Project omschrijving

Ben jij ook gepassioneerd door technologie, elektronica, en de laatste nieuwe snufjes? Wil je zelf interessante producten aanbieden aan enthousiaste klanten en daarvoor een elektronica webwinkel laten maken? Overweeg dan zeker de diensten van Epicwebsite: dé partner in websiteontwikkeling en -design. Je kunt met de assistentie van Epicwebsite in een mum van tijd een E-commerce webshop ontwerpen ! Of een app laten maken voor je shop!

woocommerce webshop laten maken

Een eigen website als technologisch hoogstandje

Vandaag de dag surfen mensen het internet af op zoek naar de beste deals. Een elektronica webwinkel laten maken is een goede stap om de klanten al te ontmoeten nog voordat ze de winkel binnenstappen. Epicwebsite levert je het beheer over een grafisch indrukwekkende website die gemakkelijk kan aangepast worden aan de eisen en noden van je toekomstige klanten.

Onze samples en demo’s geven blijk van onze expertise

Via deze link vind je een demowebsite terug die wij ontwerpen hebben voor potentieel geïnteresseerde klanten. Wij gaan uit van een dynamische alsook een commerciële visie en staan sterk in het ontwikkelen van multifunctionele websites. Zo kunnen we voor jou enkele handige tools en modules integreren wanneer je ervoor kiest om een elektronica webwinkel te laten maken.

Een overzichtje:

  • Voorraadbeheer (Stel je voorraad in en de webshop doet de rest. Je ontvangt automatisch een mail als je voorraad moet bijvullen)
  • Boekhouding systeem (Uitgebreide rapporten overzicht van alles binnen de webwinkel en je kan het inkomsten overzicht zo exporteren)
  • Automatische factuur verzending (Facturen worden automatisch verzonden naar de klant en je ontvangt ook een melding van verkocht artikelen en veel meer)
  • Verzending en automatische kosten berekening (Wil je de verzendingen kosten automatisch laten berekenen aan de handen van de plaats of postcode of gewicht en afmeting geen enkel probleem + je kan de webshop koppelen met postbezorgers bedrijf voor automatische verzending en veel meer..)
  • Betalingsmogelijkheden (iDEAL, creditcard, paypal en veel meer)
  • Kortingscode (Maak een kortingscode die je klanten kunnen gebruiken voor extra korting. Je kan alles tot in de punten bepalen, van wat de regels van het gebruik is)

 

woocommerce webwinkel laten maken

Een woocommerce webwinkel laten maken en commercieel sterk staan

Woocommerce is een populaire plugin van het eveneens befaamde WordPress, een content management system dat de ondersteuning vormt van uw website. Dit platform staat bekend om zowel zijn gebruiksvriendelijkheid als eenvoudig SEO-management. Daarom zal een woocommerce webwinkel laten maken steeds garantie bieden voor een aangename commerciële ervaring. 

webwinkel laten maken met ideal

Een webshop laten maken met iDEAL voor ideale klantvriendelijkheid

iDEAL staat in heel Nederland bekend als een standaardplatform voor het verrichten van online banktransacties. Eenvoudige integratie van de service van iDEAL in de interface van uw website is een must in de tijden van digitale (r)evolutie. Door een webshop te laten maken met iDEAL propageer je bovendien het moderne imago van je zaak en toont je dat je als elektronicabedrijf ook zelf up-to-date bent. Snel bestellen en betalen; snel tevreden!

Klaar voor je eigen elektronica webshop? Contacteer ons!

Wij staan steeds paraat, niet alleen met onze service, maar ook met advies. Je kunt bij ons terecht met zowel vragen als offertes!