Project omschrijving

Een informatieve website laten maken:

Je wilt een website laten maken over het onderwerp waarover jij gepassioneerd bent. Epicwebsite maakt voor jou een overzichtelijke website. Dankzij de duidelijke navigatiestructuur vinden je bezoekers snel hun weg. De website is gebouwd volgens de modernste technieken, zodat deze ook goed vindbaar is in zoekmachines. Aan de website kan eenvoudig een webwinkel worden toegevoegd, zodat je ook producten kunt verkopen.

zakelijke en informatieve website laten makenVoordelen van een zakelijke website laten maken bij Epicwebsite

Wat wij ook voor jou kunnen doen, wij denken graag met je mee. Laat ons weten wat je budget en je wensen zijn en we houden hier rekening mee. Tijdens het hele proces kun je gebruik maken van onze jarenlange ervaring bij het maken van zakelijke informatieve wordpress websites.

 

 

professionele Informatieve website laten makenMeer dan alleen een professionele website laten maken

Applicaties op de smartphone worden steeds belangrijker voor bedrijven. Bij Epicwebsite kun je een betaalbare app laten maken voor iOS of Android. Jouw gebruikers hebben jouw informatie dan altijd bij zich. Eventueel kunnen zij ook infoproducten zoals boeken of trainingen via de app kopen.

 

Liever je producten via de website verkopen? Je kunt bij Epicwebsite ook een wocommerce webshop laten maken. Dat kan als onderdeel van je informatieve website, maar ook als stand-alone webwinkel.

 

mooie Informatieve website laten makenAlles voor een mooie informatieve website

Juist als het onderwerp van je informatieve website niet zo goed te verbeelden is, is een herkenbaar logo van groot belang. Bij Epicwebsite kun je een onderscheidend logo laten maken dat past bij jouw bedrijf.

 

Epicwebsite staat voor je klaar om de site te maken van jouw dromen

Overtuigd? Stuur ons dan een mailtje of bel ons, en we bespreken meteen de bijzondere details voor jouw unieke project. Wil je een professionele wordpress site laten bouwen, maar heb je nog vragen? Ook dan staan we voor je klaar met advies. Wij kennen immers de tips en tricks. Heel wat klanten gingen je al voor. Raadpleeg onze klanten voor enkele voorbeelden.