Van Droom tot App: Jouw Creatie, Onze Route

Ontwikkel Je Droomapp: Stap Voor Stap Naar Succes

Eenvoudig en Doeltreffend: Zelf Apps Maken

Heb je ooit gedroomd van het zelf ontwerpen en lanceren van je eigen app? Ontdek onze demowebsite waar we je door elk stadium van app-ontwikkeling leiden, van concept tot lancering.

Opmaat gemaakte Apps laten maken bij epicwebsite

Ontwerp Jouw Eigen App

Onze demowebsite biedt een interactieve gids om je eigen app van de grond af aan te bouwen. Of je nu een beginner of een ervaren ontwikkelaar bent, onze tools en tips zorgen dat je project een succes wordt.

Uitdaging

Het ontwikkelen van een app kan overweldigend lijken, vooral als je weinig tot geen ervaring hebt. Gebruikers hebben vaak moeite met het technische jargon en het vinden van de juiste ontwikkeltools.

Scherm afbeelding van Android en IOS
Onze werk

Onze Projecten – Waar Innovatie Realiteit Ontmoet

Ontdek hoe we sinds 2016 dromen tot leven brengen met onze innovatieve websites, apps, en digitale oplossingen. Elk project vertegenwoordigt een uniek verhaal van creativiteit en technologie.

wat is een app maker en kan ik zelf een app maken

Oplossing

Onze demowebsite vereenvoudigt het proces door heldere, stapsgewijze instructies en gebruiksvriendelijke ontwikkeltools aan te bieden. We bieden duidelijke richtlijnen en toegankelijke voorbeelden die zelfs de meest ingewikkelde aspecten van app-ontwikkeling verteerbaar maken.

Resultaat

Gebruikers van onze demowebsite zijn in staat om zelfstandig functionele en aantrekkelijke apps te creëren. Ze leren cruciale aspecten van app-design, -ontwikkeling en -marketing, wat leidt tot succesvolle app-lanceringen in de App Store en Google Play.

Epicwebsites werkwijze
Webshop App Laten Maken

Idee Generatie

Ontdek hoe je met onze brainstormtools snel een uniek app-idee kunt bedenken dat aansluit bij de wensen van je doelgroep.

Ontwerp & Ontwikkeling

Leer hoe je een visueel aantrekkelijke en functionele gebruikersinterface ontwerpt en effectief de backend van je app programmeert met onze geavanceerde ontwikkelplatforms.

Opmaat gemaakte Apps laten maken bij epicwebsite
Voordelen van een seo optimaliseren plugin

Testen & Optimaliseren

Gebruik onze ingebouwde testtools om je app te testen op verschillende apparaten en besturingssystemen, zodat je app feilloos werkt bij lancering.

Dienstenoverzicht

Ontdek Onze Diensten

Duik dieper in het spectrum van onze app-ontwikkelingsdiensten. Van concept tot lancering, wij bieden een volledig geïntegreerde oplossing om jouw idee te transformeren in een succesvolle app die een blijvende impact maakt.

 • Mobiele Apps

  Epic ontwikkelt professionele, unieke iOS- en Android-mobiele oplossingen van idee tot appstore.

 • Webdesign

  Epicwebsite: Creatieve webdesign diensten waar technologie en toekomstvisie samensmelten.

 • API’s

  Bij Epic zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele en op maat gemaakte API’s

 • AI-technologie

  Duik in de wereld van AI-technologie met Epicwebsite; transformeer hoe jouw bedrijf opereert, innoveert en communiceert.

 • Automatiseren

  Geavanceerde bots en software stroomlijnen bedrijfsprocessen, verbeteren klantenservice en verhogen efficiëntie.

 • Online Marketing

  Epicwebsite: Jouw marketingvisie tot succes met SEO, SEA, sociale media, e-mailmarketing voor meetbare groei.

Zelf apps maken? Het ultieme stappenplan!

Van App-Idee Tot Succesvolle App: Leer Hoe Je Een App Kunt Ontwerpen, Bouwen En Publiceren In De App Store Met Onze Uitgebreide Handleiding

Het maken van een app kan een uitdagende, maar ook zeer bevredigende taak zijn. Of je nu een professionele app-ontwikkelaar bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om tijd te besteden, het is nu gemakkelijker dan ooit om zelf een app te maken. In dit artikel geven we een stap voor stap gids voor het maken van je eigen app, of het nu voor Android, Windows Phone of een ander platform is. Wil je liever een app laten maken dat kan Epic je zeker bij helpen.

Bedenk een app-idee.

Doe onderzoek.

Maak een app-ontwerp.

Kies een ontwikkelingstool.

Maak de app.

Test de app.

Maak eventuele aanpassingen.

Promoot de app.

Bewaak en onderhoud de app.

Met deze stappen zou je in staat moeten zijn om zelf een succesvolle app te maken. Of je nu een professionele ontwikkelaar bent of gewoon een app-idee hebt dat je wilt uitproberen, het maken van een app kan een leuke en bevredigende ervaring zijn. Veel succes!

Android app laten maken bij Epicwebsite

Stap 1: Bedenk Een Uniek En Bruikbaar App-Idee

app-idee is misschien wel de belangrijkste stap voor het maken van een app. Je app-idee moet uniek, opvallend en bruikbaar zijn voor de doelgroep, waarvoor je de app wilt laten bouwen. Voordat je begint met hetzelf maken van een app, is het belangrijk om te overwegen wat het doel van de app is en voor wie je het wilt laten bouwen

Vraag jezelf af:

Wat is het doel van mijn app? Wil ik dat mensen zich ermee kunnen vermaken, informatie kunnen ophalen, communiceren met elkaar of misschien iets heel anders kunnen doen met mijn App.

Voor wie is mijn app bedoeld? Maak ik een App voor een bepaalde leeftijdsgroep, geografische locatie of een andere doelgroep?

Wat maakt mijn app uniek? Waardoor valt mijn App op in de Google Play Store of App Store?

Zodra je duidelijk voor jezelf weet wie je doelgroep en het doel van je App idee is. Dan kan je beginnen met het bedenken van het app-idee. Probeer een app-idee te bedenken dat aansluit bij het doel van de app en interessant is voor de doelgroep. Mochten er al Apps zijn zoals jouw idee, probeer dan te zoeken naar eventuele problemen die de al bestaande apps niet kunnen op lossen en probeer deze dan in jouw eigen App te verbeteren. Dit kan er voor zorgen dat je App sneller gaat opvallen bij de juiste doelgroep, waarvoor je de App wilt laten maken.

Kom je niet echt zelf op een eigen app-idee , denk dan aan wat er op dat moment veel word gebruikt als App. Misschien dat dit je alsnog op een App idee brengt. Kijk bijvoorbeeld naar:

Zijn er bepaalde soorten apps die op dit moment populair zijn?

Lopen mensen tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor gevonden is?

Door dit door te nemen en eventueel met hulp door een vragen rondje bij je vrienden en kenissen, brengt dit je op het ultieme App idee.

Stap 2: Doe Onderzoek

Als je overweegt om een app zelf te laten maken, dan is het belangrijk om eerst goed onderzoek te doen. Er zijn namelijk een belangrijke punten waar je rekening mee moet houden voordat je je App wilt laten bouwen.

Het doel van de app: Waarvoor wil je de App gebruiken? Wil je het gebruiken als een marketingtool, of wil je het gaan gebruiken als inkomstenbron? Door het doel van de app vooraf te definiëren, kun je beter bepalen wat voor soort app je wilt laten maken.

Je doelgroep: Voor wie wil je de App maken? Het is belangrijk om te overwegen het gebruik van betaalde advertenties, zoals advertenties op sociale media of Google AdWords, om de app aan het juiste publiek te tonen( denk hierbij aan kleuren, knoppen en functionaliteiten).

Het budget: Om van tevoren je mogelijkheden binnen je budget te bestuderen, weet je wat er allemaal mogelijk is voor jouw budget. Het budget vast stellen is erg belangrijk om zo te weten of het idee voor je App te laten maken of dit ook haalbaar is.

De markt: Zijn er al soort gelijke Apps op de markt? Zo ja, waardoor gaat jouw App beter opvallen? Het is belangrijk om te weten wat er al op de markt is, zodat je weet hoe je app zich onderscheidt van de overige Apps.

Na goed onderzocht te hebben op de markt kun je een duidelijk beeld krijgen van wat voor app je wilt laten maken. Van daaruit kun je verder gaan met het zoeken naar een app-ontwikkelaar of bureau om je app te laten maken.

Zelf een app maken
mobiele apps ontwikkelaar

Stap 3: Maak Een App-Ontwerp

Het Ontwerpen Van Een App Is Een Belangrijk Proces Als Je Zelf Een App Wilt Maken

Het is belangrijk om te beginnen met het bedenken hoe de app eruit zal zien, en hoe deze zal werken voordat je begint met de ontwikkeling ervan. Tijdens het ontwerpproces moet je ook nadenken over de gebruiksvriendelijkheid van de app, en hoe je de app aantrekkelijk kunt maken voor gebruikers.

Daarnaast is het ook belangrijk om te beslissen welke functies je wilt laten gebruiken in de App. Hierbij kan je denken aan:

In-app aankopen doen: de mogelijkheid om binnen de app producten of diensten te kunnen kopen

Push-meldingen: een manier om gebruikers op de hoogte te houden van nieuws of updates.

Sociale integratie: de mogelijkheid om de app te integreren met sociale media-platforms, zoals Facebook of Instagram, zodat gebruikers kunnen delen met hun vrienden.

GPS-functionaliteit: de mogelijkheid om de locatie van de gebruiker te traceren en relevante informatie te geven, afhankelijk van hun locatie.

Voortgangsbalken: een manier om gebruikers te laten weten hoe ver ze zijn in een bepaald proces binnen de app, zoals het voltooien van een spel of bij het invullen van een enquette.

Offline gebruik: de mogelijkheid om de app te gebruiken zonder verbinding met het internet, zoals bij games of muziek-apps.

Camera-integratie: de mogelijkheid om foto’s of video’s te maken en te bewerken binnen de app.

Synchronisatie met andere apparaten: de mogelijkheid om de app te synchroniseren met andere apparaten, zoals een smartwatch of een laptop, zodat gebruikers op elk moment en op elke plaats toegang hebben tot de app.

Dit zijn maar een paar functies die je kan toepassen in je App. Er zijn nog veel meer functies die je kan laten toevoegen bij het ontwikkelen van je App. De functie mogelijkheden zijn afhankelijk van de behoeften van de gebruiker en het doel van de app..

Het is erg belangrijk om over goed na te denken en alle opties te overwegen. Voordat je begint met de ontwikkeling van de app, om ervoor te zorgen dat het eindproduct professioneel en gebruiksvriendelijk is. Door alles goed na te lopen, kan je ervoor zorgen dat je geen onderedelen of stappen mist waardoor je App een succes word.

Stap 4: Ontwikkelingstool

Overwegingen bij het kiezen van een ontwikkelingstool.

Er zijn verschillende ontwikkelingstools beschikbaar voor het maken van een app. Welke tool het beste is, hangt af van verschillende factoren zoals:

Het doel van de app

De beschikbare tijd en het budget

Vaardigheden en voorkeuren van de ontwikkelaar.

Een populaire keuze voor het maken van mobiele apps is het gebruik van een zogenaamde “native app development tool”. Dit zijn tools die specifiek zijn ontworpen voor het ontwikkelen van apps voor een specifiek besturingssysteem, zoals iOS of Android. Er zijn verschillende native app development tools beschikbaar, waaronder Xcode (voor iOS) en Android Studio (voor Android).

Verder zijn er tools beschikbaar voor het maken van “cross-platform apps”, die op meerdere besturingssystemen kunnen worden uitgevoerd. Een voorbeeld van een cross-platform app development tool is React Native. Deze tool maakt gebruik van JavaScript en biedt de mogelijkheid om apps te ontwikkelen voor zowel iOS als Android. Andere populaire cross-platform app development tools zijn Flutter en Xamarin.

Bij het kiezen van een ontwikkelingstool is het belangrijk om te overwegen:

Wat is het doel van de App.

Wat voor soort app het moet zijn (bijvoorbeeld een spel, een productiviteitsapp, etc).

En ook hier het tijdsbestek en het budget.

Een-maatwerk-app-laten-bouwen-voorbeelden
Eenvoudig een app maken voor Android en iOS.

Stap 5: Maak Je App

Hoe Maak Je Een App: Een Stapsgewijze Gids

Als je besloten hebt, wat voor soort mobiele applicatie je wilt laten maken. En welke functionaliteiten toepasselijk zijn voor jou Dan kan je starten met het gaan programmeren van je App. Dit proces kan bestaan uit verschillende stappen zoals:

Het opstellen van een plan.

Het ontwerpen van het user interface.

Het coderen van de app.

Laat je mobiele app maken door een ervaren ontwikkelaar die met je meedenkt in de opbouw van je app. En ervoor zorgt dat de app efficiënt en effectief wordt ontwikkeld.

Stap 6 Testen Van De App

Zorgvuldig Testen Om De Kwaliteit Van Je App Te Waarborgen

Het testen van een mobiele app is een belangrijk onderdeel van het ontwikkelingsproces. Tijdens het testen worden mogelijke problemen of bugs in de app opgespoord en opgelost voordat de app wordt uitgebracht. Er zijn verschillende manieren om een mobiele app te testen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de app.

Functionele test ( hier wordt gekeken of de app doet waar het voor is ontwikkeld. Dit kan bijvoorbeeld het testen van specifieke knoppen of functies zijn om te zien of ze naar behoren werken).

Performance-tests ( dit is om zien hoe de app zich gedraagt in verschillende omgevingen, zoals met verschillende niveaus van netwerkverbinding en onder verschillende belasting).

Security-tests ( deze test is noodzakelijk om te zien of je app voldoet aan de beveiligingsnormen.

Het testen op verschillende apparaten en besturingssystemen om ervoor te zorgen dat de app goed werkt op alle platforms waarvoor het is bedoeld om te worden uitgebracht.

Door een grondig testproces te volgen, kan een ontwikkelaar ervoor zorgen dat de mobiele app stabiel, veilig en gebruiksvriendelijk is voor de gebruikers.

Plannings app laten maken
Epicwebsite, Native Marktplaats App Ontwikkelaar

Stap 7: Maak Eventuele Aanpassingen

Verbeteringen En Updates Na Het Testen Van Een Mobiele App

Na het testen van een mobiele app is het belangrijk om eventuele problemen of bugs die je tijdens het testproces zijn opgespoord op te lossen. Dit proces staat ook bekend als het maken van “fixes” of “updates” voor de app.

Er zijn verschillende manieren om aanpassingen te doen aan een mobiele app. Een van de meest voorkomende is het opstellen van een lijst met problemen die tijdens het testen zijn gevonden, en het opvolgen van die lijst om ervoor te zorgen dat elk probleem wordt opgelost. Dit kan bijvoorbeeld het repareren van bugs, het toevoegen of verwijderen zijn van functies, of het aanpassen van het user interface.

Ook is het belangrijk om te blijven testen na het maken van aanpassingen, om ervoor te zorgen dat de app nog steeds stabiel en gebruiksvriendelijk is. Door regelmatig updates uit te brengen, kan een ontwikkelaar ervoor zorgen dat de mobiele app up-to-date blijft en blijft voldoen aan de behoeften van de gebruiker. Als je alle bugs en problemen hebt opgelost dan is het de bedoeling dat de app werkt.

Stap 8: Promoot De App

Promotie Van Een Mobiele App: Tips Voor Het Bereiken Van Je Doelgroep

Het promoten van een mobiele app is een belangrijk onderdeel van het lanceerproces om ervoor te zorgen dat de app de potentiële gebruikers bereikt waarvoor de app is ontwikkeld. Er zijn verschillende manieren om een mobiele app te promoten, afhankelijk van de doelgroep en het budget.

Een van de beste manieren om een app te promoveren is gebruik te maken van sociaal media. Dit kan bijvoorbeeld het plaatsen van berichten op sociale media platforms, het aanbieden van speciale aanbiedingen of het werven van influencers om de app te promoveren aan hun volgers.

Het is ook belangrijk om te overwegen het gebruik van betaalde advertenties, zoals advertenties op sociale media of Google AdWords, om de app voor het juiste publiek te laten zien.

Een andere manier om een app te promoten is door het aangaan van partnerships of samenwerkingen met andere bedrijven of organisaties. Dit kan helpen om de app voor een nieuw publiek te laten zien waardoor dit voor meer inkomsten en meerdere gebruikers zal zorgen.

#1 APP ONTWIKKELAAR VOOR IOS EN ANDROID APPLICATIES
Onderhoud app op een boek geschreven van de vrouw die aan het lezen is

Stap 9: Bewaak En Onderhoud De App

Bewaking En Onderhoud Van Een Mobiele App: Hoe Zorg Je Dat Je App Blijft Werken

Het bewaken en onderhouden van een mobiele app is een belangrijk onderdeel van de levensduur van een app. Dit proces omvat het monitoren van de app om te zien hoe het presteert en het opvolgen van eventuele problemen of bugs die gebruikers ondervinden tijdens het gebruik van je app.

Het is ook belangrijk om regelmatig updates uit te brengen voor de app om ervoor te zorgen dat het blijft voldoen aan de behoeften van de gebruiker en om ervoor te zorgen dat de app stabiel en veilig blijft. Dit kan bijvoorbeeld het oplossen van bugs, het toevoegen van nieuwe functies of het aanpassen van het user interface om te voldoen aan veranderende eisen van je gebruikers.

Verder is het ook belangrijk om de prestaties van de app te monitoren en te analyseren om te zien hoe en door wie het wordt gebruikt. En om te identificeren waar verbeteringen kunnen worden aangebracht. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van analytics-tools zijn, om te zien hoe gebruikers navigeren door de app en welke functies het meest worden gebruikt.

Door gebruik te maken van een onderhoudscontract, kan je ontwikkelaar er voor zorgen dat je App altijd up-to-date werkt en ook blijft.

Zelf Een App Maken En Wat Is De Meest Makkelijke Manier?

Er Bestaan Tools, Zoals Een Online App Bouwer, Die De Meest Complexe Stappen Voor Jou Kunnen Automatiseren En Je Kunnen Assisteren

Een geweldige plek om te beginnen met het maken van je eigen app is bijvoorbeeld appmaken.online. Hier vind je veel handige informatie over het ontwerpen en bouwen van een app, evenals waardevolle tips voor het testen en lanceren van je app. Als je specifieke vragen hebt over het maken van een app, biedt appmaken.online ook een geweldige dienst voor persoonlijk advies en begeleiding. Voor meer informatie kijk op zelf app maken.

Maar er zijn nog meer nuttige bronnen die je kunt gebruiken bij het ontwerpen van je eigen app. Een geweldige plek om te beginnen is bijvoorbeeld Epicwebsite. Hier vind je een breed scala aan artikelen en tutorials over app-ontwikkeling, evenals waardevolle inzichten over hoe je jouw app het beste kunt marketen en promoten. Of je nu een ervaren ontwikkelaar bent of net begint met het bouwen van je eerste app, je zult zeker veel waardevolle informatie vinden op onze website.

app onderhouden bij Epicwebsite

Epic Insights:

Laatste nieuwtjes, tips en inzichten in de wereld van web- en appontwikkeling en meer.

Epic in de woord van de klanten

Wat onze klanten over ons zeggen

Uitstekend4.5 ★★★★★ We zijn enorm blij met de app die Epicwebsite voor ons heeft gemaakt. Epicwebsite heeft ons goed geholpen met de zoektocht naar wat de app precies moet bieden en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Met de app bieden we een digitaal platform voor jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel (18-35 jaar) en hun naasten.Connect Me NowConnect Me Now ★★★★★ Epic heeft ons fantastisch ondersteund bij het uitrollen van onze gloednieuwe ondernemingsplan. Van begin tot eind werd alles haarfijn doorgenomen. En als wij dan toch een idee hadden dat misschien niet het slimste plan van aanpak was, kwamen ze niet alleen met een betere uitleg op de proppen, maar ook met alternatieven die ons uiteindelijk een hoop tijd en geld hebben bespaard- en ja achteraf gezien was dat inderdaad 100% de juiste zet.Lucas GroenewoudLucas Groenewoud ★★★★★ We hebben dit jaar met zijn allen hard gewerkt om een krappe deadline te halen voor onze nieuwe productlijn. En precies op oudejaarsdag is onze app goedgekeurd. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Epic, in het bijzonder met Ricardo, Tamana, Hossein en Natale. Hartelijk dank voor jullie inzet. Ik wens jullie allen een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2024.Aziza ZianiAziza Ziani ★★★★★ Epicwebsite heeft mijn verwachtingen overtroffen door een uitstekende app te leveren, gekenmerkt door professionele service, transparante communicatie en technische bekwaamheid. Zeker aan te raden!sabrine Bsabrine B ★★★★★ Onlangs heb ik de diensten van Epicwebsite ingeschakeld voor het ontwikkelen van een mobiele applicatie voor mijn bedrijf. Vanaf het allereerste contact tot aan de afronding van het project was de ervaring uitzonderlijk. Het team van Epicwebsite is professioneel, deskundig en uitermate klantgericht.Wat mij vooral opviel was hun vermogen om complexe technische processen in eenvoudige termen uit te leggen, waardoor de samenwerking soepel en begrijpelijk verliep. Hun expertise op het gebied van app-ontwikkeling, webdesign en online marketing is indrukwekkend. Ze hebben niet alleen een prachtige app ontwikkeld, maar ook waardevolle inzichten en adviezen gegeven over hoe ik mijn online aanwezigheid kan verbeteren.De doorlooptijden waren snel en het team hield me constant op de hoogte van de voortgang. Het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen: een gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke en technisch geavanceerde applicatie. Dankzij hun inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid, heb ik nu een app waar mijn klanten dol op zijn.Ik zou Epicwebsite zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele ontwikkeling van mobiele oplossingen. Hun toewijding, expertise en klantgerichte aanpak maken hen tot een uitmuntende partner voor elk digitaal project.Response from the ownerBeste Bram,Hartelijk dank voor je prachtige review! Het was voor ons een absoluut genoegen om aan jouw project te werken. Jouw passie en visie hebben het voor ons extra speciaal gemaakt. Het hele team van Epicwebsite heeft met plezier en toewijding aan je app gewerkt. We zijn trots op het eindresultaat en het is geweldig om te horen dat het jouw verwachtingen heeft overtroffen.De viering bij Best Western Plus Plaza Almere was inderdaad erg gezellig en een perfecte afsluiting van dit succesvolle project. Het is altijd een vreugde om niet alleen professioneel maar ook persoonlijk met klanten zoals jij samen te werken.We kijken uit naar toekomstige projecten en samenwerkingen. Bedankt voor het vertrouwen in Epicwebsite en we wensen je veel succes met je nieuwe app!Met vriendelijke groet,Het Team van Epicwebsite Bram van DijkBram van Dijk ★★★★★ Ik ben ontzettend tevreden met het werk van Hossein van Epic Websites. Ik heb Een mooie en goed functionerende website en webshop. Ik werd goed begeleid en hij nam de tijd om mij alles uitgebreid uit te leggen. Ik raad Epic websites ook zeer zeker aan!L.G. SerraL.G. Serra ★★★★★ Ik heb een app laten ontwikkelen door EpicWebsite en ze hebben me uitstekend geholpen. EpicWebsite maakt zijn belofte waar door een echt epische app-ervaring te leveren! De lay-out is strak, modern en ontzettend gebruiksvriendelijk. Een speciaal dankjewel aan Hossein en Natalie voor hun geweldige ondersteuning.Theresia LievensTheresia Lievens ★★★★★ Een prachtige social media app laten bouwen door de toppers van Epicwebsite. Ondanks de uitdaging van de bouw van een grote app, is ze dit goed gelukt! Er is veel mogelijk en ik denk dat dit bedrijf nog een mooie toekomst voor zich heeft. Ga zo door en reach for the sky!Info QipasaInfo Qipasa ★★★★★ Prettige samenwerking en online afstemming met het Epic team om tot het gewenste resultaat te komen.Maarten WielengaMaarten Wielenga ★★★★★ Super tevreden met de samenwerking. In een overleg uitgelegd wat we ongeveer wilden en het resultaat was boven verwachting. Het contact verliep ook soepel.Pure Pest ControlPure Pest Control ★★★★★ Top service!A TetikA Tetik ★★★★★ Ik ben erg tevreden over de ervaring die ik heb gehad met Epicwebsite toen ik mijn app liet maken. Vanaf het begin tot het einde werd ik professioneel en efficiënt begeleid door hun team.Het prototype-proces was geweldig, het team was in staat om mijn visie te begrijpen en te vertalen naar een werkend product. Ze waren ook zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen die we tegenkwamen.De ontwikkeling van de app was een soepele ervaring en het eindproduct overtrof al mijn verwachtingen. Het eindresultaat is een professioneel ontworpen en goed functionerende web app.Ik beveel Epicwebsite zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf om hun app te laten bouwen.Thomas van BuurenThomas van Buuren ★★★★★ Epic heeft op een professionele en klant vriendelijke wijze onze web app gerealiseerd. Een echte aanrader als je een ontwikkelaar zoekt die met je meedenkt.Daan SkefDaan Skef ★★★★★ Ik heb hun een taxi site laten bouwen is een aanrader de beste site bouwers van NL ik ben zeer tevredenZe zijn professionele en heel vriendelijk vooral Hoesseinik had storing met website gelijk opgelost zeer tevredenTaxiwassenaarschipholserviceTaxiwassenaarschipholservice ★★★★★ Ik heb een bouw website laten maken bij Epic, en ben tevreden over het resultaat en de werkwijze van Epicwebsite.Alex nazarovAlex nazarov ★★★★★ We hebben een webshop laten bouwen bij Epicwebsite. En zijn tevreden over het geleverde werk!Dilek Senturk SirinogluDilek Senturk Sirinoglu ★★★★★ Epicwebsite benaderd voor een eigen website + webapp voor mijn werk/ eigen zaak.Wat een super bedrijf. Het contact is uitstekend. Er wordt echt geluisterd naar je wensen en Epicwebsite heeft naar mijn mening echt fantastisch werk afgeleverd. Afspraken zijn helder, er word duidelijk verteld wat er van je verwacht wordt en wat jij van Epicwebsite mag verwachten. Kortom, wil je een eigen website laten bouwen? Contacteer Epicwebsite en zij zullen je compleet ontzorgen.Firat DemirciFirat Demirci ★★★★★ Prima bedrijf, vak mensen die de tijd voor je nemen, zeer tevredenR TeuwissenR Teuwissen ★★★★★ We hebben een app laten maken bij Epicwebsite en zijn tevreden over het resultaat. SimonSimon SmullersSimon Smullers ★★★★★ Heel erg tevreden over dit bedrijf. Prachtige website voor mijn autoverhuurbedrijf gemaakt!Gordana TolicGordana Tolic ★★★★★ We zijn erg te spreken over Hossein (Epicwebsite). Hij heeft ons geholpen met het overzetten van de website voor onze Studievereniging. Hossein reageert tijdig, hij is helder in de communicatie en hij denkt actief mee met wat je wil bereiken. Als je hem ergens voor nodig hebt., werkt het het best om even te bellen.De site ziet er verzorgd uit, en is ook nog zelf te managen. Al met al een positieve ervaring, en we zetten deze samenwerking graag voort! Naast de website loopt er nog een project, waarbij wij er naar uitkijken om het resultaat hiervan te verfijnen.Molengraaff DispuutMolengraaff Dispuut ★★★★★ Super goed bedrijf!Response from the ownerMario bedankt! mk allroundmk allround ★★★★★ We zijn goed geholpen door Hossein en zijn tevreden over onze nieuw website.Bedankt!Response from the ownerSuper! Hsvsb JhsbssbHsvsb Jhsbssb ★★★★★ Heel erg goed geholpen door de medewerkers en altijd vriendelijk behandeld.Response from the ownerKlantvriendelijkheid is voor Epicwebsite erg belangrijk. Wij proberen altijd het beste uit onszelf te halen Achmet YousefAchmet Yousef ★★★★★ Perfect geholpen door Epicwebsite!! Professioneel, snel, klantvriendelijk en uitstekende prijs-kwaliteit. Ben erg tevreden.Response from the ownerSuper bedankt Said! Als we in de toekomst iets voor je kunnen doen dan weet je ons te vinden! Said SheikzadehSaid Sheikzadeh ★★★☆☆ Een goed bedrijf en klant vriendelijke serviceResponse from the ownerBedankt Mina voor de super fijne samenwerking met elkaar! Mina MinavamdMina Minavamd ★★★★★ Uitermate tevreden! Ze hebben me goed op weg geholpen.Response from the ownerHoi Rafi, hartelijk dank voor de leuke feedback en je bent altijd va harte welkom. Goed weekend. Beveiliging MarktplaatsBeveiliging Marktplaats ★★★★☆ Goede service. Top resultaat.Response from the ownerBedankt Mitchell Mitchell GortMitchell Gort ★★★★★ Had voor de 3e keer wat problemen met mijn 2 prestashops . Heb bij de web designers mijn problemen voorgelegd. En in zeer korte tijd waren alle problemen verholpen. Dus bij deze echt een aanrader, om dit bedrijf te benaderen voor al uw problemen met website / webshops.Ben een zeer tevreden klant Top!Response from the ownerWij zijn erg blij dat u tevreden bent met onze service en de geleverde diensten. Rob van der LindenRob van der Linden ★★★★★ Erg tevreden over onze website!Response from the ownerBedankt voor uw review. En veel plezier met uw website. Linden BedrijfskledingLinden Bedrijfskleding ★★★★★ EERSTEKLAS vakmensen de mensen toonden grote interesse in ons bedrijf, ze hielden rekening met onze wensen. Aanpassingen werden zeer snel doorgevoerd en er werd ons ook eerlijk uitgelegd dat sommige gewenste toepassingen op onze site niet zullen werken. Zeer positieve samenwerking gehad uiteraard met een tevreden resultaat, zeer aan te raden!Response from the ownerHallo Dilfajobs, bedankt voor de leuke en positieve review. We zijn hier erg blij mee. Klant tevredenheid is bij ons erg belangrijk. Fijn om te lezen dat u dit bij ons heeft ervaren. djenedjene ★★★★★ Een bedrijf naar m’n hart. De klantenservice is top en er wordt altijd met je meegedacht. Wij zijn super blij met onze website het ziet er heel professioneel uit maar ook de nazorg is top!Wij bevelen Epicwebsite echt aan, aan een ieder!Response from the ownerSafiri wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening. Voor ons is dit erg belangrijk Safiri HoogdorpSafiri Hoogdorp ★★★★☆ Heel goede firma, betrouwbaar, eerlijk, ze zijn gewoon de beste.Response from the ownerHallo Johnny, bedankt voor uw positieve review. We hebben met veel plezier aan uw app gewerkt Radio BingoRadio Bingo ★★★★☆ Epicwebsite heeft voor ons een verbluffende app ontworpen. En we zijn zeker dik tevreden over de samenwerking en raden ze van harte aan.Bedankt Hossein en NatalieGr Alex De bruinResponse from the ownerBeste Alex. Bedankt voor uw compliment. We hebben ook met veel plezier aan uw app gewerkt. We wensen u veel plezier en succes met uw app. Alex De bruinAlex De bruin ★★★★★ Heel erg bedank voor de super snelle en vriendelijke service, goede communicatie en altijd bereikbaarheid, onze website is prachtig en helemaal naar wens epicwebsite is een aanraader voor iedereen nogmaals dank je wel.Response from the ownerEen goede relatie met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Fijn om te lezen dat u dit ook heeft ervaren. ilona renfurmilona renfurm ★★★★★ Deze man is echt een top krijgt van mij een 10,super website gemaakt binnen 1 week online.Ik adviseer iedereen die een website wil maken Epicwebsite aan,is geen betere,jullie krijgen een 10 plus van mij.Gr OmarResponse from the ownerOmar, bedankt voor dit fijne compliment voor onze designer. Hij heeft met veel plezier aan uw website gewerkt. Wij wensen u veel succes met uw website Z TaxiZ Taxi ★★★★★ Profesioneel bedrijf wat goed naar je luistertResponse from the ownerBedankt voor uw compliment. Veel plezier met uw website! sander psander p ★★★★★ Vanaf het eerste contact met Epic website heb ik zeer positieve ervaringen. Ik heb contact gehad met Hossein voor het maken van mijn nieuwe website.Vanaf het eerste moment goede informatie en advies gekregen en uiteindelijk precies de website die ik in gedachten had. Super gedaan Hossein, niets was teveel, ik kon altijd gelijk terecht met vragen en werd steed professioneel geholpen. Ik raad Epicwebsite aan iedereen aan, ben zeer tevreden.Response from the ownerSandhya bedankt voor het mooie compliment naar onze designer Hossein toe. Ook zijn we erg blij met uw aanbeveling. Mocht u nog vragen hebben over uw site dan kunt u altijd contact met ons opnemen Sandhya MartinSandhya Martin ★★★★★ Goede communicatie , alles word duidelijk verteld hoe ze te werk gaan.Website en logo laten makenDikke prima!!Response from the ownerWat fijn om te horen dat u tevreden bent met de diensten die wij aan u geleverd hebben. Heel veel succes met uw website Luigi EtziLuigi Etzi ★★★★★ Erg goede service en snelle reactiesResponse from the ownerBedankt voor een mooie reactie. Voor ons is een goede service dan ook erg belangrijk Garage ArissenGarage Arissen ★★★★★ Ben heel tevreden over de werkzaamheden die ze hebben gedaan aan de website.Response from the ownerBedankt voor uw compliment. We hebben met plezier aan uw website gewerkt. Rijschool RijzoRijschool Rijzo ★★★★★ Een zeer aangename samenwerking gehad met dit bedrijf. Het enige echte bedrijf Apps maakt en zijn afspraken nakomt. Blij dat ik hiermee mag samenwerken en ik kijk graag uit naar een nieuwe samenwerking.Response from the ownerBeste Wahhab we zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met ons werk. Wij kijken ook uit naar een verdere samenwerking. Wahhab HassooWahhab Hassoo ★★★★★ Makkelijk werkend CMS en ook aanvullende zoals extra emailadressen zijn snel geregeld. Als je op korte termijn, voor weinig geld een goede website wilt, dan is Epicwebsite zeker een aanrader!Response from the ownerBedankt voor uw aanrader, daar zijn we altijd erg blij mee! Alex tasinAlex tasin ★★★★★ Wij werken al een aantal jaren samen met Epicwebsite en de samenwerking verloopt altijd soepel, wat ons betreft een aanrader!Response from the ownerSuper bedankt voor de aanbeveling. Ook van onze kant zijn we erg blij met onze samenwerking M R BlacM R Blac ★★★★★ Thomas G.Thomas G. ★★★★★ Top werk geleverd! Zeer professioneel en resultaatgericht.Ik wou mijn website vernieuwd hebben, omdat ik niet tevreden was met mijn huidige website.Hossein wist precies waar ik naar toe wilde met mijn ideeën en kwam zelfs met betere opties. Ik hoefde hierdoor zelf dus niet veel te doen.Super snelle service, professioneel en ook nog eens heel goedkoop! Zeker een aanrader!Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe website!Mvg,Insight3DResponse from the ownerBedankt voor het mooie compliment. We zijn erg blij om te horen dat u erg tevreden bent met onze designer. We wensen u heel veel succes met uw website. Natalie Ali NasserAli Nasserjs_loader
Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.