Goedkope webshops
Goedkope webshops of goedkope website laten maken

Goedkope webshops

Goedkope webshops of goedkope website laten maken

Wij beweren dat een goedkope webshop of goedkoop website laten maken onmogelijk voordeliger is dan bij ons!? Voor een ongelofelijke lage prijs zorgen wij dat je een professionele website ontvangt waar je nog jaren plezier van zou hebben. Waarom kan je bij ons een goedkope webshops of goedkope website laten maken. Allereerste als een van weinig webdesign bureaus, zijn wij zelf Responsive webshop auteur van onze software. Dus we hoeven geen licentie kosten te betalen voor gebruiker van onze eigen software. Uiteraard voor onze klanten die een website bij ons laten maken geld precies hetzelfde.

Goedkope webshops laten maken, kan echt!

Wat meestal de prijs van een webshop of een website bepaalt is aantal of soorten modules dat het heeft.

Wat voor foto’s worden gebruikt bij het maken van zo’n site? Want zoals je weet foto’s zijn heel erg belangrijk voor de kwaliteit. Met professionele partijen hebben wij een afspraak gemaakt om professionele foto’s te gebruiken voor onze webdesign diensten. Daarom kunnen wij ook de meest professionele foto’s gebruiken en niks extra’s voor berekenen.

Epic shop blog…

Website laten maken met CMS

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Zoals je weet Epicwebsite is een van veelzijdige webdesigners in Nederland. Want wij leveren de meeste platforms waarin een website mee kunt laten maken zoals:

Goedkope webshop en Responsieve webshop

Waarom is een Responsive website belangrijk?

Een goedkope en responsieve webshop bij ons moet ook mobiel vriendelijk zijn! Het is heel erg belangrijk dat alles wat wij bouwen 100% respons webdesign heeft. Zodat iedere bezoeker makkelijk eigen weg kan vinden zonder al te veel te hoeven zoeken wanneer ze met een kleine scherm je website bekijken. Om de webshop responsieve te maken bekijken wij jouw shop voordat wij het leveren met al mogelijk soorten schermen om te zorgen dat je site 100% mobielvriendelijke is en dat jouw bezoekers en overzichtelijke webshop tegenkomen.

Goedkope webshop met webshop CMS

Wat is een CMS?

Wij bouwen een open source webshop voor 90% van onze klanten. Voordelen van een goed platform die een ijzersterke basis heeft is dat je webwinkel zo altijd bereikbaar is. En dat er niet veel instellingen nodig zijn van jouw kant als je bijvoorbeeld de voorraad wil beheren, of als je de administratie wilt bijhouden. Of als je bijvoorbeeld een leuke actie hebt, en die aanbieding op een leuke manier op je site wilt weergeven. Een webshop WordPress webdesign biedt je alle bovenstaande en veel meer wat een modern een professionele webshop nodig heeft.

Goedkoop maar professioneel website laten maken

Onderhoud van je website

Het is voor ons wel erg belangrijk dat kwaliteit van onze websites en webshops goed goed is en dat het in de toekomst ook goed blijft functioneren. Als je een website laat bouwen wil je een website hebben waar je minstens nog drie of vier jaar mee kan werken. Uiteraard er is aandacht nodig voor updates en het onderhouden van een website. Maar het moet niet zo zijn dat je binnen een jaar de oude website niet meer kan gebruiken, omdat het te oud is geworden. Bij ons kan je ook een onderhoudscontract afsluiten waar wij de totale onderhoud van jouw website of webshop voor je verzorgen. Voor meer informatie neem alstublieft contact met ons op.