ClickCease
Epicwebsite
Epicwebsite
Favicon Apple iPad Retina

Wat kost een website

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 10 maart 2016

Header 2.5
Wat kost een website

Wat kost een website

Kosten website bij ons begint het al vanaf € 299,- dat is pas een goedkope website laten maken! Dat is een complete basis website met de meest professionele Tools zoals CMS en Responsive webdesign en een heel jaar lang gratis hosting en een gratis .nl domeinnaam en veel meer. Want zoals je op onze lijst kunt zien er is behoorlijk wat extra’s wat wij gratis weggeven. Bij een WordPress website laten maken heb jij de mogelijkheid om met een ijzersterke platform jouw onderneming te beginnen. Voordelen van een WordPress webshop zijn oneindig. En hier bij epicwebsite raden wij al onze klanten aan om alles goed te onderzoeken en onze checklist goed in te vullen en naar ons door te sturen. Zodat wij samen met jou het beste systeem kunnen gebruiken om jouw site te bouwen.

professionele-website-1

Kosten website

Wij ontwerpen en bouwen unieke digitale producten zoals: Unity, Games, Ar & Vr, Kinderen, E-learning, Zorg, Bedrijfsapp en veel meer.

Een Goedkope website of goedkope webshop blijft niet echt goedkoop als er heel veel overige kosten zijn, die erbij komen bij een eigen webwinkel beginnen. Dat geldt voor de meeste van onze collega’s waar je een webshop laten maken. Er zijn bepaalde kosten en lasten die een website met zich meebrengt, dat te vergelijken is met het kopen van een nieuwe auto. Uiteraard betaal je een prijs voor jouw auto, maar er zijn ook nog verzekeringskosten en belastingkosten die ook nog betaald moeten worden. Een van die extra kosten die je standaard bij iedere nieuwe website of webshop betaald, is de hosting. Wat maandelijks of jaarlijks betaald word en afhankelijk van het soort hosting bedrijf ligt de prijs tussen vijf euro per maand tot EUR 180.00 p/m.

Event App laten maken

Kosten webshop goedkoop plus een jarenlang gratis hosting

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Epicwebsite is een van de weinige webdesign bureaus dat een eigen hosting server heeft. Zoals vele van onze klanten die een offerte bij ons hebben aangevraagd of ons gebeld hebben voor meer informatie. Wij raden altijd aan om een professioneel goed hosting bedrijf uit te zoeken waar je een webshop laten bouwen. Vanwege dat vele van onze klanten een webshop ergens anders hebben laten bouwen en ook voor jaren hosting betaald hebben. Moesten wij in het verleden heel vaak met minder goede kwaliteit hosting bedrijven werken. Wat uiteraard ook de kwaliteit van ons werk verminderd. Dat probleem wilden wij heel graag oplossen en dat hebben we gedaan, door een heel jaar gratis hosting weg te geven! Het is zeker aan te raden om jouw website of webshop bij ons te laten hosten. Zodat wij op die manier al het onderhoud en updates voor jou kunnen blijven doen en niet afhankelijk hoeven te zijn van een andere partij.

1

Wat kost een WordPress website laten maken

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Mobiele website is vanzelfsprekend. Een webdesigner dat in deze dagen geen 100% mobielvriendelijke webshop kan leveren is geen goede partij met wie je in zee zou moeten gaan. Sterker nog een site maken met wordpress van Joomla webshop. Het maakt niets uit zolang dat een site niet geoptimaliseerd is voor een ander soort scherm die jouw shop bekijkt. Klanten kunnen overal vandaan komen en internet heeft uiteraard geen grenzen waar een koper en producten kan kopen of verkopen. En als een webmaster willen we natuurlijk optimaal gebruik daarvan maken om zoveel mogelijk verschillende soorten diensten aan te kunnen bieden. En het makkelijker te maken voor onze klanten, om hun inkopen simpel en makkelijk via onze site doen.

1

Kosten website en waarom epic

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Hier bij EpicWebsite willen we graag veel meer voor jou doen, dan alleen maar puur een site bouwen. Want de kracht van een succesvolle onderneming is, voorbereid zijn voor morgen. En met jaren ervaring weten wij al te goed hoe wij onszelf moeten voorbereiden. En uiteraard willen we dan ook onze klanten helpen om 100% optimaal gebruik te maken van alle technologie die er is. Zodat wij op die manier jou helpen om een succes van jouw onderneming te maken en uiteraard dus ook een visitekaartje zijn voor ons. Alvast hartelijk dank voor dat.

1

API KOPPELINGEN

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Onze API-koppelingen optimaliseren de werkprocessen van jouw organisatie. Wij zorgen voor een naadloze integratie van systemen zoals boekhouding & administratie, betalingen, reserveren & boeken, HR, salaris en CRM. Voor krachtige web en Cloud services ben je bij ons aan het juiste adres.

1

API KOPPELINGEN

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Onze API koppelingen optimaliseren de werkprocessen van jouw organisatie. Wij zorgen voor een naadloze integratie van systemen zoals boekhouding & administratie, betalingen, reserveren & boeken, HR, salaris en CRM. Voor krachtige web en Cloud services ben je bij ons aan het juiste adres.

1

API KOPPELINGEN

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Onze API koppelingen optimaliseren de werkprocessen van jouw organisatie. Wij zorgen voor een naadloze integratie van systemen zoals boekhouding & administratie, betalingen, reserveren & boeken, HR, salaris en CRM. Voor krachtige web en Cloud services bent u bij ons aan het juiste adres.

1

API KOPPELINGEN

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Onze API koppelingen optimaliseren de werkprocessen van jouw organisatie. Wij zorgen voor een naadloze integratie van systemen zoals boekhouding & administratie, betalingen, reserveren & boeken, HR, salaris en CRM. Voor krachtige web en Cloud services bent u bij ons aan het juiste adres.

Veel gestelde vragen

Hoeveel kost het om een professionele website te maken, dit is een standaard vraag die veel wordt gevraagd.

Het is moeilijk om hier een exacte prijs te geven voor het maken van een professionele website, omdat er zoveel factoren zijn die van invloed zijn op de kosten. De grootte en complexiteit van de website, het type functionaliteiten dat je wilt hebben, de hoeveelheid content die je wilt opnemen en de duur van de ontwikkeling zijn allemaal factoren die bepalend zijn voor de kosten van het project.

Ook goed om mee rekening te houden is dat het ontwikkelen van een professionele website niet alleen maar kosten met zich meebrengt, maar ook veel tijd in beslag neemt. Het kan enkele weken of zelfs maanden duren voordat een website volledig is ontwikkeld. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de grootte en complexiteit ervan. Dit is iets om in gedachten te houden als je bepaalt hoeveel geld en tijd je wilt uitgeven aan de ontwikkeling van je website.

 

Loop je met de vraag rond, van wat kost een webdesigner per uur?

De kosten voor een webdesigner per uur kunnen sterk variëren. De kosten zijn vooral afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ervaring en expertise van de webdesigner, de locatie en het soort website dat je wilt laten ontwerpen. Gemiddeld dien je voor de kosten van een webdesigner rekening te houden met bedragen tussen de 50 en 150 euro per uur. Houd er wel rekening mee dat dit alleen de kosten zijn voor de webdesigner zelf, en niet voor eventuele andere kosten die komen kijken bij het laten maken van een website, zoals de kosten voor hosting, domeinnaam en dergelijke. Het is verstandig om vooraf duidelijke afspraken te maken over de kosten met de webdesigner, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Zo kun je er zeker van zijn dat je het juiste bedrag betaalt voor het laten maken van jouw website.

Het kostenplaatje voor het laten maken van een simpele website kan sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte en complexiteit van de website, de technologieën die worden gebruikt, en de tijd en moeite die nodig zijn om de website te ontwikkelen.

De kosten van het laten maken van een website kunnen sterk variëren. Dit heeft te maken mt een aantal factoren. Een van de belangrijkste factoren is de grootte en complexiteit van je website. Een eenvoudige website met weinig pagina’s en functionaliteiten zal minder kosten dan een uitgebreide op maat gemaakte website met veel pagina’s en geavanceerde functies.

Heb je het antwoord niet gevonden, stuur ons dan een bericht. En we zullen je vraag beantwoorden.

Inhoudsopgave:

Maak Jouw App Droom Waar
about us 2

Van het eerste concept tot een succes in de appstore, wij zijn jouw partner in innovatie.

Boost Je Online Zichtbaarheid

Met onze SEO, SEA, en ASO-diensten!

EPIC

“Staat jouw site waar het hoort: bovenaan.”

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 10 maart 2016

👋 Hoi, Ik ben Hossein Welkom, waar mijn passie voor technologie en innovatie tot leven komt. Ik ben Hossein, jouw full-stack ontwikkelaar bij Epicwebsite, en jouw gids in de wereld van professionele en unieke digitale oplossingen. Hier combineer ik diepgaande technische expertise met een creatieve visie om elk project in een meesterwerk te transformeren. Mijn Reis De Tocht Naar Technologische Excellentie Van de eerste code tot de laatste pixel, mijn reis in de tech-wereld is één vol passie en constante innovatie. Met een achtergrond in full-stack ontwikkeling en een hart voor online marketing, ben ik hier om jouw digitale dromen werkelijkheid te maken. Bij Epicwebsite geloven we niet alleen in het bouwen van apps en websites; we creëren ervaringen die jouw gebruikers niet snel zullen vergeten. Maak een afspraak met mij Mijn Missie Jouw visie verdient meer dan alleen een digitaal platform; het verdient een podium dat even uniek en professioneel is als jijzelf. Met een oog voor detail en een ziel voor innovatie, werk ik samen met jou om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overstijgen. Samen kunnen we een digitale beleving creëren die echt impact maakt. Neem direct contact op Mijn Technische Vaardigheden Omvatten: JavaScript HTML/CSS PHP React Laravel SQL NodeJs Online marketing

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.