Veel gestelde vragen

Op deze pagina hebben wij geprobeerd om de meest gestelde vragen te beantwoorden. Deze vragen zijn gebaseerd op de vragen die wij de afgelopen jaren via de telefoon of e-mail hebben ontvangen..

Verplichtingen

Als een van de weinige webdesigners in Nederland, bieden wij zelfs het eerste jaar gratis hosting tot 400 MB aan. Als u meer dan 400 MB nodig heeft, kunt u een hostingpakket nemen vanaf €99,00 per jaar. Dit hostingpakket omvat niet alleen de hosting zelf, maar ook beveiliging en website-updates.

Zoals eerder vermeld, brengen wij bij ons bedrijf geen maandelijkse kosten in rekening. Daarom is er ook geen sprake van een contract. U betaalt eenmalig de kosten voor het ontwikkelen van een website of webshop.

Bij het opstellen van een offerte houden we rekening met alle benodigde modules die u heeft aangegeven. Daarom zouden er geen extra kosten moeten ontstaan dan wat er op de offerte is vermeld (de totale kosten worden van tevoren vastgesteld, zodat u precies weet wat u gaat betalen). Als er in de toekomst extra modules nodig zijn die u graag aan uw website of webshop wilt toevoegen, kunt u natuurlijk een aparte offerte hiervoor aanvragen.

Voordelen

Een volledige webshop of website die is geoptimaliseerd voor de toekomst. Dit betekent dat het 100% mobielvriendelijk is en zoekmachinevriendelijk (elke nieuwe website of webshop wordt gebouwd volgens de nieuwste richtlijnen van Google). En alsof dat nog niet genoeg is, ontvangt u ook nog eens…

 • Een jaar gratis hosting
 • .NL Domeinnaam Verwijzing
 • Een gratis e-mail account
 • 100% Responsive webdesign
 • Gelinkt aan Social Media
 • Gratis Blog systeem
 • Wij zetten alles voor u online
 • Vanuit overal ter wereld kunt u zelf uw teksten wijzigen, ook met uw mobiele telefoons
 • Inclusief professionele foto’s
 • Inclusief Klantenbeoordeling
 • Inclusief Handleiding
 • Gratis SEO modulen
 • Gratis e-commerce systeem (voor webshops )
 • Gratis zoekmachine aanmelding

En veel meer..

Ja, zeker! Zoals u wellicht heeft kunnen zien in onze portfolio, heeft Epicwebsite een van de mooiste webshops van deze tijd. Naast een professionele webshop ontvangt u ook nog eens…

 • E-commerce systeem
 • Gratis betalings gateways
 • Boekhouding systeem
 • Voorraad modules
 • Verzending modules
 • Google Analytics
 • Een 100% mobiel vriendelijke webshop
 • En veel meer..

Voor meer informatie en onze prijzen: Webshop prijzen

Ja, inderdaad! Wij begrijpen dat dit ongebruikelijk is en dat onze collega’s veel meer rekenen voor een WordPress-website. Maar bij Epicwebsite.nl ontvangt u echt een complete WordPress-website met een contentmanagementsysteem, volledig responsief en met een modern ontwerp, vanaf slechts €900,-.

Voor meer informatie en een volledig overzicht, verwijzen we u graag naar onze website.
Website prijzen

U kunt zelf net zo veel producten toevoegen als de opslag ruimte, er is geen limiet aan het aantal producten die toegevoegd kunnen worden.

U kunt heel makkelijk zelf nieuwe pagina’s aanmaken via de cms. U kunt net zoveel pagina’s aanmaken als uw hostingpakket toelaat.

Informatie over het CMS beheersysteem

Ja zeker!
Een CMS is het administratie gedeelte van uw website waar u alles op kan aanpassen en wijzigen zonder al te veel kennis te hebben van de code. Wij bouwen uw site met de populaire opensourceplatform zoals WordPress en Magento. WordPress staat bekend als een van de meest makkelijkste, veiligste en zeker de meest flexibele platform die ooit gebouwd is. Daar bouwen wij de meeste website of webshop op.

WordPress is een van de meest bekende platforms, in de wereld. En er zijn wel duizenden video’s op YouTube die u van A tot Z alles kunnen leren over WordPress. Daarnaast hebben wij ook onze eigen handleiding.

Wat voor aanpassingen kan ik eigenlijk zelf doen?
Plaatsen van de tekst, wijzigingen/plaatsen/vervangen van de video’s/afbeeldingen/teksten. Maar ook het maken van een link, wijzigen van de Homepagina. U kunt echt alles aanpassen en wijzigen zoals u het zou willen hebben. Heeft u meer informatie nodig stuur ons dan een e-mail via [email protected].

Zelfs de minst ervaren personen kunnen moeiteloos een pagina maken of producten toevoegen met slechts een paar klikken. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om dit aan ons uit te besteden. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Het mooie van de digitale wereld is dat u niets permanent kunt beschadigen. Het wordt echter wel aanbevolen om tweemaal per maand een back-up te maken. Deze back-up kunt u altijd herstellen via DirectAdmin.

Informatie over Hosting & Domeinnaam

Natuurlijk is dat mogelijk! We begrijpen heel goed dat een e-mailadres een zeer persoonlijk bezit kan zijn. Misschien hebben klanten u al jarenlang op dat e-mailadres kunnen bereiken. Het is geen goed idee om zomaar uw bestaande e-mailadres te wijzigen. Als u besluit uw website naar ons te verhuizen, zullen wij de verhuizing natuurlijk voor u regelen. Het enige waar u rekening mee moet houden, is dat wij volledige toegang moeten hebben tot uw controlepaneel en dat het toegestaan is om uw nameservers aan te passen.

Dit is wederom een extra service van Epicwebsite, zonder dat u daarvoor iets extra hoeft te betalen. Als u niet zeker weet hoe u de instellingen moet doen, doen wij dat graag voor u. Stuur ons een e-mail voor meer informatie over de werkwijze. (Houd er rekening mee dat deze service alleen geldt voor onze eigen servers.)
Geen enkel probleem, wij kunnen zelfs uw website of webshop op uw eigen hosting installeren. Helaas werken niet alle hostingbedrijven met een standaard of gemoderniseerd controlepaneel; sommigen gebruiken nog steeds een verouderde versie. Wij werken uitsluitend met het DirectAdmin-paneel. Als uw hostingprovider een ander soort controlepaneel gebruikt, kunnen er extra kosten ontstaan, afhankelijk van het aantal uren dat wij besteden aan het verhuizen of installeren van uw website. Voor al onze standaardpakketten geldt een minimale hostingvereiste van Epicwebsite. U ontvangt van ons een jaar lang gratis hosting. Als u al een domeinnaam heeft, moet deze worden verwezen naar onze server.
Geen enkel probleem, wij voeren graag de installatie voor u uit, en dit doen we volledig kosteloos. (Dit geldt natuurlijk alleen voor ons eigen systeem en onze klanten.)

Informatie over SEO (Zoekmachines & vindbaarheid)

Wie de beste SEO-score behaalt, is natuurlijk afhankelijk van vele factoren. Het heeft te maken met de structuur en technische aspecten van uw website of webshop, evenals met de naleving van richtlijnen en regels gesteld door zoekmachines zoals Google, Bing en anderen. U hoeft zich geen zorgen te maken over deze aspecten bij elke nieuwe website of webshop, want wij zorgen daar volledig voor. Met jarenlange ervaring en een bewezen systeem op onze eigen website, kunt u erop vertrouwen dat wij de beste en meest SEO-vriendelijke website of webshop voor u zullen bouwen. Maar om uw doelen sneller te bereiken, kunt u natuurlijk ook gebruik maken van. SEO diensten. En om op die manier natuurlijk een betere SEO score te halen.

Voor meer informatie en mogelijkheden neem contact op met ons.

Dat is een uitstekende vraag! Als een van de weinige webbouwers melden wij uw website aan bij meer dan 30 zoekmachines, waaronder Google en Bing…
Geen enkel probleem. Onze SEO-specialisten kunnen een volledige AdWords-campagne voor u opzetten, beheren en ervoor zorgen dat u direct bovenaan de zoekresultaten staat.

Voor meer informatie, neem vandaag nog contact met ons op.

Dat is een uitstekend idee, en wij raden dit ook aan iedereen aan. Wij bouwen een nieuwe website en bieden een gratis SEO-module waar u zelf metadata, titels, trefwoorden en URL’s kunt instellen. We bieden ook de mogelijkheid om een extra investering te doen om sneller uw doelen te bereiken door het beheer van de SEO over te laten aan de SEO-masters. Met hun jarenlange ervaring en bewezen systemen kunnen zij uw website of webshop aanzienlijk beter vindbaar maken in zoekmachines.
a, natuurlijk kunt u dat! We kunnen zelfs uw Google Analytics koppelen aan uw website, zodat u alle benodigde statistische informatie kunt bekijken. U kunt zien wie uw website heeft bezocht, met welk apparaat ze uw website hebben bezocht, welke pagina’s het meest zijn bekeken, en u kunt uw doelen instellen en bijhouden welke u heeft bereikt en welke niet.

Informatie over SEO (Zoekmachines & vindbaarheid)

Nee dat is zeker niet nodig! Bij epicwebsite hebben we vele websites en webshops die we als voorbeeld hebben waaruit u kunt kiezen.

Dat kan zeker, er komen natuurlijk dan wel extra kosten bij.

Een mobiel vriendelijke website of natuurlijk een webshop is uitermate belangrijk in deze tijd. Daar houden wij heel erg rekening mee. Als wij uw website of webshop voor u bouwen, kunt u ervan uitgaan dat u website 100 geoptimaliseerd is voor elk soort apparaat die er is.

Ja dat kan zeker, stuurt u ons de link van de voorbeeld website, en u ontvangt van ons een offerte gebaseerd op uw eigen design.

Ja dat kunnen we zeker, wij zetten uw huidige teksten en afbeeldingen over naar uw nieuwe website.

Nee dat hoeft u niet te doen. Bij ons hoeft u niet apart te betalen voor de foto’s die wij op uw nieuwe website plaatsen. Heeft u meer foto’s nodig?

Waarom Epicwebsite?

Epicwebsite is er voor mensen die serieus zijn over hun plannen, die een website of webshop willen laten maken die goed functioneert en die op technisch gebied niets tekort komt. Een webshop laten maken die ook in de aankomende jaren nog perfect werkt, zelfs als Apple met een nieuwe Device aankomt, hebben wij al rekening gehouden met de technische kanten van de toekomstige veranderingen.
Wij bouwen uw website met de laatste regels van Google en SEO, zo is uw website gebouwd met de laatste richtlijn en regels van Google. En dat allemaal tegen een ongelooflijk lage prijs.

 1. U kunt bij ons de meest uitgebreide systemen laten ontwikkelen
 2. U kunt van ons een eerlijke en professionele oplossing verwachten
 3. Met jaren ervaring kunnen we het totale pakket voor u verzorgen
 4. U kunt van ons betrouwbaarheid en kwaliteit verwachten

Ok ik wil een website laten maken waar begin ik mee?

Uw website is snel online, niet als wij:
– uw  tekst/afbeeldingen/video’s niet volledig hebben ontvangen.
– geen toegang hebben tot het hosting bedrijf (ieder hosting bedrijf is anders, sommigen hebben zelfs een ip blokkade)
– indien u een op maat gemaakte website of webshop wilt hebben. ( Anders dan door ons gemaakte voorbeeld website en webshop)
– als wij uw bestand niet kunnen openen. ( U tekst moet geleverd worden in een apart tekst bestand zoals bijvoorbeeld notepad. Hou er rekening mee dat wij niet van foto’s kunnen kopieren)

1. Als eerste moet u natuurlijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Gelijk doen?
2. Indien u akkoord bent met onze offerte, en een extra pakket heeft, ontvangt u van ons toegang tot de opdrachtgevers en het support gedeelte. ( Waar u een aanbetaling van 50% kan doen en de vooruitgang van uw opdracht in de gaten kan houden/vragen stellen/support ticket aanmaken/ opdrachtbevestiging kan tekenen uitprinten, enzovoort)
3. Als u een maatwerkdesign heeft lever ons de teksten en afbeeldingen en video’s die u graag in uw nieuwe website wilt hebben(anders plaatsen wij de dummy tekst en uw moet het later alleen nog maar te veranderen) .

Dat is eigenlijk alles wat u hoeft te doen de rest doen wij:

1. Wij bouwen uw website of webshop precies zoals een van door ons gemaakte voorbeeld website of webshops, of als u een op maat gemaakte website of webshop heeft besteld maken we natuurlijk alles op uw eigen huisstijl.
2. Wij reserveren een test ruimte op onze server voor u waar wij uw website of webshop plaatsen, zodat u kunt meekijken met de veranderingen en wijzigingen totdat uw website of webshop klaar is.
3. Na het akkoord en het ontvangen van het laatste gedeelte van de betaling plaatsen/koppelen wij natuurlijk uw website of webshop op uw eigen domeinnaam.

Informatie over Service en bereikbaarheid

Als een van de weinige bedrijven geven wij veel aandacht aan de klantenservice en klantenrelatie. U kunt ons in geval van nood altijd bereiken via [email protected] En voor al uw overige vragen en opmerkingen zijn wij op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 te bereiken op het telefoonnummer 06-21564766 of via [email protected]
Nee het is zeker niet nodig.

Heeft u meer informatie nodig of was iets onduidelijk, stuur ons dan een e-mail wij helpen u graag.

Epic in de woord van de klanten

Wat onze klanten over ons zeggen

Uitstekend4.5 ★★★★★ Wij zijn zeer tevreden met de Google Ads-campagnes die zijn opgezet door Epicwebsite. Vanaf het begin was het team professioneel en behulpzaam. Ze hebben onze behoeften goed begrepen en effectieve advertenties gecreëerd die onze zichtbaarheid en conversie hebben verhoogd. De communicatie was helder en snel, en we zagen al snel resultaat. We raden hun diensten ten zeerste aan voor iedereen die zijn online aanwezigheid wil verbeteren!Response from the ownerBedankt voor de geweldige review en het vertrouwen in Epicwebsite Mees! We zijn blij te horen dat jullie tevreden zijn met de Google Ads-campagnes en de resultaten die we samen hebben bereikt. Ons team streeft ernaar om altijd professioneel en behulpzaam te zijn, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Het is ons doel om de online zichtbaarheid en conversies van onze klanten te verbeteren, en we zijn verheugd dat dit voor jullie is gelukt. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst te blijven ondersteunen en helpen bij het behalen van jullie doelen. Nogmaals bedankt voor de aanbeveling!Met vriendelijke groet,Het team van Epicwebsite Mees De VrieswijkMees De Vrieswijk ★★★★★ We zijn enorm blij met de app die Epicwebsite voor ons heeft gemaakt. Epicwebsite heeft ons goed geholpen met de zoektocht naar wat de app precies moet bieden en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Met de app bieden we een digitaal platform voor jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel (18-35 jaar) en hun naasten.Response from the ownerBedankt voor de fantastische review en het vertrouwen in Epicwebsite Sivan! We zijn verheugd om te horen dat jullie tevreden zijn met de app die we voor jullie hebben ontwikkeld. Het was ons een genoegen om jullie te ondersteunen bij het definiëren van de functionaliteiten en het doel van de app. We zijn blij dat het eindresultaat aan jullie verwachtingen voldoet. Het is inspirerend om te zien hoe de app een waardevol digitaal platform biedt voor jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst te blijven ondersteunen. Nogmaals bedankt voor de positieve woorden!Met vriendelijke groet,Het team van Epicwebsite Connect Me NowConnect Me Now ★★★★★ Epic heeft ons fantastisch ondersteund bij het uitrollen van onze gloednieuwe ondernemingsplan. Van begin tot eind werd alles haarfijn doorgenomen. En als wij dan toch een idee hadden dat misschien niet het slimste plan van aanpak was, kwamen ze niet alleen met een betere uitleg op de proppen, maar ook met alternatieven die ons uiteindelijk een hoop tijd en geld hebben bespaard- en ja achteraf gezien was dat inderdaad 100% de juiste zet.Response from the ownerBedankt voor de lovende woorden en het vertrouwen in Epicwebsite! We zijn blij om te horen dat jullie tevreden zijn met de ondersteuning die we hebben geboden bij het uitrollen van jullie nieuwe ondernemingsplan. Het is altijd ons streven om alles tot in de puntjes door te nemen en waar nodig alternatieven te bieden die efficiënter en kosteneffectiever zijn. We zijn verheugd dat onze adviezen en oplossingen uiteindelijk hebben bijgedragen aan het succes van jullie project. Nogmaals bedankt voor de positieve feedback en we kijken ernaar uit om jullie in de toekomst te blijven ondersteunen.Met vriendelijke groet,Het team van Epicwebsite Lucas GroenewoudLucas Groenewoud ★★★★★ We hebben dit jaar met zijn allen hard gewerkt om een krappe deadline te halen voor onze nieuwe productlijn. En precies op oudejaarsdag is onze app goedgekeurd. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Epic, in het bijzonder met Ricardo, Tamana, Hossein en Natale. Hartelijk dank voor jullie inzet. Ik wens jullie allen een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2024.Response from the ownerBedankt voor jullie prachtige review en het vertrouwen in Epicwebsite! We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie tevreden zijn met de samenwerking en dat we samen de krappe deadline hebben gehaald voor jullie nieuwe productlijn. Het was een genoegen om met jullie te werken en we zijn trots dat de app precies op oudejaarsdag is goedgekeurd. Een speciale dank aan Ricardo, Tamana, Hossein en Natale voor hun inzet en toewijding.Wij wensen jullie ook een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2024!Met vriendelijke groet,Het team van Epicwebsite Aziza ZianiAziza Ziani ★★★★★ Epicwebsite heeft mijn verwachtingen overtroffen door een uitstekende app te leveren, gekenmerkt door professionele service, transparante communicatie en technische bekwaamheid. Zeker aan te raden!sabrine Bsabrine B ★★★★★ Onlangs heb ik de diensten van Epicwebsite ingeschakeld voor het ontwikkelen van een mobiele applicatie voor mijn bedrijf. Vanaf het allereerste contact tot aan de afronding van het project was de ervaring uitzonderlijk. Het team van Epicwebsite is professioneel, deskundig en uitermate klantgericht.Wat mij vooral opviel was hun vermogen om complexe technische processen in eenvoudige termen uit te leggen, waardoor de samenwerking soepel en begrijpelijk verliep. Hun expertise op het gebied van app-ontwikkeling, webdesign en online marketing is indrukwekkend. Ze hebben niet alleen een prachtige app ontwikkeld, maar ook waardevolle inzichten en adviezen gegeven over hoe ik mijn online aanwezigheid kan verbeteren.De doorlooptijden waren snel en het team hield me constant op de hoogte van de voortgang. Het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen: een gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke en technisch geavanceerde applicatie. Dankzij hun inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid, heb ik nu een app waar mijn klanten dol op zijn.Ik zou Epicwebsite zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele ontwikkeling van mobiele oplossingen. Hun toewijding, expertise en klantgerichte aanpak maken hen tot een uitmuntende partner voor elk digitaal project.Response from the ownerBeste Bram,Hartelijk dank voor je prachtige review! Het was voor ons een absoluut genoegen om aan jouw project te werken. Jouw passie en visie hebben het voor ons extra speciaal gemaakt. Het hele team van Epicwebsite heeft met plezier en toewijding aan je app gewerkt. We zijn trots op het eindresultaat en het is geweldig om te horen dat het jouw verwachtingen heeft overtroffen.De viering bij Best Western Plus Plaza Almere was inderdaad erg gezellig en een perfecte afsluiting van dit succesvolle project. Het is altijd een vreugde om niet alleen professioneel maar ook persoonlijk met klanten zoals jij samen te werken.We kijken uit naar toekomstige projecten en samenwerkingen. Bedankt voor het vertrouwen in Epicwebsite en we wensen je veel succes met je nieuwe app!Met vriendelijke groet,Het Team van Epicwebsite Bram van DijkBram van Dijk ★★★★★ Ik ben ontzettend tevreden met het werk van Hossein van Epic Websites. Ik heb Een mooie en goed functionerende website en webshop. Ik werd goed begeleid en hij nam de tijd om mij alles uitgebreid uit te leggen. Ik raad Epic websites ook zeer zeker aan!L.G. SerraL.G. Serra ★★★★★ Ik heb een app laten ontwikkelen door EpicWebsite en ze hebben me uitstekend geholpen. EpicWebsite maakt zijn belofte waar door een echt epische app-ervaring te leveren! De lay-out is strak, modern en ontzettend gebruiksvriendelijk. Een speciaal dankjewel aan Hossein en Natalie voor hun geweldige ondersteuning.Theresia LievensTheresia Lievens ★★★★★ Een prachtige social media app laten bouwen door de toppers van Epicwebsite. Ondanks de uitdaging van de bouw van een grote app, is ze dit goed gelukt! Er is veel mogelijk en ik denk dat dit bedrijf nog een mooie toekomst voor zich heeft. Ga zo door en reach for the sky!Info QipasaInfo Qipasa ★★★★★ Prettige samenwerking en online afstemming met het Epic team om tot het gewenste resultaat te komen.Maarten WielengaMaarten Wielenga ★★★★★ Super tevreden met de samenwerking. In een overleg uitgelegd wat we ongeveer wilden en het resultaat was boven verwachting. Het contact verliep ook soepel.Pure Pest ControlPure Pest Control ★★★★★ Top service!A TetikA Tetik ★★★★★ Ik ben erg tevreden over de ervaring die ik heb gehad met Epicwebsite toen ik mijn app liet maken. Vanaf het begin tot het einde werd ik professioneel en efficiënt begeleid door hun team.Het prototype-proces was geweldig, het team was in staat om mijn visie te begrijpen en te vertalen naar een werkend product. Ze waren ook zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen die we tegenkwamen.De ontwikkeling van de app was een soepele ervaring en het eindproduct overtrof al mijn verwachtingen. Het eindresultaat is een professioneel ontworpen en goed functionerende web app.Ik beveel Epicwebsite zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf om hun app te laten bouwen.Thomas van BuurenThomas van Buuren ★★★★★ Epic heeft op een professionele en klant vriendelijke wijze onze web app gerealiseerd. Een echte aanrader als je een ontwikkelaar zoekt die met je meedenkt.Daan SkefDaan Skef ★★★★★ Ik heb hun een taxi site laten bouwen is een aanrader de beste site bouwers van NL ik ben zeer tevredenZe zijn professionele en heel vriendelijk vooral Hoesseinik had storing met website gelijk opgelost zeer tevredenTaxiwassenaarschipholserviceTaxiwassenaarschipholservice ★★★★★ Ik heb een bouw website laten maken bij Epic, en ben tevreden over het resultaat en de werkwijze van Epicwebsite.Alex nazarovAlex nazarov ★★★★★ We hebben een webshop laten bouwen bij Epicwebsite. En zijn tevreden over het geleverde werk!Dilek Senturk SirinogluDilek Senturk Sirinoglu ★★★★★ Epicwebsite benaderd voor een eigen website + webapp voor mijn werk/ eigen zaak.Wat een super bedrijf. Het contact is uitstekend. Er wordt echt geluisterd naar je wensen en Epicwebsite heeft naar mijn mening echt fantastisch werk afgeleverd. Afspraken zijn helder, er word duidelijk verteld wat er van je verwacht wordt en wat jij van Epicwebsite mag verwachten. Kortom, wil je een eigen website laten bouwen? Contacteer Epicwebsite en zij zullen je compleet ontzorgen.Firat DemirciFirat Demirci ★★★★★ Prima bedrijf, vak mensen die de tijd voor je nemen, zeer tevredenR TeuwissenR Teuwissen ★★★★★ We hebben een app laten maken bij Epicwebsite en zijn tevreden over het resultaat. SimonSimon SmullersSimon Smullers ★★★★★ Heel erg tevreden over dit bedrijf. Prachtige website voor mijn autoverhuurbedrijf gemaakt!Gordana TolicGordana Tolic ★★★★★ We zijn erg te spreken over Hossein (Epicwebsite). Hij heeft ons geholpen met het overzetten van de website voor onze Studievereniging. Hossein reageert tijdig, hij is helder in de communicatie en hij denkt actief mee met wat je wil bereiken. Als je hem ergens voor nodig hebt., werkt het het best om even te bellen.De site ziet er verzorgd uit, en is ook nog zelf te managen. Al met al een positieve ervaring, en we zetten deze samenwerking graag voort! Naast de website loopt er nog een project, waarbij wij er naar uitkijken om het resultaat hiervan te verfijnen.Molengraaff DispuutMolengraaff Dispuut ★★★★★ Super goed bedrijf!Response from the ownerMario bedankt! mk allroundmk allround ★★★★★ We zijn goed geholpen door Hossein en zijn tevreden over onze nieuw website.Bedankt!Response from the ownerSuper! Hsvsb JhsbssbHsvsb Jhsbssb ★★★★★ Perfect geholpen door Epicwebsite!! Professioneel, snel, klantvriendelijk en uitstekende prijs-kwaliteit. Ben erg tevreden.Response from the ownerSuper bedankt Said! Als we in de toekomst iets voor je kunnen doen dan weet je ons te vinden! Said SheikzadehSaid Sheikzadeh ★★★☆☆ Een goed bedrijf en klant vriendelijke serviceResponse from the ownerBedankt Mina voor de super fijne samenwerking met elkaar! Mina MinavamdMina Minavamd ★★★★★ Uitermate tevreden! Ze hebben me goed op weg geholpen.Response from the ownerHoi Rafi, hartelijk dank voor de leuke feedback en je bent altijd va harte welkom. Goed weekend. Beveiliging MarktplaatsBeveiliging Marktplaats ★★★★☆ Goede service. Top resultaat.Response from the ownerBedankt Mitchell Mitchell GortMitchell Gort ★★★★★ Had voor de 3e keer wat problemen met mijn 2 prestashops . Heb bij de web designers mijn problemen voorgelegd. En in zeer korte tijd waren alle problemen verholpen. Dus bij deze echt een aanrader, om dit bedrijf te benaderen voor al uw problemen met website / webshops.Ben een zeer tevreden klant Top!Response from the ownerWij zijn erg blij dat u tevreden bent met onze service en de geleverde diensten. Rob van der LindenRob van der Linden ★★★★★ Erg tevreden over onze website!Response from the ownerBedankt voor uw review. En veel plezier met uw website. Linden BedrijfskledingLinden Bedrijfskleding ★★★★★ EERSTEKLAS vakmensen de mensen toonden grote interesse in ons bedrijf, ze hielden rekening met onze wensen. Aanpassingen werden zeer snel doorgevoerd en er werd ons ook eerlijk uitgelegd dat sommige gewenste toepassingen op onze site niet zullen werken. Zeer positieve samenwerking gehad uiteraard met een tevreden resultaat, zeer aan te raden!Response from the ownerHallo Dilfajobs, bedankt voor de leuke en positieve review. We zijn hier erg blij mee. Klant tevredenheid is bij ons erg belangrijk. Fijn om te lezen dat u dit bij ons heeft ervaren. djenedjene ★★★★★ Een bedrijf naar m’n hart. De klantenservice is top en er wordt altijd met je meegedacht. Wij zijn super blij met onze website het ziet er heel professioneel uit maar ook de nazorg is top!Wij bevelen Epicwebsite echt aan, aan een ieder!Response from the ownerSafiri wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening. Voor ons is dit erg belangrijk Safiri HoogdorpSafiri Hoogdorp ★★★★☆ Heel goede firma, betrouwbaar, eerlijk, ze zijn gewoon de beste.Response from the ownerHallo Johnny, bedankt voor uw positieve review. We hebben met veel plezier aan uw app gewerkt Radio BingoRadio Bingo ★★★★☆ Epicwebsite heeft voor ons een verbluffende app ontworpen. En we zijn zeker dik tevreden over de samenwerking en raden ze van harte aan.Bedankt Hossein en NatalieGr Alex De bruinResponse from the ownerBeste Alex. Bedankt voor uw compliment. We hebben ook met veel plezier aan uw app gewerkt. We wensen u veel plezier en succes met uw app. Alex De bruinAlex De bruin ★★★★★ Heel erg bedank voor de super snelle en vriendelijke service, goede communicatie en altijd bereikbaarheid, onze website is prachtig en helemaal naar wens epicwebsite is een aanraader voor iedereen nogmaals dank je wel.Response from the ownerEen goede relatie met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Fijn om te lezen dat u dit ook heeft ervaren. ilona renfurmilona renfurm ★★★★★ Deze man is echt een top krijgt van mij een 10,super website gemaakt binnen 1 week online.Ik adviseer iedereen die een website wil maken Epicwebsite aan,is geen betere,jullie krijgen een 10 plus van mij.Gr OmarResponse from the ownerOmar, bedankt voor dit fijne compliment voor onze designer. Hij heeft met veel plezier aan uw website gewerkt. Wij wensen u veel succes met uw website Z TaxiZ Taxi ★★★★★ Profesioneel bedrijf wat goed naar je luistertResponse from the ownerBedankt voor uw compliment. Veel plezier met uw website! sander psander p ★★★★★ Vanaf het eerste contact met Epic website heb ik zeer positieve ervaringen. Ik heb contact gehad met Hossein voor het maken van mijn nieuwe website.Vanaf het eerste moment goede informatie en advies gekregen en uiteindelijk precies de website die ik in gedachten had. Super gedaan Hossein, niets was teveel, ik kon altijd gelijk terecht met vragen en werd steed professioneel geholpen. Ik raad Epicwebsite aan iedereen aan, ben zeer tevreden.Response from the ownerSandhya bedankt voor het mooie compliment naar onze designer Hossein toe. Ook zijn we erg blij met uw aanbeveling. Mocht u nog vragen hebben over uw site dan kunt u altijd contact met ons opnemen Sandhya MartinSandhya Martin ★★★★★ Goede communicatie , alles word duidelijk verteld hoe ze te werk gaan.Website en logo laten makenDikke prima!!Response from the ownerWat fijn om te horen dat u tevreden bent met de diensten die wij aan u geleverd hebben. Heel veel succes met uw website Luigi EtziLuigi Etzi ★★★★★ Erg goede service en snelle reactiesResponse from the ownerBedankt voor een mooie reactie. Voor ons is een goede service dan ook erg belangrijk Garage ArissenGarage Arissen ★★★★★ Ben heel tevreden over de werkzaamheden die ze hebben gedaan aan de website.Response from the ownerBedankt voor uw compliment. We hebben met plezier aan uw website gewerkt. Rijschool RijzoRijschool Rijzo ★★★★★ Een zeer aangename samenwerking gehad met dit bedrijf. Het enige echte bedrijf Apps maakt en zijn afspraken nakomt. Blij dat ik hiermee mag samenwerken en ik kijk graag uit naar een nieuwe samenwerking.Response from the ownerBeste Wahhab we zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met ons werk. Wij kijken ook uit naar een verdere samenwerking. Wahhab HassooWahhab Hassoo ★★★★★ Makkelijk werkend CMS en ook aanvullende zoals extra emailadressen zijn snel geregeld. Als je op korte termijn, voor weinig geld een goede website wilt, dan is Epicwebsite zeker een aanrader!Response from the ownerBedankt voor uw aanrader, daar zijn we altijd erg blij mee! Alex tasinAlex tasin ★★★★★ Wij werken al een aantal jaren samen met Epicwebsite en de samenwerking verloopt altijd soepel, wat ons betreft een aanrader!Response from the ownerSuper bedankt voor de aanbeveling. Ook van onze kant zijn we erg blij met onze samenwerking M R BlacM R Blac ★★★★★ Thomas G.Thomas G. ★★★★★ Top werk geleverd! Zeer professioneel en resultaatgericht.Ik wou mijn website vernieuwd hebben, omdat ik niet tevreden was met mijn huidige website.Hossein wist precies waar ik naar toe wilde met mijn ideeën en kwam zelfs met betere opties. Ik hoefde hierdoor zelf dus niet veel te doen.Super snelle service, professioneel en ook nog eens heel goedkoop! Zeker een aanrader!Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe website!Mvg,Insight3DResponse from the ownerBedankt voor het mooie compliment. We zijn erg blij om te horen dat u erg tevreden bent met onze designer. We wensen u heel veel succes met uw website. Natalie Ali NasserAli Nasserjs_loader
Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.