Epic werkwijze

Zo gaan we te werk om jouw wensen en ideeën te realiseren.

Epicwebsite hossein

HOSSEIN

Web & App Specialists
Beschrijf uw wensen alstublieft zo uitvoerig mogelijk

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

Epicwebsite logo
 • WERKWIJZE

Epic WERKWIJZE

Hoe wij te werk gaan, met het tot leven brengen van jouw wensen en ideeën. Met deze visie zorgen we al jaren voor Epic webapplicaties en realiseren wij de mobile ambitie van onze klanten. Dat doen we in 7 stappen die we over de jaren geperfectioneerd hebben!

 • STAP 1

Kennismaking

We beginnen met een simpel gesprek. We gaan het in dit gesprek erover hebben wat jij als concept hebt en of we de juiste skills ervoor hebben. En aan de hand van je wensen en ideeën maken wij een voorstel. En zodra dat je dat geaccordeerd hebt gaan wij aan de slag met stap 2.

Opzet
 • STAP 2

De perfecte opzet

Aan de hand van jou wensen en ideeën en onze expertise bouwen wij samen een perfecte opzet voor jouw project.

Wij gaan jouw app of web-concept zo nauwkeurig mogelijk maken want het is maatwerk. Op deze dag gaan wij bespreken hoe het interieur van jouw appliactie eruit zal zien en dan praten we over de kleuren, lettertypes -en grootte etc.

 • Grote van het project
 • Inventarisatie
 • Scope
 • Roadmap
 • Vraagdefinitie
 • Proof of Concept (prototype)
 • Etc…
 • STAP 3

Klaar voor de start

Bij de kick-off wordt alles vast gelegd. Onze contact momenten van de komende tijden worden vastgelegd. De deadlines zijn dan bekend voor het technische en het interieur gedeelte, daarnaast krijg je toegang tot het systeem.

Bij de kick-off krijg je alles mee van ons. Je krijgt te leren hoe je de tools moet gebruiken. Ook wordt er verteld hoe er wordt gecommuniceerd. Dit wil zeggen dat je vanaf dat moment hierbij betrokken bent met ons en dat je alles kan volgen wat wij doen.

20944373 converted
 • STAP 4

Wireframe & flow

Jouw web/app-concept wordt tastbaar gemaakt. Hiermee wordt er laten zien hoe  jouw app of website eruit zal zien. Ook hier gaan we de stijlimpressies bepalen. Uiteraard door documentatie, huisstijl en branding.

Doelgroep speelt een belangrijke rol. Hiermee gaan we kijken hoe we de doelgroep kunnen bedienen op een kernbare wijze. De stijl van jouw website of app wordt bepaald door documentatie, huisstijl en branding.

In de wireframe wordt de flow bepaald d.m.v. jouw website of app. Om de stijl te bepalen worden er  een paar wireframes gecreëerd. Hierin bevatten belangrijkste delen zoals de functionaliteiten ook wel het technische gedeelte van jouw app of website.

 • STAP 5

KLIKBAAR ONTWERP

Met een klikbaar ontwerp wordt er volledig getoond hoe jouw website of app eruit gaat zien.

In deze fase gaan wij van het ontwerp een clickable app of website maken, die een goede indruk geeft hoe uiteindelijk de app of website eruit gaat zien. Tijdens deze fase heeft de klant ook de mogelijkheid om aanpassingen aan het project te doen aan de hand van het uiterlijk, look and feel van het project.

5064257
Applicatie
 • STAP 6

WERKENDE APPLICATIE MAKEN

In deze fase mogen onze developers hun skills eruit plukken. We werken met een werkwijze van Agile. Dat houdt in dat wij in een maandelijkse sprint een vorm geven aan de app.

Wij gaan nu het echte werk doen. Jouw app of website krijgt elke maand een figuur. Bij elke afloop van ons iedere sprint leveren wij jou een test versie om te laten zien wat we hebben gedaan. Zo kunnen wij sneller schakelen. Tijdens deze periode zorgen wij samen voor het in kaart brengen en het uitvoeren van uw wensen en ideeën.

 • STAP 7

Online gaan

Het gaat live! Jouw website of app gaat nu online!

Jouw website of app is klaar voor gebruik en als je een app hebt is die downloadbaar via de Google Playstore of Applestore. Verder krijg jij van ons een handleiding voor hoe je bijvoorbeeld een account aan kunt maken voor de developers of het creëren van een gebruiker van de app in een van de stores waarop we het hebben gepubliceerd. Hiernaast zorgen wij er ook voor dat jouw app altijd werkt nadat er een nieuwe versie is gekomen op beide platformen.

Online gaan
Onderhoudcontract
 • STAP 8

ONDERHOUDSCONTRACT (AANGERADEN)

In deze fase onderhouden wij jouw website of app. Wat als er een nieuwe versie komt van het besturingssysteem? Maak je maar geen zorgen, want wij zorgen ervoor dat jouw website of app werkt na de laatste versie van het besturingssysteem.

Bedrijven waarmee wij hebben gewerkt

Systemen waar we maatwerk voor geleverd hebben

Vuejs
Typescript
Stripe
React