E-learning app laten ontwikkelen

Denk hierbij aan trainingscentrum, scholen en academies. Maar, ook voor instructeurs, coaches en trainers is deze Epicwebsite online leren app een onmisbare schakel.

Contact ons
Web en app expert cta
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een app te laten ontwikkelen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en samen bedenken en bouwen we jouw idee om tot een succes!

Door mijn gegevens in te dienen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid . Ook mag er contact met mij worden opgenomen.

EPICWEBSITE, CURSUS APP ONTWIKKELAAR

Met de Epicwebsite online leren app wordt e-learning eenvoudiger dan ooit. Deze applicatie biedt je alles wat je nodig voor het aanbieden van online-lesmateriaal. De app biedt je een compleet systeem met diverse handige functies. De Epicwebsite online leren app is geschikt voor iedereen die online-onderwijs toegankelijk én laagdrempelig wil maken. Denk hierbij aan trainingscentrum, scholen en academies. Maar, ook voor instructeurs, coaches en trainers is deze Epicwebsite online leren app een onmisbare schakel.

Zeker als jij je op een unieke én effectieve manier wilt kunnen onderscheiden op het gebied van e-learning. Binnen de e-learning applicatie kun je eenvoudig trainingen en lessen toevoegen, maar ook wijzigen en verwijderen. Natuurlijk kun je jouw online-lesmateriaal ook verkopen binnen de online leren applicatie van Epicwebsite. We bieden je een compleet systeem met handige functies op het gebied van educatief leren.

Epicwebsite, cursus app ontwikkelaar
E-learning app pdf downloaden
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN
COMPATIBLE MET:
COPYRIGHT:

E-learning app laten maken

Het team van Epicwebsite staat graag voor je klaar als je graag een e-learning app wilt laten ontwikkelen. Daarbij heb je de keuze uit verschillende handige functies. Hierbij kun je denken aan een webshop binnen de applicatie voor het verkopen van lesmateriaal. Daarnaast kunt u denken aan het toevoegen van opdrachten of leerzame quizzen. Natuurlijk kun je ook een e-learning app laten ontwikkelen met een activiteitenregistratie, specifieke leerwegen en geautomatiseerde cursussen. Wil je e-learning software laten ontwikkelen met de mogelijkheid tot het behalen van badges en certificaten? Ook dan staat Epicwebsite graag voor je klaar.

E-learning software laten ontwikkelen

E-learning is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Met de Epicwebsite online leren app kom je tegemoet aan de wensen en eisen van  tegenwoordig. Onze applicatie voor e-learning is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Daarnaast is deze app voorzien van diverse handige functies. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je e-learning software wilt laten ontwikkelen als leraar, universiteit, instructeur of trainingscentrum. De Epicwebsite online leren app is zelfs geschikt voor het aanbieden van bedrijfstrainingen. Dit complete systeem is compatibel met vrijwel elke smartphone en iPad die is voorzien van iOS of Android.

Gerelateerde projecten

WEB • APPS • UX/UI

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan contact met ons op en we bespreken samen je wensen en mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten. Hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw project tot een succes te maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN