Project omschrijving

Supermarkt webshop laten maken

Een op-en-top Supermarkt webshop laten maken? Vertrouw op Epicwebsite!

epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

Supermarkt webshop laten maken?

Als je zelf het idee hebt om een webshop op te richten, of je nu supermarkt itemsvintage kledingstukkenfietsen, of collectievoorwerpjes aan wilt bieden. Je kunt bij ons een professionele webshop laten maken! E-commerce app laten maken of Open Source software zoals Prestashop en Magento behoren tot onze mogelijkheden.

Door een webwinkel te laten maken kun je bezoekers verrassen met een speciaal geselecteerd, kwaliteitsvol aanbod. Wij weten hoeveel tijd en aandacht er kan kruipen in het selecteren van supermarkt items, die de juiste sfeer afgeven en een hit zullen zijn.

Daarom willen we ook onze klanten datzelfde respect geven, wanneer ze een professionele website laten maken door ons team. We perfectioneren de site en geven je zo het beheer over een multifunctioneel platform.

Een woocommerce webwinkel laten maken

Een woocommerce webwinkel laten maken met een interessante visie op Ecommerce

Wanneer je een webwinkel wil laten maken, kan het interessant zijn om een platform zoals Woocommerce te gebruiken. Dat is namelijk een enorm populair Ecommerce-platform met heel wat verschillende functies.

Wil je zelf een professionele webshop laten maken voor je supermarkt, maar twijfel je nog over de mogelijkheden? Bezoek dan vast eens de volgende Supermarkt webshop van Epicwebsite. Daar vind je een demowebsite terug. Hieronder geven we je daarover wat extra uitleg.

E Commerce mogelijkheden:

Voorraadbeheer (Stel je voorraad in en de webshop doet de rest. Je ontvangt automatisch een mail als je voorraad moet bijvullen)

Boekhouding systeem (Uitgebreide rapporten overzicht van alles binnen de webwinkel en je kan het inkomsten overzicht zo exporteren)

Automatische factuur verzending (Facturen worden automatisch verzonden naar de klant en je ontvangt ook een melding van verkocht artikelen en veel meer)

Verzending en automatische kosten berekening (Wil je de verzendingen kosten automatisch laten berekenen aan de handen van de plaats of postcode of gewicht en afmeting geen enkel probleem + je kan de webshop koppelen met postbezorgers bedrijf voor automatische verzending en veel meer..)

Betalingsmogelijkheden (iDEAL, creditcard, paypal en veel meer)

Kortingscode (Maak een kortingscode die je klanten kunnen gebruiken voor extra korting. Je kan alles tot in de punten bepalen, van wat de regels van het gebruik is)

E Commerce mogelijkheden
Een woocommerce webwinkel laten bouwen

Een woocommerce webwinkel laten maken, dat is gemakkelijk SEO regelen

Omdat Woocommerce zo populair is, is de mogelijkheid om pagina’s te optimaliseren voor zoekmachines (SEO of search engine optimization) een stuk gemakkelijker. De integratie met plug-ins zoals Yoast via WordPress vertelt je als gebruiker op een handige manier welke pagina’s optimaal zijn, en welke nog extra werk nodig hebben. Zo kun je een webwinkel laten maken die tot in de puntjes optimaal ontworpen is, en die je in de toekomst optimaal kunt beheren!

Eenvoudig gebruik van betaalsysteem is broodnodig wanneer je een professionele webshop laten maken wilt

Niets zo vervelend als even te moeten mailen wanneer je een interessant item hebt gezien en snel gouden zaakjes wilt doen. Een webshop laten maken met iDEAL, het bekende betaalplatform, is daarom broodnodig om snel koopjes te doen. Gelukkig is die functie simpel toe te voegen met de hulp van een ervaren ontwikkelaar zoals Epicwebsite. Nog vragen over andere betaalmodules? Laat ze ons gerust weten!

Een professionele webshop laten maken
Een schitterende Supermarkt webshop te maken

Epicwebsite staat paraat om een schitterende Supermarkt webshop te maken

Een buitenkansje waar we zelf enorm veel voldoening uithalen, maar ook voor potentiële klanten een partnerschap dat ook op lange termijn rendabel blijft. Onze expertise zorgt ervoor dat jij vlotjes de touwtjes in handen kunt houden en op een eerlijke en duurzame manier Supermarkt producten aan de man kunt brengen. Contacteer ons daarom meteen als je interesse hebt via de volgende gegevens:

Telefoon: 036-8415083
Mobile: 0621564766
E-mail: info@epicwebsite.nl

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.