Website laten maken voor taxi

In een mum van tijd zul je beschikken over een gestroomlijnde interface

Contact ons
H sheikzadeh
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een website te beginnen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we je idee om tot een succes!

Door mijn gegevens in te dienen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid . En dat er contact met mij mag worden opgenomen.

Website laten maken voor taxi?

Hebben jij en je team een mooi taxibedrijfje opgebouwd, en willen jullie een taxi website laten maken en zo ook online klanten gaan sprokkelen? Dan kun je bij ons nu een website of zelfs een taxi app laten maken. In een mum van tijd zul je beschikken over een gestroomlijnde interface die klanten meteen laat weten waar en wanneer ze zullen kunnen rekenen op een taxi.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

Een taxi website laten maken door Epicwebsite? We nemen de opdracht graag aan!

Het is een stevig karweitje om een multifunctionele website te maken, maar wel eentje dat we met beide handen aangrijpen! Dankzij jouw ervaring als chauffeur en onze expertise als webontwikkelaars vormen we een combinatie waarbij een taxi website laten maken leidt tot het beste resultaat.

Wij bouwen jouw site met meerdere mogelijkheden zoals:
– Prijsberekening per km
– Vaste prijs van stad tot stad
– Online reserveringen
– Online betaling systeem
– Ontvang reservering op uw smartphone
– En veel meer.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Waarom bij ons een taxi website laten maken de correcte keuze is

Naast expertise biedt ons team een flexibele service en streven we ernaar om de eisen van al onze klanten op te volgen tot in de puntjes. Een taxi app laten maken gaat natuurlijk samen met heel wat technische softwaredetails, maar dat is nu net waar wij sterk staan! Wil je een website en app zien zoals je ervan droomt? Dan maken wij die dromen realiteit!

Een taxi website laten maken is een heuse investering! Hoe zal die weer renderen?

Wij zijn webdesigners gespecialiseerd in de ontwikkeling van commerciële websites. Een website die ook nog eens op lange termijn succes boekt, dat is iets waar we met het volste vertrouwen aan beginnen. Naast bij ons een website te laten maken voor taxi-gerelateerde diensten kun je ons altijd om advies vragen. Op die manier geven we je de beste tips om een uitgebreid klantenbestand uit te bouwen! Onze vorige klanten, waaronder www.taxizuidoostnederland.nl, wwww.airportservicelimburg.nl, www.taxi-tesla.nl., zullen zeker hun tevredenheid bevestigen!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Ben je klaar om op de baan te gaan, richting de online dienstverlening? Contacteer ons voor meer informatie!

Liggen de plannen klaar en wil je een uitmuntende website, app, en persoonlijke dienstverlening? Twijfel dan zeker niet om ons eens te contacteren. Je kunt met al je vragen terecht bij onze specialisten via de onderstaande links:

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Website maken bouwbedrijf2022-07-27T11:37:20+00:00
Epicwebsite demosite bouwbedrijf