Wordpress marktplaats websitesite starten
WordPress marktplaats site maken

Markt,Marktplaats site,Overige

Een wordpress marktplaats site laten maken?

Een complete site waarbij overal aan is gedacht? Uw eigen site waar u totale controle over heeft, die ook nog eens eenvoudig aan te passen is? Dan heeft Epicwebsite het beste aanbod voor u! Wij hebben over de jaren heen ruime ervaring opgebouwd in het ontwerpen van complete websites en webshops. Eén van onze nieuwste websites is de marktplaatssite, een 100% mobiel vriendelijke en geoptimaliseerde site die dezelfde mogelijkheden biedt als koplopers binnen de e-commerce wereld zoals Marktplaats of Ebay

Wat is inbegrepen bij het maken van een WordPress-marktplaats site?

Wij ontwerpen en bouwen unieke digitale producten zoals: Unity, games, AR & VR, kinderen, e-learning, zorg, bedrijfsapps en nog veel meer!

  • CMS systeem.
  • Betalingsmogelijkheden
  • Een persoonlijk klantendashboard voor elke gebruiker
  • Een volledig overzicht van de ontvangen betalingen
  • Lidmaatschap pakketten
  • Automatisch aanvullen & Suggestieve zoekfunctie
  • Advertentie- en bezoekersstatistieken
  • SEO vriendelijk
  • “Mogelijkheden voor meerdere talen
  • 3 verschillende prijsmodellen: vast, percentage, categorie of een mix en match van gratis en betaalde advertenties

Epic Website…

Uw ideale WordPress marktplaats site

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Met deze WordPress marktplaats site kunnen uw klanten artikelen te koop aanbieden, en wij zorgen ervoor dat dit op een eenvoudige wijze mogelijk wordt gemaakt. Alle tools en functies worden duidelijk weergegeven op de site. Uiteraard bepaalt u wat er op de website komt te staan. Bij het ontwikkelen van de WordPress website houden wij rekening met uw ideeën en wensen. Wij focussen ons op uw doelgroep zodat we deze goed kunnen bereiken.

Gebruiksvriendelijkheid en SEO

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Wat vindt u belangrijk en waar wilt u dat uw klanten gebruik van kunnen maken? Wij vinden gebruiksvriendelijkheid erg belangrijk en zorgen daarom voor een website die eenvoudig te navigeren is; we willen het uw klanten niet te moeilijk maken. Ook zorgen wij ervoor dat de website razendsnel is, zodat mensen niet zullen afhaken. Het is belangrijk voor uw bedrijf dat uw bedrijf bekendheid opbouwt en naam maakt voor zichzelf. Wij zorgen er daarom meteen voor dat uw website goed terug te vinden is op Google door onze SEO toe te passen.

Een marktplaats site laten maken door Epicwebsite

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Het feit dat een marktplaats site niet duizenden euro’s hoeft te kosten en niet moeilijk op te zetten is, bewijzen we keer op keer met onze nieuwe sites die we ontwerpen! Dat bewijzen we iedere keer weer met onze nieuwe sites die we ontwerpen. Epicwebsite ontwerpt ook sites zoals:

Voor meer informatie over onze diensten, neem gerust contact met ons op via onze contactpagina