Project omschrijving

animatie video laten maken voor Dennis Jongmans

Dennis Jongmans Manager Anytime Fitness

Animatie laten maken anytime fitness

Anytime Fitness heeft bij ons een animatie laten maken. Emma is een animatie karakter die we voor deze animatiefilm gebruikt hebben.  Het script gaat als volgt: Emma is niet blij met alle extra kilo’s en wil graag afvallen. Met deze video, willen we alle mensen die zich net zo voelen als Emma. Stimuleren om zich weer lekker in hun vel te laten voelen. Aangezien Anytime Fitness altijd geopend is. Is deze toegankelijk voor iedereen. Iedereen kan dus weer lekker in zijn vel zitten.

Een video laten maken bij ons

Epicwebsite is de ervaren video ontwerper. Die er samen met u voor zorgt, dat er een professioneel animatie filmpje voor u wordt ontworpen. Een animatie video is natuurlijk een goede reclame voor uw bedrijf. Waardoor deze dus duidelijk moet kunnen maken wat u precies wilt overbrengen. Inprincipe is dit natuurlijk voor u een visitie kaartje die u online kunt gebruiken. Doordat wij naar de wensen van de klant luisteren, zal er een animatie filmpje worden ontworpen naar de richtlijnen van de klant.

Dus kortom wilt u een mooi, professioneel en duidelijke animatie video laten ontwerpen dan bent u bij Epicwebsite aan het juiste adres.