Project omschrijving

Een muziek website laten maken?

in muziek website laten maken foto Professionele website laten maken die gemaakt en gebouwde is voor de muzikale & artiesten die hun muziek aan de wereld willen laten horen. Een WordPress website laten maken met uitgebreide mogelijkheden zoals jouw muziek in een professionele muziekplayer aan jouw bezoekers laten horen. Een eigen webshop starten speciaal gemaakt voor muzikanten bij epicwebsite heeft heel veel voordelen.

Webshop laten maken voor muzikale?

Webshop laten maken voor muzikale fotoUiteraard je hebt de mogelijkheid om jou muziek in je eigen website te verkopen, en daarvoor heb je meerdere betalingsmogelijkheden die je aan bezoekers kan aanbieden. Maar je kan ook een demo muziek laten downloaden of gratis weggeven. Onze muzikanten website heeft een professionele uitstraling met een ijzersterke platform. En wijzigen en aanpassen van je website is Super simpel en makkelijk dankzij professionele CMS (content management systeem).

 

WordPress website laten maken met Speciale modules: Muziek verkopen/evenementen/Blog

In muziek webshop laten maken fotoOnze muziek website heeft op maat gemaakte modules speciaal voor uw muziek tracks. Zo kunt u meerdere muziek tracks uploaden en weergeven op muziek album pagina’s. Maar daar eindigt het niet mee want je hebt ook evenement modules die je kan gebruiken om aankomende evenementen of nieuws bijvoorbeeld weergeven. En daarnaast heb je ook uitgebreide blog systeem wat uiteraard heel erg handig is voor zoekmachine En blijven contact houden met jouw bezoekers. Zo kunnen jouw bezoekers automatisch op hoogte gebracht worden wanneer ze zich inschrijven voor een nieuws brief bijvoorbeeld en veel meer.

Responsive webshop en muzieksite

een foto van responsive webshop en muzieksiteUiteraard is in deze dagen een 100% mobiel vriendelijke website geen luxe meer. Iedere nieuw website dat wij bouwen ondersteunen alle mobiele telefoons en tablets. En apart van het feit dat uw website Super mobielvriendelijke is, het is ook nog eens makkelijk te bedienen en te navigeren naar andere pagina’s. Op die maniers bezoeker die met een mobiele telefoon of op een kleine laptop jouw website aan het bekijken zijn kunnen makkelijk zijn of haar weg vinden.

Eigen webshop starten voor artiesten

Een eigen webshop starten voor artiesten fotoUiteraard artiesten willen een website hebben waar ze makkelijk hun muziek kunnen laten horen, makkelijk verbinding kunnen maken met hun bezoekers. En een van de meest gebruikte modules voor de muzikanten is evenementen die heel vaak gebruikt wordt door muzikale mensen om hen aankomende evenement te promoten. Onze muziek website heeft uitgebreide evenement mogelijkheden zoals aftellen, op verschillende plekken op de website weergeven en veel meer.

Goedkope website laten maken voor muzikanten

goedkope website laten maken voor muzikanten fotoEen professionele website laten maken voor muzikanten is niet altijd goedkoop, en soms kunnen de prijzen tot wel duizenden euro’s kosten. De kosten voor een website laten maken bij epicwebsite is uiteraard vanaf EUR 499,- en zoals u weet voor die prijs kan je de meeste professionele website laten maken. Wat kost een website die gemaakt is voor muziekscholen? Uiteraard is afhankelijk van module die bij gemaakt moeten worden en soort website, maar bij epicwebsite kun je ervan uitgaan dat jij de meest goedkope webshop kan laten maken. En voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte neem eens contact met onze collega’s op. En je zou versteld staan van onze lage prijzen.

Wat kan je allemaal verwachten wanneer een muziekwebsite laat bouwen?
Standaard leveren wij een complete website met alle benodigdheden die een professionele website nodig heeft en bij ons betaalt u niet apart voor: wordpress webshop, responsive webshop, webshop cms, webshop hosting! Epicwebsite is een van weinig webdesigners die oneindig veel extra’s gratis aan haar klanten geeft. En voor een complete lijst van alle extra’s die bij ons gratis krijgt neemt u een kijkje op Prijzen pagina.