Mollie logo
Mollie API laten maken

Mollie API laten maken?

Geef met de Mollie API je klanten een gebruiksvriendelijke betalingsmogelijkheid waarin ze vrijwel elk type betaling kunnen kiezen. Je wilt natuurlijk niet dat je klanten ergens anders gaan winkelen omdat je dit niet in orde hebt. Voor een duurzame, professionele API koppeling op maat ben je bij Epicwebsite aan het juiste adres. In dit artikel vind je meer informatie over een API koppeling met Mollie en wat het precies inhoudt.

Boekhouding api koppeling

Mollie API Koppeling laten maken

Laat een API koppeling maken bij Epicwebsite.

Wij koppelen op een duurzame en efficiënte manier de Mollie API aan jou webshop of website. Dit brengt een hoop voordelen met zich mee. Heel leuk en aardig, maar wat is Mollie precies en waarom zou je het willen koppelen? Mollie is op dit moment één van de grootste betalingsproviders van het land. Daarom is het juist zo belangrijk om deze API koppeling te laten maken. Met Mollie kun je jouw klanten eenvoudig voorzien van de laatste en modernste betaalmethodes. Wat ook een groot voordeel is, is dat je dit aan vrijwel ieder systeem kan koppelen door de manier waarop het is opgebouwd. Ook zijn er mogelijkheden om Mollie nog dieper te integreren in je werkomgeving. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van Mollie Orders om meer informatie over je bestellingen door te krijgen. En kun je Mollie Connect gebruiken om meerdere Mollie accounts met elkaar te verbinden. Kortom, genoeg redenen om eens te kijken of het rendabel is voor jouw organisatie. App laten maken, of een op maat gemaakte webshop behoren tot de mogelijkheden.

Api betalingsmogelijkheid laten maken

Online iDeal betalingen

Laat iDeal betalingen plaats vinden op jou website.

Dit is namelijk één van de vele betalingsmogelijkheden die je tot je beschikking hebt wanneer je Mollie laat koppelen aan je site. Zo kunnen je klanten eenvoudig en snel al hun iDeal betalingen regelen. Via de API kan je het bedrag instellen dat de klant af moet rekenen, dit kun je natuurlijk automatiseren. Mollie verwijst de klant door middel van een link door naar de betalingspagina waar de klant af kan rekenen met de gewenste betalingsmethode. Na een succesvolle betaling stuurt Mollie je door naar een pagina waar je bijvoorbeeld de klant kunt bedanken voor hun bestelling. Een gebruiksvriendelijke betaling laat een goeie indruk achter, en is dus belangrijk voor jouw customer journey. Epicwebsite ontwikkeld APIS voor onder andere ShopifyExactBol.comStripeMollie en veel meer.

Wat kost een api koppeling?

Betaalmethode laten koppelen

Voeg betaalmethodes toevoegen op jou website met Epicwebsite.

Zoals eerder beschreven, is dit niet de enige betaalmethode die je kunt laten koppelen. Je klanten kunnen met Mollie zelfs internationale betalingsmogelijkheden raadplegen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van SEPA, PayPal, Creditcards, Giftcards of een Wallet die wordt ondersteund, zoals Apple Pay. Als je benieuwd bent over welke betalingsmogelijkheden ze nog meer allemaal bieden, kun je hiervan een lijst vinden op Mollie.com. Ben je benieuwd wat een Mollie API koppeling voor jouw bedrijfsdoelstellingen kan betekenen? Onze specialisten geven je graag advies over de meest rendabele oplossingen voor jouw onderneming. Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website of stuur ons gerust een e-mail via het contactformulier.