Waarom mobiele website maken?

Een responsieve webshop die 100% geschikt is voor elke smartphone (Zoals iPhone). Zodat je bezoekers niet steeds hoeven in en uit te zoomen, om  jouw webwinkel op een fijne manier te kunnen bekijken.

Contact ons
H sheikzadeh
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een website te beginnen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we je idee om tot een succes!

Door mijn gegevens in te dienen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid . En dat er contact met mij mag worden opgenomen.

Waarom mobiele website maken

Een mobiele website maken in 2021 moet geen vraag meer zijn, tegenwoordig is het namelijk zeer belangrijk om een mobiele website te hebben die goed functioneert. Wij maken een responsive webshop die 100% geschikt is voor elke mobiele telefoon of smartphone (zoals iPhone). Hierdoor hoeven je bezoekers niet steeds moeite te doen om uw webpagina op een fijne manier te kunnen navigeren (dit spreekt tegenwoordig natuurlijk voor zich). Een mobiele website die eenvoudig te navigeren is, vinden wij een noodzaak. Er wordt tenslotte jaarlijks miljarden euro’s uitgegeven via het internet, dus ook via de mobiele telefoon!

Je eigen webwinkel beginnen? Je eerste zorg is dat het een mobiel vriendelijke site moet zijn. Uiteraard spelen er verschillende factoren mee bij het succesvol maken van jouw online-onderneming, je kunt bijvoorbeeld denken aan: De website promotie, de SEO optimalisatie en uiteraard de producten waar vraag naar is. In onze andere berichten leggen wij graag uit hoe je zelf, de meest verkochte producten kan vinden.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

Responsive webshop laten maken

Een responsive webshop is een webwinkel waar klanten overal ter wereld met hun mobiele telefoon je site kunnen bezoeken, hun inkopen kunnen doen en/of informatie kunnen vinden. Misschien wil je klant wel een bericht opslaan voor later gebruik, en het bericht teruglezen wanneer het hem of haar het beste uitkomt. Het probleem bij een normale website is dat de website niet van tevoren herkent op wat voor apparaat je de site bezoekt. Bij een responsieve website gebeurt dit allemaal vanzelf.

Nog niet overtuigd van een responsive webdesign?

Tegenwoordig wordt het grootste deel van de bestelling gedaan via een mobiele telefoon en dit gaat in de komende jaren alleen nog maar meer worden. Je bent dus beter af als je nu al zorgt dat jouw website, herkent vanaf wat voor scherm de gebruiker inlogt. Ben je nog niet overtuigd over de kracht van een responsief webdesign of heb je nog andere vragen? Stuur ons dan gerust een e-mail via onze contactpagina. Wil je wat meer informatie vinden over de laatste trends? Dan raden wij jou aan om eens een kijkje te nemen op Google Trends. Hier kan je uitgebreide informatie vinden over de laatste trends: Wat mensen kopen, hoeveel ze kopen, op welke plaatsen ze dit kopen, en nog veel meer. Ook is het zeker aan te raden om af en toe een kijkje te nemen op Google Insights, vooral als webmaster kan je daar belangrijke informatie terugvinden.

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Gaat u producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kunt u uw eigen webwinkel laten maken. Deze kunt u integreren in uw website, maar u kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als jouw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met je mee en voorzien jou graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kan je altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.