Project omschrijving

Website laten maken voor taxi

In een mum van tijd zul je beschikken over een gestroomlijnde interface

epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialis
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

Website laten maken voor taxi?

Hebben jij en je team een mooi taxibedrijfje uitgebouwd, en willen jullie een taxi website laten maken en zo ook online klanten gaan sprokkelen? Dan kun je bij ons nu een website of zelfs een taxi app laten maken. In een mum van tijd zul je beschikken over een gestroomlijnde interface die klanten meteen laat weten waar en wanneer ze zullen kunnen rekenen op een taxi.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
Een taxi website laten maken door Epicwebsite

Een taxi website laten maken door Epicwebsite? We nemen de opdracht graag aan!

Het is een stevig karweitje om een multifunctionele website te maken, maar wel eentje dat we met beide handen aangrijpen! Dankzij jouw ervaring als chauffeur en onze expertise als webontwikkelaars vormen we een combinatie waarbij een taxi website laten maken leidt tot het beste resultaat.

Wij bouwen uw site met meerdere mogelijkheden zoals:
– Prijs berekening per km
– Vaste prijs van stad tot stad
– Online reserveringen
– Online betaling systeem
– Ontvang reservering op uw smartphone
– En veel meer..

Waarom bij ons een taxi website laten maken de correcte keuze is

Naast expertise biedt ons team een flexibele service en streven we ernaar om de eisen van al onze klanten op te volgen tot in de puntjes. Een taxi app laten maken gaat natuurlijk samen met heel wat technische softwaredetails, maar dat is nu net waar wij sterk staan! Wil je een website en app zien zoals je ervan droomt? Dan maken wij die dromen realiteit!

Een taxi website laten maken
Een taxi website laten bouwen

Een taxi website laten maken is een heuse investering! Hoe zal die weer renderen?

Wij zijn webdesigners gespecialiseerd in de ontwikkeling van commerciële websites. Een website die ook nog eens op lange termijn succes boekt, dat is iets waar we met het volste vertrouwen aan beginnen. Naast bij ons een website laten maken voor taxi-gerelateerde diensten kun je ons altijd om advies vragen. Op die manier geven we je de beste tips om een uitgebreid klantenbestand uit te bouwen! Onze vorige klanten, waaronder www.taxizuidoostnederland.nl, wwww.airportservicelimburg.nl, www.taxi-tesla.nl., zullen zeker hun tevredenheid bevestigen!

Ben je klaar om op de baan te gaan richting online dienstverlening? Contacteer ons voor meer informatie!

Liggen de plannen klaar en wil je een uitmuntende website, app, en persoonlijke dienstverlening? Twijfel dan zeker niet om ons eens te contacteren. Je kunt met al je vragen terecht bij onze specialisten via de onderstaande links:

Een taxi website bouwen

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.