Boekhouding api koppeling
Stripe API koppeling laten maken

Stripe API koppeling laten maken?

Wil je een Stripe API koppeling laten maken? Wij maken duurzame en efficiënte koppelingen die jouw werkomgeving een stuk fijner kunnen maken. Doordat we veel ervaring hebben in het zorgen voor communicatie tussen applicaties, weten we precies wat er nodig is voor een rendabele oplossing. Genoeg over API koppelingen in het algemeen, laten we het hebben over een API koppeling laten maken met Stripe.

E-commerce apis koppelingen automatiseren

Stripe API koppeling laten maken?

Laat een stripe API koppeling maken bij Epicwebsite.

Stripe is een slimme en gebruiksvriendelijke billing provider API die je kunt integreren in bijvoorbeeld je webshop of applicatie. Het is een razendsnel, modern betaalsysteem waarbij je je klanten op een efficiënte manier kunt factureren. Je kunt zowel eenmalig als via een ander verdienmodel betalingen ontvangen. Hier ligt dan ook de kracht van deze API. Met Stripe kun je elk verdienmodel raadplegen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het factureren per licentie, per gebruik of per abonnement.

Epic Website…

Api koppeling laten maken

API koppeling laten maken

Wil je een API koppeling laten maken? Wij helpen je graag verder. Naast het koppelen van API’s, bouwen wij ze ook zelf. Ons team beschikt dus over een aardige hoeveelheid skills, die ze maar al te graag voor de volle 100% inzetten voor jouw organisatie. Een onderneming werkt vaak met een hoop software tegelijkertijd, stel dat al deze software met elkaar verbonden wordt. De verschillende software kan informatie overal vanuit uitlezen of elkaar ondersteunen bij andere taken. Volgens ons een zeer rendabele investering die voor veel bedrijven voor veel innovatie kan zorgen. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan op onze website, wij staan je graag te woord.

Waar wordt api data voor gebruikt

Online iDeal betalingen

Laat op jou website iDEAL betalingen plaats vinden.

Makkelijk online iDeal betalingen in jouw webshop of applicatie? Ook dit is met de API van Stripe geen enkel probleem. IDeal is een betalingswijze die ingezet kan worden voor eenmalige geauthentiseerde betalingen. Hierbij wordt er 0.01 EUR afgeschreven van de klant om hun bankgegevens te verzamelen. Vervolgens wordt dit bedrag terugbetaald via Stripe en word je IBAN-nummer opgeslagen in een SEPA-bankoverschrijving betalingsoptie. Nu hebben je klanten de mogelijkheid om eenvoudig via Stripe, online iDeal betalingen te doen.