Werkbon app laten maken

Als ondernemer is het belangrijk om efficiënt te kunnen werken. Dit is niet alleen belangrijk om werkprocessen sneller en foutlozer te kunnen maken, maar daardoor kun je ook aanzienlijk op de kosten besparen. Zeker de werkbonnen kunnen voor een behoorlijke papierwinkel zorgen. Het overzicht in taken en weekschema’s is daardoor vaak ver te zoeken. Met de Epicwebsite werkbon App is dat voorgoed verleden tijd. Met het grootste gemak stuur je werknemers aan, maak je een overzichtelijke planning én krijg je inzicht in de werkuren en reistijd.

De werkbon App van Epicwebsite is makkelijk in gebruik en is compatibel met diverse mobiele apparaten. Denk daarbij aan een tablet of een smartphone. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je aanpassingen wilt doorvoeren vanaf kantoor of onderweg. Ook het aanmaken van facturen of het koppelen van een boekhoudprogramma behoren tot de mogelijkheden. Door de real time functie kun je bovendien moeiteloos synchroniseren met producten of klanten. Zo kun je als ondernemer niet alleen de kwaliteit en service blijven bieden waar je voor staat, maar maak je het werkprocessen ook nog eens een stuk minder ingewikkeld.

Werkbon app laten ontwikkelen

Bij Epicwebsite begrijpen we als geen ander hoe belangrijk een overzicht en efficiëntie voor jou als ondernemer is. Een werkbon app laten ontwikkelen kun je dan ook met een gerust hart aan één van onze specialisten overlaten. Profiteer van handige functies voor buiten- of binnendienst medewerkers. Hierbij kun je denken aan het digitaal aanmaken van werkbonnen via de smartphone of tablet. De planning van de werkbonnen kun je makkelijk via de desktop invoeren. Daarna zijn ze realtime zichtbaar op de mobiele devices van jouw medewerkers. De bonnen kunnen bewerkt en aangepast worden. Het direct aanmaken en versturen van facturen naar de klant behoort tevens tot de mogelijkheden.

Maatwerk werkbon applicatie laten bouwen

Met de werkbon applicatie van Epicwebsite, kun je als werkgever snel en doeltreffend blijven communiceren met jouw medewerkers. Ook als deze zich op een locatie buiten het bedrijf bevinden. Bij Epicwebsite denken we graag met je mee. Daarom ontwikkelen we de werkbon applicatie ook altijd geheel op maat. Zo weet je zeker dat de app aan de behoefte en wensen van jouw onderneming voldoet.