Marktplaats app van epicwebsite

Epicwebsite, Native Marktplaats App Ontwikkelaar

Ben je commercieel sterk onderricht, en heb je zin om een platform uit te bouwen waarbij je mensen aan de juiste diensten of producten helpt? Dan is een marktplaats app laten maken bij Epicwebsite zeker een goed idee. Ons bedrijf heeft namelijk al kennis van zaken:

Ervaring troef

Deze klant liet een vraag en aanbod applicatie maken (eentje gebaseerd op de servicemarkt, althans). Je kunt het resultaat terugvinden op www.ikbiedaan.nl. Samen met deze service bieden wij een iOS / Android applicatie om een advertentie te maken aan. Maar laten we eens kijken naar hoe dit project juist is gegaan:

App Laten maken zoals Marktplaats

Begin je eigen Marktplaats app zoals Marktplaats.nl, eBay, Amazon

Per categorie op zoek naar de beste service

Mensen die een marktplaats website of app maken, willen natuurlijk geld verdienen via de bijbehorende website. Je zult merken dat ons platform draait rond snel de juiste dienst bij de juiste klant te brengen. Dat doen we dankzij de handige categorie interface. Een vraag en aanbod app maken wordt zo al snel een lucratieve business!

Integratie met locatie

Zoals je kunt zien op de site van Ik Bied Aan hebben we ook Google Maps geïntegreerd. Zo kunnen kopers gauw een lokale dienst contacteren en in ijltempo zakendoen. De klanten komen ook vanzelf terecht bij de meest voordelige dienst dankzij de ingebouwde zoekfunctie.

Marketing app laten maken

Epicwebsite ontwikkelt een Maatwerk applicatie zoals Marktplaats, Veilingsite, Datingsite en meer…

Als je een marketing applicatie wilt laten maken door het team van Epicwebsite, dan ben je altijd zeker van maatwerk. De applicatie wordt geheel afgestemd op de behoefte van jouw merk, product of dienst. Met de Epicwebsite marketing app geef je jouw doelgroep een exclusief kijkje achter de schermen. Handig, want dit zorgt voor de binding en interactie die je als online-ondernemer nodig hebt. Als je een marketing applicatie wilt laten maken lever je bovendien een belangrijke bijdrage aan de branding van jouw merk of bedrijf.