Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen2021-02-11T11:45:22+00:00
  • dit is een foto van de Website laten maken waar je moet opletten

Website laten maken waar je moet opletten

Dit is een foto van de website laten maken waar je moet opletten

Een WordPress website laten maken of Joomla is misschien minder belangrijk dan de totale pakket! Een magento webshop is niet de beste keuze voor iedereen die wilt een webshop laten maken! Wat belangrijk is is datgene wat je wil bereiken. En graag willen wie je helpen om zo goed mogelijk de keuze te maken. Wat is het beste oplossing? Hoe kan je binnen het kortst tijd dat bereiken, en veel meer.

Veel gestelde vragen pagina image

Website laten maken en veel gestelde vragen

Op deze pagina hebben wij geprobeerd om meest gestelde vraag aan onze klantenservice al van tevoren te beantwoorden mocht het zijn dat u ook het zelfde vragen heeft. Kunt u hieruit wat informatie vinden over hoe wij Onze huisregels hebben opgezet. Normaal gesproken wanneer u een website of een webwinkel laten maken ontvangt u dan bij epicwebsite.nl een eigen contactpersoon met wie u persoonlijk contact heeft en die u dan ook beter kan begrijpen en helpen en verdere ontwikkeling van uw website!

Doe jullie ook mobiele website maken2021-02-09T12:46:18+00:00

Mobiele website laten maken? Dat kan het beste bij Epic Website. Wij kunnen apps en websites op maat maken voor uw bedrijf. Aan de hand van uw wensen en onze specialisten kunnen wij veel dingen realiseren. Hoe gaaf is het om straks uw eigen website en/-of app te hebben. De technologie groeit, groeit u ook mee? Door mee te groeien en gebruik te maken van de technologie blijft u up to date en kunt u het beste halen uit uw onderneming. Van websites, apps tot aan SEO en promotievideo’s.

Ontvang je ook content bij het laten maken van een professionele website2021-02-15T13:55:01+00:00

Ontvang je ook content bij het laten maken van een professionele website?

Als u met content de teksten en inhoud bedoeld, dan is het antwoord ja en nee. Wanneer wij een website voor u bouwen, dan laden wij uw website met alle benodigde modulen. Deze zijn meteen klaar voor gebruik. We gebruiken wel dummy teksten zodat u die later zelf kan aanpassen. De foto’s en inhoud heeft allemaal te maken met de keuze van uw website. Wij raden u aan om een mail te sturen naar onze klantenservice. Zij kunnen u dan exact vertellen wat u precies van de website kunt verwachten qua inhoud.

Ontvang je bij een goedkope website laten maken ook dezelfde services?2021-02-16T08:14:28+00:00

Iedereen bij ons ontvangt een soortgelijke klantenservice. Onze klantenservice maakt geen onderscheid tussen onze klanten. Dat te hebben gezegd voor sommige groepen en sommige van onze klanten hebben wij in een aparte service afdeling.  Dus als deze klanten de klantenservice bellen of vragen hebben zullen wij hierop sneller reageren! De reden hiervoor is dat deze klanten een service pakket hebben afgesloten toen ze zich aangemeld hebben bij epicwebsite.nl. Wilt u dit ook vraag dan naar de mogelijkheden via onze klantenservice.

Kan jij ook een eigen webwinkel beginnen met Website Builder?2021-02-15T14:28:08+00:00

Een eigen webwinkel beginnen met Website Builder? Dat kan!

U kunt een eigen webwinkel beginnen met deze super handige software. Website Builder sluit goed aan op elke huisstijl en heeft veel thema’s. Een WordPress website laten maken of zelf je eigen website maken met de Website Builder van Epic website is makkelijk en snel gegaan. Door de kracht van Epic builder te combineren met een WordPress platform heb je een ijzersterk systeem die alles aan kan!

En het beste ervan is dat je zelf heel veel in te brengen hebt! Waar bepaalde plug-ins staan, waar de widgets staan etc.

Bij het laten maken van een website ontvang je dan ook de foto’s?2021-02-16T08:09:09+00:00

Als u bij ons een website of webshop laat bouwen, zorgen wij ervoor dat de website of webshop compleet is en voldoet aan uw eisen en wensen. Samen met ons team vol creatieve en gespecialiseerde medewerkers zorgen wij ervoor dat u 100% tevreden bent. Wij zorgen ook voor de foto’s voor uw website. Sommige foto’s worden op maat gemaakt, zodat wij de juiste en passende foto’s hebben voor u. Wij streven naar de beste resultaten en luisteren ook graag naar uw ideeën.

 

Wie is onze website bouwer2021-02-15T14:51:29+00:00

Wij zijn een team van  zes  tot een 12 leden afhankelijk van de drukte wisselen we dan onze werktijden ook af.  Maar uw websitebouwer is te zien op onze teamleden pagina!  Waar een complete lijst te zien is van iedereen die bij ons aan het werk is, met de daarbij horende functie! Mocht het zijn dat u iemand wilt spreken, dan kunt u ons een email sturen en wij zullen dan met u contact opnemen.

Waarom krijgen mensen die een website laten maken in Groningen persoonlijke aandacht2021-02-16T07:57:36+00:00

Waarom krijgen mensen die een website laten maken in Groningen persoonlijke aandacht?
De reden hiervoor is dat wij voorheen een dienst hadden om persoonlijk langs te gaan bij bedrijven. Wij maakte dan foto’s van het bedrijf en hun producten.

Korting ontvangen als je een website laat maken in Amsterdam2021-02-15T15:05:45+00:00

Ontvang je nog steeds meer korting als je voor een website laten maken in Amsterdam kiest!
Het antwoord in het kort is niet. Wij behandelen al onze klanten overal ter wereld gelijk. Het maakt ons ook echt niet uit waar u vandaan komt, welk gedeelte van Nederland of vanuit het Buitenland. Maar wij hebben wel regelmatig kortingen en aanbiedingen die we graag aan onze landgenoten geven, die we bijvoorbeeld niet geven aan mensen vanuit buitenland!

Bouwen jullie ook een responsive webshop2021-02-10T13:42:21+00:00

Een foto van responsive webshop Wij geloven dat een responsive website of webshop netjes, overzichtelijk en mobiel vriendelijk moet zijn. Zodat iedere bezoeker makkelijk de weg kan vinden, zonder te veel links te volgen of lappen tekst door te nemen. Wij bouwen dan ook echt websites en webshops met ingebouwde responsive designs die volledig zijn geoptimaliseerd voor het web en alle mobiele telefoons. U wilt het beste voor uw klanten en wij willen dat ook. Samen zorgen wij ervoor dat uw website of webshop in top vorm is voor uw klanten.

Eigen webwinkel beginnen of een site laten maken2020-01-20T12:54:42+00:00

Een foto van eigen winkel beginnen webshop laten bouwen ppost Eigen webwinkel beginnen met een van onze webdesign pakketten, neemt de meeste zorg uit handen! Want een webshop starten is voor de mensen die producten willen gaan verkopen die afhankelijk is van een maker van het product zoals merkkleding! Terwijl u een website laten maken doet u om informatie te versterken of juist u bedrijf te promoten.En kunnen uw klanten u site bekijken via internet! Dus het antwoord op dat vraag is eigenlijk afhankelijk van het product dat u wilt aanbieden in uw website! Als u zoveel  producten gaat verkopen zoals kleding, Televisies, boekenkasten, dan is een webwinkel beginnen een goede keuze! Maar als u een informatieve website wilt hebben waar mensen informatie over allerlei dingen kunnen vinden. Zoals hoe je het beste een boek kan schrijven en wie zijn de beste schrijvers van al tijden. Dan raden we een website of een blog aan!

Hoe kunnen wij u een zo’n goedkope webshop aanbieden2021-02-15T13:04:09+00:00

Wij kunnen websites of webshops goedkoop laten maken. Hoe kan dat? Ons team vol specialisten maakt het mogelijk. Wij bestaan uit een sterk team die veel kennis heeft over meerdere vlakken. Wij ontwikkelen o.a. zelf de nodige modules. Door onze samenwerking kunnen wij sneller en makkelijker te werk gaan. Het kost ons ook daarom minder manuren om webshops of websites te ontwikkelen. Wij bouwen zelf de modules die we nodig hebben om aan de slag te gaan. Doordat wij veel zelfstandig doen kunnen wij goedkope websites of webshops aanbieden.

Hoe kan ik kosten webshop laag houden2020-01-20T13:01:47+00:00

Hoe kan ik kosten webshop laag houden

Een foto van kosten webshop faq Wanneer u bij ons een webshop laten bouwen de kosten webshop zijn niet afhankelijk van aantal pagina’s of producten die u in uw webshop wilt hebben! In tegenstelling tot onze collega’s waar u voor alles apart betaald, bij ons betaalt u een bedrag zonder kleine lettertjes. Of psychologische spelletjes, dus de kosten van de webshop zijn eigenlijk in feite al heel erg goedkoop. Maar als u het goedkoper wilt maken, dan kunt u dat doen door bijvoorbeeld een WordPress cursus te nemen. Deze leert u hoe u in de toekomst uw benodigde pluggins bijvoorbeeld kan maken of aanpassen, zonder dat u iemand nodig heeft om dit voor u te doen! goedkope webshops is bij ons dan ook echt goedkoop en ik denk dat we dat ook bewezen hebben door de kwaliteit en de prijs die wij vragen voor onze diensten!

Webshop laten maken met WordPress2020-01-20T13:02:41+00:00

Webshop laten maken met WordPress
Iedereen denkt dat een webshop laten maken met WordPress niet echt een goed idee is. Omdat WordPress bekend staat als een blogplatform die gebruikt word om artikels te produceren op het Internet! Wat natuurlijk helemaal onzin is. Want WordPress wordt wereldwijd door miljoenen gebruikers gebruikt, als een webwinkel waar meerdere producten online besteld kunnen worden zoals kleding en digitale producten. Ik denk dat iedereen die WordPress als een webwinkel  gebruikt heeft. Het ermee eens is dat WordPress prima werkt als webshop. Ook kunt u ervan uit gaan dat een webwinkel laten maken met WordPress zeker geen slecht idee is!