Stripe API koppeling laten maken?

Wil je een Stripe API koppeling laten maken? Wij maken duurzame en efficiënte koppelingen die jouw werkomgeving een stuk fijner kunnen maken. Doordat we veel ervaring hebben in het zorgen voor communicatie tussen applicaties, weten we precies wat er nodig is voor een rendabele oplossing. Genoeg over API koppelingen in het algemeen, laten we het hebben over een API koppeling laten maken met Stripe.

Web en app expert cta

Hoi!
Plannen om een API te laten ontwikkelen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we jouw idee tot een succes!

4,5 / 5

4.5/5 – 934 klanten

  • Wij ontwerpen Epic & unieke, betrouwbare APIS.
  • Afgestemd op jouw budget
  • 100% Maatwerk en of bestaande oplossingen

  • Efficiënte en rendabele

  • Volle 100% inzetten voor jouw organisatie
  • We blijven je de beste zorg en ondersteuning geven zelf na publiceren van je app!
Praat met een expert
  • Efficiënte koppeling voor jou betalingsmogelijkheden

Stripe API koppeling laten maken?

Stripe is een slimme en gebruiksvriendelijke billing provider API die je kunt integreren in bijvoorbeeld je webshop of applicatie. Het is een razendsnel, modern betaalsysteem waarbij je je klanten op een efficiënte manier kunt factureren. Je kunt zowel eenmalig als via een ander verdienmodel betalingen ontvangen. Hier ligt dan ook de kracht van deze API. Met Stripe kun je elk verdienmodel raadplegen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het factureren per licentie, per gebruik of per abonnement.

OFFERTE AANVRAGEN
  • We bouwen en koppelen Epic APIS

API koppeling laten maken

Wil je een API koppeling laten maken? Wij helpen je graag verder. Naast het koppelen van API’s, bouwen wij ze ook zelf. Ons team beschikt dus over een aardige hoeveelheid skills, die ze maar al te graag voor de volle 100% inzetten voor jouw organisatie. Een onderneming werkt vaak met een hoop software tegelijkertijd, stel dat al deze software met elkaar verbonden wordt. De verschillende software kan informatie overal vanuit uitlezen of elkaar ondersteunen bij andere taken. Volgens ons een zeer rendabele investering die voor veel bedrijven voor veel innovatie kan zorgen. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan op onze website, wij staan je graag te woord.

OFFERTE AANVRAGEN
Waar wordt api data voor gebruikt
Online ideal betalingen
  • Met wereldwijde betalingsmethoden

Online iDeal betalingen

Makkelijk online iDeal betalingen in jouw webshop of applicatie? Ook dit is met de API van Stripe geen enkel probleem. IDeal is een betalingswijze die ingezet kan worden voor eenmalige geauthentiseerde betalingen. Hierbij wordt er 0.01 EUR afgeschreven van de klant om hun bankgegevens te verzamelen. Vervolgens wordt dit bedrag terugbetaald via Stripe en word je IBAN-nummer opgeslagen in een SEPA-bankoverschrijving betalingsoptie. Nu hebben je klanten de mogelijkheid om eenvoudig via Stripe, online iDeal betalingen te doen.

OFFERTE AANVRAGEN

Bedrijven waarmee wij hebben gewerkt

Systemen waar we maatwerk voor geleverd hebben

Vuejs
Typescript
Stripe
React
Postnl
Parcel
Nodejs
Mollie
Microsoft
Ionic
Flutter