WooCommerce, wat is dat?

Hier kan je snel in het kort lezen over WooCommerce. De voordelen, nadelen en het gebruik worden beschreven.

WooCommerce is een bekende plug-in waarmee je snel zonder moeite een website kan opzetten. Veel mensen kiezen hiervoor vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Het is ook heel uitgebreid ten opzichte van WordPress. WooCommerce heeft de plug-ins en de thema’s zodanig goed gemaakt dat het lijkt alsof je een professionele webshop hebt. Je hebt veel mogelijkheden en je kan op je gemak met WordPress bezig zijn, zoals je gewend bent van WordPress.

WooCommerce biedt Premium WordPress Themes aan en wordt ontwikkeld door WooThemes. Als je de WooTheme wilt hebben kan je dat gratis downloaden.
Dit kun je als volgt doen:
– Via de website van WooThemes
– Vanuit WordPress plug-in repository
– Direct downloaden vanuit WordPress zelf.

Mogelijkheden

Met WooCommerce kan je heel veel doen. In het begin dachten mensen dat het alleen geschikt was voor kleine webshops. Dit kwam omdat ze dachten dat je ongeveer 10 à 20 producten kon toevoegen, maar dat is niet zo. Je kan zorgeloos producten toevoegen, hoeveel je maar wilt. Heel eenvoudig en netjes. Bij WooCommerce heb je zelfs de mogelijkheid om fysieke en digitale producten te verkopen.

 • Je kan het probleemloos draaien
 • Geen limiet aan het aantal producten dat je kunt toevoegen
 • Je krijgt alle mogelijkheden om btw-tarieven in te stellen
 • Je kan de voorraad goed beheren

Talloze themes

Bij WordPress zijn er talloze beschikbare themes die speciaal zijn gemaakt voor WooCommerce. Dit wil niet zeggen dat je per se zo een theme moet gebruiken. De standaard theme van WordPress werkt ook redelijk netjes. Het ziet er wel beter uit als je de theme van WooCommerce gebruikt. Dat komt omdat het echt als een webshop eruitziet, nauwkeurig en professioneel is. De reden waarom dit ook beter is, is omdat je dan ook een betere conversie hebt dan als je een standaard WordPress theme gebruikt.

Uitbreiding van WooCommerce

WooCommerce is zeer uitgebreid en hier komen een paar voorbeelden wat je ermee kan doen.

 • Bij WooCommerce kan je kortingscodes aanmaken die daadwerkelijk korting geeft.
 • Door middel van de afstand, het land of het gewicht kan je bij WooCommerce de verzendkosten berekenen.
 • Je kunt vanuit WooCommerce automatisch, oftewel direct, facturen sturen.

Door extensies is het mogelijk om WooCommerce uit te breiden ten opzichte van de standaard mogelijkheden van WordPress. Dit kost natuurlijk wel geld. Hierbij toon ik u een aantal voorbeelden van de extensies.

 • Nadat een klant zijn bestelling deelt op sociaal media kan deze klant extra korting krijgen op haar volgende bestellingen.
 • WooCommerce biedt producten aan met terugkerende betalingen, ook bekend als abonnementen.
 • WooCommerce heeft speciale post-nl plug-in om verzendkosten te berekenen.
 • Het is ook mogelijk om plaatjes die 360 graden kunnen draaien toe te voegen aan je producten.

Betaalopties

Met WooCommerce heb je een hele uitgebreide Betaalopties. Je kan betalen met:
– Creditcard
– IDeal
– PayPal
– En veel meer
Je moet deze opties echter wel koppelen, bijvoorbeeld met:
– Omnikassa
– Payment provider zoals Mollie
– Rabobank
– En veel meer

WooCommerce plug-in en al zijn mogelijkheden

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?
Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Inhoudsopgave:

Maak Jouw App Droom Waar
about us 2

Van het eerste concept tot een succes in de appstore, wij zijn jouw partner in innovatie.

Boost Je Online Zichtbaarheid

Met onze SEO, SEA, en ASO-diensten!

EPIC

“Staat jouw site waar het hoort: bovenaan.”

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 13 december 2020

👋 Hoi, Ik ben Hossein Welkom, waar mijn passie voor technologie en innovatie tot leven komt. Ik ben Hossein, jouw full-stack ontwikkelaar bij Epicwebsite, en jouw gids in de wereld van professionele en unieke digitale oplossingen. Hier combineer ik diepgaande technische expertise met een creatieve visie om elk project in een meesterwerk te transformeren. Mijn Reis De Tocht Naar Technologische Excellentie Van de eerste code tot de laatste pixel, mijn reis in de tech-wereld is één vol passie en constante innovatie. Met een achtergrond in full-stack ontwikkeling en een hart voor online marketing, ben ik hier om jouw digitale dromen werkelijkheid te maken. Bij Epicwebsite geloven we niet alleen in het bouwen van apps en websites; we creëren ervaringen die jouw gebruikers niet snel zullen vergeten. Maak een afspraak met mij Mijn Missie Jouw visie verdient meer dan alleen een digitaal platform; het verdient een podium dat even uniek en professioneel is als jijzelf. Met een oog voor detail en een ziel voor innovatie, werk ik samen met jou om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overstijgen. Samen kunnen we een digitale beleving creëren die echt impact maakt. Neem direct contact op Mijn Technische Vaardigheden Omvatten: JavaScript HTML/CSS PHP React Laravel SQL NodeJs Online marketing

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.