Een planningsapplicatie ontwikkelen we aan de hand van je wensen, huidige situatie, type bedrijf en je doelstellingen.

Plannings app laten maken

Bij Epicwebsite bouwen we maatwerk software die aan elkaar te koppelen is en aansluit op al jouw bedrijfsdoelstellingen. Voor een opmaat gemaakte planningsapplicatie ben je dus ook aan het juiste adres.

Web en app expert cta

Hoi!
Plannen om een app te laten ontwikkelen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en samen bedenken en bouwen we jouw idee tot een succes!

4,5 / 5

4.5/5 – 934 klanten

 • Wij ontwerpen Epic & unieke, betrouwbare applicaties.
 • Afgestemd op jouw budget
 • 100% Maatwerk en of bestaande oplossingen

 • Verschillende platforms zoals: Native, React Native, Flutter, Web App, PWA

 • Gratis Prototype applicatie
 • UX/UI design
 • API koppelingen

 • We blijven je de beste zorg en ondersteuning geven zelf na publiceren van je app!
Praat met een expert
Plannings-app-laten-maken
 • Een goede plannings applicatie is onmisbaar

Plannings app maken

Een leven zonder planningen of tijdsdruk. Dit klinkt aan de ene kant natuurlijk geweldig, maar voor een bedrijf dat goed wil functioneren is dit natuurlijk een nachtmerrie. Het is ontzettend belangrijk om een goede planning te hebben wanneer je met veel verschillende werknemers, afdelingen en misschien wel instanties tegelijk samenwerkt. Ook is het belangrijk om te ontdekken welke planningsstijl nou precies bij jouw bedrijf past, ieder bedrijf heeft tenslotte veranderende werkzaamheden en verschillende persoonlijkheden. Bij Epicwebsite kun je een plannings app laten maken die precies aansluit bij jouw wensen. Laat de stress van het plannen over aan onze gebruiksvriendelijke, volledig op maat gemaakte systemen.

Praat met een expert
 • Met een opmaat gemaakte app bouwen we exact datgene wat u nodig heeft.

Opmaat gemaakte Planningsapplicatie

Waarom zouden we een plannings app laten maken? Er zijn toch genoeg oplossingen waar bedrijven prima gebruik van kunnen maken? Ja, die zijn er zeker, en voor veel bedrijven zal dit ook een prima oplossing kunnen zijn. Wij zijn van mening dat je voor op de lange termijn vaak iets meer dan een ‘prima oplossing’ wil. Bij onze op maat gemaakte planningsapplicatie worden er functionaliteiten toegevoegd op basis van jouw wensen. Dit betekent dus dat de app totaal geen overbodige functies bevat, maar alleen de functies die jij wilt gebruiken. Dit zorgt voor een uiterst efficiënt planningssysteem waar jouw hele organisatie van kan profiteren.

OFFERTE AANVRAGEN
Opmaat-gemaakte-planningsapplicatie
Agenda app laten maken
 • Planning en agenda software voor totale controle

Agenda app laten maken

Wanneer wij een planningsapplicatie voor je laten maken, kun je deze dus ook als agenda app gebruiken. Of het nou voor dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of zelf jaarlijkse planning is, het is bij ons allemaal mogelijk. Een terechte vraag die we vaak krijgen is: Maar wat gaat zoiets dan kosten? Dit hangt compleet af van wat jij en je organisatie willen. Na een kennismakingsgesprek weten we vaak de richtlijnen en de functionaliteiten die jouw app ongeveer moet gaan bevatten. Hierdoor kunnen we vaak al een gerichte indicatie geven over wat je ongeveer kwijt gaat zijn aan de app, en of het rendabel is voor jouw doelstellingen.

Laten we praten
 • Epic specialist en partner voor een totale oplossing

Maatwerk software laten ontwikkelen

Epicwebsite specialiseert zich in het ontwikkelen van maatwerk softwareoplossingen. Over de jaren heen hebben we veel ervaring op kunnen doen binnen de ontwikkelingsbranche. Hierdoor weten we precies wat ervoor nodig is om jouw app te laten slagen. Ons gedreven team zal zich daar ook zeker voor de volle 100% voor inzetten. Wil je meer informatie over het laten ontwikkelen van maatwerk software? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan. Je kunt ons natuurlijk ook altijd vrijblijvend een berichtje sturen via onze contactpagina.

Contact ons
Maatwerk software laten ontwikkelen

Bedrijven waarmee wij hebben gewerkt

Systemen waar we maatwerk voor geleverd hebben

Vuejs
Typescript
Stripe
React
Postnl
Parcel