Wat zijn de kosten voor de hosting van een applicatie?

Welke app hosting service moet ik kiezen?

De kosten voor de hosting van een applicatie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij kun je denken aan de data die de app opslaat, of de applicatie 24/7 online moet zijn en hoe snel je deze wilt hebben. Hosting is onlosmakelijk verbonden met de server. Bij ons beginnen prijzen vanaf  20,-mnd.

Des te meer werk deze moet verrichten, des te hoger de kosten voor de hosting van een applicatie uit zullen vallen. Over het algemeen kun je stellen dat de hosting kosten op jaarbasis overeenkomen met 10% van de ontwikkelingsprijs van de applicatie.

De onderhoudskosten van een app

De kosten voor het onderhouden van een applicatie variëren ook. Dat komt omdat de onderhoudskosten afhankelijk zijn van de soort applicatie die je hebt laten ontwikkelen. Het kan namelijk gaan om een vrij eenvoudige app of een applicatie die wat meer service en onderhoud nodig heeft. Hierbij kun je denken aan het regelmatig doorvoeren van updates zodat de app naar behoren blijft werken, maar ook het bijhouden van de gegevens database behoren tot service en onderhoud. Je kunt hiervoor een overeenkomst afsluiten met de ontwikkelaar van de applicatie.

Als dé nummer één app ontwikkelaar van Nederland vertellen we je graag alles wat je wilt weten over de onderhoudskosten die gepaard gaan met jouw specifieke applicatie.

Wat is het uurtarief van een app ontwikkelaar?

Binnen het team van Epic Website werken we altijd op basis van een vast uurtarief. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Hoeveel werkuren het ontwikkelen van jouw applicatie nodig heeft is afhankelijk van een aantal zaken. Bijvoorbeeld of jouw klanten moeten inloggen binnen de omgeving van de app, of er teksten, foto’s en locatiegegevens gemaakt moeten worden en of er maatwerk nodig is. Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we in veel gevallen vooraf een redelijk nauwkeurige inschatting maken. Zeker als we weten wat jouw speciale wensen zijn als je een applicatie wilt laten ontwikkelen door de specialisten van Epic Website.

Wat zijn de kosten voor de hosting van een applicatie

Een app laten maken door een professionele ontwikkelaar

Kies je kwaliteit boven kwantiteit en wil je achteraf niet met hoge kosten of vervelende bijkomstigheden worden geconfronteerd? Dan kun je jouw app het beste laten bouwen door een professionele ontwikkelaar. Epic Website staat voor je klaar. We zorgen altijd voor een maatwerk applicatie die aan al jouw wensen voldoet. Ook als het aankomt op nazorg mag je op ons rekenen.

Aangenaam! Wie ben jij?

Wij zijn Epicwebsite!

Epicwebsite bestaat uit een team van enthousiaste én ervaren developers. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het op maat laten maken van Webapplicaties. Naast een maatwerk service, bieden we je natuurlijk ook kwaliteit en een heldere visie.

Bedrijfsgegevens

Mandelaplein 1

Almere 1314 CG

T: 036-8415083
M: 0621 564 766
E: info@epicwebsite.nl

Informatie over app

Recent projecten

LET’S TALK

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw project tot een succes te maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Benieuwd geworden naar onze apps?
Download ze dan Nu

Google Play
App Store
Vrijblijvende offerte