Project omschrijving

Website tandarts laten maken

Een website is onmisbaar voor een tandartsenpraktijk. Een professioneele website helpt je niet alleen om nieuwe patiënten aan te trekken, ook bestaande patiënten raadplegen je website, bijvoorbeeld om je contactgegevens te vinden of om te kijken welke behandelingen je allemaal aanbiedt.

 

Website voor tandartsenpraktijk

 

AWebsite voor tandartsenpraktijkls je door Epicwebsite een tandarts website laten maken, We kunnen de website voor jouw praktijk van alle gemakken voorzien. Wij maken het bijvoorbeeld mogelijk dat klanten zelf hun halfjaarlijkse controle inplannen via een beveiligde omgeving. Verder zorgen wij er natuurlijk voor dat uw website snel en overzichtelijk is en dat deze er goed uit ziet.

 

Voordelen van een website tandarts laten maken bij Epicwebsite

 

Epicwebsite neemt het gehele proces rondom je website uit handen. Op basis van jouw wensen en het beoogde doel van je website, maken we een uitgebreid ontwerp. Wij bouwen de website in een makkelijk te beheren content management systeem, zodat je de website zelf eenvoudig kunt beheren. Heb je nog geen logo of huisstijl voor je bedrijf? Je kunt bij Epic website en onderscheidende huisstijl en logo laten maken voor jouw praktijk.

 

Meer dan alleen tandarts website laten maken

Meer dan alleen tandarts website laten maken

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je patiënten zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

 

Ga je producten voor de verzorging van de mond verzorgen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.