Epicwebsite klanten beoordeling
8.1 / 9 Recensent
{{ reviewsOverall }} / 9 Gebruikers (16 votes)
Pros
  • kwaliteit van webdesign
  • Geoptimaliseerde code
  • Zoekmachines richtlijnen
  • Mobiel vriendelijk
Overzicht
  • WordPress/magento/prestashop
  • Zoekmachine optimalisatie google
  • Mobile app
  • Logo ontwerpen
Epicwebsite Beoordelingen
Communicatie8
Prijzen9
Kwaliteit9
Klantvriendelijkheid7.5
Advies8
Resultaat8.5
Nazorg8
Wat mensen zeggen ... Schrijf een beoordeling
Order by:

Schrijf de eerste beoordeling.

Geverifieerd
/ 9
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer beoordelingen
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een beoordeling

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Onze Klanten

Super werk geleverd door epicwebsite en sammy in het bijzonder!Persoonlijk contact als zeer goed ervaren. Er wordt geluisterd naar je wensen en goed vertaald naar je website.

Neda Collet

Ik ben zeer te spreken over de samenwerking met epicwebsite. epic is altijd bereikbaar, zelfs toen ik op zondagavond belde met een aantal dringende vragen, chapeau!Bedankt voor de fijne samenwerking, en ik zal epicwebsite zeker aanraden aan anderen.

M van Summeren

we kijken met een goed gevoel terug op de afgelopen tijd! En eindproduct is super. Erg tevreden over. En ook na oplevering kun je contact opnemen bij vragen of problemen en word je vlot en vakkundig geholpen.Mijn Ontwerp werkt snel, is betrouwbaar en bereid om kleine vraagjes etc ook naderhand gewoon te behandelen

SanjanaRoggen
NedaCollet
NedaCollet
Wat ik heel leuke vind is dat ik veel meer met computers kan dan ik dacht, want ik kan hem helemaal zelf bijhouden door in te loggen op het systeem.
Eigen webshop beginnen was ik al heel lang van plan maar iedere keer kwamen er wat tussen en ik kon het niet doorzetten! maar nou met dit website wat te krijgen ik weet zeker dat ik ga doorzetten en wat van maken!
Hilbertus Vogelaar
Hilbertus Vogelaar
Epicwebsite is top !!Ze maakte in 9 dagen tijd het prachtig wordpress website gemaakt Als ik iets wou veranderen deed ze dat netjes U kunt rustig epicwebsite uit kiezen ze is eerlijk,betrouwbaar,en supper snel Ik wou dat ik haar een hoger cijfer kon geven dan kreeg ze van mij een dikke 10epicwebsite bedankt !!!
LatifahBrunink
LatifahBrunink
Zeer tevreden ! ze heeft voor onze organisatie geef voor een kind de website kostenloos gemaakt.Als ik iets wou veranderen deed ze dat netjes ze geeft heel snel antwoord op alle vragen.mijn complimenten
RemoBerkhof
RemoBerkhof
Uitermate tevreden over epicwebsite.epicwebsite heeft voor ons een geheel nieuwe webshop opgebouwd. Tijdens dit proces blijkt dat epicwebsite echt uitblinkt in heldere communicatie, inleefvermogen, persoonlijk contact en meedenken. Ook uitermate prettig is dat een afspraak ook gewoon een afspraak is bij epicwebsite.Wanneer u een webshop ontwikkelaar met uitstekende service zoekt, moet u zeken bij epicwebsite zijn.
Sarah-JaneVerbaas
Beste epicwebsite,Je hebt mij zeer ontzettend goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd en beschreven, daar mijn korte geheugen niet erg goed meer is, je toonde daarvoor veel begrip en je was er al gauw achter wat ik wilde, dank zij jouw kan ik een mooie website maken voor mijn zoon en voor ons zelf, een recepten website en een ‘ volkstuin logboek ‘ je hebt mij het netjes op papier gezet zodat ik als het tuinseizoen weer over is de draad weer kan oppakken. ik zal je in de toekomst zeker als ik ergens tegen aan ‘loop’ weer vragen, tot zover mijn aanbeveling en nogmaals heel erg hartelijk bedankt.Bas van der Starre
ThomasMaes
Een website laten maken? Jongens bedankt echt ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen wij geloven het niet maar het is de eerste keer dat ik 100% tevreden ben met mijn webshop, en dat is misschien mede dankzij dat ik net mijn eerste product verkocht heb – ik denk dat ik maar net paar uurtjes open ben dit is gewoon fantastisch, oja mijn foto’s zijn ook binnen ik weet alleen niet hoe ik nu mij tweede domeinnaam moet puinten, maar het komt