Plannen Om Met Je Eigen Webshop Te Beginnen

Webshop Wonderen: Jouw Reis naar Online Succes

Droom je van een eigen webshop maar weet je niet waar te beginnen? Ontdek hoe jouw online ondernemersdroom werkelijkheid wordt met onze ultieme werkwijze. Van het kristalliseren van je concept tot het aantrekken van je eerste klanten, wij begeleiden je stap voor stap door het hele proces. Met praktische tips, belangrijke overwegingen en persoonlijke begeleiding zetten we samen de koers uit naar jouw succes in de digitale wereld.

Jouw webshop avontuur begint hier – laten we samen wonderen verrichten!

Droom Groot, Plan Slim: Jouw Webshop Concept

Elk groot avontuur begint met een droom. Wat is de jouwe? Denk goed na over wat je wilt verkopen en hoe je je wilt onderscheiden van de rest. Een uniek concept is de sleutel tot succes. Wij helpen je graag jouw visie te verfijnen en een solide basis te leggen voor jouw webshop avontuur.

Ken Je Publiek: Het Analyseren van Je Doelgroepklanten

Wie zijn je toekomstige klanten? Wat zoeken ze? Een diepgaande kennis van je doelgroep is cruciaal voor het succes van je webshop. Door je publiek te begrijpen, kun je een aanbod creëren dat precies aansluit bij hun wensen en behoeften. Laat ons je begeleiden in het ontdekken en aanspreken van jouw ideale klant.

Techniek als Basis: Kies Het Juiste Platform

De technische fundering van je webshop is essentieel. Het kiezen van het juiste platform bepaalt niet alleen hoe jouw webshop functioneert, maar ook hoe gemakkelijk je deze kunt beheren. Wij adviseren je over de beste opties, van gebruiksvriendelijke CMS-systemen tot maatwerkoplossingen, om jouw digitale droomwinkel te realiseren.

Zichtbaarheid is Koning: SEO & Online Marketing

Een prachtige webshop hebben is één ding, maar gevonden worden door jouw doelgroep is een ander verhaal. Investeer in SEO en online marketingstrategieën om de zichtbaarheid van je webshop te vergroten. Wij bieden deskundige ondersteuning in zoekmachineoptimalisatie en marketingcampagnes die jouw webshop op de kaart zetten.

Er zijn verschillende platforms beschikbaar voor het maken van een webshop, zoals Shopify, Woocommerce, Magento en LightSpeed. Elk platform heeft unieke kenmerken en voordelen. We helpen je graag bij het kiezen van het beste platform voor je webshop, en beantwoorden graag vragen of geven advies via een telefonisch gesprek.

Professionele Webshop Laten Maken.

Begin Je Eigen Webshop Met De #1 Nederlandse E-Commerce Specialist Voor E-Commerceondernemers.

Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek vragen onze specialisten naar de wensen van je webshop, zoals het aantal producten dat je wilt gaan aanbieden.

 • Heb je ook een fysieke winkel
 • Wie is de doelgroep?
 • Heb je al een huisstijl of wil je een bepaald imago uitstralen naar de buitenwereld?
 • Hoe ga je je marketing doen?

Wanneer dit duidelijk is, gaan we met al je informatie aan de slag. We bepalen dan de beste

 • E commerce platform
 • Maatwerk webshop laten maken of een WooCommerce-thema gebruiken
 • Een kleine of toch grotere webshop? Welk platform kies je?

En ontwerpen we een mooie webshop voor je. Ook houden we erg rekening met de doelgroep waar de webshop voor wordt gebouwd. Want we gaan voor een site die leads en verkoop oplevert! Daarbij gebruiken we onze jarenlange ervaring in combinatie met je ideeën!

Webshop Laten Maken Bij Epic En Onze Checklist.

Dit Is Waar Je Op Kan Rekenen En Geen Omkijken Naar Hebt.

Onze E Commerce Oplossingen Zijn Gemaakt Voor Succes En Om Dit Te Realiseren Hebben We Een Checklist Voor Elke Nieuwe Webshop.

 • AVG wet proef
 • SSL certificaat
 • Responsive webshop en perfect op desktop computers
 • Online vindbaarheid
 • Beste e commerce platformen
 • E mail marketing
 • snelle laadtijd
 • Beste hosting (dedicated server)
 • Scherpe prijs
 • Goede communicatie
 • Geen maandelijkse kosten
 • Perfecte grafisch ontwerp
 • Webshop onderhoud (bij onderhoud contract)
 • Premium plugins
Onze werk

Onze Projecten – Waar Innovatie Realiteit Ontmoet

Ontdek hoe we sinds 2016 dromen tot leven brengen met onze innovatieve websites, apps, en digitale oplossingen. Elk project vertegenwoordigt een uniek verhaal van creativiteit en technologie.

Maatwerk Webshop Met Een Professionele CMS.

Gebruiksvriendelijke CMS Is Halve Werk!

Een van de belangrijkste vragen die, je zou moeten overwegen bij het laten maken van een webshop. Is het content management system of (CMS). Dit is het platform waarop je je webshop beheert en kan aanpassen.

Een gebruiksvriendelijk CMS is belangrijk omdat het je zult helpen om efficiënt en gemakkelijk te werk te gaan. Denk hierbij aan het toevoegen van nieuwe artikels en/of wijzigingen doen aan je webshop. Dit betekent dat je sneller kunt reageren op veranderende marktomstandigheden. Bijvoorbeeld maken van een speciale aanbieding op Valentijnsdag of Black Friday deals. En je webshop kunnen bijwerken om aan de wensen van je klanten te voldoen.

Bij het kiezen van de juiste CMS voor je, letten we onder andere op een paar punten die we tijdens ons gesprek aan je gaan vragen.

Hier zijn drie van de belangrijke punten:

 1. Gebruiksvriendelijkheid: Of het CMS gemakkelijk te gebruiken is voor zowel voor je als je gebruikers. We zoeken voor je naar een systeem die duidelijke navigatie en een logische structuur heeft, voor je Zodat je snel de hang van het systeem krijgt en efficiënt kunt werken.
 2. Flexibiliteit: Het CMS moet aanpasbaar zijn aan je specifieke behoeften en dat het gemakkelijk is om nieuwe functies toe te voegen of bestaande functies aan te passen. En daarnaast of het systeem integraties ondersteunt met andere tools die je misschien al gebruikt, zoals Boekhouding, CRM-systemen.
 3. Ondersteuning: We kijken naar de ondersteuning die beschikbaar is voor het CMS, zoals documentatie, online hulpgidsen, forums of professionele ondersteuning. Het is belangrijk om te weten dat je hulp kunt krijgen als je tegen problemen aanloopt of vragen hebt.

Waarom Is Dit Zo Belangrijk Voor Ons? Wanneer Je Wilt Een Webshop Laten Maken.
Want door het gebruik van een gebruiksvriendelijk CMS zal het beheer van je site veel gemakkelijker worden. En kun je je concentreren op wat echt belangrijk is: het aanbieden van geweldige services aan je klanten.

Magento Webshops

Hoe Magento’s Uitgebreide Set Functies En Integraties Je Kan Helpen Om Je Online Verkoop Te Maximaliseren?

Magento webshop bouwen is wat we steeds meer doen. Maar wat maakt Magento zo goed en waarom zou je een Magento webshop beginnen? Magento is een open-source e-commerce platform dat wordt gebruikt om online webshops te bouwen. Het biedt gebruikers een uitgebreide set functies en tools voor het beheren van productcatalogi, het accepteren van betalingen, het regelen van verzending en belastingen, en het beheren van klantrelaties. Magento biedt ook integraties met verschillende andere systemen en services, zoals CRM-systemen en betalingsgateways. Het platform is populair bij grote en middelgrote bedrijven en is vaak de keuze voor webshops die op zoek zijn naar een meer uitgebreide en professionele oplossing dan wat WooCommerce of andere e-commerce platforms bieden.
Voor Wie Zijn Magento Webshops Geschikt?
Magento webshops zijn vooral geschikt voor grotere webshops. Als je een kleine onderneming hebt of alleen een paar artikels wilt verkopen, kan het zijn dat Magento meer functionaliteit biedt dan wat je nodig hebt en dat een ander platform beter bij je behoeften past.

Succesvolle Webwinkel Starten: Jouw Pad Naar Online Groei

Maatwerk Design: Jouw Unieke Visie tot Leven Gebracht

Bij Epicwebsite begrijpen we dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom creëren we webwinkels die jouw unieke merk en visie weerspiegelen. Onze maatwerk designs zorgen ervoor dat jouw webwinkel opvalt in de digitale menigte en een onvergetelijke eerste indruk achterlaat.

Gebruiksvriendelijkheid Voorop: Een Vlotte Klantreis

Een webwinkel moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Wij zorgen ervoor dat jouw klanten moeiteloos door jouw aanbod navigeren, wat resulteert in een prettige winkelervaring en een hogere conversieratio. Onze focus op gebruiksvriendelijkheid maakt jouw webwinkel toegankelijk voor iedereen.

SEO-Geoptimaliseerd: Gevonden Worden, Groeien Online

Jouw webwinkel wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden. Onze SEO-experts zorgen ervoor dat jouw webwinkel hoog rankt op relevante zoekwoorden, wat leidt tot meer bezoekers en uiteindelijk meer verkopen.

Continue Ondersteuning: Jouw Succes, Onze Prioriteit

Wij staan altijd voor je klaar, ook na de lancering van jouw webwinkel. Met onze continue ondersteuning en optimalisatiediensten zorgen we ervoor dat jouw webwinkel altijd up-to-date is met de laatste trends en technologieën. Jouw succes is onze prioriteit.

Webshop Maken Met IDEAL En Meer

We Zorgen Ervoor Dat Je Klanten Vanuit Overal In De Wereld Je Producten Kunnen Kopen En Afrekenen.

Een webshop met iDEAL is natuurlijk een Must, als je klanten in Nederland bevinden. Maar wat nu als je klanten uit andere landen komen? Geen enkel probleem, er is een oplossing voor alles en we kennen deze oplossingen. We zorgen voor verschillende betalingsmogelijkheden in je webshop. Ongeacht soort e commerce platform bijvoorbeeld WooCommerce. Want dit heeft heel veel voordelen zoals:

 • Meer klanten aantrekken: Door verschillende betalingsmogelijkheden aan te bieden, kan je de drempel om te kopen verlagen voor mensen die misschien niet vertrouwd zijn met bepaalde betalingsmethoden of die geen creditcard hebben. Dit kan helpen om meer klanten naar je webshop te trekken.
 • Verhoogde conversieratio: Door meer betalingsmogelijkheden aan te bieden, kan de conversieratio van je webshop toenemen, omdat mensen gemakkelijker kunnen kopen. Dit kan leiden tot meer inkomsten voor je bedrijf.
 • Verbeterde klanttevredenheid: Door meer betalingsmogelijkheden aan te bieden, kun je de tevredenheid van klanten verhogen, omdat ze op een manier kunnen betalen die het beste bij hen past. Dit kan leiden tot terugkerende klanten en een positief imago voor je bedrijf.
 • Meer flexibiliteit: Door verschillende betalingsmogelijkheden aan te bieden, kun je flexibeler zijn en aan de behoeften van verschillende klanten voldoen. Dit kan helpen om klanten te behouden en nieuwe klanten aan te trekken.
 • Internationale markten: Als je een internationaal georiënteerd bedrijf bent, kan het aanbieden van verschillende betalingsmogelijkheden je helpen om de grenzen te overschrijden en klanten in andere landen aan te trekken. Dit kan leiden tot nieuwe groeimogelijkheden voor je bedrijf.

Er zijn bijzonder veel kant-en-klare oplossingen die we kunnen gebruiken, maar soms zijn er ook net betalingsmogelijkheden waar geen kant en klare oplossing voor is. Epic kan je dan goed helpen door een op maat gemaakte API-koppeling voor je te bouwen. En zullen je hier ook goed over adviseren.

We willen je helpen om een succesvolle webshop te realiseren, ongeachte waar je klanten zich bevinden.

Epic: Samenwerkend Team Van Webdesign En Online Marketing.

Laat De Professionals Je Wensen En Ideeën Omzetten Naar De Succesvolle Online Onderneming …

We bouwen niet alleen een pixel perfecte shop, maar willen graag een webshop voor je neerzetten die je bezoekers converteert naar klanten.

Want zelfs aan de mooiste webshop van de wereld heb je niets, als het geen inkomen genereert.

Maar hoe kunnen we helpen meer inkomen te genereren voor je webshop? Dit doen we door samen te werken met online marketeers! En hierdoor heb je een ijzersterk team die aan de hand van je product en doelgroep een gezamenlijk plan maken. En dit plan heeft vele onderdelen en voordelen. Welke?
Er Zijn Verschillende Voordelen Van Samenwerking Tussen Online Marketing En Webdesign Bij Het Ontwikkelen Van Een Webshop:

 1. Gebruiksvriendelijkheid: Om de gebruiksvriendelijkheid van je webshop te verbeteren door te kijken naar data en gebruikersgedrag. Dit kan helpen om de navigatie en layout van je webshop te efficiënter inrichten, zodat gebruikers gemakkelijker hun weg en je aanbood kunnen vinden.
 2. Conversion rate: Door samen te werken, met onze collega’s van online marketing. Zorgen we voor een hogere conversieratio, van je webshop. Webdesign kan helpen om de webshop visueel aantrekkelijk te maken en te zorgen voor een goede gebruikerservaring. Dit terwijl online marketing kan helpen om bezoekers naar de webshop te leiden en te converteren tot klanten. Dit noemen we customer journey optimalisatie.
 3. Zoekmachineoptimalisatie: Samenwerking tussen online marketing en webdesign kan ook helpen om de webshop beter te laten ranken in de zoekmachines. Online marketing kan helpen om relevante zoekwoorden te identificeren en te integreren in de content van de webshop, terwijl webdesign kan helpen om de structuur en technische aspecten van de webshop te verbeteren voor zoekmachines.
 4. Effectiviteit van marketingcampagnes: Door samen te werken, kunnen online marketing en webdesign de effectiviteit van marketingcampagnes verhogen. Webdesign kan helpen om de landingspagina’s van de campagne aantrekkelijk en effectief te maken, terwijl online marketing kan helpen om de juiste doelgroep te bereiken en campagneboodschappen te optimaliseren.

Volgens het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) waren er in 2020 ongeveer 37.000 bedrijven in Nederland die zich voornamelijk bezighielden met het verkopen van goederen via een webshop. Dit is ongeveer 7% van alle bedrijven in Nederland. Heb je al een webshop? Zo niet dan helpen we je graag verder…

Jouw Digitale Groei, Onze Missie: Verder Dan Software, Samen Naar de Top

Epicwebsite Gaat Altijd Verder.

Bij Epicwebsite gaan we een stapje verder om jouw online zichtbaarheid naar het volgende niveau te tillen. We verbinden je website met alle essentiële diensten, volledig in lijn met Google’s richtlijnen. Ontdek hoe we dit doen:

Google Bedrijfspagina:

Maak je bedrijf zichtbaar op Google Maps en de zoekresultaten met een geoptimaliseerde Google Bedrijfspagina. Dit is je digitale uithangbord, essentieel voor lokale vindbaarheid en het aantrekken van nieuwe klanten.

Google Analytics:

Krijg diepgaand inzicht in het gedrag van je bezoekers. Met Google Analytics richten we ons op het analyseren van verkeersstromen, gebruikersgedrag en conversieratio’s, waardoor we je website continu kunnen optimaliseren.

Google Webmaster Tools:

Zorg voor een feilloze website met Google Webmaster Tools. We houden de gezondheid van je site in de gaten, sporen fouten op en verbeteren de vindbaarheid van je website in zoekmachines.

SEO-module Setup:

Een must-have voor elke website die hoog wil scoren in zoekmachines. Met onze SEO-module setup zorgen we voor de juiste technische basis, optimaliseren we je content en versterken we je online autoriteit.

Een Converterende Webshop Is Epic Shop …

Een Succesvolle Webwinkel Met Een Sterk Ontwerp Dat Verkoopt

Nu een groot deel van de aankopen online verloopt, is het opzetten van een online webshop voor je bedrijf een slimme keuze. Maar waar begin je? Met een goed idee en een sterk ontwerp is je eigen webwinkel binnen een mum van tijd een online succes.

Het doel van je webshop is om online klanten op de best mogelijke manier te bedienen. Het succes van een webshop wordt uiteindelijk bepaald door de klanten. Daarom is het belangrijk om vanaf de eerste schetsen tot het uiteindelijke ontwerp van de webshop altijd de klant van de webwinkel in gedachten te houden.

Bij het ontwerpen van een webwinkel is het belangrijk om de weg naar de kassa zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken. Een goed ontwerp zorgt ervoor dat klanten precies het product vinden waar ze naar op zoek zijn. Ook is het belangrijk dat de bezoeker van je webwinkel in een oog omslag kunnen zien wat het product kost, of het op voorraad is, wanneer het verzonden kan worden en wat de eventuele verzendkosten zijn. Dit moet bij alle shops bijvoorbeeld WooCommerce mogelijk zijn.

Door middel van third party tools, Google Analytics, Google Tag Manager en Google Search Console, kunnen wij de customer journey van je bezoekers begrijpen. Daarop spelen wij in om zo de conversies van je webwinkel te verbeteren. Op die manier komen we achter het beslissingsproces van je bezoekers en kunnen we direct inspelen op het koopgedrag.

En Goede E Commerce Website Moet Ook Fotografie En Beeld Van Een Hoge Kwaliteit Hebben.

UX En Visual Webshop Design

Ook beeld is erg belangrijk in het ontwerpen van een succesvolle webwinkel. Omdat de klant het product niet in fysieke vorm kan bekijken. Is het belangrijk om het product zo goed mogelijk tot leven te brengen binnen je webwinkel. Het inzetten van groot beeld van hoge kwaliteit kan hier goed bij helpen. Investeer daarom altijd in goede foto’s en zet deze prominent in binnen je webshop. Zorg ervoor dat de klant kan inzoomen op de details van het product of zelfs het product in 360 graden kan bekijken. Kenmerken die niet in beeld gevangen kunnen worden kunnen in de tekst bij het product verder uitgelicht worden.

Fotografisch website laten maken

Een Goede Webshop Heeft Een Simpel En Effectief Menu

We Bouwen Een Professionele Webshop Die Simpel, Maar Efficiënte Is …

Een goed menu schept orde in de vele rubrieken, artikelen en tags waar je webwinkel uit bestaat. Het zorgt ervoor dat de bezoeker van je shop precies vindt waar hij naar op zoek is, en misschien zelfs geprikkeld wordt om meer producten te bekijken. Een goed menu is simpel en effectief. Op elk moment moet de bezoeker van je webwinkel weten op welke pagina hij is, en hoe hij daar precies is gekomen. Daarom wanneer je een webshop laten bouwen bij ons, zorgen we er voor dat de structuur in je shop goed is en dat elke pagina een duidelijk doel heeft, inclusief een goed ontworpen verwijzing in het menu. Dit doen we samen met de online marketeers.

Een Webwinkel Laten Maken Met Afrekenproces Zonder Obstakels

We Zorgen Voor Gemak Voor Je Klanten …

Het winkelmandje is een van de laatste stappen van het afrekenen van producten in een shop. Een goed ontworpen winkelmandje zorgt ervoor dat de klant in een oogopslag kan zien wat er wordt afgerekend en wat de totale kosten zijn. Het hele afrekenproces moet duidelijk, vlot en soepel verlopen. Een sterk ontworpen winkelmandje kan helpen bij meer verkopen in je shop.

De bezoekers van je website bepalen het succes van je winkel. Wanneer je website niet aan hun eisen of verwachtingen voldoet. Verlaten ze de webshop zonder een aankoop te doen. Een sterk ontwerp, een systeem dat werkt en de juiste aanbood, zorgen ervoor dat de klant blijft. Op deze manier kunnen we garanderen dat de verwachtingen en de behoeften van de klanten altijd de eerste prioriteit zijn.

Voor meer informatie neem vandaag nog contact met ons op. We ontwikkelen je eigen webshop aan de handen van je specifieke wensen!

Woocommerce Webshop Laten Maken

Professionele Woocommerce Webshop Ontwikkeling Met Aandacht Voor SEO

Woocommerce webshop laten maken of terwijl WordPress webshop is zeker aan te raden voor klein en midden groten bedrijven. WooCommerce is een populaire open-source WordPress-plug-in voor het maken van nieuwe webwinkel. Met diversie Webshop design. Het is goed keuze omdat

 1. Het gemakkelijk te gebruiken is.
 2. Het heeft een grote gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars die regelmatig updates en nieuwe functies uitbrengen.
 3. En het is flexibel en schaalbaar.

Met WooCommerce kun je producten en diensten verkopen, betalingen accepteren, verzending en belastingen beheren en je productcatalogus beheren, allemaal vanuit je WordPress webshop. Als je op zoek bent naar een krachtige oplossing voor het maken van een webshop met WordPress, dan is WooCommerce zeker een goede keuze en zeker een van de beste e commerce platform.

 

Ben je op zoek naar een professionele Woocommerce webshop om je bedrijf te laten groeien? Bij ons ben je aan het juiste adres! We bouwen Woocommerce shop tegen concurrerende prijzen.

Zoals gezegd bij Epic kun je rekenen op een team die je wensen en ideeën werkelijkheid gaat maken. Ons team van ervaren webdesigners en marketeers werken samen om een unieke webshop te maken die aan al je wensen voldoet. We letten daarbij ook op SEO, zodat je webshop goed gevonden wordt door je potentiële klanten en je zichtbaar bent voor je doelgroep.

Met onze Woocommerce webshop kun je eenvoudig producten toevoegen en verkopen. En heb je de volledige controle over het uiterlijk van je site en je online aanwezigheid. We staan dan ook klaar om je ondersteuning te bieden waar nodig, zodat je altijd hulp kunt krijgen als je die nodig hebt.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze Woocommerce webshop ontwikkeling en hoe we je kunnen helpen om je bedrijf te laten groeien. We staan klaar om jouw droomwebshop te creëren!

Shopify Webshop Laten Maken

Shopify Is Een Eenvoudige E Commerce Platform Voor Beginners

Waarom een Shopify webshop laten maken? Shopify is een SaaS (Software as a Service) en hele populair platform voor het maken van een webshop. Het is eenvoudig te gebruiken en biedt veel mogelijkheden voor het personaliseren van je webshop design. Bovendien biedt Shopify veel integraties met andere tools, zoals betalingsgateways en verzenddiensten. Als je nog niet veel ervaring hebt met onderhouden en hosting van een webshop, dan is Shopify een goede optie om mee te beginnen. We ontwikkelen Shopify shops voor een scherpe prijs!

WordPress Webshop Laten Maken

Wordpress Is Een Gebruiksvriendelijk Platform Voor Je Online Winkel

WordPress is een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) dat veel gebruikt wordt voor het maken van websites en blogs. Het is ook een populaire optie voor het maken van een webshop. Meestal gebruiken hiervoor WooCommerce. Er zijn verschillende bestaande template en WordPress-plugins beschikbaar die we gebruiken om je webshop te maken, zoals Woocommerce en WP eCommerce. En daarnaast zijn er vele koppeling die we kunnen voor je tot staan brengen. Denk hierbij aan bol.com, Marktplaats of een koppeling met Amazon of eBay, of je favorieten online boekhouding. Als je al vertrouwd bent met het gebruik van WordPress, kan het laten maken van een webshop met WordPress een goede optie voor je zijn. Met WordPress is veel mogelijk zowel functionaliteiten als Webshop design. We raden WordPress webshops meestal aan klien en middelgrote bedrijf aan. Het is zeker aan te raden om je WordPress site regelmatige te laten onderhouden!

Webshop Laten Maken Kosten?

De Kosten Van Het Laten Maken Van Een Webshop Kunnen Sterk Variëren, Afhankelijk Van Verschillende Factoren Zoals Het Soort Webshop, Functionaliteiten, Complexiteit.

Hier heb je enkele van de belangrijkste punten wat je kan verwachten:

 1. Ontwerpkosten: Dit kan variëren van enkele honderden tot duizenden euro’s, afhankelijk van de complexiteit van het webshop design en de tijd die nodig is om het te maken.
 2. Domeinnaamkosten: Om een webshop te hebben, heb je een domeinnaam nodig (bijvoorbeeld “mijnwebshop.nl”). De kosten voor het registreren van een domeinnaam kunnen variëren, afhankelijk van de domeinextensie die je kiest en hoe lang je de domeinnaam wilt registreren. Gemiddeld kost het registreren van een domeinnaam ongeveer 10-15 euro per jaar.
 3. Hosting: Gemiddeld kost hosting ongeveer 10-50 euro per maand.
 4. Marketingkosten: Om bezoekers naar je webshop te trekken, zul je waarschijnlijk enige marketing moeten doen. Dit kan variëren van het betalen voor advertenties op sociale media tot het inschakelen van een marketingbureau om je te helpen bij het opzetten van een marketingstrategie. De kosten voor marketing kunnen variëren van enkele tientjes tot duizenden euro’s per maand.
 5. Betalingsgateway kosten: Als je producten wilt verkopen via je webshop, heb je een betalingsgate way (zoals Mollie) nodig om betalingen te kunnen ontvangen. De kosten voor een betalingsgate way kunnen variëren, afhankelijk van de provider en de hoeveelheid transacties die je verwacht te doen.
online-marketing-specialist

Zoekmachine Optimalisatie

Wat Is SEO (Wat Is Zoekmachine Optimalisatie)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het proces van het verbeteren van de ranking van je website in de zoekresultaten van zoekmachines. Welke? Eigenlijk allemaal! Google, Bing en Yahoo. Het doel van SEO is om ervoor te zorgen dat je website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten verschijnt. Omdat mensen die iets zoeken bij Google bijvoorbeeld. Waarschijnlijk meer geneigd zijn om op een van de eerste websites te klikken dan op een lager gerangschikte websites. En dit kan erg belangrijk zijn voor gemiddelde webshop.

Waarom Moet Je Proberen Om Zo Hoog Mogelijk Te Komen Bij Zoekmachines?

Volgens onderzoek van Advanced Web Ranking zou een website op de eerste positie gemiddeld ongeveer 31% van het verkeer ontvangen, terwijl een website op de tweede positie ongeveer 15% zou ontvangen. Dit percentage daalt naarmate de positie lager wordt. Dit betekent echter niet dat een website op de eerste positie altijd 31% van het verkeer zal ontvangen, of dat een website op een lagere positie nooit meer verkeer zal ontvangen dan een website op een hogere positie. Het is belangrijk om te onthouden dat dit slechts gemiddelden zijn en dat het verkeer dat naar een website gaat, kan variëren.

Er zijn veel verschillende technieken die gebruikt kunnen worden om de vindbaarheid van je website te verbeteren, zoals het gebruik van gerelateerde zoekwoorden en het verbeteren van de gebruikerservaring op de website. Door SEO te gebruiken, kunnen bedrijven en websites hun online zichtbaarheid vergroten en hun doelgroep beter bereiken.

Webshop Huren?

Van Ontwerp Tot Implementatie – We Helpen Je Bij Het Opzetten Van De Perfecte Shop

Er zijn verschillende manieren om een webshop te huren. Een van de mogelijkheden is om een e-commerce platform te gebruiken, zoals Shopify, WooCommerce of Magento, die speciaal zijn ontworpen voor het maken van online winkels.

Je kunt ook een webshop huren door een professioneel webdesignbureau te contracteren om de webshop voor je te maken. Dit kan duurder zijn dan het gebruik van een e-commerce platform, maar kan soms wel meer aanpasbaarheid en unieke functionaliteiten bieden. Vooral als je budget beperkt is.

Een andere optie is om een gehoste webshop te huren bij een Epicwebsite. Die zich specialiseert in het verhuren van webshops. Dit kan een goede keuze zijn als je geen tijd of middelen heeft om een webshop op te zetten of te beheren. Bij deze optie betaal je meestal een maandelijks bedrag om de webshop te gebruiken, in plaats van eenmalig een groter bedrag te betalen voor het opzetten van de webshop.

Woocommerce webshop laten maken
Dienstenoverzicht

Ontdek Onze Diensten

Duik dieper in het spectrum van onze app-ontwikkelingsdiensten. Van concept tot lancering, wij bieden een volledig geïntegreerde oplossing om jouw idee te transformeren in een succesvolle app die een blijvende impact maakt.

 • Mobiele Apps

  Epic ontwikkelt professionele, unieke iOS- en Android-mobiele oplossingen van idee tot appstore.

 • Webdesign

  Epicwebsite: Creatieve webdesign diensten waar technologie en toekomstvisie samensmelten.

 • API’s

  Bij Epic zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele en op maat gemaakte API’s

 • AI-technologie

  Duik in de wereld van AI-technologie met Epicwebsite; transformeer hoe jouw bedrijf opereert, innoveert en communiceert.

 • Automatiseren

  Geavanceerde bots en software stroomlijnen bedrijfsprocessen, verbeteren klantenservice en verhogen efficiëntie.

 • Online Marketing

  Epicwebsite: Jouw marketingvisie tot succes met SEO, SEA, sociale media, e-mailmarketing voor meetbare groei.

Ontdek Waarom Epicwebsite Jouw Ideale Partner Is

Ontdek Waarom Epicwebsite Jouw Ideale Partner Is

Waarom kiezen voor Epicwebsite? Omdat we niet alleen jouw projecten tot leven brengen, maar ze ook onvergetelijk maken. Met ons aan je zijde krijg je niet alleen een app of website, maar een meesterwerk. Expertise in ontwikkeling, design en marketing, allemaal onder één dak. Kies voor kwaliteit, kies voor Epicwebsite. Jouw succes, ons doel.

Epic in de woord van de klanten

Wat onze klanten over ons zeggen

Uitstekend4.5 ★★★★★ We hebben een webshop laten bouwen bij Epicwebsite. En zijn tevreden over het geleverde werk!Dilek Senturk SirinogluDilek Senturk Sirinoglu ★★★★★ Makkelijk werkend CMS en ook aanvullende zoals extra emailadressen zijn snel geregeld. Als je op korte termijn, voor weinig geld een goede website wilt, dan is Epicwebsite zeker een aanrader!Response from the ownerBedankt voor uw aanrader, daar zijn we altijd erg blij mee! Alex tasinAlex tasin ★★★★★ Onlangs heb ik de diensten van Epicwebsite ingeschakeld voor het ontwikkelen van een mobiele applicatie voor mijn bedrijf. Vanaf het allereerste contact tot aan de afronding van het project was de ervaring uitzonderlijk. Het team van Epicwebsite is professioneel, deskundig en uitermate klantgericht.Wat mij vooral opviel was hun vermogen om complexe technische processen in eenvoudige termen uit te leggen, waardoor de samenwerking soepel en begrijpelijk verliep. Hun expertise op het gebied van app-ontwikkeling, webdesign en online marketing is indrukwekkend. Ze hebben niet alleen een prachtige app ontwikkeld, maar ook waardevolle inzichten en adviezen gegeven over hoe ik mijn online aanwezigheid kan verbeteren.De doorlooptijden waren snel en het team hield me constant op de hoogte van de voortgang. Het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen: een gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke en technisch geavanceerde applicatie. Dankzij hun inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid, heb ik nu een app waar mijn klanten dol op zijn.Ik zou Epicwebsite zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele ontwikkeling van mobiele oplossingen. Hun toewijding, expertise en klantgerichte aanpak maken hen tot een uitmuntende partner voor elk digitaal project.Response from the ownerBeste Bram,Hartelijk dank voor je prachtige review! Het was voor ons een absoluut genoegen om aan jouw project te werken. Jouw passie en visie hebben het voor ons extra speciaal gemaakt. Het hele team van Epicwebsite heeft met plezier en toewijding aan je app gewerkt. We zijn trots op het eindresultaat en het is geweldig om te horen dat het jouw verwachtingen heeft overtroffen.De viering bij Best Western Plus Plaza Almere was inderdaad erg gezellig en een perfecte afsluiting van dit succesvolle project. Het is altijd een vreugde om niet alleen professioneel maar ook persoonlijk met klanten zoals jij samen te werken.We kijken uit naar toekomstige projecten en samenwerkingen. Bedankt voor het vertrouwen in Epicwebsite en we wensen je veel succes met je nieuwe app!Met vriendelijke groet,Het Team van Epicwebsite Bram van DijkBram van Dijk ★★★★★ Een bedrijf naar m’n hart. De klantenservice is top en er wordt altijd met je meegedacht. Wij zijn super blij met onze website het ziet er heel professioneel uit maar ook de nazorg is top!Wij bevelen Epicwebsite echt aan, aan een ieder!Response from the ownerSafiri wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening. Voor ons is dit erg belangrijk Safiri HoogdorpSafiri Hoogdorp ★★★★★ Ik heb hun een taxi site laten bouwen is een aanrader de beste site bouwers van NL ik ben zeer tevredenZe zijn professionele en heel vriendelijk vooral Hoesseinik had storing met website gelijk opgelost zeer tevredenTaxiwassenaarschipholserviceTaxiwassenaarschipholservice ★★★★★ Had voor de 3e keer wat problemen met mijn 2 prestashops . Heb bij de web designers mijn problemen voorgelegd. En in zeer korte tijd waren alle problemen verholpen. Dus bij deze echt een aanrader, om dit bedrijf te benaderen voor al uw problemen met website / webshops.Ben een zeer tevreden klant Top!Response from the ownerWij zijn erg blij dat u tevreden bent met onze service en de geleverde diensten. Rob van der LindenRob van der Linden ★★★★★ Uitermate tevreden! Ze hebben me goed op weg geholpen.Response from the ownerHoi Rafi, hartelijk dank voor de leuke feedback en je bent altijd va harte welkom. Goed weekend. Beveiliging MarktplaatsBeveiliging Marktplaats ★★★★☆ Epicwebsite heeft voor ons een verbluffende app ontworpen. En we zijn zeker dik tevreden over de samenwerking en raden ze van harte aan.Bedankt Hossein en NatalieGr Alex De bruinResponse from the ownerBeste Alex. Bedankt voor uw compliment. We hebben ook met veel plezier aan uw app gewerkt. We wensen u veel plezier en succes met uw app. Alex De bruinAlex De bruin ★★★★★ Ik ben erg tevreden over de ervaring die ik heb gehad met Epicwebsite toen ik mijn app liet maken. Vanaf het begin tot het einde werd ik professioneel en efficiënt begeleid door hun team.Het prototype-proces was geweldig, het team was in staat om mijn visie te begrijpen en te vertalen naar een werkend product. Ze waren ook zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen die we tegenkwamen.De ontwikkeling van de app was een soepele ervaring en het eindproduct overtrof al mijn verwachtingen. Het eindresultaat is een professioneel ontworpen en goed functionerende web app.Ik beveel Epicwebsite zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf om hun app te laten bouwen.Thomas van BuurenThomas van Buuren ★★★★★ We zijn erg te spreken over Hossein (Epicwebsite). Hij heeft ons geholpen met het overzetten van de website voor onze Studievereniging. Hossein reageert tijdig, hij is helder in de communicatie en hij denkt actief mee met wat je wil bereiken. Als je hem ergens voor nodig hebt., werkt het het best om even te bellen.De site ziet er verzorgd uit, en is ook nog zelf te managen. Al met al een positieve ervaring, en we zetten deze samenwerking graag voort! Naast de website loopt er nog een project, waarbij wij er naar uitkijken om het resultaat hiervan te verfijnen.Molengraaff DispuutMolengraaff Dispuut ★★★★★ Vanaf het eerste contact met Epic website heb ik zeer positieve ervaringen. Ik heb contact gehad met Hossein voor het maken van mijn nieuwe website.Vanaf het eerste moment goede informatie en advies gekregen en uiteindelijk precies de website die ik in gedachten had. Super gedaan Hossein, niets was teveel, ik kon altijd gelijk terecht met vragen en werd steed professioneel geholpen. Ik raad Epicwebsite aan iedereen aan, ben zeer tevreden.Response from the ownerSandhya bedankt voor het mooie compliment naar onze designer Hossein toe. Ook zijn we erg blij met uw aanbeveling. Mocht u nog vragen hebben over uw site dan kunt u altijd contact met ons opnemen Sandhya MartinSandhya Martin ★★★★★ Erg tevreden over onze website!Response from the ownerBedankt voor uw review. En veel plezier met uw website. Linden BedrijfskledingLinden Bedrijfskleding ★★★★★ Perfect geholpen door Epicwebsite!! Professioneel, snel, klantvriendelijk en uitstekende prijs-kwaliteit. Ben erg tevreden.Response from the ownerSuper bedankt Said! Als we in de toekomst iets voor je kunnen doen dan weet je ons te vinden! Said SheikzadehSaid Sheikzadeh ★★★★★ Ik ben ontzettend tevreden met het werk van Hossein van Epic Websites. Ik heb Een mooie en goed functionerende website en webshop. Ik werd goed begeleid en hij nam de tijd om mij alles uitgebreid uit te leggen. Ik raad Epic websites ook zeer zeker aan!L.G. SerraL.G. Serra ★★★★★ Een zeer aangename samenwerking gehad met dit bedrijf. Het enige echte bedrijf Apps maakt en zijn afspraken nakomt. Blij dat ik hiermee mag samenwerken en ik kijk graag uit naar een nieuwe samenwerking.Response from the ownerBeste Wahhab we zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met ons werk. Wij kijken ook uit naar een verdere samenwerking. Wahhab HassooWahhab Hassoo ★★★★★ We hebben een AI-app laten ontwikkelen door Epicwebsite, en ik moet zeggen dat ik enorm onder de indruk ben van hun diensten en mogelijkheden. Het vergt enige gewenning en het opbouwen van vertrouwen, maar zodra dat er was, wisten we zeker dat we met Epicwebsite wilden samenwerken. Ik vertrouw volledig op de expertise van Epic en momenteel zijn ze ook bezig met het verbeteren van een andere applicatie die oorspronkelijk door een ander bedrijf is gebouwd.Hartelijk dank!Mark OverhagenMark Overhagen ★★★★★ We hebben dit jaar met zijn allen hard gewerkt om een krappe deadline te halen voor onze nieuwe productlijn. En precies op oudejaarsdag is onze app goedgekeurd. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Epic, in het bijzonder met Ricardo, Tamana, Hossein en Natale. Hartelijk dank voor jullie inzet. Ik wens jullie allen een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2024.Aziza ZianiAziza Ziani ★★★★★ Epicwebsite benaderd voor een eigen website + webapp voor mijn werk/ eigen zaak.Wat een super bedrijf. Het contact is uitstekend. Er wordt echt geluisterd naar je wensen en Epicwebsite heeft naar mijn mening echt fantastisch werk afgeleverd. Afspraken zijn helder, er word duidelijk verteld wat er van je verwacht wordt en wat jij van Epicwebsite mag verwachten. Kortom, wil je een eigen website laten bouwen? Contacteer Epicwebsite en zij zullen je compleet ontzorgen.Firat DemirciFirat Demirci ★★★★★ Prettige samenwerking en online afstemming met het Epic team om tot het gewenste resultaat te komen.Maarten WielengaMaarten Wielenga ★★★★★ Thomas G.Thomas G. ★★★★☆ Goede service. Top resultaat.Response from the ownerBedankt Mitchell Mitchell GortMitchell Gort ★★★★★ Heel erg goed geholpen door de medewerkers en altijd vriendelijk behandeld.Response from the ownerKlantvriendelijkheid is voor Epicwebsite erg belangrijk. Wij proberen altijd het beste uit onszelf te halen Achmet YousefAchmet Yousef ★★★★☆ Heel goede firma, betrouwbaar, eerlijk, ze zijn gewoon de beste.Response from the ownerHallo Johnny, bedankt voor uw positieve review. We hebben met veel plezier aan uw app gewerkt Radio BingoRadio Bingo ★★★★★ Profesioneel bedrijf wat goed naar je luistertResponse from the ownerBedankt voor uw compliment. Veel plezier met uw website! sander psander p ★★★★★ Epic heeft op een professionele en klant vriendelijke wijze onze web app gerealiseerd. Een echte aanrader als je een ontwikkelaar zoekt die met je meedenkt.Daan SkefDaan Skef ★★★★★ Erg goede service en snelle reactiesResponse from the ownerBedankt voor een mooie reactie. Voor ons is een goede service dan ook erg belangrijk Garage ArissenGarage Arissen ★★★★★ Heel erg tevreden over dit bedrijf. Prachtige website voor mijn autoverhuurbedrijf gemaakt!Gordana TolicGordana Tolic ★★★★★ Ben heel tevreden over de werkzaamheden die ze hebben gedaan aan de website.Response from the ownerBedankt voor uw compliment. We hebben met plezier aan uw website gewerkt. Rijschool RijzoRijschool Rijzo ★★★★★ Ik heb een app laten ontwikkelen door EpicWebsite en ze hebben me uitstekend geholpen. EpicWebsite maakt zijn belofte waar door een echt epische app-ervaring te leveren! De lay-out is strak, modern en ontzettend gebruiksvriendelijk. Een speciaal dankjewel aan Hossein en Natalie voor hun geweldige ondersteuning.Theresia LievensTheresia Lievens ★★★★★ Een prachtige social media app laten bouwen door de toppers van Epicwebsite. Ondanks de uitdaging van de bouw van een grote app, is ze dit goed gelukt! Er is veel mogelijk en ik denk dat dit bedrijf nog een mooie toekomst voor zich heeft. Ga zo door en reach for the sky!Info QipasaInfo Qipasa ★★★★★ Top service!A TetikA Tetik ★★★★★ Epic heeft ons fantastisch ondersteund bij het uitrollen van onze gloednieuwe ondernemingsplan. Van begin tot eind werd alles haarfijn doorgenomen. En als wij dan toch een idee hadden dat misschien niet het slimste plan van aanpak was, kwamen ze niet alleen met een betere uitleg op de proppen, maar ook met alternatieven die ons uiteindelijk een hoop tijd en geld hebben bespaard- en ja achteraf gezien was dat inderdaad 100% de juiste zet.Lucas GroenewoudLucas Groenewoud ★★★★★ We zijn goed geholpen door Hossein en zijn tevreden over onze nieuw website.Bedankt!Response from the ownerSuper! Hsvsb JhsbssbHsvsb Jhsbssb ★★★★★ We zijn enorm blij met de app die Epicwebsite voor ons heeft gemaakt. Epicwebsite heeft ons goed geholpen met de zoektocht naar wat de app precies moet bieden en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Met de app bieden we een digitaal platform voor jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel (18-35 jaar) en hun naasten.Connect Me NowConnect Me Now ★★★★★ Goede communicatie , alles word duidelijk verteld hoe ze te werk gaan.Website en logo laten makenDikke prima!!Response from the ownerWat fijn om te horen dat u tevreden bent met de diensten die wij aan u geleverd hebben. Heel veel succes met uw website Luigi EtziLuigi Etzi ★★★★★ Wij werken al een aantal jaren samen met Epicwebsite en de samenwerking verloopt altijd soepel, wat ons betreft een aanrader!Response from the ownerSuper bedankt voor de aanbeveling. Ook van onze kant zijn we erg blij met onze samenwerking M R BlacM R Blac ★★★★★ Heel erg bedank voor de super snelle en vriendelijke service, goede communicatie en altijd bereikbaarheid, onze website is prachtig en helemaal naar wens epicwebsite is een aanraader voor iedereen nogmaals dank je wel.Response from the ownerEen goede relatie met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Fijn om te lezen dat u dit ook heeft ervaren. ilona renfurmilona renfurm ★★★★★ Super tevreden met de samenwerking. In een overleg uitgelegd wat we ongeveer wilden en het resultaat was boven verwachting. Het contact verliep ook soepel.Pure Pest ControlPure Pest Control ★★★★★ Epicwebsite heeft mijn verwachtingen overtroffen door een uitstekende app te leveren, gekenmerkt door professionele service, transparante communicatie en technische bekwaamheid. Zeker aan te raden!sabrine Bsabrine B ★★★★★ We hebben een app laten maken bij Epicwebsite en zijn tevreden over het resultaat. SimonSimon SmullersSimon Smullers ★★★★★ Deze man is echt een top krijgt van mij een 10,super website gemaakt binnen 1 week online.Ik adviseer iedereen die een website wil maken Epicwebsite aan,is geen betere,jullie krijgen een 10 plus van mij.Gr OmarResponse from the ownerOmar, bedankt voor dit fijne compliment voor onze designer. Hij heeft met veel plezier aan uw website gewerkt. Wij wensen u veel succes met uw website Z TaxiZ Taxi ★★★★★ Ik heb een bouw website laten maken bij Epic, en ben tevreden over het resultaat en de werkwijze van Epicwebsite.Alex nazarovAlex nazarov ★★★★★ EERSTEKLAS vakmensen de mensen toonden grote interesse in ons bedrijf, ze hielden rekening met onze wensen. Aanpassingen werden zeer snel doorgevoerd en er werd ons ook eerlijk uitgelegd dat sommige gewenste toepassingen op onze site niet zullen werken. Zeer positieve samenwerking gehad uiteraard met een tevreden resultaat, zeer aan te raden!Response from the ownerHallo Dilfajobs, bedankt voor de leuke en positieve review. We zijn hier erg blij mee. Klant tevredenheid is bij ons erg belangrijk. Fijn om te lezen dat u dit bij ons heeft ervaren. djenedjene ★★★☆☆ Een goed bedrijf en klant vriendelijke serviceResponse from the ownerBedankt Mina voor de super fijne samenwerking met elkaar! Mina MinavamdMina Minavamd ★★★★★ Super goed bedrijf!Response from the ownerMario bedankt! mk allroundmk allround ★★★★★ Prima bedrijf, vak mensen die de tijd voor je nemen, zeer tevredenR TeuwissenR Teuwissenjs_loader
Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.