Wat zijn de kosten voor de hosting van een applicatie
Wat zijn de kosten voor de hosting van een applicatie?

Wat zijn de kosten voor de hosting van een applicatie?

Welke app hosting service moet ik kiezen?

De kosten voor de hosting van een applicatie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij kun je denken aan de data die de app opslaat, of de applicatie 24/7 online moet zijn en hoe snel je deze wilt hebben. Hosting is onlosmakelijk verbonden met de server.

Hoe meer taken de server moet uitvoeren, hoe hoger de kosten voor het hosten van een applicatie zullen zijn. Over het algemeen kun je stellen dat de hosting kosten op jaarbasis overeenkomen met 10% van de ontwikkelingsprijs van de applicatie.

De onderhoudskosten van een app

De kosten voor het onderhouden van een applicatie variëren ook. Dat komt omdat de onderhoudskosten afhankelijk zijn van de soort applicatie die je hebt laten ontwikkelen. Het kan namelijk gaan om een vrij eenvoudige app of een applicatie die wat meer service en onderhoud nodig heeft. Hierbij kun je denken aan het regelmatig doorvoeren van updates zodat de app naar behoren blijft werken, maar ook het bijhouden van de gegevens database behoren tot service en onderhoud. Vaak kun je hiervoor een onderhoudsovereenkomst afsluiten met de app-ontwikkelaar.

Wat is het uurtarief van een app ontwikkelaar?

Bij Epic hechten we waarde aan transparantie wat betreft kosten.

Binnen het team van Epic Website kunnen we ook werken op basis van een vast uurtarief. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. De benodigde werkuren voor het ontwikkelen van jouw app zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld of jouw klanten moeten inloggen binnen de omgeving van de app, of er teksten, foto’s en locatiegegevens gemaakt moeten worden en of er maatwerk nodig is. Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we in veel gevallen vooraf een redelijk nauwkeurige inschatting maken. Zeker als we weten wat jouw speciale wensen zijn als je een applicatie wilt laten ontwikkelen door de specialisten van Epic Website.

Abonneer en blijf op de hoogte!

Altijd het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Een app laten maken door een professionele ontwikkelaar

Epic staat voor ervaring, uniek ontwerp en oplossingen die er echt toe doen

Als je kwaliteit boven kwantiteit verkiest en geen onverwachte hoge kosten wilt ervaren, dan is het verstandig om vooraf met een professionele ontwikkelaar in zee te gaan. Dan kun je jouw app het beste laten bouwen door een professionele ontwikkelaar. Epic Website staat voor je klaar. We zorgen altijd voor een maatwerk applicatie die aan al jouw wensen voldoet. Ook als het aankomt op nazorg mag je op ons rekenen.

Inhoudsopgave:

Maak Jouw App Droom Waar
about us 2

Van het eerste concept tot een succes in de appstore, wij zijn jouw partner in innovatie.

Boost Je Online Zichtbaarheid

Met onze SEO, SEA, en ASO-diensten!

EPIC

“Staat jouw site waar het hoort: bovenaan.”

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 7 januari 2020

👋 Hoi, Ik ben Hossein Welkom, waar mijn passie voor technologie en innovatie tot leven komt. Ik ben Hossein, jouw full-stack ontwikkelaar bij Epicwebsite, en jouw gids in de wereld van professionele en unieke digitale oplossingen. Hier combineer ik diepgaande technische expertise met een creatieve visie om elk project in een meesterwerk te transformeren. Mijn Reis De Tocht Naar Technologische Excellentie Van de eerste code tot de laatste pixel, mijn reis in de tech-wereld is één vol passie en constante innovatie. Met een achtergrond in full-stack ontwikkeling en een hart voor online marketing, ben ik hier om jouw digitale dromen werkelijkheid te maken. Bij Epicwebsite geloven we niet alleen in het bouwen van apps en websites; we creëren ervaringen die jouw gebruikers niet snel zullen vergeten. Maak een afspraak met mij Mijn Missie Jouw visie verdient meer dan alleen een digitaal platform; het verdient een podium dat even uniek en professioneel is als jijzelf. Met een oog voor detail en een ziel voor innovatie, werk ik samen met jou om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overstijgen. Samen kunnen we een digitale beleving creëren die echt impact maakt. Neem direct contact op Mijn Technische Vaardigheden Omvatten: JavaScript HTML/CSS PHP React Laravel SQL NodeJs Online marketing

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.