Waarom is een promotievideo belangrijk voor je bedrijf?

Hier vertellen we wat de voordelen zijn van een promotievideo en waarom jouw bedrijf een promotievideo zou moeten maken.

Een promotievideo is handig voor een bedrijf om hun product of dienst onder de aandacht te brengen. Je laat in deze video je product of dienst zien. Je vertelt alle voordelen en laat zien hoe je product of dienst werkt. Maar waarom is dit belangrijk voor een bedrijf?

Argumenten voor een promotievideo

Ten eerste is video de toekomst. Met een video heb je veel meer kans om gevonden te worden. Ook zal je door een promotievideo hoger in de zoekresultaten van Google verschijnen. Dit geeft je video een hogere waarde omdat Google ziet hoeveel mensen ernaar zoeken. Het is dus belangrijk dat je de juiste zoekwoorden in de video verwerkt om meer klanten te laten binnenstromen.

Bovendien werkt video veel beter dan enkel tekst of een afbeelding. Je bent namelijk benieuwd naar wat je gaat zien. Ook kan je met een promotievideo mensen verleiden, informeren en instrueren. Met de combinatie van tekst, beeld, en geluid heeft de videomaker een onweerstaanbaar arsenaal aan tools om de kijker te bereiken. Hiermee kunnen gevoel en inhoud optimaal worden gecommuniceerd, waardoor je de boodschap beter onthoudt.

Bedrijven willen graag hun identiteit vertellen en laten zien aan hun potentiele klanten, maar dat is niet altijd even makkelijk. Met een video kun je redelijk eenvoudig gevoel overbrengen en ideeën. Dit is belangrijk voor het aantrekken van klanten. Ook is het erg handig dat je de video op meerdere online media kan inzetten en dat je de video gewoon kan afspelen op je smartphone of tablet. Dit is handig, aangezien de meeste mensen zich daar bevinden. Via social media word je video ook veel vaker bekeken. Op social media kan je namelijk berichten delen. Dit wordt massaal gedaan op social media.

Om meer merkbekendheid te creëren spelen promotievideo’s een grote rol. Met een video genereert je bedrijf gewoon meer awareness. Dit resulteert in een verhoogde merkwaarde en een stijging van het websitebezoek. Voor het contact met je klanten is het ook erg goed. Hiervoor is een goede call to action nodig. Dit werkt het beste aan het einde van de video. De kijker is overtuigd door je video en wil meteen je product uitproberen. En met de hedendaagse technologie is het voor iedereen gemakkelijk te realiseren. Nu is het aan het bedrijf om de klant te vertellen waar en hoe hij/zij dit kan doen?

Uiteindelijk zorgt je video voor meer conversie en dus een hogere omzet. De ervaring van bedrijven is dat de investering in een video zich dubbel en dwars uitbetaalt. Kortom geen redenen om geen promotievideo te maken voor je bedrijf.

Conclusie

Dus even kort samengevat. Het maken van video’s om je bedrijf te promoten wordt steeds populairder. Het is mogelijk om met 1 video een hele grote massa te bereiken. Ook is het mogelijk om verschillende doelgroepen te bereiken en aan te spreken met jouw video’s. Met een paar klikken op de knop bereik je veel nieuwe klanten. Het is voor ieder bedrijf interessant en aantrekkelijk. En met de hedendaagse technologie is het voor iedereen gemakkelijk te realiseren.

goede video

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?
Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Inhoudsopgave:

Maak Jouw App Droom Waar
about us 2

Van het eerste concept tot een succes in de appstore, wij zijn jouw partner in innovatie.

Boost Je Online Zichtbaarheid

Met onze SEO, SEA, en ASO-diensten!

EPIC

“Staat jouw site waar het hoort: bovenaan.”

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 1 maart 2020

👋 Hoi, Ik ben Hossein Welkom, waar mijn passie voor technologie en innovatie tot leven komt. Ik ben Hossein, jouw full-stack ontwikkelaar bij Epicwebsite, en jouw gids in de wereld van professionele en unieke digitale oplossingen. Hier combineer ik diepgaande technische expertise met een creatieve visie om elk project in een meesterwerk te transformeren. Mijn Reis De Tocht Naar Technologische Excellentie Van de eerste code tot de laatste pixel, mijn reis in de tech-wereld is één vol passie en constante innovatie. Met een achtergrond in full-stack ontwikkeling en een hart voor online marketing, ben ik hier om jouw digitale dromen werkelijkheid te maken. Bij Epicwebsite geloven we niet alleen in het bouwen van apps en websites; we creëren ervaringen die jouw gebruikers niet snel zullen vergeten. Maak een afspraak met mij Mijn Missie Jouw visie verdient meer dan alleen een digitaal platform; het verdient een podium dat even uniek en professioneel is als jijzelf. Met een oog voor detail en een ziel voor innovatie, werk ik samen met jou om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overstijgen. Samen kunnen we een digitale beleving creëren die echt impact maakt. Neem direct contact op Mijn Technische Vaardigheden Omvatten: JavaScript HTML/CSS PHP React Laravel SQL NodeJs Online marketing

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.