ClickCease
Epicwebsite
Epicwebsite
Favicon Apple iPad Retina

Waarschuwing! webshop laten maken!

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 9 maart 2016

Goedkope webshops of goedkope website laten maken
Waarschuwing! webshop laten maken!

Goedkope webshops of goedkope website laten maken

Valkuilen voor het laten maken van een webshop

Voordat je gaat starten met het laten maken van een webshop. Zijn er een aantal aspecten die ervoor kunnen zorgen, dat je webshop niet het resultaat oplevert van wat je ervan gehoopt had.

 • Het kiezen van een onervaren developer: Als je kiest voor een developer met weinig ervaring dan kan je in het verloop van het ontwikkelingsproces vertraging oplopen. Doe dus goed onderzoek en vraag eventueel naar vorige projecten.
 • Onvoldoende marktonderzoek: Als je onvoldoende hebt onderzocht of je webshop kans van slagen heeft bij je doelgroep. Dan kan het dus voorkomen dat je straks een webshop laat maken die geen winst gaat opleveren.
 • Geen rekening houden met toekomstige groei: Als je geen rekening houdt met toekomstige behoeften of mogelijke groei van je onderneming in de toekomst. Dan kan je tegen uitbreidings mogelijkheden aanlopen zodra dit nodig is.
 • Geen rekening houden met SEO: Als er geen rekening wordt gehouden met SEO of zoekmachineoptimalisatie. Dan kan dit betekenen dat de webshop moeilijker te vinden is voor jouw potentiële bezoekers van je webshop.

Professionele webshop laten maken

Als je van plan bent om een professionele webshop te laten maken. Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt en dat je succes boekt nu en in de toekomst.

De belangrijkste zaken:

 • Zoek een ervaren ontwikkelaar met genoeg expertise om van jouw idee een top succes te maken.
 • Onderzoek de verwachtingen van je doelgroep en kijk of je hierbij aansluit met jouw visie.
 • Laat jouw webshop ontwikkelen met mogelijkheden tot aanpassingen en uitbreiding mogelijkheden. Mocht je onderneming groeien dan kan je hiermee je webshop laten meegroeien. Zonder een nieuwe webshop te laten maken.
 • Als je een goede SEO hebt dan zal je webshop goed gevonden worden door je potentiële gebruikers.
 • Door bovenstaande punten goed mee te laten overwegen in het laten maken van een professionele webshop. Is het succes van een professionele webshop een feit.
Een afbeelding van een woocommerce webshop gemaakt door Epicwebsite

Magento webshop laten maken

Maximaliseer je online verkoopsucces met een Magento webshop

Magento is een open source e-commerce platform dat wordt gebruikt om professionele en efficiënte webshops te maken. Veel ondernemers, zowel middel groot als klein, kiezen ervoor om een webshop te laten maken met Magento vanwege de vele opties die dit platform biedt. Hierbij kan je denken aan onder andere:

 • Krachtig e-commerce platform: Magento is een van de krachtigste e-commerce platformen op de markt. Het biedt talloze mogelijkheden voor het beheren van productcatalogi, het verwerken van orders en het accepteren van verschillende betalingsmethoden.
 • Geschikt voor zowel kleine als middel grote bedrijven: Magento is geschikt voor zowel kleine als middel grote bedrijven. Het platform is schaalbaar, wat betekent dat het gemakkelijk kan meegroeien met jouw bedrijf.
 • Uitgebreide marketing- SEO en SEA: Zoals e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie en het opzetten van affiliatie marketingprogramma’s. Dit kan helpen om jouw webshop goed gevonden te laten worden door potentiële klanten.
 • Veel functionaliteiten en extensies: Magento biedt veel functionaliteiten en extensies om jouw webshop te personaliseren en te verbeteren. Dit betekent dat je jouw webshop kunt aanpassen aan je specifieke behoeften en wensen.

Epic shop blog…

Een huisdieren webshop laten maken tegen een aantrekkelijke prijs

Woocommerce webshop laten maken

Bouw een professionele e-commerce webshop met Woocommerce

Als je op zoek bent naar een efficiënt en flexibel e-commerce platform voor jouw WordPress webshop, dan kan Woocommerce een goede optie zijn. Het platform biedt tal van mogelijkheden voor het verkopen van producten, zoals:

 • Het verwerken van orders
 • Voorraadbeheer
 • Het accepteren van verschillende betalingsmethoden.

Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen Magento en Woocommerce waarmee je rekening moet houden als je een webshop gaat laten maken. Hieronder een paar redenen waarom je ervoor zou kunnen kiezen om voor Woocommerce te gaan in plaats van Magento:

 • Integratie met WordPress: Woocommerce is een plugin voor WordPress. Wat betekent dat het te integreren is met je bestaande WordPress website. Als je al een WordPress website hebt en op zoek bent naar een e-commerce oplossing. Dan kan Woocommerce een goede keuze zijn. Magento is een standalone e-commerce platform en is niet zo gemakkelijk te integreren met een bestaande website.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Woocommerce is over het algemeen gebruiksvriendelijker dan Magento. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Verder biedt het een intuïtief beheersysteem. Magento is natuurlijk ook gebruiksvriendelijk, maar het is wat complexer en kan wat meer tijd vergen om te leren.
Webwinkel voor uw parfumerie laten maken

WordPress webshop laten maken

Eigen webwinkel beginnen met digitale showroom

Een WordPress webshop met een digitale showroom kan een krachtig middel zijn om je producten online te presenteren en te verkopen. Door middel van een digitale showroom kunnen klanten jouw producten bekijken en beoordelen voordat ze een aankoop doen, wat kan leiden tot een verhoogde conversie van bezoekers naar klanten.

Een digitale showroom kan bestaan uit professionele afbeeldingen en video’s van je producten, samen met gedetailleerde productbeschrijvingen en prijzen. Dit kan een effectieve manier zijn om klanten te informeren over de kenmerken en voordelen van je producten, wat kan bijdragen aan een hogere vertrouwensfactor en een grotere kans op aankopen.

Daarnaast is het eenvoudig om een digitale showroom toe te voegen aan je WordPress webshop met behulp van een plug-in. Zo kun je eenvoudig je online verkoop uitbreiden en de productpresentatie op je website verbeteren.

Een webshop laten maken voor alle viervoeters

Andere belangrijke zaken

Een razendsnelle En Responsive webshop laten maken

Bij het maken van een professionele webshop is de snelheid een belangrijk punt voor nieuwe websitebeheerders. Een trage website kan leiden tot lagere ranglijsten in zoekmachines, een slechte gebruikerservaring en zelfs verlies van inkomsten. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de snelheid van je website te verhogen.

Een van deze manieren is het instellen van een cache-plugin, zoals W3TC of WP-Super-Cache. Deze plug-ins kunnen helpen om de laadtijd van je website te verkorten door bepaalde elementen van de website op te slaan in de cache van de bezoeker. Dit betekent dat deze elementen niet opnieuw hoeven te worden geladen bij elk bezoek, wat kan leiden tot een snellere laadtijd.

Daarnaast kan het zippen van Java- en CSS-bestanden ook helpen om de laadtijd van je website te verkorten. Dit houdt in dat deze bestanden worden gecomprimeerd zodat ze kleiner zijn en sneller kunnen worden geladen. Dit is een veelgebruikte methode om de laadtijd van Java- en CSS-bestanden te verbeteren, hoewel sommigen beweren dat het niet altijd effectief is.

Een andere manier om de snelheid van je website te verhogen, is door het gebruik van een snelle server, zoals Amazon S3. Dit kan vooral handig zijn voor media-bestanden, die vaak groot en traag zijn om te laden. Het enige nadeel is dat Amazon S3 een creditcard vereist, wat niet voor iedereen weggelegd is. Toch kan het gebruik van een snelle server als S3 een aanzienlijke verbetering van de snelheid opleveren.

Woocommerce-webshop-laten-maken

Een webshop laten maken alleen bij Epic

Professionele begeleiding en efficiënte samenwerking bij het bouwen van jouw webshop

Op zoek naar een professioneel team om je webshop te laten ontwikkelen? Epic heeft een ruime ervaring in het bouwen van webshops voor ondernemers uit diverse branches. Epic zorgt ervoor dat jouw webshop voldoet aan de laatste trends en technologieën. We luisteren naar jouw specifieke eisen en creëren een uniek ontwerp dat volledig aansluit bij jouw merkidentiteit. Bovendien zorgen we ervoor dat de webshop goed gevonden wordt in meerdere zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat je potentiële klanten je snel kunnen vinden tussen alle concurrente webshops. Bij Epic kan je rekenen op professionele begeleiding en een efficiënte samenwerking tijdens het gehele proces van het laten ontwikkelen van jouw webshop.

Voordelen van het laten maken van een webshop

Waarom een webshop jouw markt kan verbreden.

 1. Een webshop is op elk moment van de dag beschikbaar. Waardoor je klanten 24 uur producten kunnen kopen.
 2. Een webshop kan worden geïntegreerd met verschillende betaalmethoden, waardoor het voor klanten gemakkelijker wordt om producten te kopen.
 3. Een webshop kan gemakkelijk worden geoptimaliseerd voor zoekmachines, hierdoor word je beter gevonden door potentiële klanten en zal je dus ook meer producten gaan verkopen
 4. Een webshop kan gemakkelijk worden gekoppeld aan sociale media. Hierdoor kan je het bereik van je klanten verbreden
 5. Een webshop biedt jou de mogelijkheid om je producten te verkopen aan klanten over de hele wereld, in plaats van beperkt te zijn tot een fysieke winkel.

Nadelen van het laten maken van een webshop

Waarom het belangrijk is om te werken met een developer die op de hoogte is van de nieuwste technologieën

 1. Als de ontwikkelaar vertrekt of stopt met het onderhouden van de webshop. Kan dit problemen opleveren als je zelf niet de kennis hebt om de website zelf te beheren of te onderhouden.
 2. Als de ontwikkelaar gebruikmaakt van bepaalde technologieën of frameworks die niet standaard zijn. Kan dit moeilijker zijn om te onderhouden of bij te werken in de toekomst.
 3. Als de ontwikkelaar een webshop heeft ontworpen, die moeilijk in gebruik is. Dan zullen je klanten dit als iets negatiefs ervaren. Waardoor je potentiële klanten en dus inkomsten verliest.
 4. Als de ontwikkelaar geen rekening houdt met toekomstige behoeften of groei van het bedrijf, dan kan dit betekenen dat de webshop moeilijk is uit te breiden of aan te passen in de toekomst.
 5. Als de ontwikkelaar geen rekening houdt met SEO of zoekmachineoptimalisatie, kan dit betekenen dat de webshop moeilijker te vinden is voor potentiële klanten via zoekmachines.
epicwebsite weetjes en feitjes

Weetjes en Feitjes

Leuke feitjes over het opzetten van een webshop

 1. De eerste commerciële webshop werd in 1994 opgericht door een man genaamd Jeff Bezos, die nu bekend staat als de oprichter van Amazon.
 2. In 2019 was de totale waarde van de wereldwijde e-commerce markt meer dan € 3 biljoen.
 3. Volgens onderzoek van Shopify zijn kleine bedrijven die een webshop hebben, twee keer zo winstgevend als bedrijven zonder een webshop.
 4. Volgens hetzelfde onderzoek van Shopify kopen consumenten vaker producten van kleine bedrijven als ze een webshop hebben, in vergelijking met alleen een fysieke winkel.
 5. Het opzetten van een webshop kan gemakkelijker zijn dan het opzetten van een fysieke winkel.Dit omdat je geen huur hoeft te betalen en je producten wereldwijd kan aanbieden en verkopen
 6. Er zijn veel verschillende platformen en tools beschikbaar om je te helpen bij het opzetten van een webshop, zoals Shopify, WooCommerce, en Magento.
webdesign offerteaanvragen

Leuk verhaaltje over de invloed van het laten maken van een webshop

Hoe een webshop de verkoop van een bakkerij liet exploderen

Er was een kleine bakker genaamd Maria die altijd al van bakken had gehouden. Ze had een kleine bakkerij in haar dorp, waar ze elke dag verse broodjes en gebakjes maakte. Maar Maria wilde haar bakkerij uitbreiden en meer mensen bereiken met haar producten.

Ze besloot om een webshop te laten maken, zodat mensen haar producten online konden bestellen en laten bezorgen. Ze vond een developer die haar kon helpen bij het opzetten van de webshop en samen ontwierpen ze een mooie, gebruiksvriendelijke site.

Nadat de webshop live was gegaan, begonnen de orders binnen te stromen. Mensen uit andere dorpen en zelfs uit andere steden bestelden Maria’s heerlijke gebakjes en broodjes. Maria was verrast door het succes van haar webshop en besloot om haar bakkerij uit te breiden en meer mensen in dienst te nemen om haar te helpen bij het bakken.

Ze was dankbaar dat ze de stap had gezet om een webshop te laten maken, want het had haar bedrijf naar nieuwe hoogtes gebracht.

Epic online marketing blog…

Veel gestelde vragen

Ben je geïnteresseerd in het opzetten van je eigen webshop, maar weet je niet zeker of je dit zelf kunt doen? Geen zorgen, het is zeker mogelijk om zelf een webshop te maken. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt aanpakken, afhankelijk van jouw technische kennis en ervaring.

Een van de opties is het gebruik maken van een content management systeem (CMS), zoals WordPress of Magento. Met behulp van deze systemen kan je een webshop maken, zonder dat je hiervoor specifieke technische kennis nodig hebt.

Een andere manier om zelf een webshop te maken is door gebruik te maken van een webshop builder, zoals Shopify of Wix. Deze diensten bieden alles wat je nodig hebt om een professionele webshop op te zetten, inclusief hosting, betalingsmogelijkheden en beveiliging.

Al met al is het zeker mogelijk om zelf een professionele webshop op te zetten, al zal dit wel wat tijd en moeite kosten. Het is daarom aan te raden om goed na te denken over jouw wensen en eisen en te bepalen welke methode het beste bij je past.

Loop je nou toch vast bij het zelf maken van een webshop? En heb je toch hulp nodig. Wij van Epic helpen je graag verder om je webshop te ontwikkelen zoals je voor ogen had.

Inprincipe kan iedereen zo beginnen met het starten van een webshop. Wel is het raadzaam om over een paar stappen nagedacht te hebben, voordat je gaat starten met het opzetten van je webshop. Hierbij kan je vooral denken aan:

*Wat voor soort webshop je wilt gaan beginnen. Dit kan bijvoorbeeld een webshop voor fysieke producten zijn, of voor digitale
producten.
*Hoe je het product wilt gaan verkopen en hoe je dit aan je potentiële klanten gaat aanbieden
*Hoe ga je je webshop beheren? Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een content management systeem (CMS), zoals WordPress of Magento. *Verzend en betalingsmogelijkheden.
*Het budget dat je wilt investeren voor het ontwerpen van je webshop

Tenslotte is het ook belangrijk om rekening te houden met eventuele juridische en fiscale verplichtingen die van toepassing zijn op jouw webshop. Zo moet je bijvoorbeeld kunnen aantonen dat jouw producten veilig zijn voor consumptie of gebruik.

Zoals je kan lezen komt er toch nog wel het een en ander bij kijken voordat je kan starten met het ontwerpen van een webshop.
Wij van Epic hebben een ruime kennis in het ontwerpen van verschillende webshops voor diverse branches. En kunnen met onze kennis een webshop voor jou realiseren die volledig aansluit op jouw wensen en ideeën.

Ben je benieuwd naar de kosten voor het beheren van een webshop per maand? Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de maandelijkse kosten van jouw webshop.

Een belangrijke kostenpost is de hosting. Dit is de plek waar je webshop op internet staat en kan worden geleverd door een hostingprovider. De prijzen voor de hosting kunnen verschillen afhankelijk van de grootte en het verkeer van je webshop.

Naast de hostingkosten, dien je ook rekening te houden met de kosten voor marketing en advertentie kosten.

Ben je benieuwd naar de kosten die je gemiddeld uitgeeft aan je advertenties en marketing. Dan kunnen wij van Epic je hier zeker bij helpen. Met ons marketingplan zullen we samen kijken naar de mogelijkheden binnen jouw budget. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt.

Het laten maken van een webshop kan een belangrijke investering zijn voor jouw onderneming. De kosten voor het laten maken van een webshop kunnen variëren afhankelijk van al je specifieke wensen en eisen.

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de kosten voor het laten maken van een webshop. Zo kan de keuze voor een bepaald platform, zoals:
Magento (Magento is een e-commerce platform dat wordt gebruikt door ondernemers om online winkels te maken en te beheren. Het platform biedt een ruime hoeveelheid aan functionaliteiten en mogelijkheden voor het aanbieden van producten, het beheren van bestellingen en het afhandelen van betalingen.)
WooCommerce (Dit is een plugin voor WordPress. Die gebruikt kan worden om een online winkel te maken en te beheren.
WordPress (WordPress is een content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt om websites en blogs te maken en te beheren.
Ook de grootte en complexiteit van de webshop kan van invloed zijn op de kosten.

Verder kunnen ook de gewenste functionaliteiten en integraties van betalingsmethoden van invloed zijn op de kosten. Bij het laten maken van een webshop is het daarom aan te raden om goed na te denken over je wensen en eisen en deze te bespreken met een professioneel team. Zo kan je een realistische begroting maken en bepalen wat de kosten zullen zijn voor het laten maken van jouw webshop.

Wij van Epic kunnen met onze expertise jou begeleiden in het gehele proces. En zullen je dan ook adviseren in alle mogelijkheden die van toepassing zijn om een professionele webshop te ontwikkelen die voldoet aan al je wensen en eisen.

Om een succesvolle kleding webshop op te zetten, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Hieronder volgen enkele belangrijke elementen die je niet moet vergeten:

 1. Een doelgericht e-commerce platform: Kies een betrouwbaar platform om je webshop op te bouwen, zoals Shopify, WooCommerce of Magento. Zorg ervoor dat het platform aansluit bij jouw visie en budget.
 2. Een professioneel ontwerp: Zorg ervoor dat jouw webshop er professioneel en aantrekkelijk uitziet, zodat bezoekers vertrouwen hebben in het merk.
 3. Kwalitatieve productfoto’s en beschrijvingen: Zorg ervoor dat u duidelijke productfoto’s en gedetailleerde beschrijvingen heeft om je kleding te presenteren. Dit helpt bij het overtuigen van bezoekers om een aankoop te doen, en terug te keren als klant
 4. Betalings- en verzendopties: Kies een betalingsprocessor, zoals PayPal of Stripe, en bepaal hoe je de verzendingen wilt regelen. Zorg ervoor dat je duidelijkheid geeft aan jouw klanten over de kosten en de verwachte leveringstijd.

Heb je het antwoord niet gevonden, stuur ons dan een bericht. En we zullen je vraag beantwoorden.

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 9 maart 2016

👋 Hoi, Ik ben Hossein Welkom, waar mijn passie voor technologie en innovatie tot leven komt. Ik ben Hossein, jouw full-stack ontwikkelaar bij Epicwebsite, en jouw gids in de wereld van professionele en unieke digitale oplossingen. Hier combineer ik diepgaande technische expertise met een creatieve visie om elk project in een meesterwerk te transformeren. Mijn Reis De Tocht Naar Technologische Excellentie Van de eerste code tot de laatste pixel, mijn reis in de tech-wereld is één vol passie en constante innovatie. Met een achtergrond in full-stack ontwikkeling en een hart voor online marketing, ben ik hier om jouw digitale dromen werkelijkheid te maken. Bij Epicwebsite geloven we niet alleen in het bouwen van apps en websites; we creëren ervaringen die jouw gebruikers niet snel zullen vergeten. Maak een afspraak met mij Mijn Missie Jouw visie verdient meer dan alleen een digitaal platform; het verdient een podium dat even uniek en professioneel is als jijzelf. Met een oog voor detail en een ziel voor innovatie, werk ik samen met jou om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overstijgen. Samen kunnen we een digitale beleving creëren die echt impact maakt. Neem direct contact op Mijn Technische Vaardigheden Omvatten: JavaScript HTML/CSS PHP React Laravel SQL NodeJs Online marketing

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.