Werkbon header
App voor urenregistratie

App voor urenregistratie

Urenregistratie is iets waar ondernemingen veel tijd aan kwijt zijn, vooral onbewust. Het is daarom fijn om hierin tijd te besparen en voor altijd af te zijn van deze administratieve rompslomp. Bij Epicwebsite kun je een urenregistratie app laten maken waardoor deze tijdrovende taak veranderd in een geautomatiseerd en efficiënt proces. Onze maatwerk apps zijn gebruiksvriendelijk en worden vormgegeven naar de wensen van jouw bedrijf. Wat een urenregistratie app precies is en wat de voordelen ervan zijn, lees je in de volgende alinea.

Voordelen van urenregistratie app bouw

Een urenregistratie app is er om je te helpen met het registreren van de gewerkte uren. Uiteraard is er in een maatwerk oplossing nog meer mogelijk, deze wordt namelijk compleet gebouwd naar jouw wensen en bedrijfsdoelstellingen. Wanneer je dus opzoek bent naar maatwerk en specifieke eisen voor zo’n app, kun je hem beter zelf laten bouwen. Tegenwoordig zijn er namelijk veel bedrijven die gebruik maken van een kant en klare urenregistratie app met overbodige of ontbrekende functies. Zeker op de lange termijn zien we qua rendabiliteit dat het vaak een slimme zet is om een eigen urenregistratie app te laten bouwen.

Een app brengt vele voordelen met zich mee, maar een maatwerk app natuurlijk nog veel meer!

Laat een op-maat gemaakte app maken door Epicwebsite.

Waarom een maatwerk app is belangrijke voor je bedrijf?
Bij onze app kunnen je werknemers bijvoorbeeld dag en nacht hun uren inzien of wijzigingen doorvoeren, zowel on als offline. Ook kun je een uitdraai laten maken van al je gewerkte uren. Op deze manier biedt een urenregistratie app mogelijk een hoop efficiëntie voor jouw organisatie.

Digitale werkbon maken

Wil jij een digitale werkbon laten maken? Neem dan contact op met Epicwebsite.

Een digitale werkbon maken kan tegenwoordig super snel en gemakkelijk. Met behulp van applicaties die dit voor je uit handen nemen. Epicwebsite bouwt dit soort apps graag voor je, op maat voor jouw bedrijf. Onze apps zijn doordacht ontwikkelt, we houden dus al rekening met eventuele systeemkoppelingen en integraties. Koppel bijvoorbeeld de digitale werkbon app aan je urenregistratie app, dit scheelt je bijvoorbeeld al stapels papierwerk per jaar. Kortom, genoeg redenen om samen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op voor een adviesgesprek. Onze specialisten staan je graag te woord.