Een idee omzetten naar een wireframe
Wireframes laten maken

Een idee omzetten naar een wireframe.

Het laten maken van een website of app, ontstaat altijd vanuit een idee. Als je jouw idee wilt uitwerken tot een goed werkende applicatie, dan heb je een goed plan nodig. Jouw plan zullen we uitwerken aan de hand van op maat gemaakte wireframes (blauwdrukken van jouw project). Dit doen wij gewoon met schetsen op papier, waarbij wij jou volledig laten meedenken. Het is tenslotte jouw plan die we gaan realiseren.

Wat is een wireframe?

Waarom is een wireframe belangrijk bij het ontwerp van een applicatie?

Een wireframe is eigenlijk niet meer dan een bouwtekening ( blauwdruk) van jouw applicatie. Hierbij word in eerste instantie nog niet gekeken naar de kleuren en teksten. Maar echt alleen naar de basis van het ontwerp van je applicatie. Hierbij kan je onder andere denken aan:

 1.  Functionaliteiten
 2.  Knoppen (met welke pagina dienen ze te linken)
 3.  Gebruiksvriendelijkheid van je applicatie. (is het makkelijk te gebruiken)

Voordelen van een wireframe?

De belangrijkste voordelen voor je op een rijtje!

Het gebruik van een wireframe voor het laten ontwerpen van je applicatie heeft meerdere voordelen.

 • Je bent volledig betrokken bij het ontwerpen van je project
 •  Je kan zien hoe je project eruit komt te zien, Hierdoor kan je eventueel zo nodig aanpassingen aan je functionaliteiten doorvoeren (dit bespaart je hoge investeringen in een later ontwerp stadium)
 • Je kan elementen en functionaliteiten hergebruiken (ook dit scheelt investering kosten, omdat ze al ontworpen zijn)

Hoeveel kost een wireframes?

De kosten van een wireframe worden gebaseerd op je functionaliteiten van je project.

De kosten voor het laten maken van wireframes variëren erg sterk. Dit heeft te maken met het soort project dat we voor je gaan ontwikkelen. Hoe uitgebreider je project, hoe hoger je investeringskosten zullen zijn. Om een voorbeeld te geven we kunnen een simpele applicatie voor je ontwerpen voor € 1500, maar we kunnen een zeer uitgebreide applicatie voor je ontwikkelen voor € 25.000. Wel is het zo dat door het laten maken van wireframes, je je investering onder controle kan houden. Door vanaf het begin al eventuele aanpassingen en wijzigingen door te voeren. In een later stadium van je ontwerp, word dit lastiger om nog te verwerken in je applicatie. Waardoor je investering kosten kunnen oplopen.

Snel wireframes laten maken.

Laat Epic stapsgewijs voor jou een wireframe ontwerpen.

Epic kan voor jou een wireframe maken in 6 stappen.

 •  Stap 1: Vrijblijvend intake gesprek (hier vertel je jouw idee van het project aan de specialist)
 • Stap 2: Brain stormen (hierbij bespreken we alle mogelijkheden, en zullen we kleine schetsen maken)
 •  Stap 3: Concept opdracht aanmaken, je ontvangt hierbij alle gemaakte afspraken, die zijn besproken in de vorige 2 stappen.
 •  Stap 4: Facturatie (er wordt een kostenplaatje voor je in kaart gebracht voor het prototype)
 •  Stap 5: Ontwerp fase (hier wordt het wireframe ontwikkeld aan de hand van alle besproken functionaliteiten en opties)
 • Stap 6: Test fase en oplevering (hierbij ga je samen met de specialist van Epic je wireframes testen op alle functionaliteiten. En maak je gezamenlijk een lijst met eventuele aanpassingen die nodig zijn om alles perfect te laten werken)

Wireframes laten maken in Nederland

Je project laten maken, dicht bij huis. Altijd handig!

Volledige wireframes laten maken die aansluiten op jouw visie. Dit laat je natuurlijk doen bij Epicwebsite.
Epic heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van verschillende soorten wireframes zoals onder andere:

 1. Low-fidelity (dit is een basis waarin je alleen de kaders en indeling van je project kan zien)
 2. High-fidelity (hier worden ook kleuren, knoppen, teksten en pop-up teksten laten zien)
 3. Prototype (je wireframes zijn zo goed als af, en je hebt nu een totaalplaatjes van je applicatie)

UI/UX-ontwerp

Maar wat gebeurt er na het maken van wireframes? Een cruciale stap in het ontwerpproces is het creëren van een intuïtieve en aantrekkelijke gebruikerservaring (UX) en gebruikersinterface (UI). Bij Epicwebsite zijn we experts hierin en als je een UI/UX-design laten maken, zorgen we ervoor dat je website of app niet alleen mooi oogt, maar ook gemakkelijk te gebruiken is. Lees meer over onze UI/UX-diensten op onze speciale pagina (https://epicwebsite.nl/epic-ui-ux-laten-maken/) en ontdek hoe we je kunnen helpen met het creëren van een uitzonderlijke digitale ervaring voor je gebruikers.