Website laten maken

Wij bieden u gegarandeerd de meest creatieve webdesign service van Nederland

Voorbeelden website

Een wordpress website laten maken? Bij ons kan je een professionele website laten maken, voor de meest voordeligste prijzen en de beste kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in websites en webshop maken. Responsive webshop? Sinds 2010 zijn we begonnen met een totale vernieuwing, ons nieuwe framework is hetzelfde als Twitter.com! Een framework die gemaakt is om 100% mobiel vriendelijk te zijn! Een van de beste en de snelste op de markt (bootstrap) daar bouwen wij onze website mee! Onze ontwerpen zien er perfect uit op alle mogelijke device (of het nou iPhone of iPad is, of de meest Oude desktop computer) we maken een webshop van de redelijk geprijsde woocommece. En wij voorzien onze website met de meest uitgebreide systemen die het meeste werk van de gebruikers uit handen neemt. En toch heel makkelijk te bedienen is. Hier bij Epic geloven wij erin dat Computers zijn gemaakt om mensen het leven makkelijker te maken. En daar maken wij goed gebruik van!

Nog nooit heeft een ontwerp bureau zoveel gegeven voor zo weinig De beste of Science voor de meest betaalbare prijs

vrijblijvend kennismaken
Business Man

Animatie laten maken of een bedrijfsfilm laten maken?

Voor 149,-? Dat kan echt! lees verder..

Naast het ontwerpen van uw sites, maakt ons grafisch team ook animaties video’s en of beter gezegd naamsbekendheid, of imago voor u onderneming. Het is u verschijnlijk al opgevallen dat wij erg veel aandacht geven aan details. Want wij geloven dat details ons werk zo bijzonder maakt. Normaal gesproken zal het design van uw website worden gedaan door ons grafisch team, maar die houden zichzelf ook bezig met het ontwerpen van nieuwe ideeën en met het opzetten van nieuwe programma’s bijvoorbeeld. En bedrijfsfilm laten maken is een van de beste ideeën en het beste promotiemateriaal, die u kunt gebruiken om de naamsbekendheid van de onderneming te vergroten. Helaas is het laten maken van een story board bijvoorbeeld niet altijd voordelig. En in veel gevallen  is het bijna onbetaalbaar voor iedereen. Maar zoals alle andere diensten van epic, kunt u kwaliteit  tegen een  ongelofelijk lage prijs verwachten. Vanwege hoge animo hebben onze collega’s hun eigen website opgezet en vanaf nu is onze bedrijfsfilm afdeling gescheiden.Maar nog steeds kunnen onze klanten op extra korting Rekenen! Voor meer informatie of voorbeeldenvan onze videoclips neem een kijkje op video voorbeelden.

Laat onze grafische team u verrassen met een ongelofelijk chique en veelzijdige designs, die gemaakt is om aandacht te trekken

vrijblijvend Offerteaanvraag
EXTENDED_Dollarphotoclub_62728215

Mobiele aap laten maken?

Wilt u graag een app laten ontwerpen voor uw website? Dan kunnen we dat voor u goedkoop en toch professioneel verzorgen! Het is niet nodig om duizenden euro’s te investeren om een app te laten maken. Want bij epic verzorgen de app ontwerpers de meest professionele app’s. En de prijzen zijn zoals u dat van epic gewend bent heel erg goedkoop. Een complete app beint vanaf 399,00

Epic website maakt ook programma’s; Alles van een gewone pc tot aan mac en lnux programma’s, Een wereld vol development’sNaast een webshop laten maken kunt u ons ook allerlei verschillende development laten doen. Hier bij epicwebsite.nl leven wij in de development, en zijn in de frontlijn. Wij houden de technologie en de online wereld heel scherp in de gaten om alle kleine veranderingen op tijd te zien en om hier rekening mee te houden. Dus een goedkope webshop is niet alles wat wij doen, onze ontwerpen zijn minimaal voor de eerst aankomende paar jaar te gebruiken. Dat wil niet zeggen dat wij niet van verandering houden, integendeel wij staan voor veranderingen open  zolang het verbetering meebrengt.
Hier geloven wij erin dat iedere website bouwer, eigenlijk wel met minimaal twee dingen goed moet kunnen omgaan zoals met adobe photoshop en fireworks. Er is natuurlijk veel meer dat professionele webdesigners moeten kunnen, maar dit zijn de minimale eisen die wij stellen aan onze collega’s in de development, . Het hangt er natuurlijk ook af van waar jij eigenlijk mee bezig wilt gaan zijn. Bijvoorbeeld als je de mooie foto’s wilt gaan bewerken, dan moet je heel goed met Photoshop om kunnen gaan. Maar als je de html code voor een website schrijven gaat gebruiken dan moet je heel goed met een html editor kunnen werken. Zo heeft ieder van ons zijn eigen specialiteiten.
Op zoek naar een nieuw programma? Wij gaan graag met u aan de tafel zitten om uw wensen en ideeën te bespreken. Deze zijn voor ons bepalend, en vervolgens samen met u maken wij het programma precies zoals u het gewild had! Succes door doorzettingsvermogen!

Epicwebsite was oorspronkelijk begonnen als een grafische ontwerpbureau, over de jaren zijn wij gegroeid tot een van de meest succesvolle internetbureaus en dat hebben wij te danken aan goed werk en uiteraard onze trouwe klanten. En natuurlijk een ijzersterk team! Een website app maken, in deze tijden van de mobiele telefoons zou eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn voor iedere onderneming.

Vraag vandaag nog een verblijvende offerte aan!

vrijblijvend kennismaken
logos vlammen laten maken foto

logo ontwerpen?

Uw bedrijf heeft een persoonlijkheid, een bepaalde ‘tone of voice’ en merkwaarden, die tot leven gebracht moeten worden door het ontwerp van uw website, afbeeldingen, logo’s, en video’s. U kunt daarom het beste werken met een creatief grafisch ontwerpbureau dat u kan helpen uw merk tot leven te brengen.

Hier bij Epicwebsite hebben we het geluk dat we experts hebben uit verschillende disciplines. Wij geloven dat design de sleutel is om uw bedrijf er professioneel en aantrekkelijk uit te laten zien, zonder gedateerd of saai te lijken. Een schone, creatieve website of logo kan het enige zijn dat u onderscheidt van uw concurrenten, dus het is zeker geen project waar overheen moet worden gekeken.

Meer informatie

Wij gebruiken de kracht van technologie in onze voordelen. Om hier het beste design mee te bouwen.

Website laten maken

Website laten maken? Wij werken o.a. met professionele designs die zijn ontworpen door topwebsiteontwerpers en -bouwers.

Webshop laten maken

Ook voor webshops werken wij met professionele designs, die zijn ontworpen door de beste websitebouwers en -ontwerpers.

Maatwerk website

Wilt u een nieuwe website laten maken, die niet binnen een bestaand design of template valt? Dan is Maatwerk website wat u nodig heeft.

 Epicwebsite is de beste qua prijs

Een professionele en responsive site laten maken vanaf slechts € 199,- All in! Op een iPhone of iPod ziet uw website er nog perfect uit. Het is 2016 en iedere nieuwe website moet er perfect uitzien op alle apparatuur. Van het kleinste scherm tot aan de grootste!

Epic website is de maker van de core sites. Wij coderen onze website zelf, om ervoor te zorgen dat alles ook nog in de toekomst perfect functioneert. Technologie verandert met de dag en wij moeten daarin ook mee kunnen veranderen.

Website optimaliseren? U website komt met een ingebouwde SEO zoekmachine optimalisatie, die meer dan 30 functies heeft. En alles op de automatische piloot voor u uitvoert!  Een van de meest Bijzondere systeems die ooit is gebouwd.

Blijf contact met u klant houden door regelmatig een  e-mail naar ze toe te sturen, met misschien aanbiedingen of een nieuwsbrief over producten die u aanbied! OJA! Uw website verzorgt het automatisch voor u! Uiteraard ook gratis en in de prijs inbegrepen.

We zijn er om jou te helpen!

 

Through Creative Ideas, Innovation & Sheer Determination

Let’s Get Started!