Project omschrijving

Marktplaats-app-laten-makenMarktplaats app laten maken

Ben je commercieel sterk onderricht, en heb je zin om een platform uit te bouwen waarbij je mensen aan de juiste diensten of producten helpt? Dan is een markplaats app laten maken bij EpicWebsite zeker een goed idee. Ons bedrijf heeft namelijk al kennis van zaken:

app laten maken google playstore

 

 

Ervaring troef

vraag-en-aanbod-app-laten-makenDeze klant liet een vraag en aanbod app maken (eentje gebaseerd op de servicemarkt, althans). Je kunt het resultaat terugvinden op www.ikbiedaan.nl. Samen met deze service bieden wij een iOs / Android app om een advertentie te maken aan. Maar laten we eens kijken naar hoe dit project juist is gegaan:

 

Per categorie op zoek naar de beste service

Mensen die een marktplaats website of markplaats app maken, willen natuurlijk geld verdienen via de bijbehorende website. Je zult merken dat ons platform draait rond snel de juiste dienst bij de juiste klant te brengen. Dat doen we dankzij de handige categorieinterface. Een vraag en aanbod app maken wordt zo al snel een lucratieve business!

 

Integratie met locatie

app-om-een-advertentie-te-maken-bouwenZoals je kunt zien op de site van Ik Bied Aan hebben we ook Google maps geïntegreerd. Zo kunnen kopers gauw een lokale dienst contacteren en in ijltempo zakendoen. De klanten komen ook vanzelf terecht bij de meest voordelige dienst dankzij de ingebouwde zoekfunctie.

Mee met zijn tijd

Verder biedt een marktplaats app maken samen met een bijhorende website alle gemakken van een volledig uitgebouwd WordPress-platform met advertenties, kleuren, thema’s, en nog veel meer. De vraag en aanbod app maken we voor zowel ios als android. Een dating aap laten maken, of een taxi app met een website laten maken, het is om het even: bij ons ben je aan het juiste adres voor een app of website die de kernwaarden van jouw bedrijf reflecteert.

Contacteer ons!

Wil jij ook een schitterende app om een advertentie te maken, of een vraag en aanbod app maken zoals die van Ik Bied Aan? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen je met je plannen, bieden je een offerte aan, of zijn gewoon paraat voor advies en vragen.