Veel gestelde vragen

Op deze pagina hebben wij geprobeerd om de meest veelgestelde vragen te beantwoorden. Aan de hand van de vragen die wij de afgelopen jaren via de telefoon of e-mail hebben binnengekregen.

Verplichtingen

Als een van de weinige webdesigners in Nederland, ontvangt u zelfs het eerst jaar gratis hosting tot 400 mb. Gaat u daaroverheen, dan kunt u een hosting pakket nemen vanaf 99,00 op jaarbasis(Daarbij zit dan de beveiliging en de update van de website, en hosting bij)

Zoals eerder gezegd als een van de weinige bedrijven, bij ons heeft u geen maandelijkse kosten. Dus natuurlijk dan ook geen contract. U betaalt eenmalig de kosten voor het maken van een website of webshop.

Bij het maken van een offerte houden we rekening met alle benodigde modulen die u aangeeft. Dus als het goed is, komen er geen extra kosten bij dan aangeven op de offerte(de totale kosten worden van tevoren vastgesteld zodat u precies weet wat u gaat betalen.). Mochten er in de toekomst extra modules nodig zijn, die u graag in uw website of webshop wilt hebben. Dan kunt u daar natuurlijk een aparte offerte voor aanvragen.

Voordelen

Een complete webshop of website die geoptimaliseerd is voor de toekomst. Dus 100% mobiel vriendelijk, zoekmachine vriendelijk (iedere nieuwe website of webshop wordt gebouwd met de laatste richtlijnen van Google)
En alsof dat al niet genoeg is, ontvangt u ook nog eens:

 • Een jaar gratis hosting
 • .NL Domeinnaam Verwijzing
 • Een gratis e-mail account
 • 100% Responsive webdesign
 • Gelinkt aan Social Media
 • Gratis Blog systeem
 • Wij zetten alles voor u online
 • Vanuit overal ter wereld kunt u zelf uw teksten wijzigen, ook met uw mobiele telefoons
 • Inclusief professionele foto’s
 • Inclusief Klantenbeoordeling
 • Inclusief Handleiding
 • Gratis SEO modulen
 • Gratis e-commerce systeem (voor webshops )
 • Gratis zoekmachine aanmelding

En veel meer..

Ja zeker! Zoals u misschien in onze portefeuille heeft kunnen zien,  heeft epicwebsite een van de mooiste webshops van deze tijden. En naast een professionele webshop ontvangt u ook nog eens

 • E-commerce systeem
 • Gratis betalings gateways
 • Boekhouding systeem
 • Voorraad modules
 • Verzending modules
 • Google Analytics
 • Een 100% mobiel vriendelijke webshop
 • En veel meer..

Voor meer informatie en onze prijzen: Webshop prijzen

Ja zeker! Wij weten dat dit niet gebruikelijk is, en dat onze collega’s veel meer berekenen voor een WordPress website. Maar bij epicwebsite.nl ontvangt u echt een complete WordPress website met cms, 100% responsieve met een modern design vanaf slechts €900,-

Voor meer informatie en het totale overzicht:
Website prijzen

U kunt zelf net zo veel producten toevoegen als de opslag ruimte, er is geen limiet aan het aantal producten die toegevoegd kunnen worden.

U kunt heel makkelijk zelf nieuwe pagina’s aanmaken via de cms.U kunt net zoveel pagina’s aanmaken als uw hostingpakket toelaat.

Informatie over het CMS beheersysteem

Ja zeker!
Een CMS is het administratie gedeelte van uw website waar u alles op kan aanpassen en wijzigen zonder al te veel kennis te hebben van de code. Wij bouwen uw site met de populaire opensourceplatform zoals WordPress en Magento. WordPress staat bekend als een van de meest makkelijkste,veiligste en zeker de meest flexibele platform die ooit gebouwd is. Daar bouwen wij de meeste website of webshop op.

WordPress is een van de meest bekende platforms, in de wereld. En er zijn wel duizenden video’s op YouTube die u van A tot Z alles kunnen leren over WordPress. Daarnaast hebben wij ook onze eigen handleiding.

Wat voor aanpassingen kan ik eigenlijk zelf doen?
Plaatsen van de tekst, wijzigingen/plaatsen/vervangen van de video’s/afbeeldingen/teksten. Maar ook het maken van een link, wijzigen van de Homepagina. U kunt echt alles aanpassen en wijzigen zoals u het zou willen hebben. Heeft u meer informatie nodig stuur ons dan een e-mail via [email protected]

Zelfs de meest onhandige mensen kunnen een pagina maken of producten toevoegen met een paar klikken. U kunt dit uiteraard ook uitbesteden. Voor  meer informatie neem contact met ons op.

Het mooie van de digitale wereld is dat u kunt niks kapotmaken. Het is wel aan te raden om 2 x p/m een back-up te maken. Die back-up kunt u uiteraard altijd terugzetten via de directadmin.

Informatie over Hosting & Domeinnaam

Je natuurlijk kan het! Wij beseffen heel goed dat een e-mailadres heel erg persoonlijk kan zijn. En dat misschien al jaren klanten u op dat e-mailadres kunnen bereiken. En dat het niet echt een goed idee is, om het bestaande e-mailadres zomaar te wijzigen. Verhuist u uw website naar ons toe, dan doen wij uiteraard de verhuizing voor u. Waar u wel rekening mee moet houden is dat wij volledig toegang moeten hebben tot uw controlepaneel, en dat het ook toegestaan is om uw naamserver te wijzigen.

Alweer een extra service van epicwebsite, zonder er maar iets voor te hoeven betalen. Weet u zelf niet hoe u de instellingen moet doen, dan doen wij dat graag voor u. Stuurt u ons een e-mail voor de werkwijze. (Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat dit alleen geldt voor onze eigen server)

Geen enkel probleem, wij kunnen zelfs uw website of webshop op uw eigen hosting installeren. Alleen helaas zijn niet alle hosting bedrijven standaard of gemoderniseerd. Dus ze werken nog steeds met een niet standaard of outdated versie van het controlepaneel. Wij werken uitsluitend met het Directadmin panel. Heeft u een ander soort controlepaneel. Dan komen er extra kosten bij, afhankelijk van het aantal uren dat wij bezig zijn om uw website te verhuizen of te installeren. Voor alle standaard pakketten gelden een minimaal hostingpakket van Epicwebsite. U ontvangt van ons een jaar lang gratis hosting. Heeft u al een domeinnaam dan moet u de domeinnaam verwezen worden naar onze server.

Geen enkel probleem, wij doen graag de installatie voor u. En natuurlijk doen we dat ook geheel gratis. (  Wat uiteraard alleen geldt voor ons eigen systeem en klanten)

Informatie over SEO (Zoekmachines & vindbaarheid)

Wie de beste score haalt met SEO is natuurlijk afhankelijk van vele factoren. Wat betreft de structuur en de technische kant van uw website of webshop, en alle richtlijnen en regels die er door Google of Bing of andere zoekmachines gevraagd wordt. Over elke nieuwe website of webshop hoeft u daar geen enkele zorgen over te maken, want daar zorgen wij 100% voor. Met jaren ervaring en een bewezen systeem van onze eigen website,kunt u ervan uitgaan dat wij de beste en de meest SEO vriendelijke website of webshop voor u bouwen. Maar daarnaast om sneller uw doel te behalen, kunt u natuurlijk gebruik maken van SEO diensten. En om op die manier natuurlijk een betere SEO score te halen.

Voor meer informatie en mogelijkheden neem contact op met ons.

Hele goeie vraag! Als een van de weinige webbouwers meldde wij uw website bij meer dan 30 zoekmachines aan waaronder google en bing..

Geen enkel probleem, Onze seo specialisten kunnen een gehele Adwords campagne voor je opzetten, beheren en ervoor zorgen dat je direct in de top resultaten staat.

Voor meer informatie neem vandaag nog contact met ons op

Dat is een uitstekend idee en dat raden wij ook aan iedereen aan.
Wij bouwen een nieuwe website en een gratis seo module waar u zelf metadata, titles, keywords en urls kan instellen. We kunnen er voor kiezen om een extra investering te doen om sneller het doel te behalen door de SEO uit handen te geven aan de SEOmasters. Die met hun jaren ervaring in een bewezen systeem de website of webshop een betere SEO vindbaarheid kunnen bezorgen.

Je natuurlijk kunt u dat! Wij kunnen zelfs uw google analytics koppelen aan uw website, waardoor u natuurlijk alle informatie kunt terugvinden die u nodig heeft qua statistieken. Wie heeft uw website bezocht, met welk apparaat hebben ze uw website bezocht, welke pagina’s hebben ze het meest bekeken. En natuurlijk u kunt uw doel aanmaken en bijhouden welke u heeft gehaald en welke niet..

Informatie over SEO (Zoekmachines & vindbaarheid)

Nee dat is zeker niet nodig! Bij epicwebsite hebben we vele websites en webshops die we als voorbeeld hebben waaruit u kunt kiezen.

Dat kan zeker, er komen natuurlijk dan wel extra kosten bij.

Een mobiel vriendelijke website of natuurlijk een webshop is uitermate belangrijk in deze tijd.Daar houden wij heel erg rekening mee. Als wij uw website of webshop voor u bouwen, kunt u ervan uitgaan dat u website 100% geoptimaliseerd is voor elk soort apparaat die er is..

Ja dat kan zeker, stuurt u ons de link van de voorbeeld website, en u ontvangt van ons een offerte gebaseerd op uw eigen design..

Ja dat kunnen we zeker, wij zetten uw huidige teksten en afbeeldingen over naar uw nieuwe website.

Nee dat hoeft u niet te doen. Bij ons hoeft u niet apart te betalen voor de foto’s die wij op uw nieuwe website plaatsen. Heeft u meer foto’s nodig?

Waarom Epicwebsite?

Epicwebsite is voor mensen die serieus zijn met hun plannen, die een website of webshop willen laten maken, die ook werkt en op technische gebied niks tekort komt. Een webshop laten maken die ook in de aankomende jaren nog perfect werkt, zelfs als Apple met een nieuwe Device aankomt, hebben wij al rekening gehouden met de technische kanten van de toekomstige veranderingen.
Wij bouwen uw website met de laatste regels van Google en SEO, zo is uw website gebouwd met de laatste richtlijn en regels van Google. En dat allemaal tegen een ongelooflijk lage prijs.

 1. U kunt bij ons de meest uitgebreide systemen laten ontwikkelen
 2. U kunt van ons een eerlijke en professionele oplossing verwachten
 3. Met jaren ervaring kunnen we het totale pakket voor u verzorgen
 4. U kunt van ons betrouwbaarheid en kwaliteit verwachten

Ok ik wil een website laten maken waar begin ik mee?

Uw website is snel online, niet als wij:
– uw  tekst/afbeeldingen/video’s niet volledig hebben ontvangen.
– geen toegang hebben tot het hosting bedrijf (ieder hosting bedrijf is anders, sommigen hebben zelfs een ip blokkade)
– indien u een op maat gemaakte website of webshop wilt hebben. ( Anders dan door ons gemaakte voorbeeld website en webshop)
– als wij uw bestand niet kunnen openen. ( U tekst moet geleverd worden in een apart tekst bestand zoals bijvoorbeeld notepad. Hou er rekening mee dat wij niet van foto’s kunnen kopieren)

1. Als eerste moet u natuurlijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Gelijk doen?
2. Indien u akkoord bent met onze offerte, en een extra pakket heeft, ontvangt u van ons toegang tot de opdrachtgevers en het support gedeelte. ( Waar u een aanbetaling van 50% kan doen en de vooruitgang van uw opdracht in de gaten kan houden/vragen stellen/support ticket aanmaken/ opdrachtbevestiging kan tekenen uitprinten, enzovoort)
3. Als u een maatwerkdesign heeft lever ons de teksten en afbeeldingen en video’s die u graag in uw nieuwe website wilt hebben(anders plaatsen wij de dummy tekst en uw moet het later alleen nog maar te veranderen) .

Dat is eigenlijk alles wat u hoeft te doen de rest doen wij:

1. Wij bouwen uw website of webshop precies zoals een van door ons gemaakte voorbeeld website of webshops, of als u een op maat gemaakte website of webshop heeft besteld maken we natuurlijk alles op uw eigen huisstijl.
2. Wij reserveren een test ruimte op onze server voor u waar wij uw website of webshop plaatsen, zodat u kunt meekijken met de veranderingen en wijzigingen totdat uw website of webshop klaar is..
3. Na het akkoord en het ontvangen van het laatste gedeelte van de betaling plaatsen/koppelen wij natuurlijk uw website of webshop op uw eigen domeinnaam.

Informatie over Service en bereikbaarheid

Als een van de weinige bedrijven geven wij veel aandacht aan de klantenservice en klantenrelatie. U kunt ons in geval van nood altijd bereiken via [email protected] En voor al uw overige vragen en opmerkingen zijn wij op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 te bereiken op het telefoonnummer 06-21564766 of via [email protected]

Nee het is zeker niet nodig.

Heeft u meer informatie nodig of was iets onduidelijk, stuur ons dan een e-mail wij helpen u graag.