Een elektronica website laten maken

Ben jij ook gepassioneerd door technologie, elektronica, en de laatste nieuwe snufjes? Wil je zelf producten aanbieden  en daarvoor een elektronica webwinkel laten maken? Overweeg dan zeker de diensten van Epicwebsite: dé partner in websiteontwikkeling en ontwerp. Je kunt met de assistentie van Epicwebsite in een mum van tijd een E-commerce webshop ontwerpen! Of een app laten maken voor je shop!

Een eigen website als technologisch hoogstandje

Vandaag de dag surfen mensen het internet af op zoek naar de beste deals. Een elektronica webwinkel laten maken is een goede stap om de klanten al te ontmoeten nog voordat ze de winkel binnenstappen. Epicwebsite levert je het beheer over een grafisch indrukwekkende website die gemakkelijk aangepast kan worden aan de eisen en noden van je toekomstige klanten.

Onze samples en demo’s geven blijk van onze expertise

Via deze link vind je een demo website terug die wij ontworpen hebben voor potentiële klanten. Wij gaan uit van een dynamische als ook een commerciële visie. Daarnaast staan we dus sterk in het ontwikkelen van multifunctionele websites. Zo kunnen we voor jou enkele handige tools en modules integreren wanneer je ervoor kiest om een elektronica webwinkel te laten maken.

Een overzichtje:

  • Voorraadbeheer (Stel je voorraad in en de webshop doet de rest. Je ontvangt automatisch een mail als je voorraad moet bijvullen)
  • Boekhouding systeem (Uitgebreide rapporten overzicht van alles binnen de webwinkel en je kan het inkomstenoverzicht zo exporteren)
  • Automatische factuur verzending (Facturen worden automatisch verzonden naar de klant en je ontvangt ook een melding van verkocht artikelen en veel meer)
  • Verzending en automatische kostenberekening (Wil je de verzendkosten automatisch laten berekenen aan de hand van de plaats of postcode of gewicht en afmeting. Dit is geen enkel probleem, je kan de webshop koppelen met postbezorgers bedrijf voor automatische verzending en veel meer.)
  • Betalingsmogelijkheden (iDEAL, creditcard, PayPal en veel meer)
  • Kortingscode (Maak een kortingscode die je klanten kunnen gebruiken voor extra korting. Je kan alles tot in de punten bepalen, van wat de regels van het gebruik is)

Een woocommerce webwinkel laten maken en commercieel sterk staan

Woocommerce is een populaire plug-in van het eveneens befaamde WordPress, een content management system dat de ondersteuning vormt van uw website. Dit platform staat bekend om zowel zijn gebruiksvriendelijkheid als eenvoudig SEO management. Daarom zal een woocommerce webwinkel steeds garantie bieden voor een aangename commerciële ervaring. 

Een webshop laten maken met iDEAL voor ideale klantvriendelijkheid

iDEAL staat in heel Nederland bekend als een standaardplatform voor het verrichten van online banktransacties. Eenvoudige integratie van de service van iDEAL in de interface van uw website is een must in de tijden van digitale (r)evolutie. Door een webshop te laten maken met iDEAL, propageer je bovendien het moderne imago van je zaak en toon je dat je als elektronicabedrijf ook zelf up-to-date bent. Snel bestellen en betalen; snel tevreden!

Klaar voor je eigen elektronica webshop? Contacteer ons!

Wij staan steeds paraat, niet alleen met onze service, maar ook met advies. Je kunt bij ons terecht met zowel vragen als offertes!

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als jouw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor je gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met je mee en voorzien je graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kan je altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.