Goedkope webshops

Webwinkel Laten Maken

Een demo Webshop van Epicwebsite

Webshop laten maken?

Webshop laten bouwen bij een professionele webdesigner?

Plannen om met je eigen webshop te beginnen? Ik heb de belangrijkste overwegingen voor je op een rij!

Als je overweegt om een nieuwe webshop te laten maken, zijn er enkele belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden. Dit geldt zowel voor een bestaande webshop en beginnende ondernemer.

 1. Wat voor soort shop wil je starten?
  • Ten eerste is het belangrijk om te bepalen wat voor soort webshop je wilt hebben. Wil je bijvoorbeeld een webshop voor fysieke, of wil je digitale producten verkopen?
 2. Welke platform gaan we gebruiken?
  • Naast soort shop is het ook belangrijk om te bepalen wat voor platform je wilt gebruiken om je webshop te maken. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals Shopify, Woocommerce, Laravel, LightSpeed en Magento.

Uiteraard kun je ons ook inschakelen voor: Website laten bouwenOf om een App te laten maken voor je bedrijf? We horen graag wat we voor je kunnen doen!

Er zijn verschillende platforms beschikbaar voor het maken van een webshop, zoals Shopify, Woocommerce, Magento en LightSpeed. Elk platform heeft unieke kenmerken en voordelen. We helpen je graag bij het kiezen van het beste platform voor je webshop, en beantwoorden graag vragen of geven advies via een telefonisch gesprek.

Professionele webshop laten maken

Begin je eigen webshop met #1 nederlands e-commerce specialist voor e commerce ondernemers.

Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek vragen onze specialisten naar de wensen van je webshop. Bijvoorbeeld aantal producten wil je gaan aanbieden? Maar ook.

 • Heb je ook een fysieke winkel
 • Wie is de doelgroep?
 • Heb je al een huisstijl of wil je een bepaald imago uitstralen naar de buitenwereld?
 • Hoe ga je je marketing doen?

Wanneer dit duidelijk is, gaan we met al je informatie aan de slag. We bepalen dan de beste

 • e commerce platform
 • Maatwerk webshop laten maken of een woocommerce themes
 • Een Kline of toch grotere webshops platformen

En ontwerpen we een mooie webshop voor je. Ook houden we erg rekening met de doelgroep waar de webshop voor wordt gebouwd. Want we gaan voor een site die leads en verkoop oplevert! Daar gebruiken we onze jarenlange ervaring en expertise met je ideeën!

Webshop laten maken Bij Epic en onze checklist

Dit is waar je op kan rekenen en geen omkijken naar hebt.

Onze e commerce oplossingen zijn gemaakt voor succes en om dit te realiseren hebben we een checklist voor elke nieuwe webshop.

 • AVG wet proef
 • SSL certificaat
 • Responsive webshop en perfect op desktop computers
 • Online vindbaarheid
 • Beste e commerce platformen
 • e mail marketing
 • snelle laadtijd
 • Beste hosting (dedicated server)
 • Scherpe prijs
 • Goede communicatie
 • Geen maandelijkse kosten
 • Perfecte grafisch ontwerp
 • Webshop onderhoud (bij onderhoud contract)
 • premium plugins

Maatwerk webshop met een professionele CMS

Gebruiksvriendelijke CMS is halve werk!

Een van de belangrijkste vragen die, je zou moeten overwegen bij het laten maken van een webshop. Is het content management system of (CMS). Dit is het platform waarop je je webshop beheert en kan aanpassen.

Een gebruiksvriendelijk CMS is belangrijk omdat het je zult helpen om efficiënt en gemakkelijk te werk te gaan. Denk hierbij aan het toevoegen van nieuwe artikels en/of wijzigingen doen aan je webshop. Dit betekent dat je sneller kunt reageren op veranderende marktomstandigheden. Bijvoorbeeld maken van een speciale aanbieding op Valentijnsdag of Black Friday deals. En je webshop kunnen bijwerken om aan de wensen van je klanten te voldoen.

Bij het kiezen van de juiste CMS voor je, letten we onder andere op een paar punten die we tijdens ons gesprek aan je gaan vragen.

Hier zijn drie van de belangrijke punten:

 1. Gebruiksvriendelijkheid: Of het CMS gemakkelijk te gebruiken is voor zowel voor je als je gebruikers. We zoeken voor je naar een systeem die duidelijke navigatie en een logische structuur heeft, voor je Zodat je snel de hang van het systeem krijgt en efficiënt kunt werken.
 2. Flexibiliteit: Het CMS moet aanpasbaar zijn aan je specifieke behoeften en dat het gemakkelijk is om nieuwe functies toe te voegen of bestaande functies aan te passen. En daarnaast of het systeem integraties ondersteunt met andere tools die je misschien al gebruikt, zoals Boekhouding, CRM-systemen.
 3. Ondersteuning: We kijken naar de ondersteuning die beschikbaar is voor het CMS, zoals documentatie, online hulpgidsen, forums of professionele ondersteuning. Het is belangrijk om te weten dat je hulp kunt krijgen als je tegen problemen aanloopt of vragen hebt.

Waarom is dit zo belangrijk voor ons? Wanneer je wilt een webshop laten maken.

Want door het gebruik van een gebruiksvriendelijk CMS zal het beheer van je site veel gemakkelijker worden. En kun je je concentreren op wat echt belangrijk is: het aanbieden van geweldige services aan je klanten.

Magento webshops

Hoe Magento’s uitgebreide set functies en integraties je kan helpen om je online verkoop te maximaliseren?

Magento webshop bouwen is wat we steeds meer doen. Maar wat maakt Magento zo goed en waarom zou je een Magento webshop beginnen? Magento is een open-source e-commerce platform dat wordt gebruikt om online webshops te bouwen. Het biedt gebruikers een uitgebreide set functies en tools voor het beheren van productcatalogi, het accepteren van betalingen, het regelen van verzending en belastingen, en het beheren van klantrelaties. Magento biedt ook integraties met verschillende andere systemen en services, zoals CRM-systemen en betalingsgateways. Het platform is populair bij grote en middelgrote bedrijven en is vaak de keuze voor webshops die op zoek zijn naar een meer uitgebreide en professionele oplossing dan wat WooCommerce of andere e-commerce platforms bieden.

Voor wie zijn Magento webshops geschikt?

Magento webshops zijn vooral geschikt voor grotere webshops. Als je een kleine onderneming hebt of alleen een paar artikels wilt verkopen, kan het zijn dat Magento meer functionaliteit biedt dan wat je nodig hebt en dat een ander platform beter bij je behoeften past.

Webshop maken met iDEAL en meer …

We zorgen ervoor dat je klanten vanuit overal in de wereld je producten kunnen kopen en afrekenen.

Een webshop met iDEAL is natuurlijk een Must, als je klanten in Nederland bevinden. Maar wat nu als je klanten uit andere landen komen? Geen enkel probleem, er is een oplossing voor alles en we kennen deze oplossingen. We zorgen voor verschillende betalingsmogelijkheden in je webshop. Ongeacht soort e commerce platform bijvoorbeeld WooCommerce. Want dit heeft heel veel voordelen zoals:

 • Meer klanten aantrekken: Door verschillende betalingsmogelijkheden aan te bieden, kan je de drempel om te kopen verlagen voor mensen die misschien niet vertrouwd zijn met bepaalde betalingsmethoden of die geen creditcard hebben. Dit kan helpen om meer klanten naar je webshop te trekken.
 • Verhoogde conversieratio: Door meer betalingsmogelijkheden aan te bieden, kan de conversieratio van je webshop toenemen, omdat mensen gemakkelijker kunnen kopen. Dit kan leiden tot meer inkomsten voor je bedrijf.
 • Verbeterde klanttevredenheid: Door meer betalingsmogelijkheden aan te bieden, kun je de tevredenheid van klanten verhogen, omdat ze op een manier kunnen betalen die het beste bij hen past. Dit kan leiden tot terugkerende klanten en een positief imago voor je bedrijf.
 • Meer flexibiliteit: Door verschillende betalingsmogelijkheden aan te bieden, kun je flexibeler zijn en aan de behoeften van verschillende klanten voldoen. Dit kan helpen om klanten te behouden en nieuwe klanten aan te trekken.
 • Internationale markten: Als je een internationaal georiënteerd bedrijf bent, kan het aanbieden van verschillende betalingsmogelijkheden je helpen om de grenzen te overschrijden en klanten in andere landen aan te trekken. Dit kan leiden tot nieuwe groeimogelijkheden voor je bedrijf.

Er zijn bijzonder veel kant-en-klare oplossingen die we kunnen gebruiken, maar soms zijn er ook net betalingsmogelijkheden waar geen kant en klare oplossing voor is. Epic kan je dan goed helpen door een op maat gemaakte API-koppeling voor je te bouwen. En zullen je hier ook goed over adviseren.

We willen je helpen om een succesvolle webshop te realiseren, ongeachte waar je klanten zich bevinden.

Epic: samenwerkend team van webdesign en online marketing.

Laat de professionals je wensen en ideeën omzetten naar de succesvolle online onderneming …

We bouwen niet alleen een pixel perfecte shop, maar willen graag een webshop voor je neerzetten die je bezoekers converteert naar klanten.

Want zelfs aan de mooiste webshop van de wereld heb je niets, als het geen inkomen genereert.

Maar hoe kunnen we helpen meer inkomen te genereren voor je webshop? Dit doen we door samen te werken met online marketeers! En hierdoor heb je een ijzersterk team die aan de hand van je product en doelgroep een gezamenlijk plan maken. En dit plan heeft vele onderdelen en voordelen. Welke?

Er zijn verschillende voordelen van samenwerking tussen online marketing en webdesign bij het ontwikkelen van een webshop:

 1. Gebruiksvriendelijkheid: Om de gebruiksvriendelijkheid van je webshop te verbeteren door te kijken naar data en gebruikersgedrag. Dit kan helpen om de navigatie en layout van je webshop te efficiënter inrichten, zodat gebruikers gemakkelijker hun weg en je aanbood kunnen vinden.
 2. Conversion rate: Door samen te werken, met onze collega’s van online marketing. Zorgen we voor een hogere conversieratio, van je webshop. Webdesign kan helpen om de webshop visueel aantrekkelijk te maken en te zorgen voor een goede gebruikerservaring. Dit terwijl online marketing kan helpen om bezoekers naar de webshop te leiden en te converteren tot klanten. Dit noemen we customer journey optimalisatie.
 3. Zoekmachineoptimalisatie: Samenwerking tussen online marketing en webdesign kan ook helpen om de webshop beter te laten ranken in de zoekmachines. Online marketing kan helpen om relevante zoekwoorden te identificeren en te integreren in de content van de webshop, terwijl webdesign kan helpen om de structuur en technische aspecten van de webshop te verbeteren voor zoekmachines.
 4. Effectiviteit van marketingcampagnes: Door samen te werken, kunnen online marketing en webdesign de effectiviteit van marketingcampagnes verhogen. Webdesign kan helpen om de landingspagina’s van de campagne aantrekkelijk en effectief te maken, terwijl online marketing kan helpen om de juiste doelgroep te bereiken en campagneboodschappen te optimaliseren.

Volgens het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) waren er in 2020 ongeveer 37.000 bedrijven in Nederland die zich voornamelijk bezighielden met het verkopen van goederen via een webshop. Dit is ongeveer 7% van alle bedrijven in Nederland. Heb je al een webshop? Zo niet dan helpen we je graag verder…

Een converterende webshop is Epic Shop …

Een succesvolle webwinkel met een sterk ontwerp dat verkoopt

Nu een groot deel van de aankopen online verloopt, is het opzetten van een online webshop voor je bedrijf een slimme keuze. Maar waar begin je? Met een goed idee en een sterk ontwerp is je eigen webwinkel binnen een mum van tijd een online succes.

Het doel van je webshop is om online klanten op de best mogelijke manier te bedienen. Het succes van een webshop wordt uiteindelijk bepaald door de klanten. Daarom is het belangrijk om vanaf de eerste schetsen tot het uiteindelijke ontwerp van de webshop altijd de klant van de webwinkel in gedachten te houden.

Bij het ontwerpen van een webwinkel is het belangrijk om de weg naar de kassa zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken. Een goed ontwerp zorgt ervoor dat klanten precies het product vinden waar ze naar op zoek zijn. Ook is het belangrijk dat de bezoeker van je webwinkel in een oog omslag kunnen zien wat het product kost, of het op voorraad is, wanneer het verzonden kan worden en wat de eventuele verzendkosten zijn. Dit moet bij alle shops bijvoorbeeld WooCommerce mogelijk zijn.

Door middel van third party tools, Google Analytics, Google Tag Manager en Google Search Console, kunnen wij de customer journey van je bezoekers begrijpen. Daarop spelen wij in om zo de conversies van je webwinkel te verbeteren. Op die manier komen we achter het beslissingsproces van je bezoekers en kunnen we direct inspelen op het koopgedrag.