Seo optimaliseren beter vindbaar worden

Uw website beter vindbaar maken

Uw website beter vindbaar maken kan op meerdere manieren. Een van de meest bekende discipline is zoekmachine marketing, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Het is een online marketinginstrument om uw website beter organisch vindbaar te maken. Door uw website te optimaliseren voor zoekmachines kunnen potentiële klanten, door middel van zoekwoorden uw bedrijf veel makkelijker vinden in de organische zoekresultaten. Epicwebsite online marketing specialist kan uw website voor alle zoekmachines optimaliseren.

 

Hogerop komen in Google

Bedrijven die een beperkt budget hebben en die meer klanten willen. Kunnen door middel van zoekmachine marketing hun bedrijf boosten in de organische zoekresultaten. Organische zoekresultaten zijn de zoekresultaten waar niet voor betaald is.

Een groot voordeel van zoekmachine marketing is dat u hier levenslang profijt van heeft. Mits u niet aan SEO doet is de kans groot dat uw bedrijf online steeds meer in verval raakt. Omdat concurrenten vaak wel een marketingbureau hebben ingeschakeld. Ook is het heel goed mogelijk om de resultaten beter meetbaar te maken dan de reguliere marketinginstrumenten.

Het uiteindelijke doel is om op de zoekwoorden, die uw diensten of producten verwoorden. Hogere posities krijgen in de zoekresultaten van de zoekmachines. Het voordeel is dat uw bezoekers gericht op zoek waren naar uw informatie, omdat zij relevante zoekwoorden hebben ingetypt. Voordat zij op uw website terecht zijn gekomen.

Het uiteindelijke doel is uiteraard het verhogen van de conversies op uw website. Een conversie is een benaming voor meer bezoekers, verkopen, leads, aanvragen of naamsbekendheid. Zoekmachine marketing bestaat niet alleen uit zoekmachine optimalisatie (SEO), maar ook uit zoekmachine adverteren (SEA).

Zoekmachine adverteren wordt ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd en verschijnt bovenaan de zoekopdrachten. Deze zoekresultaten zijn gesponsorde zoekopdrachten en staan bovenaan (4 posities) en soms onderaan (1-3 posities) als advertentie omschreven. Bij de zoektermen op basis van producten of diensten: “laptop kopen” staan deze gesponsorde zoekresultaten ook als Google shopping resultaten.

Deze vorm van online adverteren leidt vaak tot hogere conversiepercentages, omdat potentiële klanten uw producten of diensten vaak willen aanschaffen. Deze type bezoekers zijn (vaak) aan het eind van hun aankoopbeslissingsproces. Waarbij organische zoekresultaten veelal een hogere CTR hebben op de informatiebehoefte.

Het is tevens mogelijk om re marketing campagnes uit te voeren. Zoekmachine optimalisatie is meer procesgericht, waarbij u maandelijks dit zelf kunt doen of laat uitbesteden. Zo klimmen uw resultaten maandelijks hoger in de organische zoekresultaten. De kosten zijn dan lager dan bij zoekmachine adverteren, maar het vergt wel meer tijd.

Epicwebsite heeft de certificaten en jarenlange ervaring in zoekmachine marketing. We hanteren goede voorwaarden voor onze klanten en boeken al jarenlang resultaat. U kunt bij ons vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over zoekmachine marketing.