle soorten mobiele telefoons. Kledingwinkel van Epicwebsite! Een compleet e-commercesysteem. Een CMS systeem dat gebouwd is om makkelijk te bedienen, zonder al te veel installatie. Je kan al heel makkelijk je producten te koop aanbieden en later afrekenen met over 20 soorten betalingsmogelijkheden.

CATEGORIEËN
VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
Eigen kleding Webshop starten

Eigen kleding Webshop starten

Start ook je eigen kleding webshop Met de mogelijkheid om onbeperkt een aantal producten en pagina’s toe te voegen. En dankzij onze CMS systeem, wijzigen en het aanpassen van de shop is dit uiteraard heel erg makkelijk. En iedereen kan zijn of haar site uitgebreid aanpassen naar zijn eigen wensen en ideeën. Zonder enige kennis te hoeven hebben van de code of moeilijke programma’s die toch alleen maar te bedienen zijn voor mensen die er verstand van hebben. Ons moto is ook dat wij graag een professionele website willen bouwen voor een fractie van een normale prijs maar dan niet bezuinigen op het kwaliteit van de webdesign. Wij willen graag een stapje verdergaan waar andere collega’s gestopt zijn! Zodat wij op die manier ons kunnen onderscheiden van andere webdesignbureaus.

Webshop laten maken voor kleding

Stylish is een kleding webwinkel en volledige e-commerce systeem. Bestellen is super gemakkelijk en u heeft meer dan 20 soorten betaling mogelijkheden, die u aan uw klanten kunt aanbieden. Van de meest simpele betalingsmogelijkheden zoals: IDEAL / Paypal dat dan meest uitgebreide creditcards.

U kleding webwinkel is volledig een responsive webshop webdesign. Dus bezoekers kunnen gemakkelijk u webwinkel bezoeken vanuit elk soort mobiele telefoon tablet of laptop. Bezoekers kunnen zich aanmelden voor een nieuws brief. Heeft u een aanbieding? Maak dan gebruik van onze ingebouwde coupons systeem, waar u uw gebruikers extra korting kunt geven door het invoeren van een simpele couponscode. Sterker nog u kunt zelf bepalen bijvoorbeeld wie hoeveel korting ontvangt.

Webshop laten maken voor kleding
Kleding webwinkel laten maken

Kleding webwinkel laten maken

Als u op zoek bent naar een kleding webwinkel waar u tussen alle andere webshops toch opvalt, dan dit is de juiste keus voor u. Zoals u misschien heeft kunnen zien, al onze ontwerpen zijn voorzien van de meest uitgebreide systemen. En voor u als de webmaster alle benodigde tools bij de hand heeft.

webshop laten maken gebouwd voor kledingwinkel

Wilt u ook eigen winkel beginnen in deze dagen is het belangrijk om een goed werkend online onderneming te hebben die altijd bereikbaar is voor klanten. En welke niet al te moeilijk is om te navigeren. Daarnaast moet het ook makkelijk te bedienen zijn voor de webmaster die dag in dag uit constant producten moet toevoegen en wijzigingen aanbrengt aan de webshop. Wij willen graag een compleet pakket aanbieden die voor iedereen die zijn eigen webwinkel wilt beginnen en gebruik wilt maken van een online shop.

webshop laten maken gebouwd voor kledingwinkel

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.