Wat kost een website

Een foto van wat kost een website post

Wat kost een website

Kosten website bij ons begint het al vanaf € 299,- dat is pas een goedkope website laten maken! Dat is een complete basis website met de meest professionele Tools zoals CMS en Responsive webdesign en een heel jaar lang gratis hosting en een gratis .nl domeinnaam en veel meer.. Want zoals u op onze lijst kunt zien er is behoorlijk wat extra’s wat wij gratis weggeven. Bij een WordPress website laten maken heeft u de mogelijkheid om met een ijzersterke platform uw onderneming te beginnen. Voordelen van een WordPress webshop zijn oneindig. En hier bij epicwebsite raden wij al onze klanten aan om alles goed te onderzoeken en onze checklist goed in te vullen en naar ons door te sturen. Zodat wij samen met u het beste systeem kunnen gebruiken om uw site te bouwen.

Kosten website

Een foto van wat kost een website post Goedkope website of goedkope webshop blijft niet echt goedkoop als er heel veel overige kosten zijn, die erbij komen bij een eigen webwinkel beginnen. Dat geldt voor de meeste van onze collega’s waar u  een webshop laten maken. Er zijn bepaalde kosten en lasten die een website met zich meebrengt, dat te vergelijken is met het kopen van een nieuwe auto. Uiteraard betaalt u een prijs voor uw auto maar er zijn ook nog verzekeringskosten en belasting kosten die ook nog betaald moeten worden. Een van die extra kosten die u standaard bij iedere nieuwe website of webshop betaald, is de hosting Wat maandelijks of jaarlijks betaald word en afhankelijk van het soort hosting bedrijf  ligt de prijs tussen vijf euro per maand tot EUR 180.00 p/m.

Kosten webshop goedkoop plus een jarenlang gratis hosting

Kosten webshop goedkoop plus een jarenlang gratis hosting Epicwebsite is een van de weinige webdesign bureaus dat een eigen hosting server heeft. Zoals vele van onze klanten die een offerte bij ons hebben aangevraagd of ons gebeld hebben voor meer informatie. Wij raden altijd aan om een professioneel goed hoosting bedrijf uit te zoeken waar u een webshop laten bouwen. Vanwege dat vele van onze klanten een webshop ergens anders hebben laten bouwen en ook voor jaren hosting betaald hebben. Moesten wij in het verleden heel vaak met minder goede kwaliteit hosting bedrijven werken. Wat uiteraard ook de kwaliteit van ons werk verminderd. Dat probleem wilden wij heel graag oplossen en dat hebben we gedaan, door een heel jaar gratis hosting weg te geven! Het is zeker aan te raden om uw website of webshop bij ons te laten hosten. Zodat wij op die manier al het onderhoud en updates voor u kunnen blijven doen en niet afhankelijk hoeven te zijn van een andere partij.

Wat kost een WordPress website laten maken

Wat kost een wordpress website laten maken foto Mobiele website is vanzelfsprekend. In een webdesigner dat in deze dagen geen 100% mobielvriendelijke webshop kan leveren is geen goede partij met wie u zou in zee moeten gaan. Sterker nog een site maken met wordpress van Joomla webshop. Het maakt niets uit zolang dat een site niet geoptimaliseerd is voor een ander soort scherm die uw shop bekijken. Klanten kunnen overal vandaan komen en internet heeft uiteraard geen grenzen waar een koper en producten kan kopen of verkopen. En als een webmaster willen we natuurlijk optimaal gebruik daarvan maken om zoveel mogelijk verschillende soorten diensten aan te kunnen bieden. En het makkelijker te maken voor onze klanten, om hun inkopen simpel en makkelijk via onze site doen.

Kosten website en waarom epic

Hier bij epicwebsite willen we graag veel meer voor u doen, dan alleen maar puur een site bouwen. Want de kracht van een succesvolle onderneming is, voorbereid zijn voor morgen. En met jaren ervaring weten wij al te goed hoe wij onszelf moeten voorbereiden. En uiteraard willen we dan ook onze klanten helpen om 100% optimaal gebruik te maken van alle technologie die er is. Zodat wij op die manier u helpen om een succes van uw onderneming te maken en uiteraard dus ook een visitekaartje zijn voor ons Alvast hartelijk dank voor dat..

Wij zijn Epic!

Epicwebsite bestaat uit een team van enthousiaste én ervaren developers. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het op maat laten maken van Webapplicaties. Naast een maatwerk service, bieden we je natuurlijk ook kwaliteit en een heldere visie.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!
De nieuwste kunstwerken
Alle projecten