Flutter App Laten Maken

Het laten maken van een Flutter app kan bij Epicwebsite. Laat een professionele partij jouw softwareoplossingen maken. ✓ Professioneel ✓ Voordelig ✓ Op maat

Praat met een expert
Stripe
Ecurring
Postnl
Angular
Mollie logo
Flutter webshop en app laten maken bij epicwebsite

Flutter app?

Wat is Flutter? Flutter is een open source framework dat gemaakt is door Google. Developers kunnen dit framework gebruiken om een applicatie te bouwen die geschikt is voor meerdere platforms. Zo kun je met een enkele code base een applicatie maken voor mobiele apparaten, desktop, web of een andere smart device. Flutter is voor ontwikkelaars een snelle en efficiënte manier om een app te maken die de functionaliteiten van moderne smartphones kan aanspreken. Ook kun je wijzigingen vaak, vrijwel direct bekijken op je scherm. Met dit framework kun je dus veel tijd besparen waardoor je zonder kwaliteit in te leveren, het eindproduct nog sneller kunt afleveren. Flutter wordt aangestuurd door de door Google geïntroduceerde taal: Dart. Deze programmeertaal is geoptimaliseerd voor razendsnelle apps voor ieder platform. App laten maken met Flutter is zeker aangeraden.

Laten we praten
Flutter

Flutter app bouwen

Flutter: vooral voordelen

Het bouwen van een applicatie met Flutter neemt veel voordelen met zich mee. Zo is het bouwen van de app een stuk sneller, waardoor ontwikkelaars er minder tijd aan kwijt zijn. Hierdoor kun je flink kosten besparen. Ook is de app makkelijk aan te passen wanneer het nodig is. Wanneer je een native app laat maken, moet er natuurlijk met twee codebases gewerkt worden. Dit betekent dat de ontwikkelaar veel meer tijd kwijt is dan wanneer hij met een programmeerplatform werkt zoals Flutter. Hierdoor kun je op een efficiënte wijze en in verhouding weinig tijd, een krachtige app opleveren. Voor de meeste mensen geldt ook niet dat Flutter minder goed is dan de bovengenoemde platforms. Je kunt een uitermate krachtige en stabiele app creëren. Vaak worden mensen die in eerste instantie opzoek waren naar een Native app gecharmeerd door het idee van een hybride app. Dit gebeurt vaak omdat niet iedereen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, en omdat ze niet weten wat de mogelijkheden zijn. Voor de functionaliteiten die nodig zijn bij de meeste opdrachtgevers is een hybride app vaak de juiste keuze. Sterk, stabiel, snel en efficiënt voor je portemonnee. Op deze manier kunnen we met Flutter een app maken die optimaal presteert op elk platform. Denk jij er dus over na om een nieuwe applicatie te laten bouwen voor je bedrijf? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen. We horen graag van je!

Offerte aanvragen

Bekende apps die met Flutter gemaakt zijn

Hybride apps kom je steeds vaker tegen. Bij de apps die we met z’n alle dagelijks consumeren wordt ook veel gebruik gemaakt van Flutter. Wil je een goede referentie of ben je benieuwd naar wat er allemaal gebouwd kan worden met dit redelijk nieuwe framework? Hieronder nemen we je mee door een aantal bekende apps die met Flutter gemaakt zijn:

Google Ads:

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. Hier kun je namens jouw organisatie reclame maken via zoekmachines, applicaties, banners etc. Google maakt vaker gebruik van Flutter, zoals bij Google Stadia of bijvoorbeeld Google Assistant. Dat Google voor hun eigen producten ook gebruik maakt van Flutter, zegt genoeg.

Xianyu by Alibaba:

Alibaba is het grootste e-commerce bedrijf ter wereld. Per dag zijn er miljoenen gebruikers die gebruik maken van deze app. Voor apps met honderden miljoenen gebruikers biedt Flutter uitstekende oplossingen.

Reflecty App

Reflecty is één van de grootste apps op het gebied van mental health. Het is een intelligent dagboek dat met behulp van AI (Artificial intelligence) structuur kan brengen aan je dagelijkse leven. Zo helpt deze app je bijvoorbeeld reflecteren op je bezigheden en problemen. Reflecty is begonnen als native app, maar door de efficiëntie en flexibiliteit van het framework van Google, hebben ze toch uiteindelijk gekozen voor Flutter.

Flutter app maken

App laten ontwikkelen in Flutter

Het gehele proces van een app laten maken kost tijd, logisch ook. Maar met Flutter is hier flink in te besparen doordat je maar één keer een app hoeft te laten ontwikkelen. Deze apps werken dan op zowel iOS als Android zo goed als hetzelfde. Wil jij een app laten ontwikkelen in Flutter door een professioneel team van developers? Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Contact ons

Flutter App Development

Een iOS en Android app laten ontwikkelen in Flutter is een goeie oplossing als je houdt van betrouwbaarheid, snelheid en een prachtig design. Zo heb je over elke pixel wat te zeggen, en werkt het ontzettend prettig. Flutter app development is voor veel bedrijven de softwareoplossing van de toekomst, een krachtig en efficiënt framework dat ontwikkelaars oneindig oplossingen biedt. Laat jouw Flutter app development verzorgen door een ervaren team van professionals, stuur ons gerust een bericht.

Contact ons
App development
Zakelijke app laten maken

Eenvoudig een app maken voor Android en iOS.

Als je hebt besloten om een app te laten ontwikkelen voor je bedrijf wil je natuurlijk snel een zo groot mogelijk publiek bereiken. Daarom is het een goed idee om je app meteen voor zowel iOS als Android te laten maken. Zo heb je een zo groot mogelijk bereik en mis je zo min mogelijk potentiële klanten.

Om een nieuwe app op zowel iOS als Android te laten bouwen kun je gebruik maken van een hybride platform. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: React native of iONC. Normaal gesproken moeten er twee verschillende versies van de app worden gemaakt: een app speciaal gebouwd voor iOS draait nu eenmaal niet op een Android toestel en andersom. Dit komt doordat iOS applicaties in een andere taal geschreven worden dan applicaties voor Android. Dit zijn de zogenaamde native apps. Omdat de ontwikkelaar dubbel werk moet doen kost dit uiteraard veel tijd en geld. Gelukkig bestaat er nu een manier om met één programmeertaal een hybride app voor zowel iOS als Android te ontwikkelen.

Contact ons

Alle code in één programmeertaal

Een van de technieken die ervoor zorgt dat ontwikkelaars de twee apps tegelijkertijd kunnen ontwikkelen heet Flutter. Met Flutter maak je dus een hybride app met alle voordelen van een native app. Flutter is relatief nieuw en ontwikkeld door Google. Flutter werkt met de Dart programmeertaal. Het bouwen van apps met Flutter is ook heel efficiënt: vergeleken met native apps zijn er minder regels en beschik je over meer functionaliteiten. Steeds meer ontwikkelaars kiezen er daarom voor om Flutter te gebruiken voor het bouwen van hun apps voor Android en iOS.

Contact ons
Careers intro

Flutter App Development

Een app laten ontwikkelen in Flutter is een goeie oplossing als je houdt van betrouwbaarheid, snelheid en een prachtig design. Zo heb je over elke pixel wat te zeggen, en werkt het ontzettend prettig. Flutter app development is voor veel bedrijven de softwareoplossing van de toekomst, een krachtig en efficiënt framework dat ontwikkelaars oneindig oplossingen biedt.

Laat jouw Flutter app development verzorgen door een ervaren team van professionals, stuur ons gerust een bericht.

Flutter