Project omschrijving

Website laten maken voor taxi?

website laten maken voor taxi

Live demo van website laten maken voor taxi bekijken?

Hebben jij en je team een mooi taxibedrijfje uitgebouwd, en willen jullie een taxi website laten maken en zo ook online klanten gaan sprokkelen? Dan kun je bij ons nu een website of zelfs een taxi app laten maken. In een mum van tijd zul je beschikken over een gestroomlijnde interface die klanten meteen laat weten waar en wanneer ze zullen kunnen rekenen op een taxi.

Een taxi website laten maken door Epicwebsite? We nemen de opdracht graag aan!

taxi app laten makenHet is een stevig karweitje om een multifunctionele website te maken, maar wel eentje dat we met beide handen aangrijpen! Dankzij jouw ervaring als chauffeur en onze expertise als webontwikkelaars vormen we een combinatie waarbij een taxi website laten maken leidt tot het beste resultaat.

Wij bouwen uw site met meerdere mogelijkheden zoals:
– Prijs berekening per km
– Vaste prijs van stad tot stad
– Online reserveringen
– Online betaling systeem
– Ontvang reservering op uw smartphone
– En veel meer..

 

Waarom bij ons een taxi website laten maken de correcte keuze is

taxi website laten makenNaast expertise biedt ons team een flexibele service en streven we ernaar om de eisen van al onze klanten op te volgen tot in de puntjes. Een taxi app laten maken gaat natuurlijk samen met heel wat technische softwaredetails, maar dat is nu net waar wij sterk staan! Wil je een website en app zien zoals je ervan droomt? Dan maken wij die dromen realiteit!

Een taxi website laten maken is een heuse investering! Hoe zal die weer renderen?

taxi website laten bouwenWij zijn webdesigners gespecialiseerd in de ontwikkeling van commerciële websites. Een website die ook nog eens op lange termijn succes boekt, dat is iets waar we met het volste vertrouwen aan beginnen. Naast bij ons een website laten maken voor taxi-gerelateerde diensten kun je ons altijd om advies vragen. Op die manier geven we je de beste tips om een uitgebreid klantenbestand uit te bouwen! Onze vorige klanten, waaronder www.axizuidoostnederland.nl, wwww.airportservicelimburg.nl, www.taxi-tesla.nl., zullen zeker hun tevredenheid bevestigen!

Ben je klaar om op de baan te gaan richting online dienstverlening? Contacteer ons voor meer informatie!

Liggen de plannen klaar en wil je een uitmuntende website, app, en persoonlijke dienstverlening? Twijfel dan zeker niet om ons eens te contacteren. Je kunt met al je vragen terecht bij onze specialisten via de onderstaande links: