Mobilel 1
Waarom mobiele website maken

Website,website laten maken

Waarom mobiele website maken

Een mobiele website maken in 2021 moet geen vraag meer zijn, tegenwoordig is het namelijk zeer belangrijk om een mobiele website te hebben die goed functioneert. Wij maken een responsive webshop die 100% geschikt is voor elke mobiele telefoon of smartphone (zoals iPhone). Hierdoor hoeven je bezoekers niet steeds moeite te doen om uw webpagina op een fijne manier te kunnen navigeren (dit spreekt tegenwoordig natuurlijk voor zich). Een mobiele website die eenvoudig te navigeren is, vinden wij een noodzaak. Er wordt tenslotte jaarlijks miljarden euro’s uitgegeven via het internet, dus ook via de mobiele telefoon!

Je eigen webwinkel beginnen? Je eerste zorg is dat het een mobiel vriendelijke site moet zijn. Uiteraard spelen er verschillende factoren mee bij het succesvol maken van jouw online-onderneming, je kunt bijvoorbeeld denken aan: De website promotie, de SEO optimalisatie en uiteraard de producten waar vraag naar is. In onze andere berichten leggen wij graag uit hoe je zelf, de meest verkochte producten kan vinden.

Native app laten maken

Responsive webshop laten maken

Responsive webshop laten maken? Neem dan contact op met Epicwebsite.

Een responsive webshop is een webwinkel waar klanten overal ter wereld met hun mobiele telefoon je site kunnen bezoeken, hun inkopen kunnen doen en/of informatie kunnen vinden. Misschien wil je klant wel een bericht opslaan voor later gebruik, en het bericht teruglezen wanneer het hem of haar het beste uitkomt. Het probleem bij een normale website is dat de website niet van tevoren herkent op wat voor apparaat je de site bezoekt. Bij een responsieve website gebeurt dit allemaal vanzelf

Native app ontwikkelaa voorbeeld van epicwebsite 600x599 1

Nog niet overtuigd van een responsive webdesign?

Wil jij een mobiele website laten maken? Neem contact op met Epicwebsite.

Tegenwoordig wordt het grootste deel van de bestelling gedaan via een mobiele telefoon en dit gaat in de komende jaren alleen nog maar meer worden. Je bent dus beter af als je nu al zorgt dat jouw website, herkent vanaf wat voor scherm de gebruiker inlogt. Ben je nog niet overtuigd over de kracht van een responsief webdesign of heb je nog andere vragen? Stuur ons dan gerust een e-mail via onze contactpagina. Wil je wat meer informatie vinden over de laatste trends? Dan raden wij jou aan om eens een kijkje te nemen op Google Trends. Hier kan je uitgebreide informatie vinden over de laatste trends: Wat mensen kopen, hoeveel ze kopen, op welke plaatsen ze dit kopen, en nog veel meer. Ook is het zeker aan te raden om af en toe een kijkje te nemen op Google Insights, vooral als webmaster kan je daar belangrijke informatie terugvinden.