Een elektronica website laten maken

Ben jij net zo gepassioneerd door technologie, elektronica en de nieuwste gadgets? Wil je zelf producten aanbieden  en daarvoor een elektronica webwinkel laten maken? Overweeg zeker de diensten van Epicwebsite: jouw toegewijde partner in websiteontwikkeling en -ontwerp. Je kunt met de assistentie van Epicwebsite in een mum van tijd een E-commerce webshop ontwerpen! Of een app laten maken voor je shop!

Een eigen website als technologisch hoogstandje

Eigen website laten maken? Neem contact op met Epicwebsite.

Vandaag de dag surfen mensen het internet af op zoek naar de beste deals. Een elektronica webwinkel laten maken is een goede stap om de klanten al te ontmoeten nog voordat ze de winkel binnenstappen. Epicwebsite levert je het beheer over een grafisch indrukwekkende website die gemakkelijk aangepast kan worden aan de eisen en noden van je toekomstige klanten.

Onze samples en demo’s geven blijk van onze expertise

Via deze link vind je een demo website terug die wij ontworpen hebben voor potentiële klanten. Wij gaan uit van een dynamische als ook een commerciële visie. Daarnaast staan we dus sterk in het ontwikkelen van multifunctionele websites. Zo kunnen we voor jou enkele handige tools en modules integreren wanneer je ervoor kiest om een elektronica webwinkel te laten maken.

Een overzichtje:

  • Voorraadbeheer (Stel je voorraad in en de webshop doet de rest. Je ontvangt automatisch een mail als je voorraad moet bijvullen)
  • Boekhouding systeem (Uitgebreide rapporten overzicht van alles binnen de webwinkel en je kan het inkomstenoverzicht zo exporteren)
  • Automatische factuur verzending (Facturen worden automatisch verzonden naar de klant en je ontvangt ook een melding van verkocht artikelen en veel meer)
  • Verzending en automatische kostenberekening (Wil je de verzendkosten automatisch laten berekenen aan de hand van de plaats of postcode of gewicht en afmeting. Dit is geen enkel probleem, je kan de webshop koppelen met postbezorgers bedrijf voor automatische verzending en veel meer.)
  • Betalingsmogelijkheden (iDEAL, creditcard, PayPal en veel meer)
  • Kortingscode (Maak een kortingscode die je klanten kunnen gebruiken voor extra korting. Je kan alles tot in de punten bepalen, van wat de regels van het gebruik is)

Laat een WooCommerce-webwinkel maken en domineer de markt op commercieel vlak.

Woocommerce webwinkel laten maken? Neem contact op met Epicwebsite.

Woocommerce is een populaire plug-in van het eveneens befaamde WordPress, een content management system dat de ondersteuning vormt van uw website. Dit platform staat bekend om zowel zijn gebruiksvriendelijkheid als eenvoudig SEO management. Daarom zal een woocommerce webwinkel steeds garantie bieden voor een aangename commerciële ervaring.

Een webshop laten maken met iDEAL voor ideale klantvriendelijkheid

Webshop laten maken? Neem contact op met Epicwebsite.

iDEAL staat in heel Nederland bekend als een standaardplatform voor het verrichten van online banktransacties. Eenvoudige integratie van de service van iDEAL in de interface van uw website is een must in de tijden van digitale (r)evolutie. Het integreren van iDEAL in je webshop promoot niet alleen een modern imago, maar toont ook aan dat jouw elektronicabedrijf bij de tijd is.. Snel bestellen en betalen; snel tevreden!

Ben je klaar om je eigen elektronica webshop te starten? Neem nu contact met ons op!

Wij staan steeds paraat, niet alleen met onze service, maar ook met advies. Je kunt bij ons terecht met zowel vragen als offertes!

Vond je ons werk inspirerend? Deel het met je vrienden en collega's!