Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen2016-10-24T09:38:46+00:00
  • dit is een foto van de Website laten maken waar je moet opletten

website laten maken waar je moet opletten

dit is een foto van de Website laten maken waar je moet opletten

Website laten maken waar je moet opletten

Een WordPress website laten maken of Joomla is misschien minder belangrijk dan de totale pakket! Een magento webshop is niet de beste keuze voor iedereen die wilt een webshop laten maken! wat belangrijk is is datgene wat je wil bereiken. en graag willen wie je helpen om zo goed mogelijk de keuze te maken. Wat is het beste oplossing? hoe kan je binnen het kortst tijd dat bereiken, en veel meer.

Veel gestelde vragen pagina image

Veel gestelde vragen pagina

Website laten maken en Veel gestelde vragen

Op deze pagina hebben wij geprobeerd om meest gestelde vraag aan onze klantenservice al van tevoren te beantwoorden mocht het zijn dat u ook het zelfde vragen heeft, kunt u hieruit wat informatie vinden over hoe wij Onze huisregels hebben opgezet, normaal gesproken wanneer u een website Of een webwinkel laten maken ontvangt u dan bij epicwebsite.nl een eigen contactpersoon met wie u persoonlijk contact heeft en die u dan ook beter kan begrijpen en helpen en verdere ontwikkeling van uw website!

Doe jullie ook mobiele website maken2020-01-20T13:06:24+00:00

Doe jullie ook mobiele website maken?
Als u met een mobiele website maken bedoeld dat wanneer u een nieuwe website bij ons heeft laat ontworpen dan is het antwoord ja doen we zeker wel! Maar als  ermee bedoeld word dat u ook een bestaande website of een webshop heeft waarvan u een Responsive webshop wilt laten maken .Aldo dat doen wij wel of dat kunnen we wel doen. Maar uiteindelijk bent u gewoon zoveel meer kwijt dat het veel voordeliger is dat je gewoon een nieuwe website laat ontwerpen. Voor  een Responsive site is het gemak van uw huisstijl met al andere extra’s die bij ons in de prijs inbegrepen zijn

Ontvang je ook content bij een professionele website laten maken deal2020-01-20T09:35:20+00:00

Ontvang je ook content bij professionele website laten maken!
Als U met content de teksten en inhoud voor uw website bedoeld,dan is het antwoord Ja en Nee! Wanneer wij een website voor u bouwen,  dan laden wij uw wesbite met alle benodigde modulen. Deze zijn meteen klaar voor gebruik. Wel gebruiken gebruiken wij dummy teksten, die u later zelf kunt aanpassen. Maar wat de foto’s en andere inhoud van een website die u van ons ontvangt. Dit heeft helemaal te maken met de keuze van uw website. Wij raden u dan ook aan om een mail te sturen naar onze klantenservice. Zij kunnen u dan exact vertellen wat u precies van de website kunt verwachten qua inhoud.

Ontvang je bij een goedkope website laten maken ook dezelfde services?2020-01-20T09:40:27+00:00

Iedereen bij ons ontvangt een soortgelijke klantenservice. Onze klantenservice maakt geen onderscheid tussen onze klanten. Dat te hebben gezegd voor sommige groepen en sommige van onze klanten hebben wij in een aparte service afdeling.  Dus als deze klanten de klantenservice bellen of vragen hebben zullen wij hierop sneller reageren! De reden hiervoor is dat deze klanten een service pakket hebben afgesloten toen ze zich aangemeld hebben bij epicwebsite.nl. Wilt u dit ook vraag dan naar de mogelijkheden via onze klantenservice.

Kan jij ook een eigen webwinkel beginnen met Website Builder?2020-01-20T12:20:33+00:00

eigen webwinkel beginnen met website builder
Een eigen webwinkel beginnen met Website Builder?
Een eigen webwinkel beginnen kan zeker met de deze super cool software,dat echt goed aansluit op elke huisstijl & smaak! Plus een WordPress website laten maken of zelf je eigen website maken met de Website Builder van Epicwebsite is makkelijk en snel gedaan. Door de kracht van Epicbuilder te combineren met een WordPress platform, heb je een ijzersterk systeem die alles aankan! En het beste ervan is dat je zelf heel veel in te brengen hebt! Waar de bepaalde WordPress plug-in staan? Waar de widgets gaan staan?
Hoewel WordPress zelf gewoon geweldig is er zijn toch paar punten die WordPress op eigen kracht niet echt zo goed kan. Een van de dingen is het aanpassen van de lay-out van je website, maar dit kan dus nu erg makkelijk met de Website Builder van Epic!

Bij het laten maken van een website ontvang je dan ook de foto’s?2020-01-20T12:31:26+00:00

5
Wanner u een webiste of webshop laat bouwen, ontvangt u van ons een complete website of webshop. We ontwerpen uw website of webshop naar uw tevredenheid,en wij gaan ook net zolang door totdat je 100% tevreden bent! Wat betreft de foto’s, wij verzorgen onze eigen foto’s voor de meeste van de websites.  Sommige van onze foto’s worden op maat gemaakt voor klanten die die foto’s hebben besteld, en een volledig copywriter van ons hebben ontvangen. Dus wanneer wij een foto verkopen, halen we het uit onze collectie.  En die foto’s staat dan ook niet meer als te koop of gebruiken we niet meer om website mee te maken. Maar alles wat we daarvoor gemaakt en gebouwd hebben met dezelfde foto,  daar kunnen we natuurlijk niks meer aan doen. En dat zijn dan ook de foto’s die u eigenlijk niet in je website mag gebruiken. Maar voor de rest van de foto’s en materialen die bij ons krijgt, kunt u er zeker van zijn dat de foto’s gebruikt kunnen worden voor uw website of webshop.

Wie is onze website bouwer2020-01-20T12:33:33+00:00

Wij zijn een team van  zes  tot een 12 leden  afhankelijk van de drukte  wisselen we dan onze werktijden ook af.  Maar uw websitebouwer is te zien op onze teamleden pagina!  Waar een complete lijst  te zien is van iedereen die bij ons aan het werk is, met de daarbij horende functie! Mocht het zijn dat u iemand wilt spreken, dan kunt u ons een email sturen, en wij zullen dan met u contact opnemen.

Waarom krijgen mensen die een website laten maken in Groningen persoonlijke aandacht2020-01-20T12:37:03+00:00

Waarom krijgen mensen die een website laten maken in Groningen persoonlijke aandacht?
Wat natuurlijk eens een grapje klinkt is eigenlijk helemaal waar. En de reden hiervoor is dat wij vroeger een dienst hadden, dat wij persoonlijk langs gingen om foto’s van het bedrijf en producten te maken. En als u dan een website laat maken in Amsterdam of een website wilt laten maken in Groningen was een verschil van een paar EUR 100 qua reiskosten enzovoort! En dit  was dus de reden waarom wij hadden voorgesteld dat mensen die uit Groningen of Amsterdam komen krijgen extra korting want onze woonplaatsen zijn in Amsterdam of in Groningen!

Ontvang je nog steeds korting als je voor een website laten maken in Amsterdam kiest2020-01-20T12:45:57+00:00

Ontvang je nog steeds meer korting als je voor een website laten maken in Amsterdam kiest!
Het antwoord in het kort is niet. Wij behandelen al onze klanten overal ter wereld gelijk. Het maakt ons ook echt niet uit waar u vandaan komt, welk gedeelte van Nederland of vanuit het Buitenland. Maar wij hebben wel regelmatig kortingen en aanbiedingen die we graag aan onze landgenoten geven, die we bijvoorbeeld niet geven aan mensen vanuit buitenland!

Bouwen jullie ook een responsive webshop2020-01-20T12:49:58+00:00

Een foto van responsive webshopEen responsive webshop of website, wij geloven dan ook dat iedere website mobiel vriendelijk moet zijn! Zodat iedere bezoeker makkelijk de weg kan vinden zonder al te veel links te volgen en pagina’s lang met tekst door te nemen! Dus wij bouwen dan ook zeker al onze website en webshops met ingebouwde Responsive designs die geoptimaliseerd zijn voor de web en alle mobiele telefoons.

Eigen webwinkel beginnen of een site laten maken2020-01-20T12:54:42+00:00

Een foto van eigen winkel beginnen webshop laten bouwen ppostEigen webwinkel beginnen met een van onze webdesign pakketten, neemt de meeste zorg uit handen! Want een webshop starten is voor de mensen die producten willen gaan verkopen die afhankelijk is van een maker van het product zoals merkkleding! Terwijl u een website laten maken doet u om informatie te versterken of juist u bedrijf te promoten.En kunnen uw klanten u site bekijken via internet! Dus het antwoord op dat vraag is eigenlijk afhankelijk van het product dat u wilt aanbieden in uw website! Als u zoveel  producten gaat verkopen zoals kleding, Televisies, boekenkasten, dan is een webwinkel beginnen een goede keuze! Maar als u een informatieve website wilt hebben waar mensen informatie over allerlei dingen kunnen vinden. Zoals hoe je het beste een boek kan schrijven en wie zijn de beste schrijvers van al tijden. Dan raden we een website of een blog aan!

Hoe kunnen wij u een zo’n goedkope webshop aanbieden2020-01-20T12:58:17+00:00

Hoe kunnen wij u een zo’n goedkope webshop bieden?

Een foto van goedkope webshop of goedkoop website laten maken faqGoedkope website laten maken of goedkope webshop is bij ons mogelijk dankzij ons sterk team en collega’s. Die altijd klaar staan om u de beste diensten te leveren tegen de meest voordeligste prijzen. De reden is simpel wij bouwen zelf alle nodige modulen! Wij hebben niet een grafische designer nodig om onze grafische vormgeving te doen of een fotograaf om foto’s te maken! Wij hebben geen JavaScript editor nodig die onze code voor ons schrijft of aanpast. Wij hebben geen CSS3 developer nodig die alles voor ons zo mooi en chic maakt! Kortom alles word door ons gemaakt en dat is natuurlijk ook de reden dat alles zo goed en perfect met elkaar functioneert!

Hoe kan ik kosten webshop laag houden2020-01-20T13:01:47+00:00

Hoe kan ik kosten webshop laag houden

Een foto van Kosten webshop faqWanneer u bij ons een webshop laten bouwen de kosten webshop zijn niet afhankelijk van aantal pagina’s of producten die u in uw webshop wilt hebben! In tegenstelling tot onze collega’s waar u voor alles apart betaald, bij ons betaalt u een bedrag zonder kleine lettertjes. Of psychologische spelletjes, dus de kosten van de webshop zijn eigenlijk in feite al heel erg goedkoop. Maar als u het goedkoper wilt maken, dan kunt u dat doen door bijvoorbeeld een WordPress cursus te nemen. Deze leert u hoe u in de toekomst uw benodigde pluggins bijvoorbeeld kan maken of aanpassen, zonder dat u iemand nodig heeft om dit voor u te doen! goedkope webshops is bij ons dan ook echt goedkoop en ik denk dat we dat ook bewezen hebben door de kwaliteit en de prijs die wij vragen voor onze diensten!

Webshop laten maken met WordPress2020-01-20T13:02:41+00:00

Webshop laten maken met WordPress
Iedereen denkt dat een webshop laten maken met WordPress niet echt een goed idee is. Omdat WordPress bekend staat als een blogplatform die gebruikt word om artikels te produceren op het Internet! Wat natuurlijk helemaal onzin is. Want WordPress wordt wereldwijd door miljoenen gebruikers gebruikt, als een webwinkel waar meerdere producten online besteld kunnen worden zoals kleding en digitale producten. Ik denk dat iedereen die WordPress als een webwinkel  gebruikt heeft. Het ermee eens is dat WordPress prima werkt als webshop. Ook kunt u ervan uit gaan dat een webwinkel laten maken met WordPress zeker geen slecht idee is!

Go to Top