ClickCease
Epicwebsite
Epicwebsite
Favicon Apple iPad Retina

webdesign amsterdam

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 4 maart 2016

epicwebsite webdesigner
webdesign amsterdam

Geef mij maar webdesign in Amsterdam, laat een website maken in Amsterdam

Als toonaangevende websitebouwer, met een indrukwekkend ruime portfolio. Bieden we onze professionele diensten aan voor klanten in Amsterdam en omgeving. We waarderen de voorkeur van Amsterdammers om lokale leveranciers te kiezen en zijn verheugd om steeds meer klanten uit onze eigen regio te kunnen helpen met het realiseren van hun webdesign. Wij werken niet alleen voor de inwoners van Amsterdam, maar iedereen kan gebruik maken van onze diensten.

webdesign makelaar 1

Webdesign Amsterdam voor een website laten maken in Amsterdam

Waarom kiezen voor een lokale webdesigner in Almere?

Hoewel we van mening zijn dat een goed webdesign bureau overal goede diensten levert, begrijpen we dat onze klanten in Almere graag een website laten maken in hun eigen stad. Dit geldt waarschijnlijk ook voor klanten uit andere steden. Desondanks maakt het voor ons niet uit waar onze klanten wonen; we bieden altijd dezelfde hoge kwaliteit diensten aan. Bij ons bedrijf, streven we naar het leveren van hoogwaardige en betaalbare diensten aan onze klanten. Wij ontwerpen standaard mobielvriendelijke websites, zodat je klanten op elk scherm gebruik kunnen maken van je website zonder ongemakken.

Webdesign Amsterdam voor een website laten maken in Amsterdam

Amsterdamse webdesigners

Samenwerken aan een op maat gemaakte website met behulp van ons unieke communicatieprogramma

Een voordeel van het werken met een lokale websitebouwer is natuurlijk dat het gemakkelijker is om te communiceren tijdens het bouwen van de website. Maar ook voor klanten die verder weg wonen, bieden we gemakkelijke communicatiemogelijkheden. Hiervoor hebben we een op maat gemaakt programma ontwikkeld. Dat het voor klanten gemakkelijker maakt om hun wensen en ideeën te delen, zowel voor het begin van het project als tijdens het project. Zo kunnen we samenwerken aan een perfect op maat gemaakte website.

wordpress website laten maken

WordPress website laten maken in Amsterdam

Waarom kiezen voor een professionele website met WordPress bij Epicwebsite

Wereldwijd gebruiken miljoenen gebruikers dit platform om hun website te bouwen. Met WordPress bouwen wij op maat gemaakte websites met de meest uitgebreide mogelijkheden die aansluiten op de visie van de klant. Een WordPress website heeft vele voordelen ten opzichte van andere platforms, waarbij de prijzen vaak veel hoger zijn. Dit is waarschijnlijk ook een van de redenen waarom mensen graag een WordPress webshop laten maken.

webdesign makelaar 5

Website laten maken in Amsterdam en de beste Webdesign in Amsterdam

Epicwebsite: professionele webdesign en online marketing diensten tegen concurrerende prijzen.

Epicwebsite staat bekend om het aanbieden van professionele webdesign diensten tegen zeer concurrerende prijzen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Wij bieden ook andere belangrijke diensten voor online ondernemingen, zoals onder andere:

 • Wij werken volgens de richtlijnen van Google (dit zorgt ervoor dat de website goed scoort in de zoekmachines)
 • Social media Marketing
 • Inhoudsmarketing (maken en delen van relevante informatie)
 • Email Marketing (gerichte mails versturen naar je klanten, met bijvoorbeeld acties, aanbiedingen, nieuwe producten)

Waarom Epicwebsite?

WordPress-site laten maken door een webdesigner

 1. Professioneel ontwerp (Wij bouwen een website die volledig aansluit op je huisstijl, waardoor het professionaliteit uitstraalt)
 2. Kennis (Wij hebben de juiste kennis om jouw website professioneel op te zetten en te onderhouden. Zodat je daar geen omkijken meer naar hebt)
 3. Wij kunnen een maat gemaakte website ontwikkelen die aansluit op je bedrijf en doelgroep
 4. SEO-vriendelijk (SEO-vriendelijk betekent dat een website is ontworpen met specifieke aandacht voor zoekmachineoptimalisatie, zodat het gemakkelijker is voor zoekmachines om de inhoud van de website te indexeren en te begrijpen. Dit kan de positie van de website in de zoekresultaten verbeteren en leiden tot meer organische verkeer naar de site).
 5. Wij kunnen je website integreren met andere systemen waar je nu mee werkt, zoals e-commerce-systemen of CRM-systemen.

Wanneer een WordPress-site laten maken bij een ervaren ontwikkelaar?

Waarom kiezen voor Epic voor je WordPress website? Een ruime ervaring en op maat gemaakt

Hier zijn enkele andere redenen waarom je zou kunnen overwegen om een website te laten maken met WordPress bij Epic:

 • Wij hebben een ruime portfolio opgebouwd met WordPress, websites en webshops.
 • Door gebruik te maken van een onderhoudscontract kunnen wij jouw website onderhouden met de juiste updates, waardoor je website altijd werkend en beveiligd blijft.
 • Wij maken een op maat gemaakte website die dus volledig aansluit op jouw eigen visie van je bedrijf.

Conclusie

Waarom zou je een WordPress website laten maken door een developer? De kosten, technische vaardigheden, visie en het onderhoud

Er zijn enkele belangrijke punten waarmee je rekening moet houden bij de keuze om wel of niet een WordPress-site te laten maken door een ontwikkelaar:

 1. Kosten: Het is belangrijk om te overwegen of je budget het inhuren van een developer toelaat. Bedenk ook of je eenmalige of terugkerende kosten wilt hebben voor onderhoud of aanpassingen aan je website.
 2. Technische vaardigheden: Als je niet bekend bent met het bouwen van websites, kan het verstandiger zijn om een developer in te huren.
 3. Visie: Als je een specifiek beeld hebt van hoe je website eruit moet zien en functioneren. Kan het makkelijker zijn om dit te laten realiseren, door een developer. Die je visie kan vertalen naar een functionerende website.
 4. Onderhoud: Als je niet bekend bent met het onderhouden van een website, kan het verstandig zijn om een developer in te huren om dit voor je te doen. Zo weet je zeker dat je website altijd up-to-date en goed functionerend is.
epicwebsite weetjes en feitjes

Weetjes en feitjes

Waarom kiezen voor WordPress als CMS: wereldwijd de populaire keuze voor grote merken

 • WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld, met meer dan 60 miljoen websites die op dit platform draaien.
 • Heeft ruim 60 verschillende taal mogelijkheden
 • WordPress wordt gebruikt door grote merken zoals Microsoft, MTV, eBay, CNN en Forbes.

FAQs

Hoeveel kost het om een professionele website te maken, dit is een standaard vraag die veel wordt gevraagd.

Het is moeilijk om hier een exacte prijs te geven voor het maken van een professionele website, omdat er zoveel factoren zijn die van invloed zijn op de kosten. De grootte en complexiteit van de website, het type functionaliteiten dat je wilt hebben, de hoeveelheid content die je wilt opnemen en de duur van de ontwikkeling zijn allemaal factoren die bepalend zijn voor de kosten van het project.

Ook goed om mee rekening te houden is dat het ontwikkelen van een professionele website niet alleen maar kosten met zich meebrengt, maar ook veel tijd in beslag neemt. Het kan enkele weken of zelfs maanden duren voordat een website volledig is ontwikkeld. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de grootte en complexiteit ervan. Dit is iets om in gedachten te houden als je bepaalt hoeveel geld en tijd je wilt uitgeven aan de ontwikkeling van je website.

 

Loop je met de vraag rond, van wat kost een webdesigner per uur?

De kosten voor een webdesigner per uur kunnen sterk variëren. De kosten zijn vooral afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ervaring en expertise van de webdesigner, de locatie en het soort website dat je wilt laten ontwerpen. Gemiddeld dien je voor de kosten van een webdesigner rekening te houden met bedragen tussen de 50 en 150 euro per uur. Houd er wel rekening mee dat dit alleen de kosten zijn voor de webdesigner zelf, en niet voor eventuele andere kosten die komen kijken bij het laten maken van een website, zoals de kosten voor hosting, domeinnaam en dergelijke. Het is verstandig om vooraf duidelijke afspraken te maken over de kosten met de webdesigner, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Zo kun je er zeker van zijn dat je het juiste bedrag betaalt voor het laten maken van jouw website.

Het kostenplaatje voor het laten maken van een simpele website kan sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte en complexiteit van de website, de technologieën die worden gebruikt, en de tijd en moeite die nodig zijn om de website te ontwikkelen.

Het is inderdaad mogelijk om gratis een website te maken. Er zijn verschillende online tools en platformen die je gratis kunt gebruiken om een eenvoudige website te maken. Deze tools bieden vaak wel een beperkt aantal templates en functies, maar kunnen een goede optie zijn als je op zoek bent naar iets eenvoudigs of als je net gaat starten met het ontwerpen van websites. Houd er wel rekening mee dat deze gratis opties vaak beperkingen hebben, zoals advertenties op jouw website (waardoor je dus minder klanten genereert)  of een beperkte opslagruimte. Als je op zoek bent naar iets meer professioneels of uitgebreider, dan is het verstandig om een professioneel webdesigners bureau in te schakelen. Met hun expertise ontwerpen ze een op maat gemaakte website die volledig aansluit op je visie

Er zijn verschillende manieren waarop je hulp kunt krijgen bij het maken van jouw website. De meest belangrijkste opties is om een professionele webontwikkelaar in te huren. Deze personen of bedrijven zijn experts in het ontwerpen en bouwen van websites en kunnen je helpen om jouw visie tot leven te brengen.

Veelgestelde Vragen: Jouw Gids voor Maatwerk App Ontwikkeling

Het creëren van een maatwerk app is een avontuur dat expertise, precisie en passie vereist. Bij Epicwebsite begrijpen we dat je streeft naar een app die niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk is, maar ook esthetisch aantrekkelijk, met positieve feedback van gebruikers en een snelle terugverdientijd. Dit proces, hoewel uitdagend, opent de deur naar eindeloze mogelijkheden om jouw unieke ideeën tot leven te brengen en een blijvende indruk te maken op je doelgroep. Met onze diepgaande kennis en ervaring in app-ontwikkeling staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap, van concept tot lancering, om ervoor te zorgen dat jouw app niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.

Kon je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 4 maart 2016

👋 Hoi, Ik ben Hossein Welkom, waar mijn passie voor technologie en innovatie tot leven komt. Ik ben Hossein, jouw full-stack ontwikkelaar bij Epicwebsite, en jouw gids in de wereld van professionele en unieke digitale oplossingen. Hier combineer ik diepgaande technische expertise met een creatieve visie om elk project in een meesterwerk te transformeren. Mijn Reis De Tocht Naar Technologische Excellentie Van de eerste code tot de laatste pixel, mijn reis in de tech-wereld is één vol passie en constante innovatie. Met een achtergrond in full-stack ontwikkeling en een hart voor online marketing, ben ik hier om jouw digitale dromen werkelijkheid te maken. Bij Epicwebsite geloven we niet alleen in het bouwen van apps en websites; we creëren ervaringen die jouw gebruikers niet snel zullen vergeten. Maak een afspraak met mij Mijn Missie Jouw visie verdient meer dan alleen een digitaal platform; het verdient een podium dat even uniek en professioneel is als jijzelf. Met een oog voor detail en een ziel voor innovatie, werk ik samen met jou om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overstijgen. Samen kunnen we een digitale beleving creëren die echt impact maakt. Neem direct contact op Mijn Technische Vaardigheden Omvatten: JavaScript HTML/CSS PHP React Laravel SQL NodeJs Online marketing

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.