Project omschrijving

Veilingsite maken?

Zo’n site is toch alleen voor professionele bedrijven mogelijk?

epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Beschrijf uw wensen alstublieft zo uitvoerig mogelijk

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

Een veilingsite laten maken

Bent u opzoek naar een veilingsite met een professioneel design dat toch betaalbaar is? Bij Epicwebsite is het mogelijk. Wij hebben veel ervaring binnen deze branche en gaan graag zo snel mogelijk voor u aan de slag.

De veiling site van Epicwebsite bevat alle benodigde modules, die een veiling website nodig heeft. Zo kunnen gebruikers hun eigen producten toevoegen, een begin prijs, eindprijs en een nu te betalen prijs invoeren. Dit is natuurlijk niet alles wat de veilingsite van Epicwebsite u kunt bieden. We komen met een eigen leden systeem administratie, waar de leden met elkaar, en met de administratie kunnen communiceren door middel van een live chat.

CATEGORIEËN
VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
veiling website laten maken

Veilingsite met een ongelooflijk mooi en sleek design

Met een ongelooflijk mooi en gestroomlijnd design is onze website zonder twijfel de beste veilingsite van 2021. De veilingsite van Epicwebsite komt standaard met veel ingebouwde modulen, waar u normaal gesproken duizenden euro’s voor moet betalen.

Veilingwebsite die Standaard uitgerust met

 • Eigen boekhouding systeem
 • Eigen veiling administratie (waar de webmaster de mogelijkheid heeft om algemene instellingen voor alle gebruikers te wijzigen).
 • Dag toppers
 • 100% mobiel vriendelijk
 • Gebruikers profiel (net zoals eBay of Facebook hebben gebruikers hun eigen profiel)
 • Beoordeling & rating systeem (kopers en verkopers beoordelen elkaar na elk item als de aankoop voltooid is.)
 • Vergoeding procent (%) per veiling (Met het veiling thema, kunt u een vergoeding percentage krijgen uit elke veiling/item dat wordt verkocht in uw website.)
 • Geld verdienen met (opladen plaatsingskosten, featured plaatsingskosten, opladen van een procent of vaste vergoeding uit elke verkoop en lidmaatschapskosten.)
Veilingwebsite die Standaard uitgerust met
Veiling website laten maken
 • Uw eigen creditsysteem (laat gebruikers van tevoren credits kopen, die ze dan kunnen gebruiken om spullen op uw website te kopen)
 • Privé berichten (gebruikers kunnen er voor kiezen om privé met elkaar te communiceren, zonder dat andere leden ervan op de hoogte zijn)
 • Gebruikers en de totale controle (als webmaster heeft u het al druk genoeg. En met een ijzersterk systeem dat alles makkelijk aan de gebruiker aanbiedt, hoeft u als webmaster niet veel meer te doen. Dus alles kan door de gebruikers zelf gedaan worden)
 • Google support (Een op maat gemaakte Google map. Speciaal voor uw website. Laat gebruikers de plaats aan klikken via de link van Google map)
 • Geavanceerde zoek modules. De gebruikers kunnen op postcode of postbus / afstanden van een kilometer of langer / gebaseerd op Google zoeken. )
 • Een digitale veiling site (geeft de gebruikers de mogelijkheid om bestanden te uploaden. Die na betaling gelijk gedownload kunnen worden door andere gebruikers)
 • Nieuws/blog (een compleet blank systeem voor een veiling site die gemaakt is)
 • Twitter zoekwoord (Alle sociale media’s zijn 100% geïntegreerd en support)
 • Op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt via e-mail.

Precies wat een Moderne en professionele veiling website nodig heeft!!

Veiling website laten maken is nog nooit zo voordelig geweest

Bij Epicwebsite kunt u nu een complete veiling website maken. Precies zoals eBay.nl heeft u ook de mogelijkheid om aanbiedingen te laten plaatsen op een veiling site. Aan de hand van een ingestelde tijd, de prijs weergeven, en automatisch wijzigen indien dat er geen bod gedaan is. Of dat de author heeft ingesteld dat een tegenbod moet plaatsvinden op het moment dat het hoogste bedrag is bereikt.

Een complete veilingsite voor een betaalbaar prijs

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op