Shopify logo
Shopify API Koppeling laten maken

Shopify API Koppeling laten maken

Shopify is een van de grootste aanbieders van e-commerce systemen. Met dit platform kun je eenvoudig een professioneel ogende webshop laten maken. Meer dan een miljoen van de succesvolste merken vertrouwen Shopify dagelijks met al hun verkopen, verzendingen en betalingen. Dit is dus een ontzettend slimme zet om je e-commerce business zo snel mogelijk van de grond te krijgen en uit te bouwen tot een imperium.

Api koppeling laten maken

Shopify API Koppeling laten maken

Laat een Shopify API koppeling maken bij Epicwebsite.

Je weet nu wat Shopify inhoudt en waar je het voor kunt inzetten, maar je kunt er nog veel meer uit halen dan je denkt! Met een Shopify API koppeling zorg je dat jouw werkprocessen nog beter aansluiten bij wat werkt voor jouw organisatie. Koppel bijvoorbeeld de meest betrouwbare en efficiënte betalingsmethodes zoals Mollie of Stripe met een API, aan jou Shopify webshop! Ook kun je bijvoorbeeld je voorraden koppelen aan bol.com of een API koppeling laten maken met Mailchimp, om zo automatische updates naar je klanten te versturen.

Api betalingsmogelijkheid laten maken

E-commerce automatiseren

Het is dus ontzettend simpel om op deze manier te starten met jouw online business. Met Shopify kun je je complete e-commerce systeem automatiseren. Van marketingstrategieën en betrouwbaar afrekenen, tot betalingen en verzendingen van al jouw producten. Het volledige pakket dat Shopify levert is bijna vlekkeloos, maar bedoelt voor iedereen. Omdat iedereen andere bedrijfsdoelstellingen heeft is het belangrijk om te weten dat je de webshop compleet kunt personaliseren naar wat jij wilt. Zo kun je bijvoorbeeld (gratis) plug-ins gebruiken en/of API’s koppelen om verbindingen te creëren tussen software waar jouw bedrijf gebruik van maakt. Het automatiseren van je e-commerce business was nog nooit zo makkelijk!

Waar wordt api data voor gebruikt

Webshop maatwerk koppeling

Voeg een API koppeling toe aan jou webshop.

Voor een maatwerk webshop koppeling ben je aan het juiste adres. Het kan namelijk best complex worden om Shopify compleet te personaliseren, met de API’s en plug-ins die bij jouw doelstellingen passen. Wij hebben veel ervaring in het koppelen van dit soort systemen en nemen dit graag voor je uit handen. Als experts, geven wij je ook graag advies over de meest rendabele en duurzame oplossingen. Kortom, genoeg redenen om wellicht een samenwerking aan te gaan. Laat een maatwerk webshop koppeling maken die perfect bij jouw wensen past. Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website. Mogelijk heb je nog andere vragen, stuur ons dan gerust een e-mail via ons contactformulier. We zullen er alles aandoen om zo snel mogelijk te reageren. Wellicht tot een toekomstige samenwerking, ons team is klaar om bergen voor je te verzetten.

We bouwen een Shopify koppeling met BOL.com voor efficiënte advertenties

Verbeter je online zichtbaarheid en verkoop met de juiste e-commerce koppeling

Als je een webshop hebt op het Shopify platform en je wilt je producten ook op BOL.com aanbieden, is het zinvol om een Shopify koppeling met BOL.com te maken.

De koppeling tussen Shopify en Bol.com kan je helpen om je online zichtbaarheid te verhogen en je verkoop te verbeteren. Bol.com is een van de grootste online winkels in Nederland en heeft een breed publiek van potentiële klanten. Door je producten op BOL.com te adverteren, kun je deze klanten bereiken en je verkoop verhogen.

Wat kun je met een koppeling tussen Shopify en Bol?

Met een koppeling tussen je webshop en Bol.com,

  • kun je je producten importeren naar BOL.com
  • De voorraad en prijzen te synchroniseren tussen je Shopify webshop en BOL.com.
  • Zo hoef je niet handmatig wijzigingen door te voeren op beide platforms en bespaar je tijd en moeite.

Het maken van een Shopify koppeling met BOL.com is zeker de moeite waard als je je online zichtbaarheid en verkoop wilt verhogen. Door gebruik te maken van de juiste e-commerce koppeling, kun je efficiënt adverteren via BOL.com en je producten aanbieden aan een breder publiek.

Hoe gebruik je Shopify om te adverteren op meerdere kanalen?

Maximaliseer je onlineaanwezigheid met een slimme e-commerce strategie.

Shopify is een krachtig platform voor e-commerce dat je kan helpen om je producten te verkopen op verschillende online kanalen. Als je wilt adverteren op meerdere kanalen, kan Shopify je daarbij ondersteunen door middel van integraties en koppelingen met andere platforms.

Sommige voorbeelden van integraties die we gebruiken voor onze klanten om te adverteren op meerdere kanalen met Shopify zijn:

  • Facebook Pixel: Deze integratie kan je helpen om je producten te adverteren op Facebook en Instagram, en om beter te begrijpen hoe je doelgroep reageert op je advertenties.
  • Google Shopping: Deze integratie kan je helpen om je producten te tonen in Google Shopping-resultaten en om je verkoop te verhogen via Google.
  • Marktplaats integratie: Met deze integratie kun je je producten eenvoudig importeren naar Marktplaats en automatisch de voorraad en prijzen synchroniseren. Zo kun je je producten aanbieden aan het brede publiek van Marktplaats zonder dat je handmatig wijzigingen hoeft door te voeren.
  • Vergelijkingssite integraties: Er zijn verschillende integraties beschikbaar voor vergelijkingssites zoals Kieskeurig, Tweakers en Ciao. Met deze integraties kun je je producten tonen op de vergelijkingssites en de beoordelingen van klanten importeren naar je Shopify webshop.

Door gebruik te maken van deze integraties en andere beschikbare opties, kun je je producten adverteren op meerdere kanalen en je online aanwezigheid maximaliseren. Wat Epicwebsite doet, is een slimme e-commerce strategie ontwikkelen en de integraties kiezen die het beste bij je doelen passen. Zo kun je het meeste uit je Shopify advertenties halen en je verkoop verhogen.