Wat zijn de kosten voor de hosting van een applicatie
Wat zijn de kosten voor de hosting van een applicatie?

Wat zijn de kosten voor de hosting van een applicatie?

Welke app hosting service moet ik kiezen?

De kosten voor de hosting van een applicatie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij kun je denken aan de data die de app opslaat, of de applicatie 24/7 online moet zijn en hoe snel je deze wilt hebben. Hosting is onlosmakelijk verbonden met de server.

Des te meer werk deze moet verrichten, des te hoger de kosten voor de hosting van een applicatie uit zullen vallen. Over het algemeen kun je stellen dat de hosting kosten op jaarbasis overeenkomen met 10% van de ontwikkelingsprijs van de applicatie.

De onderhoudskosten van een app

De kosten voor het onderhouden van een applicatie variëren ook. Dat komt omdat de onderhoudskosten afhankelijk zijn van de soort applicatie die je hebt laten ontwikkelen. Het kan namelijk gaan om een vrij eenvoudige app of een applicatie die wat meer service en onderhoud nodig heeft. Hierbij kun je denken aan het regelmatig doorvoeren van updates zodat de app naar behoren blijft werken, maar ook het bijhouden van de gegevens database behoren tot service en onderhoud. Je kunt hiervoor een overeenkomst afsluiten met de ontwikkelaar van de applicatie.

Wat is het uurtarief van een app ontwikkelaar?

Epic houdt van duidelijkheid wat betreft investeringen

Binnen het team van Epic Website kunnen we ook werken op basis van een vast uurtarief. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Hoeveel werkuren het ontwikkelen van jouw applicatie nodig heeft is afhankelijk van een aantal zaken. Bijvoorbeeld of jouw klanten moeten inloggen binnen de omgeving van de app, of er teksten, foto’s en locatiegegevens gemaakt moeten worden en of er maatwerk nodig is. Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we in veel gevallen vooraf een redelijk nauwkeurige inschatting maken. Zeker als we weten wat jouw speciale wensen zijn als je een applicatie wilt laten ontwikkelen door de specialisten van Epic Website.

Een app laten maken door een professionele ontwikkelaar

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Kies je kwaliteit boven kwantiteit en wil je achteraf niet met hoge kosten of vervelende bijkomstigheden worden geconfronteerd? Dan kun je jouw app het beste laten bouwen door een professionele ontwikkelaar. Epic Website staat voor je klaar. We zorgen altijd voor een maatwerk applicatie die aan al jouw wensen voldoet. Ook als het aankomt op nazorg mag je op ons rekenen.