Flutter app laten ontwikkelen
Flutter App Laten Maken

Flutter App Laten Ontwikkelen

Flutter App Laten Maken

Wat is Flutter? Flutter is een open source framework dat gemaakt is door Google. Developers kunnen dit framework gebruiken om een applicatie te bouwen die geschikt is voor meerdere platforms. Zo kun je met een enkele code base een applicatie maken voor mobiele apparaten, desktop, web of een andere smart device. Flutter is voor ontwikkelaars een snelle en efficiënte manier om een app te maken die de functionaliteiten van moderne smartphones kan aanspreken. Ook kun je wijzigingen vaak, vrijwel direct bekijken op je scherm. Met dit framework kun je dus veel tijd besparen waardoor je zonder kwaliteit in te leveren, het eindproduct nog sneller kunt afleveren. Flutter wordt aangestuurd door de door Google geïntroduceerde taal: Dart. Deze programmeertaal is geoptimaliseerd voor razendsnelle apps voor ieder platform. App laten maken met Flutter is zeker aangeraden.

Flutter app bouwen

Laat jou app bouwen met Flutter.

Het bouwen van een applicatie met Flutter neemt veel voordelen met zich mee. Zo is het bouwen van de app een stuk sneller, waardoor ontwikkelaars er minder tijd aan kwijt zijn. Hierdoor kun je flink kosten besparen. Ook is de app makkelijk aan te passen wanneer het nodig is. Wanneer je een native app laat maken, moet er natuurlijk met twee codebases gewerkt worden. Dit betekent dat de ontwikkelaar veel meer tijd kwijt is dan wanneer hij met een programmeerplatform werkt zoals Flutter. Hierdoor kun je op een efficiënte wijze en in verhouding weinig tijd, een krachtige app opleveren. Voor de meeste mensen geldt ook niet dat Flutter minder goed is dan de bovengenoemde platforms. Je kunt een uitermate krachtige en stabiele app creëren. Vaak worden mensen die in eerste instantie opzoek waren naar een Native app gecharmeerd door het idee van een hybride app. Dit gebeurt vaak omdat niet iedereen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, en omdat ze niet weten wat de mogelijkheden zijn. Voor de functionaliteiten die nodig zijn bij de meeste opdrachtgevers is een hybride app vaak de juiste keuze. Sterk, stabiel, snel en efficiënt voor je portemonnee. Op deze manier kunnen we met Flutter een app maken die optimaal presteert op elk platform. Denk jij er dus over na om een nieuwe applicatie te laten bouwen voor je bedrijf? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen. We horen graag van je!

App laten ontwikkelen in Flutter

Epicwebsite kan jou app bouwen met Flutter.

Het gehele proces van een app laten maken kost tijd, logisch ook. Maar met Flutter is hier flink in te besparen doordat je maar één keer een app hoeft te laten ontwikkelen. Deze apps werken dan op zowel iOS als Android zo goed als hetzelfde. Wil jij een app laten ontwikkelen in Flutter door een professioneel team van developers? Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Flutter App Development

Laat jou app ontwikkelen door Epicwebsite door middel van Flutter.

Een iOS en Android app laten ontwikkelen in Flutter is een goeie oplossing als je houdt van betrouwbaarheid, snelheid en een prachtig design. Zo heb je over elke pixel wat te zeggen, en werkt het ontzettend prettig. Flutter app development is voor veel bedrijven de softwareoplossing van de toekomst, een krachtig en efficiënt framework dat ontwikkelaars oneindig oplossingen biedt. Laat jouw Flutter app development verzorgen door een ervaren team van professionals, stuur ons gerust een bericht.

Eenvoudig een app maken voor Android en iOS.

Wil jij een app laten maken voor Android of iOS? Neem dan contact op met Epicwebsite.

Als je hebt besloten om een app te laten ontwikkelen voor je bedrijf wil je natuurlijk snel een zo groot mogelijk publiek bereiken. Daarom is het een goed idee om je app meteen voor zowel iOS als Android te laten maken. Zo heb je een zo groot mogelijk bereik en mis je zo min mogelijk potentiële klanten.

Om een nieuwe app op zowel iOS als Android te laten bouwen kun je gebruik maken van een hybride platform. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: React native of iONC. Normaal gesproken moeten er twee verschillende versies van de app worden gemaakt: een app speciaal gebouwd voor iOS draait nu eenmaal niet op een Android toestel en andersom. Dit komt doordat iOS applicaties in een andere taal geschreven worden dan applicaties voor Android. Dit zijn de zogenaamde native apps. Omdat de ontwikkelaar dubbel werk moet doen kost dit uiteraard veel tijd en geld. Gelukkig bestaat er nu een manier om met één programmeertaal een hybride app voor zowel iOS als Android te ontwikkelen.