Een vrouw zegt dat je met topdesk sneller word geholpen
Wat is Topdesk

Wat is Topdesk

Wat is het doel van Topdesk?

Verbeter je dienstverlening met het gebruiken van Topdesk IT Service Management software.

Topdesk is een helpdesk waar zowel door intern als extern, het dienstverleningaanbod wordt verbreed en verbeterd.
Door gebruik te maken van het Topdesk IT Service management (ITSM software). Zorg je ervoor dat al je serviceafdelingen hun IT diensten samen brengen op een plek. Door dit samen te brengen zorg je voor een volledig gebruiksvriendelijk systeem die ervoor zorgt dat:

 • Je kennis kan delen
 • Vragen kan beantwoorden (support ticket aanmaken)
 • Problemen gericht oplossen (je probleem komt gelijk terecht bij de juiste afdeling of persoon)

Doordat je gerichter kan werken, door afdelingen samen te brengen. Zorg je voor meer tijd voor andere werkzaamheden binnen je onderneming. Verder zullen je klanten dit ervaren als een goede manier om snel geholpen te worden, zonder continue aan de telefoon te moeten hangen en tig keer doorverbonden te worden.

Topdesk service management-software voor wie te gebruiken?

Maak het je klanten en personeel makkelijker, door gebruik te maken van een volledig overzichtelijk Service management software Door gebruik te maken van een compleet management systeem (ITSM) heb je een volledig overzicht van alle meldingen en handelingen binnen je onderneming. En kunnen je klanten online makkelijk een probleem aangeven, die dan sneller opgelost kan worden door de juiste afdeling of persoon.

Waarom Topdesk gebruiken?

Optimaliseer je serviceafdelingen met Topdesk. De perfecte oplossing voor een efficiëntere dienstverlening en betere klanttevredenheid.

Het gebruik van het ITSM software van Topdesk, zorgt voor vele voordelen voor jouw medewerkers en je klanten. Hierbij kan je vooral denken:

 • Klachten management (hier komen alle klachten binnen en naar de juiste afdeling door gewezen)
 •  Selfservice portal (doordat klanten zelf veel problemen kunnen oplossen door het gebruik van stappen te volgen, besteed je als onderneming minder tijd aan je klantenservice)
 • Kennis systeem (deel oplossingen met andere, waardoor je de meest gestelde vragen en oplossingen kan uitbreiden en publiceren)
 • Planbord (hier heb je een overzicht van de beschikbaarheid en werkdruk van je IT Afdelingen)

Mogelijkheden van Topdesk.

Ontdek de vele mogelijkheden die Topdesk bied.

Het gebruik van een Topdesk software zorgt voor een goed, duidelijk en overzichtelijk platform voor al je:

 • Klanten verzoeken (alles waar je klanten tegenaan lopen) IT-middelen en toepassingen (maak gebruik van CMDB, Asset.
 • Management Software. Hier heb je een totaal overzicht van alles binnen je onderneming zoals, wie maakt gebruik van, wat hebben ze met elkaar gemeen, en wanneer moet het vervangen of geoptimaliseerd worden)
 • Workflow (door gebruik te maken van Asset
 • Management Software kan je makkelijk je volledige workflow aanpassen van aanvraag tot eindresultaat)

Als je op zoek bent naar een softwareoplossing voor je bedrijf, dan is Topdesk een uitstekende optie. Het is een alles-in-één oplossing die je ondersteunt bij het beheren van je servicedesk en bij het efficiënt uitvoeren van je werkprocessen. Maar Topdesk is veel meer dan alleen een servicedesk-oplossing.

Als je meer wilt weten over het softwarebedrijf achter Topdesk, dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op onze pagina over het softwarebedrijf. Hier kun je lezen over de ervaring en expertise van ons team en hoe wij onze klanten kunnen helpen bij het realiseren van hun doelen.

Daarnaast bieden wij ook maatwerksoftware aan voor onze klanten. Als je specifieke wensen hebt voor je softwareoplossing, dan kun je hier terecht voor aangepaste oplossingen die helemaal op jouw bedrijf zijn afgestemd.

Bovendien kun je ook nog kiezen voor een specifieke softwareoplossing, zoals cash-bedrijfssoftware. Hiermee kun je jouw financiële processen eenvoudiger en efficiënter uitvoeren. En als je op zoek bent naar een softwareoplossing voor je administratieve processen, dan kun je bij ons terecht voor AFAS-software.

Met deze verschillende softwareoplossingen kunnen wij je bedrijf ondersteunen bij het realiseren van je doelen en het verbeteren van je bedrijfsprocessen. Kijk gerust rond op onze website en ontdek welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past.