Professionele website maken

Een professionele website maken voor theexpatcoach.nl was een erg leuk project.
Bij deze website draait het vooral om de aandachtspunten in het leven. Iedereen heeft wel een aandachtspunt waar soms coaching een uitkomst kan bieden.
Dit is precies wat theexpatcoach biedt op meerdere vakgebieden. Dit kan dus zijn op sociaal gebied maar ook op zakelijk gebied. Epicwebsite heeft samen met theexpatcoach ervoor gezorgd dat het een professionele uitstraling heeft, maar wel toegankelijk is voor zowel particulier als zakelijke klanten.

Wil je ook een website of een webwinkel laten bouwen? Samen kunnen we gaan voor een langdurige samenwerking waar jij en wij jaren plezier aan hebben. Voor meer informatie neem vandaag nog contact met ons op.

WordPress website laten maken

WordPress is een platform waar veel websites op worden gemaakt. Ook wij werken met dit platform en kunnen je daarin dus voorzien van een nieuwe website. Veel mensen die zoeken naar een health coach of op zoek zijn naar tips starten hun zoektocht via Google. Als je op deze groep kunt inspelen met een eigen website, kan je klantenkring flink uitgebreid worden. We zien vaak dat mensen die op zoek zijn naar coaching, zoeken naar ‘health coach + plaatsnaam’. Dit is dus een groep die je eenvoudig kunt aanspreken met een eigen website.

Epic Website…

Een complete website voor health en coach

Een health coach website laten maken? Neem contact op met Epicwebsite.

Door het laten maken van een website over coaching kan je dus veel potentiële klanten naar je toe trekken, maar dat is nog niet voldoende. Wanneer je veel bezoekers trekt op jouw website wil je natuurlijk ook dat deze bezoekers op jouw website blijven. Vaak zijn mensen op zoek naar meer informatie over coaching en lifestyle. Probeer dus niet alleen een verkooppraatje te houden, maar voorzie de bezoekers ook van een stukje informatie en vertel wat een health coach precies doet. Niet iedereen weet dit namelijk. Wanneer bezoekers beter kennis maken met wat een health coach doet weten ze precies wat ze kunnen verwachten en zullen ze sneller de stap zetten tot het afnemen van een dienst.

Lifestyle websites laten maken

Als health coach wil je waarschijnlijk alle kennis delen met de wereld. Je kunt dit doen onder je eigen klantenkring, maar ook je website kan naast een verkoopfunctie ook een blogfunctie hebben. Zo kunnen huidige klanten, maar ook nieuwe potentiële klanten lezen over verschillende tips die je met regelmaat post op jouw website. Een website over coaching laten maken draait dus niet alleen om het aanbieden van jouw diensten, maar het kan dus ook een bredere functie hebben. Je kunt klanten bijvoorbeeld verwijzen naar bepaalde blogposts als ze tips zoeken over een bepaald onderwerp.