Project omschrijving

Octopi

Een marktplaats site ontwerpen voor de verkoop en het aanbieden van industriële goederen en dat was een hele uitdaging.

epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

Octopi dé marktplaats voor de industrie

Een marktplaats site ontwerpen voor de verkoop en het aanbieden van industriële goederen en dat was een hele uitdaging. Vooral de specifieke wensen van onze klant. Die onder andere een automatisch systeem nodig had. Waar de verkopers een account konden maken. En hun producten te koop konden aanbieden. Er word betaald via een automatische betaling. Met een ingehouden percentage voor de verkoper.
Octopi is onze eerste grote website waar wij erg trots op zijn. Wij hebben een uitgebreide marktplaats site gemaakt, waar de koper en verkoper in contact gebracht worden met elkaar. Uiteraard hebben beide een eigen dashboard.
Met veel overleg tussen de bouwer en de klant is het een zeer professionele website geworden.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.