Muziek website

Professionele website laten maken die gemaakt en gebouwd is voor de muzikale & artiesten die hun muziek aan de wereld willen laten horen

Contact ons
H sheikzadeh
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een website te beginnen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we je idee om tot een succes!

Door mijn gegevens in te dienen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid . En dat er contact met mij mag worden opgenomen.

Een muziek website laten maken?

Professionele website laten maken die gemaakt en gebouwd is voor de muzikale & artiesten die hun muziek aan de wereld willen laten horen. Een WordPress website laten maken met uitgebreide mogelijkheden zoals jouw muziek in een professionele muziek player aan jouw bezoekers laten horen. Een eigen webshop starten speciaal gemaakt voor muzikanten bij Epicwebsite heeft heel veel voordelen.

CATEGORIEËN
VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

Webshop laten maken voor muzikale?

Uiteraard heb je de mogelijkheid om jouw muziek in je eigen website te verkopen, en daarvoor heb je meerdere betalingsmogelijkheden die je aan bezoekers kan aanbieden. Maar je kan ook een demo muziek laten downloaden of gratis weggeven. Onze muzikanten website heeft een professionele uitstraling met een ijzersterk platform. En wijzigen en aanpassen van je website is Supersimpel en makkelijk dankzij een professionele CMS (content managementsysteem).

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

WordPress website laten maken met Speciale modules: Muziek verkopen/evenementen/Blog

Onze muziek website heeft op maat gemaakte modules speciaal voor jouw muziek tracks. Zo kan je meerdere muziek tracks uploaden en weergeven op muziek album pagina’s. Maar daar eindigt het niet mee want je hebt ook evenement modules die je kan gebruiken om aankomende evenementen of nieuws bijvoorbeeld weergeven. En daarnaast heb je ook uitgebreide blog systeem wat uiteraard heel erg handig is voor zoekmachine En blijven contact houden met jouw bezoekers. Zo kunnen jouw bezoekers automatisch op de hoogte gebracht worden wanneer ze zich inschrijven voor een nieuwsbrief bijvoorbeeld en veel meer.

Responsive webshop en muzieksite

Uiteraard is in deze dagen een 100% mobiel vriendelijke website geen luxe meer. Iedere nieuwe website die wij bouwen ondersteunen alle mobiele telefoons en tablets. En apart van het feit dat uw website Super mobielvriendelijk is, het is ook nog eens makkelijk te bedienen en te navigeren naar andere pagina’s. Op die manier bezoeker die met een mobiele telefoon of op een kleine laptop jouw website aan het bekijken zijn kunnen makkelijk zijn of haar weg vinden.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Eigen webshop starten voor artiesten

Uiteraard artiesten willen een website hebben waar ze makkelijk hun muziek kunnen laten horen, en makkelijk verbinding kunnen maken met hun bezoekers. En een van de meest gebruikte modules voor de muzikanten zijn evenementen die heel vaak gebruikt wordt door muzikale mensen om hen aankomende evenement te promoten. Onze muziek website heeft uitgebreide evenement mogelijkheden zoals aftellen, op verschillende plekken op de website weergeven en veel meer.

Goedkope website laten maken voor muzikanten

Een professionele website laten maken voor muzikanten is niet altijd goedkoop, en soms kunnen de prijzen tot wel duizenden euro’s kosten. De kosten voor een website laten maken bij Epicwebsite is uiteraard vanaf € 900,- en zoals je weet voor die prijs kan je de meest professionele website laten maken. Wat kost een website die gemaakt is voor muziekscholen? Uiteraard is dit afhankelijk van de module die bij gemaakt moet worden en het soort website, maar bij Epicwebsite kan je ervan uitgaan dat jij de meest goedkope webshop kan laten maken. En voor meer informatie en/of een op maat gemaakte offerte, neem dan eens contact met onze collega’s op. En je zou versteld staan van onze lage prijzen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Wat kan je allemaal verwachten wanneer je een muziekwebsite laat bouwen?

Standaard leveren wij een complete website met alle benodigdheden die een professionele website nodig heeft en bij ons betaal je niet apart voor: WordPress webshop, responsief webshop, webshop cms, webshop hosting! Epicwebsite is een van de weinige webdesigners die oneindig veel extra’s gratis aan haar klanten geeft. En voor een complete lijst van alle extra’s die bij ons gratis krijgt, neem je een kijkje op de Prijzen pagina.

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in