Project omschrijving

Website voor clubs en spelers

dit is een foto van de Sport en wedstrijden site laten makenWil je een website laten maken voor je sportschool? Een webshop laten maken om wedstrijden te registeren voor sportscholen en clubs? Eigen webwinkel beginnen en de bezoekers de mogelijkheid bieden om zich in te schrijven met meerdere betalingsmogelijkheden? Een professionele website laten maken met een sport leaderboard die alle relevante informatie over het team / wedstrijden / team spelers weergeeft?

Stop dan met het zoeken, want epicwebsite heeft de beste sport website ontworpen speciaal voor jouw! Een website voor sport maken is een vraag die wij steeds meer tegengekomen van onze klanten. Helaas is er in dit gebied niet zoveel mogelijk zonder duizenden euro’s te investeren om een professionele en goedkope website te laten maken. En zoals u van epicwebsite gewend bent, willen wij u het beste voor de meest voordeligste prijzen bieden. En dit is ook geen uitzondering, want wij hebben een perfecte oplossing voor iedere club die graag een professionele website wilt laten ontwerpen. Met alle relevante informatie over de teams en sportschool en sponsors enzovoort..

Competitions website

Een standaard website die wij voor u ontwerpen is voorzien van de volgende modules:

 1. competities modulen
 2. locaties modulen
 3. kalender modulen
 4. teams modulen
 5. wedstrijden
 6. spelers
 7. posities
 8. spelerslijsten
 9. Staf
 10. Banen
 11. kaartverkoop
 12. ledenschap
 13. Leaderboard
 14. spelers profiel
 15. teams profiel
 16. trainers profiel

Website laten maken met een wedstrijden systeem

dit is een foto voor de Website laten maken met een wedstrijden systeem postEen sportclub website dat wij voor u ontwerpen is standaard ingebouwd met zes Modules die met elkaar geïntegreerd zijn. En er dus voor zorgen dat alle informatie, omtrent de teams en de spelers en gebeurtenissen rondom de club uitgebreid geregistreerd worden.
Wedstrijden of gebeurtenissen hebben uiteraard een eigen modulen nodig die de totale bewerking van de gebeurtenissen verzorgt. Op die manier kan iedere trainer of webmaster via CMS( content management systeem ) gebeurtenissen aanmelden wijzigen en aanpassen of uiteraard automatisch.

Standaard mogelijkheden voor iedere wedstrijd en gebeurtenis

– team en de tegenstander ( iedere gebeurtenis is verbonden met twee teams die het tegen elkaar gaan opnemen )
– artikel ( apart van de foto’s of video’s kan de trainer of webmaster een leuk artikel schrijven over de gebeurtenis )
– details en uitgebreide informatie
– minuten
– competities ( ronde een, ronde twee, Primary league )
– seizoenen
– locatie van de wedstrijd
– teams spelers en de tegenstander spelers
– reservespelers van beide teams apart selecteren en aan geven
– en uiteraard reactie mogelijkheden van toeschouwers

een website voor de Een voetbalclub laten maken foto

Voetbalclubs webshop maken

Een voetbalschool bijvoorbeeld bestaat uit meerdere spelers en iedere speler heeft uiteraard zijn eigen profielpagina waar informatie over de speler vermeld staat. Maar een website laten maken voor op een school is uiteraard anders, maar nog steeds geen enkel probleem. Sinds dat de Modules zo zijn ontworpen dat ze multifunctioneel bewerkt kunnen worden.

Een Sport website laten maken met trainers en een sponsoren modulen

Dit is een foto voor de trainers en sponsors site maken Een WordPress website laten maken die compleet alle mogelijkheden biedt voor sportclubs ongeacht de soort sport. Trainers hebben uiteraard ook een eigen profielpagina, waar informatie over het trainen te zien is. Daarbij kunt u denken aan een soort profielpagina waar de trainers uitgebreide informatie over zichzelf kan geven. Meerdere foto’s of Video’s uploaden en veel meer. Heeft u club heel veel sponsors, dan kunt u bij iedere wedstrijd of gebeurtenis de sponsor vermelden. En de sponsors kunnen ook een eigen pagina hebben met uitgebreide informatie of misschien een link naar de officiële website.

Een spelers website laten maken

Een spelers website laten maken fotoEen sport website bouwen voor spelers! Spelers zijn uiteraard het meest belangrijke onderdeel van ieder team. En wij hebben tijdens het ontwerpen van de website uitgebreid aandacht hieraan besteed.

Spelers mogelijkheden:

– Biografie ( spelers kunnen een leuke biografie over zichzelf schrijven en hun eigen pagina zo leuk maken als ze dat zelf willen )
– rugnummer
– geboorteplaats
– positie
– huidige team
– het oude team
– alle competities
– alle gespeelde seizoenen
– Statistieken ( uiteraard dit is door de webmaster ook aan te passen )
– gescoorde doelpunten
–  gespeelde wedstrijden
– aantal gespeelde wedstrijden als assistent
– bijzondere doelpunten
– algemeen huidige Ratio
– vooruitgang Ratio
– achteruitgang Ratio
– Avg. Total Gold

Iedere speler heeft haar of zijn eigen profielpagina, waar een speler informatie over zichzelf kan schrijven, fotogalerij laten aanmaken en video’s uploaden van YouTube. Uitslagen van iedere wedstrijd en het aantal gemaakte doelpunten zijn uiteraard ook te zien op de profielpagina van iedere speler. Spelers kunnen uiteraard zichzelf ook aanmelden voor bepaalde wedstrijden of clubs.

Resultaten & leaderboard website beginnen

dit is een foto voor de Resultaten & leaderboard website beginnen

Ieder leaderboard is standaard ontworpen met alle relevante informatie over de wedstrijd zoals: behaalde resultaten, aantal gemaakte doelpunten in het verleden, aantal gewonnen en verloren wedstrijden, de gespeelde en aankomende wedstrijden waar het team aan heeft mee gedaan.
Met een professioneel Leaderboard die er perfect uitziet op alle mobiele telefoons kunnen bezoekers informatie vinden over:

– de huidige positie
– winst
– verliezers
– op het leaderboard zijn alle teams te selecteren, en ook alle onderdelen van het board zijn gelinkt met andere modules. Die de bezoekers de mogelijkheid bied om verschillende informatie over een specifiek team of gebeurtenis te vinden door simpel erop te klikken.

Aankomende wedstrijden kunnen uiteraard geregistreerd worden door de trainers of sportschoolhouders, daarbij kan de webmaster van tevoren pakketten aanmaken die de sportscholen moeten aanschaffen voordat ze een wedstrijd kunnen registreren. Het formulier voor registreren van iedere wedstrijd of sportschool is uiteraard aan te passen. En u als webmaster heeft de totale controle over de aanmelding en het registreren van de clubs. Met een uitgebreid leden modulen die u de mogelijkheid biedt om verschillende pakketten aan te maken zoals:

 • Basispakket : maandelijks betaling/aantal mogelijk vermeldingen/aantal toegestaan leden/extra opvallend of Homepagina vermeldingen en veel meer..

U kunt uiteraard ook ervoor kiezen om een aanbieding te maken voor clubs waarbij ze op de eerste maand extra korting krijgen of dat de eerste maand gratis is voor alle nieuwe clubs. Betalingen kunnen uiteraard gewoon via uw eigen website worden gedaan, en u kunt zelf bepalen van welke betalingsmogelijkheden u gaat aanbieden.

Aanmeldingen en registreren systeem

foto van de Aanmeldingen en registreren systeem paginaUiteraard alle clubs en spelers kunnen zich gewoon via een website inschrijven, en daarbij gebruik maken van een van de pakketten die u van tevoren klaar gemaakt heeft. Spelers kunnen zich inschrijven voor een bepaalde wedstrijd, en clubs kunnen uiteraard bepaalde wedstrijden registreren en openstellen voor andere leden.Het registreren en aanmelden wordt volledig verzorgd door een professionele registratie modulen die perfect met je website integreert. Als eerste geeft de speler zijn naam en een e-mailadres op om in te schrijven. Vervolgens wordt er een e-mail gestuurd naar de speler met een activatie link. Eenmaal het account geactiveerd kan de speler de rest van de relevante informatie opgeven, of uiteraard een van de pakketten kopen. Om mee te mogen doen met bijvoorbeeld een wedstrijd. Er is uiteraard ook aan de boekhouding en administratie gedacht, en de webmaster kan op iedere gewenst moment gebruik maken van een aantal verkochte pakketten, enzovoort.

Een op maat gemaakte website met Kalender Systeem laten maken

Kalender website op maat laten maken fotoApart van een professioneel leaderboard, worden alle gebeurtenissen ook op een kalender geïmplementeerd. Waar alle aankomende wedstrijden en belangrijke gebeurtenissen te zien zijn.

Iedere kalender heeft het volgende standaard:- Resultaat van de wedstrijd
– status ( de datum )
– competitie
– seizoenen
– locatie
– teams

Op die manier kunnen alle gebruikers of bezoekers van de website heel simpel een bepaalde dag met gebeurtenis bekijken. En indien gewenst,met 1 klik op de link kan automatisch een kalender worden gekoppeld en worden opgeslagen. En hiervoor maak je dan gebruik van de volgende standaard ingebouwde kalender modulen:

-Apple- kalender
-Outlook- kalender
-Google- kalender