App laten maken door een student of in het buitenland.

Handig of niet zo verstandig?

Een app laten maken door een student? In veel gevallen kies je hiervoor als je de kosten voor het bouwen van een applicatie laag wilt houden. Maar is dit eigenlijk wel zo verstandig? Want goedkoop blijkt achteraf vaak duurkoop. Vooral Indiase studenten bieden hun diensten als app bouwer aan. Maar, een app laten maken in India of ergens anders in het buitenland heeft ook nadelen.

Vervelende bijkomstigheden en consequenties waar je misschien nog geen rekening mee had gehouden. Want want dacht je van de taalbarrière en het tijdsverschil? Communiceren met de bouwer is door het verschil in tijd lastiger dan je denkt. Ook de taal kan een flink obstakel zijn. Een miscommunicatie met desastreuze gevolgen voor de app kan het uiteindelijke resultaat zijn. Maar er kleven meer risico’s aan het laten bouwen van applicaties in verre landen.

De risico’s waar je mee te maken krijgt als je een app wilt laten maken in India

Als je een applicatie wilt laten maken in het buitenland, dan kun je te maken krijgen met een verschil in kwaliteit. In Europese landen ligt de standaard vrij hoog. Dat is niet zo in verre landen als India. Daarnaast is het beheren van deze applicaties een stuk ingewikkelder. Bijvoorbeeld als je aanpassingen wilt laten doorvoeren of de app wilt laten updaten bij ervaren ontwikkelaars in Nederland. De opbouw van de applicaties zijn vaak instabiel, onveilig en verminderd functioneel.

Dat heeft als resultaat dat de applicatie alsnog geheel moet worden aangepast. Dit vergt kennis, tijd en vooral een behoorlijk kostenplaatje.

Ook de veiligheid van de gebruiker kan in het geding komen als je een app wilt laten maken door een student of door een ontwikkelaar uit India. In veel gevallen wordt de applicatie niet of niet voldoende getest. Het komt dan ook meer dan eens voor dat het versturen van privacygevoelige gegevens binnen een dergelijke app niet veilig gebeurt. Iets wat zeker in deze tijd van groot belang is.

Zakelijke app ontwikkelen

Een app laten maken door een professionele ontwikkelaar

Kies je kwaliteit boven kwantiteit en wil je achteraf niet met hoge kosten of vervelende bijkomstigheden worden geconfronteerd? Dan kun je jouw app het beste laten bouwen door een professionele ontwikkelaar. Epic Website staat voor je klaar. We zorgen altijd voor een maatwerk applicatie die aan al jouw wensen voldoet. Ook als het aankomt op nazorg mag je op ons rekenen.

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Wij zijn Epic!

Epicwebsite bestaat uit een team van enthousiaste én ervaren developers. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het op maat laten maken van Webapplicaties. Naast een maatwerk service, bieden we je natuurlijk ook kwaliteit en een heldere visie.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!
De nieuwste kunstwerken
Alle projecten