Ontmoet de drijvende krachten achter ons bedrijf
KEVIN
KEVIN REACT NATIVE DEVELOPER
DENIES
DENIESDEVELOPER
SABRINA
SABRINAIONIC DEVELOPER
YELLE
YELLE GRAFISCHE DESIGNER

NATALIE

OPRICHTER & DIRECTEUR

Ik ben de eigenares van Epicwebsite. Mijn taken zijn vooral vormgeving en administratie. Zo regel ik alle communicatie en offertes. Samen met Hossein en 2 vaste freelancers werken wij dagelijks van 9:00 tot 17:00 op kantoor, in een gezellige atmosfeer.

HOSSEIN

DEVELOPER

Ik ben full stack developer van Epicwebsite. Ik heb een brede kennis van tools, technieken en programmeertalen. Al sinds 2008 werk ik als developer, en ik heb dan ook al heel wat succesvolle projecten achter de rug. Heb je een technische vraag, of ben je op zoek naar een volledig nieuw, uniek, en tot nu toe onbestaand concept? Dan ben ik de geknipte man! Uiteraard kun je voor alle andere vragen ook bij mij terecht.

Ricardo

DEVELOPER

Ik ben Ricardo en ik ben Php, Node.js developer van Epicwebsite. Al sinds 2016 bouwe ik slimme oplossingen in modern JavaScript voor onze gebruikers. Ik hou me meestal bezig met het ontwerpen van backend en nodige functies. Samen met Natalie en Hossein werken wij dagelijks met plezier aan projecten van onze klanten.

Tamana

DEVELOPER

Ik ben Tamana en samen met de rest van het Epicwebsite team, werken we met plezier aan verschillende projecten.

Epicwebsite is de #1 Web & App ontwikkelaar van Nederland

EN WERELDWIJD

Natuurlijk wil je als gemotiveerd en gepassioneerd ondernemer niets aan het toeval overlaten. Een applicatie voor jouw merk, dienst of product laat je dan ook met een gerust hart ontwikkelen door de developers van Epicwebsite. We staan vanaf de start tot aan de feitelijke oplevering van de app voor je klaar. Van concept tot aan succesvol eindproduct in de vorm van een iOS of Android applicatie van hoge kwaliteit. Wil je weten welke bijdrage wij kunnen leveren aan jouw succes? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Soms besteden we opdrachten die speciale vaardigheden vereisen uit aan freelancers. Denk aan voice-overs, of taalkundige specialisten die onze teksten in een mooi jasje gieten. Wij doen uitsluitend beroep op freelancers die zichzelf bewezen hebben en waarmee we goede ervaringen hebben. Sommigen onder hen komen uit alle uithoeken van de wereld, zoals Aisha in India en Farid in Engeland.

BASTEN

iOS SOFTWARE ENGINEER

Onze nieuwe aanwinst!

Wij zijn erg verheugd dat Basten ons team komt versterken. Door zijn ondersteuning hebben we nu een techniek en automatiserend baasje in ons team.

MATHIJS

ANDROID SOFTWARE ENGINEER

Onze nieuwe aanwinst!

Mathijs gaat ons team versterken vanaf begin volgende maand. En met zijn komst hebben we dus ook onze eigen Native Android Developer.