Project omschrijving

Fashion webwinkel laten maken? Fashion ligt ons nauw aan het hart en is een sterk punt van onze ervaring in het ontwikkelen en bouwen van succesvolle websites. Daarom ben je bij Epicwebsite op het juiste adres om een professionele webshop te laten maken. Uiteraard naast het ontwerpen van professionele websites, kun je bij ons ook terecht voor webshop app laten maken, logo’s en veel meer.

Bovendien heeft Epicwebsite expertise in het geheim achter geoptimaliseerd webdesign. Idealiter kun je op die manier door een fashion webwinkel te laten maken je klantenbestand doen groeien en misschien zelfs een internationaal publiek bereiken!

Het bewijs van onze skills kun je terugvinden in een simpele, maar toch elegante demosite. Die hebben we ontworpen voor enthousiaste potentiële fashionverkopers die de laatste mode willen aanbieden. Klik dus zeker eens op deze Fashion webshop.

 
Fashion webwinkel laten maken
 

Een professionele webshop laten maken die zowel overzichtelijk als dynamisch is? Dat is mogelijk!

 

 

Epicwebsite maakt voor websiteontwikkeling en -design gebruik van welbekende platformen zoals WordPress en de commerciële plug-in Woocommerce.

We ontwierpen op basis van dit platform een bijzonder vlotte website die visueel direct opvalt. Zo zien bezoekers meteen bovenaan een mooi overzicht van alle nieuwe aanwinsten en de kortingen die ermee samengaan. Terwijl ze worden uitgenodigd om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief, die hun dubbel op de hoogte houdt van jouw fashioncollectie.

 

professionele Fashion webwinkel laten maken

Ga internationaal…

De demowebsite voor klanten die een professionele website willen laten maken heeft voorbeelden van internationale flair. Engels is niet alleen een universele taal, maar ook op functioneel niveau. Daarom hebben we een interessante module toegevoegd die het toelaat om in verschillende valuta te rekenen. Een klein detail, maar wel van groot belang voor het internationale publiek!

…Of hou het lokaal: een website laten maken met iDEAL is een beproefd recept

 

 

professionele woocommerce webshop laten maken

Een website laten maken met iDEAL is natuurlijk essentieel voor Nederlandse bezoekers. Dat is de primaire doelgroep van de meerderheid van onze klanten. iDEAL vergemakkelijkt betalingen (gelijkaardig aan Paypal) en zorgt er op die manier voor dat shoppers zonder al te veel moeite hun winkelmandje kunnen vullen en uitchecken in enkele klikken.

 

Banners die het gebruik van iDEAL aangeven zijn daarenboven erg handig om bezoekers al goed op voorhand te informeren over de functionaliteiten van je website.

Klaar om door ons bekwaam een fashionwebshop te laten maken? Contacteer ons!

Via de contactgegevens kun je ons een bericht sturen of telefoneren. Vertel ons gerust alle details die in jouw website verwerkt moeten worden. Twijfel ook niet om ons te contacteren als je met vragen zit! We helpen je graag.