foto van student voor app laten maken door student

App laten maken door een student of in het buitenland.

Handig of niet zo verstandig?

Een app laten maken door een student? In veel gevallen kies je hiervoor als je de kosten voor het bouwen van een applicatie laag wilt houden. Maar is dit eigenlijk wel zo verstandig? Een goedkope optie blijkt vaak uiteindelijk duurkoop. Vooral Indiase studenten bieden hun diensten als app bouwer aan. Maar, een app laten maken in India of ergens anders in het buitenland heeft ook nadelen.

Vervelende bijkomstigheden en consequenties waar je misschien nog geen rekening mee had gehouden. Want wat dacht je van de taalbarrière en het tijdsverschil? Communiceren met de bouwer is door het verschil in tijd lastiger dan je denkt. Ook de taal kan een flink obstakel zijn. Een miscommunicatie met desastreuze gevolgen voor de app kan het uiteindelijke resultaat zijn. Maar er kleven meer risico’s aan het laten bouwen van applicaties in verre landen. Het klopt dat app laten maken kosten in Nederland hoger zijn, maar werken met een nederlandse bedrijf heeft ook wel voordelen die zeker de moeite waard zijn om het goed te onderzoeken en vergelijken.

De risico’s waar je mee te maken krijgt als je een app wilt laten maken in India

Als je een app wilt laten ontwikkelen in het buitenland, dan kun je te maken krijgen met een verschil in kwaliteit. In Europese landen ligt de standaard vrij hoog. Dat is niet zo in verre landen als India. Daarnaast is het beheren van deze applicaties een stuk ingewikkelder. Vooral bij het doorvoeren van aanpassingen of het updaten van de app bij ervaren ontwikkelaars in Nederland. De opbouw van de applicaties zijn vaak instabiel, onveilig en verminderd functioneel.

Dat heeft als resultaat dat de applicatie alsnog geheel moet worden aangepast. Dit vergt kennis, tijd en vooral een behoorlijk kostenplaatje.

Ook de veiligheid van de gebruiker kan in het geding komen als je een app wilt laten maken door een student of door een ontwikkelaar uit India. In veel gevallen wordt de applicatie niet of niet voldoende getest. Het gebeurt vaker dat het verzenden van privacygevoelige gegevens binnen een dergelijke app niet veilig verloopt. Iets wat zeker in deze tijd van groot belang is. Dus een goedkope app laten maken niet het enige uitgangspunt zijn. Wil je meer informatie over wat erbij komt kijken als je een app wilt laten maken? lees dan hier De ultieme gids voor een app laten maken.

Zakelijke app ontwikkelen

Een app laten maken door een professionele ontwikkelaar

Een app laten maken voor bedrijf? Kies je kwaliteit boven kwantiteit en wil je achteraf niet met hoge kosten of vervelende bijkomstigheden worden geconfronteerd? Dan kun je je app het beste laten bouwen door een professionele ontwikkelaar. Epicwebsite staat voor je klaar en zorgt altijd voor een op maat gemaakte applicatie die aan al je wensen voldoet. Ook als het aankomt op nazorg mag je op ons rekenen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?
Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Software Laten Bouwen bij Epicwebsite

Bij Epicwebsite kun je professionele software laten bouwen die perfect aansluit op de behoeften van jouw organisatie. Wij bieden maatwerk software ontwikkeling waarmee je bedrijfsprocessen kunt optimaliseren. De voordelen van maatwerk software ten opzichte van standaard software zijn significant, vooral als het gaat om integratie met je bestaand systeem.

Wij ontwikkelen software op maat die speciaal is afgestemd op jouw bedrijf, met als doel de efficiëntie op de lange termijn te verhogen. Onze klanten profiteren van robuuste en flexibele oplossingen die volledig aansluiten op hun unieke eisen.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Breng Innovatie Tot Leven

Ontdek Onze Wereld Via Video

Duik in onze inspirerende video’s. Ontdek projecten, krijg inzichten en zie hoe wij ideeën omzetten in realiteit.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Inhoudsopgave:

Maak Jouw App Droom Waar
about us 2

Van het eerste concept tot een succes in de appstore, wij zijn jouw partner in innovatie.

Boost Je Online Zichtbaarheid

Met onze SEO, SEA, en ASO-diensten!

EPIC

“Staat jouw site waar het hoort: bovenaan.”

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 11 februari 2019

👋 Hoi, ik ben Hossein Welkom, waar mijn passie voor technologie en innovatie tot leven komt. Ik ben Hossein, jouw full-stack ontwikkelaar bij Epicwebsite, en jouw gids in de wereld van professionele en unieke digitale oplossingen. Hier combineer ik diepgaande technische expertise met een creatieve visie om elk project in een meesterwerk te transformeren. Mijn Reis De Tocht Naar Technologische Excellentie Van de eerste code tot de laatste pixel, mijn reis in de tech-wereld is één vol passie en constante innovatie. Met een achtergrond in full-stack ontwikkeling en een hart voor online marketing, ben ik hier om jouw digitale dromen werkelijkheid te maken. Bij Epicwebsite geloven we niet alleen in het bouwen van apps en websites; we creëren ervaringen die jouw gebruikers niet snel zullen vergeten. Maak een afspraak met mij Mijn Missie Jouw visie verdient meer dan alleen een digitaal platform; het verdient een podium dat even uniek en professioneel is als jijzelf. Met een oog voor detail en een ziel voor innovatie, werk ik samen met jou om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overstijgen. Samen kunnen we een digitale beleving creëren die echt impact maakt. Neem direct contact op Mijn Technische Vaardigheden Omvatten: JavaScript HTML/CSS PHP React Laravel SQL NodeJs Online marketing

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.