Taxi app laten maken met Slimmer Rijden, Beter Verbinden – Stap Dan Nu Over op Epic Taxi!

Functionaliteiten die Uitblinken

Met Epic Taxi til je je taxi service naar een hoger niveau. Profiteer van onze uitgebreide functies ontworpen om elke rit soepel en veilig te laten verlopen.

Onze Ontworpen Meesterwerken

Een Exclusieve Blik op Taxi Applicatie Oplossing

Taxi Applicatie Oplossing Functionaliteiten:

 • Eenvoudige Registratie: Snel aan de Slag met Sociale Media of Telefoon
 • Versterkte Communicatie: Diepere Connecties via Audio- en Videochats
 • Gebruikersinteractie: Verhoog Engagement met Swipe en Realtime Chat
 • Privacy en Veiligheid: Bescherming met Geavanceerde Privacy-opties
 • Efficiënte Ritplanning: Optimaliseer Diensten met Realtime Locatietracking
 • Flexibele Betaalopties: Betaal Gemakkelijk Online of met Contant Geld
 • Klantvriendelijk Ontwerp: Een Intuïtieve Ervaring voor Chauffeur en Klant
 • Gedetailleerde Ritgeschiedenis: Houd Overzicht op Eerdere Ritten en Inkomsten
 • Veilige Betalingsmethoden: Ondersteunt Meerdere Betalingsgateways
 • Ben je op zoek naar iets unieks?

  Wij ontwikkelen bij voorkeur 100% maatwerk oplossingen voor elk type project, en we kunnen vrijwel alles voor je bouwen.

Jouw Toekomst, Onze Technologie – Samen Duurzaam Vooruit

Taxi Applicatie Oplossing Mogelijkheden uitgelegd

Stap in de wereld van Epic Oplossingen, waar technologie en duurzaamheid samenkomen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen. Met onze kostenefficiënte aanpak, realtime updates, en voortdurende verbeteringen, bieden we niet alleen een platform dat met je meegroeit, maar ook een die bijdraagt aan een groenere toekomst. Ontdek hoe onze geavanceerde veiligheidsopties en de mogelijkheid om ervaringen te delen, jouw dienst niet alleen optimaliseren maar ook verrijken. Jouw succes is onze missie; laten we samen een weg naar succes bouwen die zowel slim als duurzaam is.

Kostenefficiëntie

Betaalbaar en Efficiënt – Minder Kosten, Meer Ritten

Realtime Backend

Altijd Up-to-Date met Onze Realtime Tracking

taxi app laten maken

Regelmatige Updates

Voortdurende Verbeteringen voor Jouw Gemak

Productieklaar

Betrouwbaarheid Bewezen door Wereldwijde Succesverhalen

Start Jouw Project met Epicwebsite

Plan Nu Vrijblijvend Je Afspraak

‘Digital Experience’

 • Altijd Vrijblijvend: Ontdek de mogelijkheden zonder verplichtingen.
 • Op Maat voor Jouw Project: Vind de beste oplossingen, speciaal afgestemd op jouw behoeften.

Ontmoet Jouw Team – Samen op Weg naar Succes

Hossein Epic Team

Hossein: Full-stack developer

Natalie van Epicwebsite

Natalie: Marketing expert

Maak Slimme Beslissingen met Diepgaande Inzichten

Ontvang waardevolle data over jouw diensten met onze uitgebreide analytics. Track de prestaties, identificeer trends en optimaliseer je service op basis van data-gedreven inzichten.

Veiligheid Voorop met Onze Geavanceerde Veiligheidsopties

Wij nemen veiligheid serieus. Met functies zoals SOS-knoppen, rit delen met naasten en ingebouwde veiligheidsprotocollen, zorgen we ervoor dat zowel passagiers als chauffeurs zich altijd veilig voelen.

Deel Jouw Ritervaringen met Vrienden en Familie

Maak het gemakkelijk voor gebruikers om hun ritervaringen te delen op sociale media. Deze functie bevordert niet alleen jouw zichtbaarheid, maar biedt ook een extra laag van vertrouwen en transparantie.

Draag bij aan een Groenere Toekomst met Duurzame Ritkeuzes

Bied jouw klanten de mogelijkheid om te kiezen voor eco-vriendelijke voertuigen. Deze optie vermindert niet alleen de ecologische voetafdruk maar spreekt ook milieubewuste gebruikers aan.

Ontdek Onze Kant-en-Klare Digitale Oplossingen bij Epicwebsite

Met onze Taxi Applicatie Oplossing stap je vol vertrouwen het digitale tijdperk binnen.

Wij bieden je de tools en expertise om niet alleen deel te nemen, maar ook te excelleren en te domineren in jouw online avontuur. Van het initiële idee tot de uiteindelijke lancering in de appstore, onze deskundige ontwikkelaars staan klaar om professionele en unieke mobiele oplossingen voor zowel iOS als Android te realiseren.

Jouw Digitale Groei, Onze Missie: Verder Dan Software, Samen Naar de Top

Epicwebsite Gaat Altijd Verder.

Ontdek hoe Epicwebsite jouw pad naar digitale excellentie versnelt. Met onze kant-en-klare oplossingen geniet je van onmiddellijke innovatie, flexibiliteit en groei. Stap vandaag nog in de toekomst, zonder de wachttijd.

Snelheid van Implementatie:

Onze kant-en-klare oplossingen betekenen dat je sneller live kunt gaan. Dit versnelt de tijd tot de marktintrede aanzienlijk, waardoor je bedrijf eerder kan beginnen met het genereren van inkomsten.

Kostenbesparing:

Door te kiezen voor een bestaande oplossing vermijd je de hoge kosten van volledig op maat gemaakte ontwikkeling. Dit maakt het mogelijk om jouw budget efficiënter te beheren en te investeren in andere belangrijke gebieden van jouw bedrijf.

Bewezen Kwaliteit:

Elke kant-en-klare oplossing is uitgebreid getest en geperfectioneerd. Je profiteert direct van de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zonder de kinderziektes die soms bij nieuwe ontwikkelingen komen kijken.

Ongeëvenaarde Flexibiliteit in Maatwerk:

Jouw unieke bedrijfsidentiteit verdient een op maat gemaakte oplossing die even uniek is. Bij Epicwebsite transformeren we onze kant-en-klare oplossingen met naadloze precisie naar jouw specifieke wensen. Elk aspect, van functionaliteit tot design, wordt vakkundig aangepast om perfect aan te sluiten bij jouw visie. Zo combineren we het beste van twee werelden: de snelheid van een kant-en-klare oplossing met de exclusiviteit van maatwerk. Jouw succes is onze creatieve uitdaging.

Directe Toegang tot Innovatie:

Met onze kant-en-klare oplossingen krijg je onmiddellijk toegang tot de nieuwste technologieën en innovaties, zonder dat je hoeft te wachten op de ontwikkeling van nieuwe features.

Minder Technische Zorgen:

Door te kiezen voor een bewezen oplossing, verminder je het risico op technische problemen en de daarbij horende stress. Dit laat jou vrij om je te concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van jouw bedrijf.

Schaalbaarheid:

Onze oplossingen zijn ontworpen met schaalbaarheid in gedachten, zodat ze mee kunnen groeien met jouw bedrijf. Of je nu meer gebruikers verwacht of nieuwe functies wilt toevoegen, wij staan klaar om aan jouw behoeften te voldoen.

Gebruiksvriendelijkheid:

We zorgen ervoor dat al onze oplossingen niet alleen krachtig zijn, maar ook gebruiksvriendelijk voor zowel beheerders als eindgebruikers, waardoor een positieve ervaring wordt gegarandeerd.

Compliance en Veiligheid:

In de huidige digitale wereld is veiligheid essentieel. Onze kant-en-klare oplossingen voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen en regelgeving, zodat jouw gegevens en die van jouw klanten veilig zijn.

Toegewijde Projectmanager:

Voor elke implementatie wijzen we een toegewijde projectmanager toe. Deze persoon dient als jouw directe lijn naar ons team, zorgt voor soepele communicatie en dat jouw project op schema blijft.

Hulp bij Huisstijl en Domeinnaam:

Wij assisteren je bij het bedenken en kiezen van een passende huisstijl en domeinnaam, zodat jouw merkidentiteit sterk staat.

Ervaring met Meer dan 900 projecten sinds 2016:

Met meer dan 900 verschillende projecten hebben we de expertise in huis om bijna elk soort project succesvol naar jouw hand te zetten.

Navigeer de Stad, Beheer het Veld

Epic Taxi & Field Manager: Een Duo van Innovatie

Verenig de kracht van Epic Taxi met Epic Field Manager om je bedrijfsvoering te revolutioneren. Onze all-in-one taxi-app oplossing gecombineerd met geavanceerde buitendienst tracking verzekert naadloze operaties, of je nu de wegen domineert of je veldteam beheert. Ontdek vandaag hoe deze krachtige tools je naar succes kunnen sturen.

Projectdetails

Technieken:

Gebouwd op het Flutter Framework voor Soepele Cross-Platform Functionaliteit

Platformen:

Beschikbaar voor zowel Android als iOS Gebruikers

Doel:

Het Moderniseren van Taxi Services met Geavanceerde Technologie

Resultaten:

Verbeterde Klanttevredenheid en Hogere Efficiëntie voor Chauffeurs

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Hoi! Wij Vormen Een Gepassioneerd Team Van Ontwikkelaars, Programmeurs En Digitale Marketingexperts.

We Are A Group Of Skilled Programmers

Onze expertise omvat een breed scala aan platforms, systemen en apparaten, waarmee we toegankelijke en gebruiksvriendelijke producten ontwikkelen.