Foto van de magento webshop bouwen

Epic Magento webshop bouwen

Een Magento webshop laten bouwen? Epicwebsite levert zijn webwinkels in WooCommerce of in Magento. Magento heeft een uitgebreid CMS, gecombineerd met allerlei uitbreidingsmogelijkheden. Magento webwinkels is er voor een webshop, met een groot aantal producten. Wij weten precies hoe wij uw webshop kunnen bouwen en voldoen ten alle tijden aan uw wensen. Vaak nog beter!

Waarom kiezen voor het CMS Magento

Magento is de leider, en het meest gehanteerde E-commerce platform van de wereld. Door de gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden binnen het CMS. Is het een zeer volwassen systeem, in vergelijking met andere content managementsystemen. Tevens is er de mogelijkheid om gratis plug-ins te downloaden of tegen een betaling.

Ook is de webshop door de updates zoekmachine vriendelijk. Vooral op technisch vlak binnen de zoekmachine optimalisatie is Magento voorloper. Met de update: Magento 2.0 zijn ze zeer bevorderlijk geweest met de snelheid! Ook is het navigatiestructuur en URL-structuur binnen Magento zoekmachine vriendelijk. Waarbij voor ieder type pagina handmatig de gegevens ingevuld kunnen worden.

Kosten Magento webshop bouwen

De kosten van een Magento webwinkel is erg verschillend. We kunnen op voorhand geen vaste prijs bepalen. Maar door het stellen van vragen, kunnen we een offerte op maat maken. Door onze effectiviteit en efficiëntie hoeft u zich geen zorgen te maken, dat een Magento webwinkel onbetaalbaar is. Vraag direct een offerte aan!

Voordelen Magento webwinkel

Met het CMS kunnen we alle standaard opties selecteren, zoals: het verwerken van bestellingen, beheer van producten, categorieën, informatieve pagina’s en het toepassen van promotieregels. Ook kunnen wij u uitleggen over het instellen van verzendkosten, betaalmogelijkheden, voorwaarden, mailcampagnes, et cetera. Alles is mogelijk!

Omdat Magento technisch geoptimaliseerd is voor Google. Is het vaak al op technisch vlak goed, om op specifieke productpagina’s op de eerste pagina van Google te staan. Ook worden deze webpagina’s volledig geïndexeerd, omdat Google de Magento webwinkels goed kan laten crawlen. Wat resulteert in hogere organische posities.

Magento webshop is de trend

Magento is ideaal voor u als u meer dan 1000+ producten heeft. En betaalt zich op de korte termijn al uit. Wij zullen alle mogelijkheden met u bespreken,en laten aansluiten op uw wensen. Ook zullen we met u meedenken en u adviseren. Omdat we veel kennis en ervaring hebben binnen de branche.

We hebben verschillende modules die we aan uw webwinkel toevoegen. Bij ons heeft u oneindig veel mogelijkheden voor een betaalbare prijs! Indien u direct een prijsopgave wilt kunt u contact met ons opnemen. Natuurlijk ook voor overige vragen.